Ja ipak mislim da ce biti nocni termin 20:00h, samo ako ne bude minusaEastStand je napisao/la:Ево $ & прогнозу & не " ? " " у $. " се вјероватно у 16:00.

Nadam se dobroj igri i atmosferi

Moderator/ica: vlakanje
Ja ipak mislim da ce biti nocni termin 20:00h, samo ako ne bude minusaEastStand je napisao/la:Ево $ & прогнозу & не " ? " " у $. " се вјероватно у 16:00.
Ma ne vjerujem da ce im prodati tekmu... haha, cudilo bi me da dobije zrinjski, ali eto, u ovoj sezoni ima koliko - toliko iznenadjenja, pa nemojmo ni ovo iskljucivati." je napisao/la:' & ' " $ Сарајева , а % се " ?, ' ? " - се $ - " $ у ' ... !!!
I, koliko mi treba novca za dvije osobe da tamo prenoćim jednu noć? Hrana me ne brine, gorivo osigurano već, malo kriza uhvatila, al' ajde.subzero81 je napisao/la:Nevjerujem da ces smjestaj naci ispod 70km za dve osobe. Pogledaj u motelu Nana. to ti je malo van grada ali mislim da ti je tu najjeftinije.Ima li negdje smještaj jeftin u Banjoj Luci za dvije osobe, i po mogućnosti jeftina hrana u pekari.
A pekara imas koliko hoces
nemoze u 20 jer su terimini 13 i 16 ...300 je napisao/la:Ja ipak mislim da ce biti nocni termin 20:00h, samo ako ne bude minusaEastStand je napisao/la:Ево $ & прогнозу & не " ? " " у $. " се вјероватно у 16:00.![]()
Nadam se dobroj igri i atmosferi
ma gdje bre 20h...em hladno,em previse struje na reflektore...trebalo bi ih paliti u 17h.... ma daj ljudi...ocekujte 16-16i30 i to je to...borac_sampion je napisao/la:ne vjerujem da ce biti u 8 jer je tad koncenrt EMIRA KUSTURICE I NO SMOKING ORCHESTRA
& ? - % ? " " за "...subzero81 je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 10555.html
kao št orekoh... termini su 13 i 16opusteno je napisao/la:ma gdje bre 20h...em hladno,em previse struje na reflektore...trebalo bi ih paliti u 17h.... ma daj ljudi...ocekujte 16-16i30 i to je to...borac_sampion je napisao/la:ne vjerujem da ce biti u 8 jer je tad koncenrt EMIRA KUSTURICE I NO SMOKING ORCHESTRA
16 100%Kevin je napisao/la:kao št orekoh... termini su 13 i 16opusteno je napisao/la:ma gdje bre 20h...em hladno,em previse struje na reflektore...trebalo bi ih paliti u 17h.... ma daj ljudi...ocekujte 16-16i30 i to je to...borac_sampion je napisao/la:ne vjerujem da ce biti u 8 jer je tad koncenrt EMIRA KUSTURICE I NO SMOKING ORCHESTRA
Nemogu docekati hehehehtatamata je napisao/la:Utakmica Borac-Sarajevo igra se u nedelju 29.11.2009. u 16 casova,pod svjetlima reflektora!Direktan prenos na BHT.
ti si bas neki mazohistaFK Sarajevo je napisao/la:Nemogu docekati hehehehtatamata je napisao/la:Utakmica Borac-Sarajevo igra se u nedelju 29.11.2009. u 16 casova,pod svjetlima reflektora!Direktan prenos na BHT.
Nek bolji pobijedi samo nebudi siguran u taj rezultat moze biti obratnoSchlager je napisao/la:Ja jos ove jeseni nisam bio veci optimista uoci jedne utakmice!
Iako izuzetno cijenim Sarajevo,i uz Siroki ga smatram najvecim konkurentom za titulu (to sam pisao i kad su bili predzadnji),mislim da cemo ih u nedjelju satrati jedno 4-0 ili 4-1.....
Nemam neke racionalne argumente,jednostavno neki pozitivan osjecaj da cemo ih razbiti....
Znas kad i ja imam taj osjecaj!Zivota mi,sad sam htio napisati!Schlager je napisao/la:Ja jos ove jeseni nisam bio veci optimista uoci jedne utakmice!
Iako izuzetno cijenim Sarajevo,i uz Siroki ga smatram najvecim konkurentom za titulu (to sam pisao i kad su bili predzadnji),mislim da cemo ih u nedjelju satrati jedno 4-0 ili 4-1.....
Nemam neke racionalne argumente,jednostavno neki pozitivan osjecaj da cemo ih razbiti....
vidi i ja pravo cijenim sarajevo, i ako se sjecas i ja sam to isto govorio za sarajevo i siroki jos na pocetku sezone, tad sam cak predvidjao ovakvo primicanje sarajeva usljed kiksova borca.Schlager je napisao/la:Ja jos ove jeseni nisam bio veci optimista uoci jedne utakmice!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.