evo i naše zastave i veselog zemljaka

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ma znam,dusha preko pma,a ovamo rebel without a causebluemania je napisao/la:Ma Lenon je ubjedljivo najveci fan Messija na ovom forumu, ukljucujuci sve simpatizere Barcenormala lik u suštini, samo yebeni kontraš
ovo bez imalo ironije pišem
To nekad bilo,sad mu je ostalo samo trcanje i savrseno vracanje lopte nazad Xavi-u.M4kaveli je napisao/la:Ti zaboravio da Pedro rijetko ili gotovo nikad ne fula zicere.jocker92 je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:
Pedro bi ovo davno rijesio ..![]()
![]()
Ne provaljuj se zivota ti,pa Pedro nije nista bolji od Ville ili Sancheza.Uz Messija jedini napadac da je nesto uradio koristno je Tello.![]()
Ako nesto ima onda je to zavrsnica.
Ne mora znaciti.kinder_jaje je napisao/la:Ma Villa nije vise ni za Gradine ona povreda mu je dohakala i ko god ga kupi(a suumnjam i da hoce) zajebat ce se ko nikad u zivotu
Villa je veliki igrac, velika legenda španskog fudbala...."slab" sam na njega....volio bih kad bi u nekom ludom scenariju ostao u Barci (ako ništa kao neki jocker za zadnjih 20 minuta) jer mi je jako drag lik...nije imao ni srece sa onog opakom povredom u 31 godinikinder_jaje je napisao/la:Ma Villa nije vise ni za Gradine ona povreda mu je dohakala i ko god ga kupi(a suumnjam i da hoce) zajebat ce se ko nikad u zivotu
Ja smatram Wengera kao najboljeg trenera danasnjice ali opet cisto sumnjam da bi tu mogao nesto napraviti vidi se da je ta povreda uzela danak dugog osustva sa terena i mislim da ce on biti jedan prosjek i inace drag mi je ko igrac i zao mi je sto je tako ali samo sam realanM4kaveli je napisao/la:Ne mora znaciti.kinder_jaje je napisao/la:Ma Villa nije vise ni za Gradine ona povreda mu je dohakala i ko god ga kupi(a suumnjam i da hoce) zajebat ce se ko nikad u zivotu
Wenger bi njega preporodio.
mandraX je napisao/la:Nisam gledao tekmu, večeras sam se malo zad'o u NBA.![]()
Pa ako može neki dobar highlight tekme?
Prvo, hvala.M4kaveli je napisao/la: Sram te bilo.![]()
Naravno da nije zasluzio,nema potrebe cekati toliko vremena da bi se to moglo reci.Romariooo je napisao/la:opet messi mora da rjesava,kako su vilja i alexis neefikasni, pa to je zalosno
messi nastavlja svoj put prema petoj zlatnoj lopti, vec 46 golova dao u ligi u 31 utakmici, opet ce prebacit preko 50 najvjerovatnije, nevjerovatne statistike i igre, kako je samo nappredovao sa slobodnjacima, ubija i iz tih pozicija
zapamtite,cim se bude blizilo vrijeme da se daje zlatna lopta, pocet ce price da nije zasluzio, al nema tu sumnje nikakve da ce ponovo on uzeti i petu u nizu loptu jer smijesno je i pomisliti da bi neko drugi to mogao uzeti, od ronalda je bolji i individualno i s timskim rezultatima, jedino ako bi gledali trofeje mozda neko iz bayerna da priprijeti, ali i to nema teorije jer niko ni iz bayerna nije ni blizu messijevoj kvaliteti i prikazanom, peta lopta je njegova, pitanje je samo na koliko ce se zaustaviti
Pa eto kome bi je ti dao,vidi se da si strucnjak?Dzoni je napisao/la:Naravno da nije zasluzio,nema potrebe cekati toliko vremena da bi se to moglo reci.Romariooo je napisao/la:opet messi mora da rjesava,kako su vilja i alexis neefikasni, pa to je zalosno
messi nastavlja svoj put prema petoj zlatnoj lopti, vec 46 golova dao u ligi u 31 utakmici, opet ce prebacit preko 50 najvjerovatnije, nevjerovatne statistike i igre, kako je samo nappredovao sa slobodnjacima, ubija i iz tih pozicija
zapamtite,cim se bude blizilo vrijeme da se daje zlatna lopta, pocet ce price da nije zasluzio, al nema tu sumnje nikakve da ce ponovo on uzeti i petu u nizu loptu jer smijesno je i pomisliti da bi neko drugi to mogao uzeti, od ronalda je bolji i individualno i s timskim rezultatima, jedino ako bi gledali trofeje mozda neko iz bayerna da priprijeti, ali i to nema teorije jer niko ni iz bayerna nije ni blizu messijevoj kvaliteti i prikazanom, peta lopta je njegova, pitanje je samo na koliko ce se zaustaviti
Nije zasluzio ni prethodnu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.