Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 05 maj 2013, 21:55

xGGMU je napisao/la:Čestitke za osvojeno prvenstvno!
čestitm prije svega vama navijačima, uživajte!
Nešto nas Unitedovci gotive, klasa je trajna. :mrgreen: ;)
90-te su bile godine u kojima su ova dva kluba imali neke susrete i respekt je tada podignut na visok nivo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 05 maj 2013, 21:59

[slika

Evo cestitki i od nasi i z Nottsa

"Congratulations to Juventus for winning the Serie A Championship! Forza Juve!"

I hvala svima na cestitkima...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 05 maj 2013, 22:00

Otkako je Antonio Conte preuzeo klupu Juventusa sredinom 2011. godine klub je doživio renesansu, osvojivši dva naslova prvaka Italije nakon nekoliko godina depresije i povratio ulogu vodećeg italijanskog kluba.

Juventus je osvojio 29. titulu u nedjelju, tri kola prije kraja prvenstva. Sada Conte želi uspjeh u Evropi, a pojasnio je da su za to potrebne investicije.

"Kada imate novac, možete kupiti igrače i pobjeđivati", izjavio je Conte nakon eliminacije Juventusa iz Lige prvaka prošlog mjeseca.

"Bogati timovi kao Real, Bayern, Barcelona i PSG potroše 400 miliona dolara. Mislim da moramo mijenjati italijanski nogomet i kada kažem mi, mislim na nas, druge klubove, medije, navijače i institucije. U inozemstvu se investira u projekte, a mi ovdje pričamo o sudijama i koje automobile voze igrači", kazao je.

Prema navodima "Gazzette dello Sport", Conte želi produžiti ugovor koji važi do 2015. godine te povećanje plaće s tri na pet miliona eura po sezoni.

Također želi novac za dovođenje najboljih svjetskih igrača, a najavio je da bi uprkos uspjehu u ligi mogao otići ako ne budu zadovoljene njegove ambicije, prenio je Reuters.

"Conte, kao pojedinac, definitivno želi ostati u Juventusu", kazao je uoči današnje utakmice.

"No, postoji i Antonio Conte profesionalac, koji treba sjesti s upravom. Ranije sam napuštao velike poslove kada nisam vjerovao u planove kluba", dodao je.

ISTINA????
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 05 maj 2013, 22:01

Čestitke na tituli.

Zasluženo
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 05 maj 2013, 22:03

htcxone je napisao/la: ISTINA????
Rekao je da kao čovjek ostaje 100%, ali da će kao i uvijek sjesti sa upravom da vidi njihove ambicije.

Ima pravo, 2 scudetta je uzeo i ambicije rastu, klub mora pratiti svog trenera i omogućiti adekvatna pojačanja jer se mora ići ozbiljnije na LP.
Ostat će on sigurno, nema tu sumnje, ali želi neke garancije uprave što je ok.

U međuvremenu mister na vrhu busa. :)
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 05 maj 2013, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 05 maj 2013, 22:07

Pogba je napisao/la:
htcxone je napisao/la: ISTINA????
Rekao je da kao čovjek ostaje 100%, ali da će kao i uvijek sjesti sa upravom da vidi njihove ambicije.

Ima pravo, 2 scudetta je uzeo i ambicije rastu, klub mora pratiti svog trenera i omogućiti adekvatna pojačanja jer se mora ići ozbiljnije na LP.
Ostat će on sigurno, nema tu sumnje, ali želi neke garancije uprave što je ok.
pa to sam i mislio, neka im je JAVNO rekao sta ocekuje, neka se stabilizuju na drugi nacin a ne preko leđa kontea koji mora izmisljati formacije i igrace jer nema u napadu NIKOGA...

3 WC igraaca i LP je tu

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 05 maj 2013, 22:08

Pogba je napisao/la:
xGGMU je napisao/la:Čestitke za osvojeno prvenstvno!
čestitm prije svega vama navijačima, uživajte!
Nešto nas Unitedovci gotive, klasa je trajna. :mrgreen: ;)
90-te su bile godine u kojima su ova dva kluba imali neke susrete i respekt je tada podignut na visok nivo.
Klasa je trajna!
a respekt je sveprisutan.

Isto tako je neki momak, pamtim po avataru čestitao nama na osvojenom prvenstvu, pa reko da uzvratim svim navijačima, nisam siguran k'o je to bio sad kad ste svi izmijenjali avatare :lol:

još jedan od razloga zbog kojih sam ovdje su i vaši navijači, cijenim njihov rad..
Nego, da i naredne sezone ovjerite titulu, i da se ponove ti susreti iz 90. Imate dobar igrački kadar i odličnog trenera, trebate samo nastavit sa dobrim radom i dominacijom, uz par pojačanja! lijep pozdrav i uživajte!!

slika
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 05 maj 2013, 22:22

Kada se sjetim ismijavanja Juventina na ovom podforumu zbog tog sta ti imas u potpisu. Ostali ce znati o cemu je rijec :mrgreen:

Cestitke svima :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 maj 2013, 22:26

Cestitke,uzivajte.
Nadam se vasoj dominaciji jos dugo u Italiji.
Keep walking.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 05 maj 2013, 22:27

Caceres nije normalan. :lol: :shock:

#MaxOUT

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 05 maj 2013, 22:29

Eto raja :D
Malo me Pogba iznenadio ali eto, mlad je, naučit će.
Sve u svemu, čestitke nama, Conte-u. Svaka čast Ale-u na poruci. Grande Ale.
Nadam se da ćemo iduće sezone rušit sve u Seriji A i lagano se popeti u vrh evropskog nogometa.
Allegri je gospodin!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 05 maj 2013, 22:30

slika

:lol: :lol:

slika
slika
slika
Zadnja izmjena: Andrej, dana/u 05 maj 2013, 22:31, ukupno mijenjano 2 puta.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

mpjemil
Kontakt:

Post Postao/la mpjemil » 05 maj 2013, 22:31

htcxone je napisao/la:Otkako je Antonio Conte preuzeo klupu Juventusa sredinom 2011. godine klub je doživio renesansu, osvojivši dva naslova prvaka Italije nakon nekoliko godina depresije i povratio ulogu vodećeg italijanskog kluba.

Juventus je osvojio 29. titulu u nedjelju, tri kola prije kraja prvenstva. Sada Conte želi uspjeh u Evropi, a pojasnio je da su za to potrebne investicije.

"Kada imate novac, možete kupiti igrače i pobjeđivati", izjavio je Conte nakon eliminacije Juventusa iz Lige prvaka prošlog mjeseca.

"Bogati timovi kao Real, Bayern, Barcelona i PSG potroše 400 miliona dolara. Mislim da moramo mijenjati italijanski nogomet i kada kažem mi, mislim na nas, druge klubove, medije, navijače i institucije. U inozemstvu se investira u projekte, a mi ovdje pričamo o sudijama i koje automobile voze igrači", kazao je.

Prema navodima "Gazzette dello Sport", Conte želi produžiti ugovor koji važi do 2015. godine te povećanje plaće s tri na pet miliona eura po sezoni.

Također želi novac za dovođenje najboljih svjetskih igrača, a najavio je da bi uprkos uspjehu u ligi mogao otići ako ne budu zadovoljene njegove ambicije, prenio je Reuters.

"Conte, kao pojedinac, definitivno želi ostati u Juventusu", kazao je uoči današnje utakmice.

"No, postoji i Antonio Conte profesionalac, koji treba sjesti s upravom. Ranije sam napuštao velike poslove kada nisam vjerovao u planove kluba", dodao je.
Napokon da neko kaze upravi da se ne moze dovesti Cavani na posudbu s pravom otkupa na 48 rata ali pod uslovom bez kamata :ugeek: Ja mislim da Marotta pokusava da napravi tim kao sto je napravila Borusija, da napravi tim od 32 mil. eura i da dodje do finala lige prvaka, ali da se to postigne trebaju godine, istina je da mi imamo tim za Italijanske lige, Conte je svjestan toga kao i svi mi, Conte je covjek koji se nece zadovoljiti kao Marotta i Angeli samo sa Seria A, Conte je gladan i zeli da osvoji sve sa Juventusom, zato su mu potrebna pojacanja i za to je potrebno ulagati u klub, ali opet gledajuci na sve stvari, mi smo u Italiji najvise ulozili, izgradnja stadiona i muzeja nam donosi profit koji nikad ne bi imali, ali gdje ide sav taj profit, nije mi jasno da se ne moze uloziti 40-50 mil za igraca... ne znam, bojim se uprave i njihovog ciganluka sto se tice dovodjenja igraca na posudbu, bojim se da bi nas Conte mogao napustiti i otici u klub koji ce postovati njegove zahtjeve.
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 05 maj 2013, 22:35

Je li vama nestalo signala na linku? :D

+30 :lol: :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

Dominacija je neminovnost!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 05 maj 2013, 22:37

Jeste, izgleda da je finito.

Nastavi ovdje, ne znam ide li doduše:

[youtube][/youtube]

#MaxOUT

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 05 maj 2013, 23:03

Meni je ovo najjaca scena iz danasnjeg slavalja...forza Konte!! :D
slika :lol:
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 maj 2013, 23:06

Nedved11 je napisao/la:Meni je ovo najjaca scena iz danasnjeg slavalja...forza Konte!! :D
slika :lol:
Kralj je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 05 maj 2013, 23:19

Nakon osvojenog skudeta pojacanja moraju doci jer se vidi iz aviona da je ova ekipa dosta limirirana,,drago mi je pa je Conte to skontao,,zato se nadam bar troci igraca i to startera,,, :D :D :D :D

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 05 maj 2013, 23:21

Grazie, ragazzi!

slika
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

Dominacija je neminovnost!

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 05 maj 2013, 23:30

Pa dobro, vec dvije sezone haramo bez prevelikih ulaganja. Ova ekipa ima potencijal, i sigurno ce sledece sezoni biti jos bolja. Pogotovo u djelu gdje najvise skripi, jer dolazakom Llorentea i, aBd, Ibre bice sasvim neka druga prica.

Konkurenicija skoro da ne postoji, jedino Milan moze uraditi nesto po tom pitanju, mada sam ubijedjen da ce Juve i dalje biti daleko ispred. Bilo koje zvucno pojacanje koje se spominje cini Juve jos dominantnijim u odnosu na pratiooce (ako ih uopste ima ), pogotovo sto nece biti prodaje najvazniji igraca. Ako se odradi merkato kako se najavljuje, ocekujem setnju kroz kalcio dogodine :)

Liga prvaka je nesto drugo, treba ce vremena i strpljenja za veliki rezultat. Par godina, uz adekvatna pojacanja, iskustvo koje fali pojedincima, i Juve ce opet biti u borbi za klempu.

Prekrasan dan za sve one koji vole Juve...Forza Juventus :!:
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.