libertas30 je napisao/la:
Ti bi trebao početi pratiti neki drugi sport jer se u nogomet izgleda ne kužiš.
Golman.
Pletikosa (Spartak M)
Zadnja linija Hrvatske:
Ćorluka (tu ne treba komentirati)-
Šimunić ( zna se koj je i gdje igra)-
Križanac ( Zenit -klasa od igrača) -
Pranjić (druigi najbolji igrač holanske lige)
Veza:
Modrić (Totenham),
Kranjčar( Portsmouth),
Rakitić (Schalke),
Srna (Shaktar)
Napad:
Eduardo (Arsenal),
Petrić (Borussia)
Alo prika usporedi ovo sa klubovima u kojim igraju igrači iz BH. Ponavljam ne potcjenjujm nikoga, ali vi brate sa svojim komentarima gdje porediteHrvatsku i BiH i tražite jednima mane a drugima vrline ste totalno neobjektivni.
P.S. nemoj me nasmijavat sa likovima kao Spahić, Berberović, Nadarević i ostali koji nikad ne bi mogli ni sanjat da igraju za Prave europske klasne repke kao što je naravno Hrvatska (jedina prava nogometna velesila na balkanu)
Kao prvo: LAHKO JE VAMA! Vasa drzava nije ni trecinu rata osjetila kao sto je nasa BOSNA! A kao drugo u vasoj zemlji nije takva kriza kao sto je u nasoj zemlji, dan danas, mnogo tih bosanskih srba a i takvih kao vjerovatno sto si ti, bosanskih hrvata, navijaju za srbiju i hrvatsku pa se odluce da igraju za te zemlje...Da nema Bosanaca, VI nebi imali Reprezentacije..tako i srbi..pogledaj samo broj igraca sto su bosanskog porijekla a igraju za VASE drzave! Da nepocnem nabrajati ko su ti igraci, mislim da znas dobro koga tu mislim
A sto se tice tih tvojih navedenih igraca:
Pletikosa-Spartak Moskva?? Pa sta..ko je Spartak, nije to Spartak od prije, taj Spartak se trenutno nekako cupa po Uefa-Cupu! Prosjecan klub!
Corluka (Bosanac?!:)) igra fino, nema sta, ali nije tolika klasa da se netreba komentarisati..

a neigra ni on vala u nekim veleklubu

Simunic: Ma kakav te Simunic..on treba da igra Rugby, dok non stop ide u kosti a ne na loptu..nikakav igrac a kad smo vec kod klubova?? Ko je i sta je Hertha..ove godine ih malo krenulo, ali inace se bore do zadnjeg kola da bi izvukli inekako mjesto za uefa cup ili ui-cup!
Pranjic drugi najbolji igracu u Holandiji? pa sta? kakva to liga bi u holandiji?? igra u nekim prosjecnim herenveenu u ligi gdje samo 3 kluba imaju evropsku klasu..ovo ostalo mozes baciti! A koliko je Pranjic dobar vidjeli smo protiv Wolfsburga, kad su ih Misimovic i Dzeko osunetili!
Modric je dobar igrac, nema sta..sta ces..covjek proso bosansku skolu

)
Ko je Kranjcar?? kad je se dokazo ili kad se cuje za njega..do neki dan, kad sam slucajno gledo Uefa-Cup (kad su ih ljudi naguzili) konto sam da je presto sa fudbalom..slabo se cuje za njega..nije mu Babo odradio dobar poso guranja

Rakitic: mlad i sigurno da moze biti dobar, ali nije toliko mlad da nemoze igrati u prosjecnom schalke-u..redovno grije klupu u klubu..
I Srna je dobar, nema sta, ali da je toliko bolji od Salihovica cisto sumnjam..Vidjecemo Salihovica kad bude u Srninim godinama, hocel on isto igrati u Shaktaru ili ce u nekim boljim klubu

Eduardo?? u hrvatskoj ligi je se nadavo golova..ali izgleda da to nije toliko tesko dok je i onaj nas bosanac Terkes (koji nema mjesta u nasoj repki) isto tako zabijo po 20 golova..u arsenalu nije uvijek bio standardan, to znasi sam, ali ipak..budite sretni sto je momak vidio da nebi imo mozda sanse u brazilu pa se odlucio za vas..on je stvarno ekstra igrac, nadam se za njega da ce opet biti dobar nakon povrijede, kao sto je bio..nadam se za vas..jer ako on neigra, nema vas nigdje..napada nemate..i nemoj sad reci Olic i Petric..kakvi ba Olic i Petric..budi malo realan..prosjecni igraci..Koliko su golova dali do sad..il jos bolje? koliko su golova dali do sad, odkad su u njemackoj??
Nebih zelio prekomentarisati bracu Kovac i tako te vase legende..ipak su ljudi pred penziji pa nebih htjeo da vrijedzam starije ljude
Kazem ti ja..samo polahko, ako bog da za koju godinu cemo vidjeti koja je repka bolja..samo da se kod nas malo stabilizuje situacija u i oko repke..pa cemo i vidjeti koji ce igraci imati klasu da igraju u jacim ligama..haha..pravis se kao da vasa repka sva igra u englezkoj, talijanskoj i spanskoj ligi a i vi pobacani svi po Rusiji, Ukrajini, Njemackoj, Austriji itd...Ni jedan neigra u nekom klubu da kaze da je taj klub velesila i da je taj vas igrac vazna karika tog kluba..to znaci momcino...svaka vama cast za dosadasnjim uspjehima, ali spusti malo loptu na pod, niste toliko dobri kao sto se pravite..napisao sam vec..ali et to je vasa snaga i ucemu ste trenutno bolji od nas..arogantni ste i puno samopouzdanja, ponasate se kao da ste svjetski prvak...ali samo polahko, samo polahko