Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la harishp » 18 mar 2013, 22:08

ciza je napisao/la:emeryi pa ovaj prije njega,onaj rumun u galati,mancini,ovi romini treneri do neki dan,petkovic do neki dan hofenhajmov trener,,susic,onaj trener u nba ,evo sad i trener u dinamo zbog husjenovica ,pa jel moguce da su svi budale,neznalice,levati,mrzioci svega bosanskog ? da imamo kakvog kod murinja i fergusona i oni bi bili idioti
Prije Emeryja je trener i doveo u Sevillu,i na samom pocetku sasvim ok minutazu imao za momka kao sto je Stevanovic.tako da ti uopste to nije na mjestu.Da ne pricamo o Petkovicu i Lulicu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 30 mar 2013, 21:47

Jel veceras barem na klupi ?
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 30 mar 2013, 21:58

Dushi_Rob je napisao/la:Jel veceras barem na klupi ?
nije

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 08 apr 2013, 22:24

ni večeras nije na klupi...bježi steva :(
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 08 apr 2013, 22:40

Kako mi je bilo žao što se nisu obistinile one glasine za Sporting, tamo bi mu bilo super. A eto i ovdje ne bi bilo loše da nije otišao trener, sad ne bi bilo loše na posudbu makar u Segundu.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 apr 2013, 22:43

Stvarno ne kontam kako da nije ni na klupi :/ nemoguce da nije nista pokazao ja idalje vjerujem da je poslije pjanica nas najprespektivniji mladi igrac

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 apr 2013, 22:48

grgr je napisao/la:Stvarno ne kontam kako da nije ni na klupi :/ nemoguce da nije nista pokazao ja idalje vjerujem da je poslije pjanica nas najprespektivniji mladi igrac
Emery je poznat kao kapric i hablek,sto se tice njegovih vidjenja postave i sastava.
Samo sto se Stevanovica tice niko me ziv ne moze ubijediti da nema mjesta makar na klupi u toj Sevilli.
Ni po ponasanju ni po kvalitetu to nije zasluzio,ali ovaj je konj i jace igrace handrio dok je bio trener u par klubova.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 08 apr 2013, 22:58

****, valjda će uspjet pobjeć bar u 2. špansku. Da je bogdo u Šalke otišo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 apr 2013, 23:42

Bio sam siguran da ce se Stevanovic nametnut. Ali ovaj Emery ubi. Nadam se da ce negdje na posudbu sljedece sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 apr 2013, 00:18

Vec sam govorio kako je Emery u Valenciji unistio Chori Domingueza,te otjerao Isca.Covjek ima cudne odluke fkt.Za Stevu bi najbolje bilo da ode negdje na posudbu,moze mozda i u Primeru.Uci ce netko od ovih iz Segunde,a trebati ce pojacanja.Zbog financija dosta ce njih dovoditi igrace na posudbu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 apr 2013, 03:13

čovjek na početku ulazio po 15tak-20 minuta sad ni u zapisnicima ga nema,nije narušio klupsku disciplinu,nema povredu šta je u pitanju ovakvog šikaniranja ???????

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 apr 2013, 11:45

Ma očito nije u mislima ovog trenera. Nema ga u planu jednostavno, a nije neki preplaćeni igrač da mora igrati. Da sam na njegovom mjestu, zatražio bih razgovor s trenerom i tražio da idem na pozajmicu. Bolje da igra i u trećoj španskoj ligi nego da stagnira i uopšte ne igra u ovim godinama, kada je to pogubno za mladog igrača.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 10 apr 2013, 15:16

Ova je sezone propala za Stevu na klubskom planu al na ljeto svakako ima priliku da se nametne od pocetka priprema i sve tako da se jos ne moze reci da je njegova epizoda u Sevilli propala...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 apr 2013, 22:37

Moze se reci da je ova sezona propala za njega. Nema ga uopste u planu vec vise utakmica.. Koja steta jbmt :roll:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 22 apr 2013, 15:08

Nek on malo para uzme,znamo kako se zaradjuje kod nas..Malkice love pa onda uzivanciju trazit...

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 05 maj 2013, 20:20

Evo usao sad protiv Espanyol-a.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

gringobih
Kontakt:

Re:

Post Postao/la gringobih » 05 maj 2013, 20:52

nut_shell je napisao/la:Evo usao sad protiv Espanyol-a.
Bolje da nije.... :(
Stevan je unisten u ovoj Sevilji...Od onakve zvijerke napravise babu... :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 05 maj 2013, 21:01

Šteta za Stevanovića jednostavno izgubio se u Sevilli činimi se da on nije još pravo sazrelio za pravi veliki klub i da mu je prelazak iz Vojvodine u Sevillu bio jednostavno prekrupan zalogaj. ŠTETA za Stevu ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 maj 2013, 21:03

brzitesanj je napisao/la:Šteta za Stevanovića jednostavno izgubio se u Sevilli činimi se da on nije još pravo sazrelio za pravi veliki klub i da mu je prelazak iz Vojvodine u Sevillu bio jednostavno prekrupan zalogaj. ŠTETA za Stevu ;)
Da je ostao onaj Michel trener, sigurno bi se bolje snasao. Ovaj mu nije dao prilike, nije se moguce dokazat onda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 maj 2013, 21:16

Bezveze kritizirate Emerya . Stevanovic je imao prilike da se dokaze, kada bi god dobio priliku izgubio bi se na terenu . Evo sada je Emery ispao bar frajer tako sto mu je dao pola sata u tekmi gdje je mogao odigrati totalno rastereceno i bez pritiska . I ,sta je napravio ? Nista . Jedino sto pamtim je pokusaj glavom i asistencija za Negreda koja je zamalo prosla . Ne znam kako bi tek odigrao recimo protiv Betisa gdje je pritisak ogroman . :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], kakarut, Kaunas i 28 gostiju.