Prije Emeryja je trener i doveo u Sevillu,i na samom pocetku sasvim ok minutazu imao za momka kao sto je Stevanovic.tako da ti uopste to nije na mjestu.Da ne pricamo o Petkovicu i Lulicu.ciza je napisao/la:emeryi pa ovaj prije njega,onaj rumun u galati,mancini,ovi romini treneri do neki dan,petkovic do neki dan hofenhajmov trener,,susic,onaj trener u nba ,evo sad i trener u dinamo zbog husjenovica ,pa jel moguce da su svi budale,neznalice,levati,mrzioci svega bosanskog ? da imamo kakvog kod murinja i fergusona i oni bi bili idioti
Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jel veceras barem na klupi ?
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
nijeDushi_Rob je napisao/la:Jel veceras barem na klupi ?
ni večeras nije na klupi...bježi steva 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Kako mi je bilo žao što se nisu obistinile one glasine za Sporting, tamo bi mu bilo super. A eto i ovdje ne bi bilo loše da nije otišao trener, sad ne bi bilo loše na posudbu makar u Segundu.
Stvarno ne kontam kako da nije ni na klupi :/ nemoguce da nije nista pokazao ja idalje vjerujem da je poslije pjanica nas najprespektivniji mladi igrac
Emery je poznat kao kapric i hablek,sto se tice njegovih vidjenja postave i sastava.grgr je napisao/la:Stvarno ne kontam kako da nije ni na klupi :/ nemoguce da nije nista pokazao ja idalje vjerujem da je poslije pjanica nas najprespektivniji mladi igrac
Samo sto se Stevanovica tice niko me ziv ne moze ubijediti da nema mjesta makar na klupi u toj Sevilli.
Ni po ponasanju ni po kvalitetu to nije zasluzio,ali ovaj je konj i jace igrace handrio dok je bio trener u par klubova.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
****, valjda će uspjet pobjeć bar u 2. špansku. Da je bogdo u Šalke otišo.
Bio sam siguran da ce se Stevanovic nametnut. Ali ovaj Emery ubi. Nadam se da ce negdje na posudbu sljedece sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vec sam govorio kako je Emery u Valenciji unistio Chori Domingueza,te otjerao Isca.Covjek ima cudne odluke fkt.Za Stevu bi najbolje bilo da ode negdje na posudbu,moze mozda i u Primeru.Uci ce netko od ovih iz Segunde,a trebati ce pojacanja.Zbog financija dosta ce njih dovoditi igrace na posudbu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
čovjek na početku ulazio po 15tak-20 minuta sad ni u zapisnicima ga nema,nije narušio klupsku disciplinu,nema povredu šta je u pitanju ovakvog šikaniranja ???????
Ma očito nije u mislima ovog trenera. Nema ga u planu jednostavno, a nije neki preplaćeni igrač da mora igrati. Da sam na njegovom mjestu, zatražio bih razgovor s trenerom i tražio da idem na pozajmicu. Bolje da igra i u trećoj španskoj ligi nego da stagnira i uopšte ne igra u ovim godinama, kada je to pogubno za mladog igrača.
Ova je sezone propala za Stevu na klubskom planu al na ljeto svakako ima priliku da se nametne od pocetka priprema i sve tako da se jos ne moze reci da je njegova epizoda u Sevilli propala...
- Goalgetter
- Kontakt:
Moze se reci da je ova sezona propala za njega. Nema ga uopste u planu vec vise utakmica.. Koja steta jbmt 

Nek on malo para uzme,znamo kako se zaradjuje kod nas..Malkice love pa onda uzivanciju trazit...
Re:
Bolje da nije....nut_shell je napisao/la:Evo usao sad protiv Espanyol-a.

Stevan je unisten u ovoj Sevilji...Od onakve zvijerke napravise babu...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- brzitesanj
- Kontakt:
Šteta za Stevanovića jednostavno izgubio se u Sevilli činimi se da on nije još pravo sazrelio za pravi veliki klub i da mu je prelazak iz Vojvodine u Sevillu bio jednostavno prekrupan zalogaj. ŠTETA za Stevu 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Da je ostao onaj Michel trener, sigurno bi se bolje snasao. Ovaj mu nije dao prilike, nije se moguce dokazat onda.brzitesanj je napisao/la:Šteta za Stevanovića jednostavno izgubio se u Sevilli činimi se da on nije još pravo sazrelio za pravi veliki klub i da mu je prelazak iz Vojvodine u Sevillu bio jednostavno prekrupan zalogaj. ŠTETA za Stevu
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Bezveze kritizirate Emerya . Stevanovic je imao prilike da se dokaze, kada bi god dobio priliku izgubio bi se na terenu . Evo sada je Emery ispao bar frajer tako sto mu je dao pola sata u tekmi gdje je mogao odigrati totalno rastereceno i bez pritiska . I ,sta je napravio ? Nista . Jedino sto pamtim je pokusaj glavom i asistencija za Negreda koja je zamalo prosla . Ne znam kako bi tek odigrao recimo protiv Betisa gdje je pritisak ogroman . 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡