FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 05 maj 2013, 18:58

plavetniloo je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:evo jedne najnovije,100% na kraju sezone nam dolazi najmanje 6 novih igraca,znam da je jedan(10)iz Srbije ,i znam jos dvojicu iz nase lige obojica su krilni napadaci,Nyema bi isto mogao odigrati makar neke utakmice za nas kao posudjen igrac ;)
Kakve bombe bacaš. nismo pitari da mjenjamo 6 igrača svake godine
Kad bi promijenili 6 igraca ni u evropu ne bi otisli.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 05 maj 2013, 19:07

Dobri igraci se brzo adaptiraju gdje god da se nadju, to imajte na umu. Kad neko zna igrat, on se moze brzo snaci, kad neko ne zna, moze bit tu par godina, pa opet nista, ima i kod nas takvih primjera. Ja bih licno volio vidjet neka osvjezenja u ekipi, pogtovo na mjestu stopera, mozda krila i tako.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 maj 2013, 19:10

terabajt je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:evo jedne najnovije,100% na kraju sezone nam dolazi najmanje 6 novih igraca,znam da je jedan(10)iz Srbije ,i znam jos dvojicu iz nase lige obojica su krilni napadaci,Nyema bi isto mogao odigrati makar neke utakmice za nas kao posudjen igrac ;)
Kakve bombe bacaš. nismo pitari da mjenjamo 6 igrača svake godine
Kad bi promijenili 6 igraca ni u evropu ne bi otisli.
Pa nije da bas nema logike.Treba skontati vec za prvu evropsku utakmicu da nemamo nikakav kadar.Zolotic i Kvesic nece igrati,B.Colic,Stanic i Svraka cini mi se, nece imati pravo nastupa,Hodzic i Antolovic bar u ovom trenutku kako stoji,nece biti nasi igraci...pitanje je da li ce neko jos eventualno otici,mozda Adilovic,mozda Bekric,mozda neko treci,a mozda i vise njih odjednom.Meni zvuci logicno da ce se ovaj put poslije ovog prvenstva igracki kadar dosta promijeniti.Na kraju krajeva,kontam bar ja,da je sa ovom ekipom ispunjen jedan ciklus koji je pravljen 4 godine i koji je rezultatski dozivio svoj maksimum sto se tice ove lige,pa i da su se igraci motivaciono zaista istrosili i sto se tice trofeja i sto se tice igara u jednom klubu.Po meni,kazem samo po meni,promjene su neminovne,iako tome nije sklon ni Amar,i iako to mozda i nije tako pozeljno jer ne znamo kako bi toliko promjena uticalo rezultatski na nasu ligu.
Meni bi ovo licilo na pocetak jednog novog ciklusa i stvaranja prilicno nove ekipe,uz eto par novih igraca i eventualno dva-tri juniora.Pa ponovo sve.S tim sto bi tih par novih igraca zaista trebalo da kvalitetom budu bar za nijansu bolji ,jer bi to licilo na ono sto bi se zvalo napredak i zelja ka boljim rezultatima i u evropi a ne samo u ovoj ligi.Pitanje je para,ali eto i Dzeko je opet izvjestan i ko zna,mozda i neki novi sponzor uleti :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 05 maj 2013, 19:15

Mene samo zanima zašto niko ne fali Urdinova, momak se odlično nametnuo, igra kao da je tu 5 godina.

I najviše me fascinira to što voli Želju, što voli naše navijače, momak gine na terenu .

URDINOV JE JEDAN OD NAS!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 05 maj 2013, 19:32

Treba probati pokupiti Stojčeva iz Leotara 27 godina cini mi se al strasan igrac, 10 ka prava.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 maj 2013, 19:38

AsharaK je napisao/la:Mene samo zanima zašto niko ne fali Urdinova, momak se odlično nametnuo, igra kao da je tu 5 godina.

I najviše me fascinira to što voli Želju, što voli naše navijače, momak gine na terenu .

URDINOV JE JEDAN OD NAS!
Momak je odlican, treba dovesti jos Makedonaca ako bude kakvih rupa u timu. :mrgreen:

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 05 maj 2013, 19:50

Ovi šest sto se spominje iz svi ex Yu republika :mrgreen:

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 05 maj 2013, 19:52

Warrick je napisao/la:Treba probati pokupiti Stojčeva iz Leotara 27 godina cini mi se al strasan igrac, 10 ka prava.
Njega i Jasmina Mešanovića pokušat dovesti, a za odbranu, probati sa Markičem, čini mi se da je sad u Olimpicu.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 05 maj 2013, 19:53

AsharaK je napisao/la:Mene samo zanima zašto niko ne fali Urdinova, momak se odlično nametnuo, igra kao da je tu 5 godina.

URDINOV JE JEDAN OD NAS!
a kako tek navija poslije utakmice, zna svaku pjesmu :D
FKŽ !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 maj 2013, 19:54

Warrick je napisao/la:Treba probati pokupiti Stojčeva iz Leotara 27 godina cini mi se al strasan igrac, 10 ka prava.
Njega i Jasmina Mešanovića pokušat dovesti, a za odbranu, probati sa Markičem, čini mi se da je sad u Olimpicu.
Kakav mesanovic on po meni nista nije pokazo samo sto je mlad.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 05 maj 2013, 20:00

terabajt je napisao/la:
Kakav mesanovic on po meni nista nije pokazo samo sto je mlad.
Doveo bi njega Amar u red, vjeruj mi, i njega i Travančića kad bi ih doveo.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 05 maj 2013, 20:02

Jeli ovom pitarskom klocu isplaceno ovih 30k KM ?
NO PYRO NO PARTY

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 05 maj 2013, 20:04

terabajt je napisao/la: Kakav mesanovic on po meni nista nije pokazo samo sto je mlad.
Doveo bi njega Amar u red, vjeruj mi, i njega i Travančića kad bi ih doveo.
Koliko sam ja cuo Amar je zvao Mesanovica dok je bio u Slobodi, ali in htio neki ugovor od pola godine, godinu i Amar ga ****
FKŽ !

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 05 maj 2013, 20:10

kako pojedinci misle da neko prihavti ugovor na vise godine,a da pritom dodje djaba ili kao slobodan igrac,a da jos bude kvaltietan da se na njemu klub opari? izuzetak igrac ic domace skole
realno bilo koji nas klub koji misli nesto ozbiljno ,mora dovest minimalno 5 kvaltietnih igraca za koje ce za nase uslove basloslovno platiti da bi u europi mogao se nadat nekakvom opet cudu(jer ni to ne garantuje grupu bilo kog takmicenja)

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 05 maj 2013, 20:40

kada vec sumnjate da vas pitam nesto,mislite li jel mozemo u evropi uraditi nesto s ovom ekipom,krenimo redom:
Antolovic(posudjen)na kraju godine ide
vasilic i bogicevic u godinama i svima nam je jasno da im je mozda ovo zadnja godina da mogu negdje otici da zarade makar nesto,uostalom vidjelo se u evropi da nas svi pregaze preko stopera,vidimo mi a da nevidi Amar :o
Hodzicu istice posudba na kraju sezone,znaci moras u svakom slucaju traziti zamjenu
Bekric nece produziti ugovor,znaci treba zamjena
Smajic vise povredjen nego sto igra,znaci treba mjenjati
Adilovic 99% vec prodat samo se ceka kraj,znaci treba zamjena
Svraka blizu odlaska,znaci treba zamjena
realno gledajte i skontat ce te da je mozda i 6 igraca malo,sada jos jednom vam kazem i ne mislim se vise nikom pravdati,receno mi je od covjeka iz kluba blizak Amaru da nam dolazi najmanje 6,dvojicu sto znam su extra igraci,Nyema je moguc na posudbi do pocetka prvenstva Australije,toliko od mene pozzz
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 maj 2013, 20:46

Realno ukoliko neko misli da mozemo nesto napraviti u Evropi on zivi u nekoj vrsti bajke i fantazije. Mozemo jedan krug takmicenja proci na srecu, ali dok ne ulozimo novce u kvalitetne igrace na Evropu ne treba trositi rijeci. Najvaznije je da u buducnosti uspostavimo tu neku vrstu dominacije u domacem prvenstvu, a stadionu i takmicenju u Evropi se jedino mozemo nadati ukoliko nas kupi neki tajkun. Ovo vrijedi za sve klubove u BiH i zato smatram da dominacija i titule u domacem prvenstvu trebaju biti prioritet u odnosu na Evropu. Pa pogledajte samo budzete ostalih klubova koji se takmice u LP ili LE i sve ce Vam biti jasno.

Nekad davno sam o ovome pisao na ovoj temi i mislim da se jedini @aco s mnom slozio po ovom pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 maj 2013, 20:49

Antolovic jeste posudjen, ali je receno da ako Amar bude zadovoljan da ce mu ugovor biti otkupljen na kraju sezone. To ce biti prvi put otkako je Osim tu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 maj 2013, 20:52

Koliko god se pojačavali, ove sezone teško da se može nešto napraviti u evropi bez nege lude sreće prilikom žrijeba, a znamo koliko smo sreće imali ove godine.
Ali sljedeće godine već se možemo nadati nečemu ako ponovo osvojimo titulu jer ćemo biti nosioci.
Međutim sigurno je da će biti promjena u igračkom kadru na kraju sezone @boccaccio je to fino objasnio.
DRUG NEBI TI PUNCA

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 05 maj 2013, 20:58

zeljo1 je napisao/la:kada vec sumnjate da vas pitam nesto,mislite li jel mozemo u evropi uraditi nesto s ovom ekipom,krenimo redom:
Antolovic(posudjen)na kraju godine ide
vasilic i bogicevic u godinama i svima nam je jasno da im je mozda ovo zadnja godina da mogu negdje otici da zarade makar nesto,uostalom vidjelo se u evropi da nas svi pregaze preko stopera,vidimo mi a da nevidi Amar :o
Hodzicu istice posudba na kraju sezone,znaci moras u svakom slucaju traziti zamjenu
Bekric nece produziti ugovor,znaci treba zamjena
Smajic vise povredjen nego sto igra,znaci treba mjenjati
Adilovic 99% vec prodat samo se ceka kraj,znaci treba zamjena
Svraka blizu odlaska,znaci treba zamjena
realno gledajte i skontat ce te da je mozda i 6 igraca malo,sada jos jednom vam kazem i ne mislim se vise nikom pravdati,receno mi je od covjeka iz kluba blizak Amaru da nam dolazi najmanje 6,dvojicu sto znam su extra igraci,Nyema je moguc na posudbi do pocetka prvenstva Australije,toliko od mene pozzz
Prijatelju necu rec da lazes,daleko od toga al hajde ti nama eto molim te reci bar ta dva igraca koje poznajes,eto ako neces javno mozes i na PP ! ;)
Ma vi stvarno niste normalni !!!

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 05 maj 2013, 21:01

storm_raider je napisao/la:Antolovic jeste posudjen, ali je receno da ako Amar bude zadovoljan da ce mu ugovor biti otkupljen na kraju sezone. To ce biti prvi put otkako je Osim tu.
Ma Antolovic je strasan golman,za nasu ligu bolji vec sto treba da bude,sjecam se prosle godine kad je u Borcu bio pa smo sa njima ja mislim Kup igrali na grbavici,jos oni bunker jos Antolovic na golu ,jedva ga Zebinjo zabi u zadnji 10-tak minuta kako se ja sjecam.
Ma vi stvarno niste normalni !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, antibot, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Levin, Lynx, Paromlinac, Proximic, riki46, TefalTava i 55 gostiju.