Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Admir_Sa » 05 maj 2013, 16:28

Carlo je napisao/la:Sta bi ovom Sturridgeu, los pravo u zadnje vrijeme.
15mil funti....
nema potpisa

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 maj 2013, 16:29

Ebi ga
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 05 maj 2013, 16:34

Sjeb.aše Carri oproštajni derbi, pa dosta je Liverpool bolje izgledao prije, nego li poslije izmjena. Možda je Rodgers napravio i grešku u odabiru izmjena, mogao je komotno da ne izvrši izmjenu Skrtel-Downing, ništa se ne bi promijenilo :?
Dobro je što je Shelveya ostao na klupi, nije momak još psihički dorastao ovakvom derbiju, kladim se da bi on nakon 5 min. provedenih na terenu zaradio crveni... :roll:
Falio nam je danas raspoložen Sturridge, da Suleta ne spominjem...I nema se još mnogo toga iskomentarisati, bio je Liverpool bolji, stvorio je bolje šanse al' ipak nedovoljno da bi se reklo da je apsolutno zaslužio 3 boda, bio je dakle bliži pobjedi ali nedovoljno!

Slijedi gostovanje Fulhamu na kojem je bitno da se ne povrijede i ne zarade glupe žute kartone i onda dočekujemo QPR gdje je must win u čast Carre kojem će to biti zvanično zadnja utakmica u karijeri, treba mu odati posebnu počast i nagraditi ga za njegovu 16-ogodišnju karijeru u Liverpoolu ;) - znači u čast Carre je ta utakmica must winn.

Eh kad se završi zadnje kolo ove sezone, struka sa teme kreće u planiranje, sanjarenje i reorganizaciju ekipe ;)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 maj 2013, 16:36

Losa utakmica,uglavnom rezultat je realan....Sturridge uzasan,bice bolje sledece godine ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 05 maj 2013, 16:40

sledece godine u ovo vrijeme... :mrgreen: ne losa utakmica ali nije se moglo ni ocekivati neka golijada kao u prethodnoj utakmici ipak je ovo derbi mada smo mi mal vise zasluzili pobjedu ali sta je tu je ona nam nista ne bi znacila ni pomogla GERRARD lavovski svaka cast majstore pokazao kako se bori za voljeni klub

slika
prosetao Suarez malo po Anfieldu prije pocetka utakmice
LIVERPOOL FC

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 maj 2013, 17:05

Gerrard i Carra su lavovski odigrali. Coutinho je bio fenomenalan do neke 65. minute, kasnije je odigrao dosta lose.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 maj 2013, 17:09

Jagielka je u prvom poluvremenu tri sjajne intervencije imao, on je ponajviše zaslužan za bod Evertona.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 maj 2013, 18:19

Admir_Sa je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Sta bi ovom Sturridgeu, los pravo u zadnje vrijeme.
15mil funti....
Šta ti znaš šta je 8 golova i 3 asistencije, jel de? Dođeš samo to da napišeš kada loše odigra, a nigdje te protiv Newcastla i Chelsija? :lol:

Ne znam šta ste vi očekivali danas od ekipe koja je dvije tri noći lumpovala po Madridu i od trenera koji ih je tako pustio pri kraju sezone? Danas sam prezadovoljan rezultatom, clean sheet, nismo izgubili treću utakmicu bez Suareza u ligi ove sezone, Suarez još 8 utakmica van terena, debri prošao bez incidenta, Henderson odlično odigrao ...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Imperator53
Kontakt:

Post Postao/la Imperator53 » 05 maj 2013, 18:55

Poprilicno losa utakmica danas,haman obje ekipe i igrale na remi.Za nadati se kakvim dobrim pojacanjima i dobroj sljedecoj sezoni,treba Brendo dovest igrace koji ce odmah upast' u prvu.Prosjecnih igraca imamo mozda i previse. :(
TRPAJ TE LEVATE I DALJE,I DALJE !!!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 maj 2013, 19:39

3. napad lige, šesta ili sedma odbrana lige, 15 clean sheetova i opet tek sedmo mjesto na tabeli. Zaista neshvatljivo.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 05 maj 2013, 20:22

Henderson je napisao/la:3. napad lige, šesta ili sedma odbrana lige, 15 clean sheetova i opet tek sedmo mjesto na tabeli. Zaista neshvatljivo.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 maj 2013, 20:33

Tottenham je dao manje a primio više golova od Liverpoola ali se još uvijek bori za LP i nalazi u boljoj situaciji.

Treba te golove znati rasporediti :D ,vjerujem da će to šef preko ljeta sve fino srediti,posložiti i od augusta gledamo crvenu mašineriju :mrgreen: .

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 maj 2013, 21:09

Nova sila se uzdize 8-) 8-)

Treba Rodgersu kakav Bosnjo da mu pomogne ko onaj nas Kloppu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 05 maj 2013, 21:50

Sta nas je ono malo u Vitrazu danas ba,mislio sam da nas ima vise !? :mrgreen: Momamk u dresu (mislim da je Hendo :mrgreen: ) i ja sa salom ostali dosli kladaru punit' . :lol:
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 maj 2013, 21:53

fsdghdsfs je napisao/la:Sta nas je ono malo u Vitrazu danas ba,mislio sam da nas ima vise !? :mrgreen: Momamk u dresu (mislim da je Hendo :mrgreen: ) i ja sa salom ostali dosli kladaru punit' . :lol:
Ja te vidio nisam, doduše bio sam zauzet pravdanjem što nema kornera na utakmici, jer sam čitavoj kafani uvalio preko 11 kornera. :mrgreen:

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 05 maj 2013, 21:54

Henderson je napisao/la:
fsdghdsfs je napisao/la:Sta nas je ono malo u Vitrazu danas ba,mislio sam da nas ima vise !? :mrgreen: Momamk u dresu (mislim da je Hendo :mrgreen: ) i ja sa salom ostali dosli kladaru punit' . :lol:
Ja te vidio nisam, doduše bio sam zauzet pravdanjem što nema kornera na utakmici, jer sam čitavoj kafani uvalio preko 11 kornera. :mrgreen:
Iza tebe bio (ako si to ti ) .Ja keca ,penal,crveni odigr'o i nista ne prodjoh na kraju . :lol:
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 maj 2013, 21:59

A čuo sam navijanje da se svira penal nad Coutinhom. :D

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 05 maj 2013, 22:05

Henderson je napisao/la:A čuo sam navijanje da se svira penal nad Coutinhom. :D
Ma nije vidilo penala al' **** ga . :mrgreen:
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 maj 2013, 22:08

gerrard majstor i coutinho ima strasan zadnji pas.
You are someone else I am still right here

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 maj 2013, 22:13

Moram priznati da mi se ovaj Coutinho kao igrač,pravo sviđa..Pravi je brazilac,lagan skroz izgleda,ali brz na nogama i ima sjajan pas..Nešto što smo mi očekivalo od Kagawe ove sezone,a što on još nije pokazao,čak koliko sam čitao,od svih veznjaka,Kagawa je najmanje lopti slao prema naprijed,svega 11%,dok Coutinha nije to strah uraditi,ali zato on u utakmici skoro svakoj napravi po 2 odlične prilike,a sada je druga stvar sto Daniel previše komplikuje ili ko već se nađe u takvoj situaciji..Sve u svemu,odličan igrač i mislim da ste sa njim pogodili,samo da ne bude imao problema sa povredama.

Eh,još,vidio sam šta je BR izjavio za Downinga i Hendersona.Možda će vam ovo smetati,ali dobro me nasmijalo ono.Neko ko ne gleda fudbal,pomislio bi da se radi o 2 fudbalska majstora,koji rade sa loptom šta god hoće.Frajer ih je pravo dobro nahvalio,a treba reći da nisu ispunili očekivanja,tj to mislim za Downinga.Prosječan igrač,koji ne zna preuzeti odgovornost na sebe,zna trčkarati na terenu,ubaciti ponekad i to je sve,nešto kao Young,dok Henderson se ipak popravio u zadnje vrijeme,po meni,dosta bolja druga nego prva sezona,barem što sam ja gledao,aligledajući ambicije Liverpoola,mislim da ova 2 igrača nisu dovoljno dobri da budu neki od važnijih igrača,pogotovo ne Downing.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Lekqqq1921, Venom i 9 gostiju.