Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ovo si napisao kao da je relevantno ismijavanje jednog u potpunosti irelevantnog fudbalera. Cuj Barton ga ismijavao. Igracina kojem je vrhunac fudbalske karijere gestikulacija Ibrahimovicu, komentar da bi bio bolji od Messija da igra u Barci, vreca crvenih kartona i cinjenica da je proveo par mjeseci u zatvoru. Retard.bacelonafan je napisao/la:Barton ga je bio ismijavao
it's like he's trying to teach retards how to play
Cautinho je napisao/la:Ramos i Kasiljas idu ako Mou ostane.
Mou ostani!!!!
naravno da nije mjerodavan,al na osnovu utakmica koje sam ja gledao Brazila,u zadnje vrijeme po evropi,na osnovu kojih ga je Barton ocijenio slazem se i ja,rekao je covjek da nikad nebi ni pomislio te pare da daje za njega al eto nebitnoDonnie Darko je napisao/la:Ovo si napisao kao da je relevantno ismijavanje jednog u potpunosti irelevantnog fudbalera. Cuj Barton ga ismijavao. Igracina kojem je vrhunac fudbalske karijere gestikulacija Ibrahimovicu, komentar da bi bio bolji od Messija da igra u Barci, vreca crvenih kartona i cinjenica da je proveo par mjeseci u zatvoru. Retard.bacelonafan je napisao/la:Barton ga je bio ismijavao
Super.Ajax director Overmars has been in Barcelona this week to talk about loan of Barcelona players, including extension Cuenca loan. [telegraaf]
Ne bih imao nista protiv Llorisa, za pravu cijenu naravno. Kad se samo sjetim da ga je Lyon nudo Barci za 10,15 miliona.Because Valencia ask too much for Vicente Guaita, Tottenham's Hugo Lloris has overtaken him on the list of possible new goalkeepers. [md]
Ok.PSG centre back Thiago Silva currently earns 8M net a year. Only an option for Barcelona if he'd be willing to take a pay cut of 40%. [md]
Moraju izvuc vise od 50 miliona od prodaje igraca, jednostavno moraju.Barcelona could have a transfer budget of 100M this summer: 50M that was planned, but 50M from selling players. [mundo deportivo]
Super.Barcelona want to know quickly from Neymar if he wants to join now or in 2014 because his case will influence rest of transfer activity [md]
Barcelona have made enquiries about Atletico forward Radamel Falcao (27). Transfer to Chelsea is not yet final. Price close to 50M. [el9]
Kojih ba 30 milionaBarcelona are closely watching Real Sociedad centre back Inigo Martinez (21). The Basque player has a 30M buyout clause. [md marca]
Man United's De Gea and Monchengladbach's Ter Stegen are the keepers with best scouting reports, but transfer fees would be too high. [md]
Drago mi je da se Alves spominje. Nadam se da ce otici.Abidal and Villa will in principle leave this summer. Barcelona also willing to listen to offers for Alexis and Alves. Cesc will stay. [as]
Jedna potpuno irelevantna vijest.Hamburg coach Fink has been in Italy to talk with Milan player Bojan Krkic (22). German club wants to start talks with Barcelona. [dimarzio]
Ovako malo kad razmislim, ovo bi bilo odlicno ako nemaju para za Stegena ili De Geu. Ono, Reina odradi godinu, a onda bude drugi golman kada dodje neko mladji. Samo da je malo spustit ovu cifru od 10 milionaReina, plus younger goalkeeper next year, is Barcelona's main plan to replace Valdes. He would be allowed to leave Liverpool for 10M. [md]
ja ne bih imao nista protiv da ga real kupi. samim tim bi i barceloni Silvu i golmana kupiliLenBias je napisao/la:kupujte ovog neymara sto prije da ga mi ne kupimo, ne bi ga mogao gledat u realu
neka hvala, mi cemo pola dortmundaDonnie Darko je napisao/la:ja ne bih imao nista protiv da ga real kupi. samim tim bi i barceloni Silvu i golmana kupiliLenBias je napisao/la:kupujte ovog neymara sto prije da ga mi ne kupimo, ne bi ga mogao gledat u realu
M4kaveli je napisao/la:
Inace,
zenska ekipa Barcelone osvojila ligu po 2. put u nizu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.