Za kvalitet i golove se sve oprasta.mandraX je napisao/la:A koliko je tek trenera na svijetu koji bi Tevezu oprostili sve ono što je uradio prema klubu i treneru?Henderson je napisao/la:Malo je trenera na svijetu koji bi dali prednost Džeki u odnosu na Teveza i Aguera.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kad je klub kakav je city u pitanju, onda da...Cartman je napisao/la:Za kvalitet i golove se sve oprasta.mandraX je napisao/la:A koliko je tek trenera na svijetu koji bi Tevezu oprostili sve ono što je uradio prema klubu i treneru?Henderson je napisao/la:Malo je trenera na svijetu koji bi dali prednost Džeki u odnosu na Teveza i Aguera.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa dobro, kad je City u pitanju, ne čudi me nimalo.
Vidim i navijači su mu oprostili, aplauzom ga dočekali...to sve govori kakav je to klub.
Smeće.
U bilo kojem drugom ozbiljnijem klubu, Tevez bi na birou za zapošljavanje završio poslije onog.
A kod bilo kojeg normalnog trenera, Edin bi duplo više šanse dobivao. Ako se ne bi dokazao, prodao bi ga i to je to, a ne ovako, samo idiot uništi igrača.
Edin mu je u ovoj sezoni spasio guz'cu, sjetite se samo golova koje je postigao u onim kriznim tekmama City-a.
Vidim i navijači su mu oprostili, aplauzom ga dočekali...to sve govori kakav je to klub.
Smeće.
U bilo kojem drugom ozbiljnijem klubu, Tevez bi na birou za zapošljavanje završio poslije onog.
A kod bilo kojeg normalnog trenera, Edin bi duplo više šanse dobivao. Ako se ne bi dokazao, prodao bi ga i to je to, a ne ovako, samo idiot uništi igrača.
Edin mu je u ovoj sezoni spasio guz'cu, sjetite se samo golova koje je postigao u onim kriznim tekmama City-a.
Kao sto ces i ti uci kao najveci forumaski promasaj ove stranice,od njenog osnivanja 2008-me god.Saurman je napisao/la:Težak promašaj sigurno će ući u top 10 svih vremena Premiershipa.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Postoje treneri kao sir Alex Ferguson koji kad se igrac previse umisli, lijepo ga pospremi na transfer listu,Cartman je napisao/la:Za kvalitet i golove se sve oprasta.mandraX je napisao/la:A koliko je tek trenera na svijetu koji bi Tevezu oprostili sve ono što je uradio prema klubu i treneru?Henderson je napisao/la:Malo je trenera na svijetu koji bi dali prednost Džeki u odnosu na Teveza i Aguera.
kao sto je to uradio sa Tevezom. A postoje i treneske neznalice kao Mancini....
Da, ali isto tako je Fergie oprostio Rooneyu sto je trazio transfer i javno prozivao klub i suigrace. Jer je taj Rooney u to vrijeme bio ubjedljivo najbolji igrac, i naravno da se njemu vise tolerise nego Wes Brownu. I Tottenham je Modricu oprostio sto je trazio transfer u Chelsea, Liverpool Suarezu dozvoljava sve zivo i tako dalje. U nogometu nema morala i principa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Dzeko ako odes u Napoli usro si i sefa i stanicu.
Najbolje bi bilo kad bi Džeko prešao u Juventus. To bi mu bio potez karijere. Kakav Napoli,kakva Borussia..
Teško će to biti . Ne znam zašto bi ga Juventus dovodio kad su dogovorili transfer za Llorentea , + što imaju milion ostalih 'backup' centarfora ...TH14 je napisao/la:Najbolje bi bilo kad bi Džeko prešao u Juventus. To bi mu bio potez karijere. Kakav Napoli,kakva Borussia..
Ove straniceemir79 je napisao/la:Kao sto ces i ti uci kao najveci forumaski promasaj ove stranice,od njenog osnivanja 2008-me god.Saurman je napisao/la:Težak promašaj sigurno će ući u top 10 svih vremena Premiershipa.

I sam znaš da je ovaj promašaj među najvećim u ligi uz onaj Torresa protiv Man Utd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
dajte ljudi link da vidim taj promasaj, jbt rejs
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.dailymotion.com/at/relevance ... deo=xzl73asoxx je napisao/la:dajte ljudi link da vidim taj promasaj, jbt rejs
-
- Kontakt:
jest da je zestoko, ali iskreno ocekivao sam nesto jos sokantnije. zna se svakom desiti
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
JohnnyDinamitas je napisao/la:jest da je zestoko, ali iskreno ocekivao sam nesto jos sokantnije. zna se svakom desiti

Ne znam jesil ti dobro video pogledo:

Sta si to realno ocekivao? Da su svi igraci/golman bili 10 metara od njega, da je lopta na liniji bila i samo trebo da je dirne?
Mislim da je covjek nesta ovako ocekivao:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
nema ped metara od gola, nema igraca oko njega, golman nije u najboljem polozaju sve to stoji, ali i gündogan je promasio tako protiv reala u polufinalu zato nisam previse sokiran kao kad bi prazan gol bio.
Nije Gundogan promašio , on je uputio udarac u okvir gola , ali golman se uspio pružiti i odbraniti udarac. Ovo je sasvim drugačije.JohnnyDinamitas je napisao/la:nema ped metara od gola, nema igraca oko njega, golman nije u najboljem polozaju sve to stoji, ali i gündogan je promasio tako protiv reala u polufinalu zato nisam previse sokiran kao kad bi prazan gol bio.
Zasto ste toliko zapeli za Dzekin promasaj, pa i drugi mase i izglednije prilike... Ne branim ga al nije ok da ga se za sve krivi, nije ni on robot... Prilika jest bila dobra al desava se i mnogo izglednije prilike da se promase....
- Goalgetter
- Kontakt:
Fazon je sto mu se ovo nije smjelo desiti u ovom momentu. Haj da on zabio u zadnjih 10 utakmica 8 golova, pa mu ne bi niko nista prigovorio. Ovako su ga navijaci Citya i novinari docekali ''na noz'' sa ovim promasajem, a i sam sebe bacio u jos vecu krizu. Moram reci, juce je bio dosta dobar je usao, ali je sebi sve ukenjao ovim promasajem.mujdza je napisao/la:Zasto ste toliko zapeli za Dzekin promasaj, pa i drugi mase i izglednije prilike... Ne branim ga al nije ok da ga se za sve krivi, nije ni on robot... Prilika jest bila dobra al desava se i mnogo izglednije prilike da se promase....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.