XBMC
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- champions1921
Re: XBMC
Jesam, ali probam jos ovih "domaćih" kanala ubacit, pa sam onda mislio priopćiti ovdje da sam je stavio, ali eto ti me preduhitrichampions1921 je napisao/la:@Adebayor
Jesi li ovo ti stavio neku listu na navi-x??

Ovih dana ću probati "domaće" kanale nać. To zasad je samo proba.
- champions1921
Haj slozi kakvu finu listu gdje ce ovi bolji sportski kanali biti na jednom mjestu.. Imas ti tu posla posle jer se svako malo mjenjaju kljucevi kod ovih poznatijih kanala i potrebno ih je azurirati kad god se promjene..Adebayor je napisao/la:Jesam, ali probam jos ovih "domaćih" kanala ubacit, pa sam onda mislio priopćiti ovdje da sam je stavio, ali eto ti me preduhitrichampions1921 je napisao/la:@Adebayor
Zelim ti puno srece i uspjeha

BUDI ŽELJO !!!
Mislio sam sastaviti i sportsku listu i "domaću". No izgleda da zasad od domaće liste izgleda ništa, ima par onih kanala šta je već tamo, ali od ovih jačih, izgleda nema ništa.champions1921 je napisao/la:Haj slozi kakvu finu listu gdje ce ovi bolji sportski kanali biti na jednom mjestu.. Imas ti tu posla posle jer se svako malo mjenjaju kljucevi kod ovih poznatijih kanala i potrebno ih je azurirati kad god se promjene..Adebayor je napisao/la:Jesam, ali probam jos ovih "domaćih" kanala ubacit, pa sam onda mislio priopćiti ovdje da sam je stavio, ali eto ti me preduhitrichampions1921 je napisao/la:@Adebayor
Zelim ti puno srece i uspjeha
pozz, kakva je situacija sa titlovima u ovom programu, jel prikazuje titlove ''real-time'' ili kasne za zvukom?
ako je odgovarajući titl onda ne kasniinsan je napisao/la:pozz, kakva je situacija sa titlovima u ovom programu, jel prikazuje titlove ''real-time'' ili kasne za zvukom?

Pustiću sunce da topi ljubav!
Jedan lik je stavio Arenu Sport 1 i 3, pa ako kome treba sad ima i ta dva programa na XBMC
gdje tacno? navi-x ili?Adebayor je napisao/la:Jedan lik je stavio Arenu Sport 1 i 3, pa ako kome treba sad ima i ta dva programa na XBMC
Da li ce biti prenos utakmice veceras?Adebayor je napisao/la:Jedan lik je stavio Arenu Sport 1 i 3, pa ako kome treba sad ima i ta dva programa na XBMC
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Iako predpostavljam na koju si utakmicu mislio, evo što sve danas prenose:MrWhite je napisao/la:Da li ce biti prenos utakmice veceras?
Arena Sport 1:
17:00 Kielce - Metalurg
19:00 Hajduk - Rijeka
23:00 Houston - Colorado (MLS)
01:00 Ottawa - Boston (NHL)
Arena Sport 3
20:45 Milan - Catania
XML lista za XBMC njemacki kanali
http://ul.to/jpel4teo" onclick="window.open(this.href);return false;

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kako ovo da ubacim ?Yucca je napisao/la:XML lista za XBMC njemacki kanali
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell@ http://www.xbmchub.com/blog/2012/04/26/ ... ams-addon/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje imas sve objasnjeno kako se ubacuje xml file samo umjesto u Livestream ti ovaj file stavljas u Live tv
Ovdje imas sve objasnjeno kako se ubacuje xml file samo umjesto u Livestream ti ovaj file stavljas u Live tv

anonimni je napisao/la:gdje je taj Live TV ?
Mora ti biti u VIDEO - ADD-ONS ako si instalirao Live tv add-ons
nisam instalirao... snašao sam se, ima na Navi-x Live TV Channels lista i ima dosta kanala (i njemačkih, a i ostalih i dosta sportskih
), pa kome treba, nek' instalira 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Upišite u NAVI-X search Adebayor ili nađite u latest added. Postavljena dva slovenska sportkluba i još dva slovenska sportska kanala, te hd music. Valjda bude još kasnije drugih kanala
hvalaAdebayor je napisao/la:Upišite u NAVI-X search Adebayor ili nađite u latest added. Postavljena dva slovenska sportkluba i još dva slovenska sportska kanala, te hd music. Valjda bude još kasnije drugih kanala

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nema na čemuanonimni je napisao/la:hvala

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 10 gostiju.