U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emir79
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la emir79 » 05 maj 2013, 01:54

Cartman je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Mislim da previse podcjenjujemo talente u BIH,a previse velicamo igrace u ino ligama, pa tamam radilo se to i o HNL-u.
Pored Hodzica, koji je vrhunski kvalitet,tu su iz komsiluka odlicni Samir Radovac, Faris Handzic,Dupovac
Istina, da je Hodzic slucajno dao nekoliko golova za prosjecni klub u Svedskoj ili Svicarskoj, sad bi se o njemu trubilo u svim medijima i na forumima. Ovako slabo to. Ali neka, volim mlade igrace oko kojih nema puno pompe i koji samo vrijedno rade. Kao Dzeko i Modric u svoje vrijeme na primjer.
Eh to je to, da su u Svedskoj ili Svici vec bi ih proglasavali nekim posebnim vrhunskim talentima, ali kao sto kazes, dokazace oni, samo neka nastave ovako raditi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 maj 2013, 09:18

Rodeni je napisao/la:Nadam se na iducem okupljanju mlade repke da ce biti I Bojan Letic lijevi bek /krilo Veleza najbolji lijevi bek u ligi
Kvesic je najbolji lijevi bek lige, ali je trenutno povrijedjen. Decko je bio pozvan u A repku!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 maj 2013, 12:07

Kvesić je pozivan za " A " repku, a ovaj govori za U - 21 vrstu, razlika, znaš.
I kada je neko ozlijeđen, onda ispada iz konkurencije, jer se ne može dokazivati, a Letić već dugi niz utakmica bude najbolji pojedinac Veleža iako igra defanzivu. S kakvom lakoćom momak igra, to je nevjerovatno.

Znam da ćete sada pisati da ga hvalimo zato što je naš, al zaista momak ima potencijala, razmišlja glavom, ima motoriku, ako nastavi ovako da radi moglo bi nešto od njega da bude, a i da repka također koristi ima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 maj 2013, 12:16

Ma kakav Kvesić, Bevab ga je već prešišo u oba pravca ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 05 maj 2013, 12:45

legenda reala je napisao/la:Ma kakav Kvesić, Bevab ga je već prešišo u oba pravca ;)
@Legendo...
Kvesa je ispred Bevaba sigurno tj. bolji je igrac, al' ce ga ova povreda dosta unazaditi i tu je sansa Dine da u buducnosti uzme mjesto uz lijevu aut stranu tj. ako se Kvesa ne vrati u prepoznatljivu formu koja ga je vinula i do dresa repke, a ako se vrati onda Bevab realno nema tamo sta traziti...
Jos ako glavonja bude nas igrac onda ni Kvesa nece igrati a pogotovo Bevab, koji i nije bas toliko potencijal koliko ga izdizete al' eto, recimo tu je negdje sa Hajradinovicem iz Zapresica....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 maj 2013, 13:08

MrMuscle je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ma kakav Kvesić, Bevab ga je već prešišo u oba pravca ;)
@Legendo...
Kvesa je ispred Bevaba sigurno tj. bolji je igrac, al' ce ga ova povreda dosta unazaditi i tu je sansa Dine da u buducnosti uzme mjesto uz lijevu aut stranu tj. ako se Kvesa ne vrati u prepoznatljivu formu koja ga je vinula i do dresa repke, a ako se vrati onda Bevab realno nema tamo sta traziti...
Jos ako glavonja bude nas igrac onda ni Kvesa nece igrati a pogotovo Bevab, koji i nije bas toliko potencijal koliko ga izdizete al' eto, recimo tu je negdje sa Hajradinovicem iz Zapresica....
Nisi objektivan ali nikako, džaba što si stručnjak, al te pristrasnost prema jednima i "mržnja" prema drugima ukopa :mrgreen:

Bevaba niko ne diže nego ja, momak je stvarno pravi bek, moderan da ne može biti moderniji, prodire po strani ko Carlos birvaktile ;) I možda sam Kvesića i više pratio nego Bevaba i nema teorije da je bolji Kvesa, ama nikako nije bolji ;)

Ma šta da ti kažem, jedva čekam Bevab-Lulić tandem u A timu, Pape i Vlado sarađuju to će se ubrzo desiti.
Imamo Zolu,Bevaba,Duljevića,Hodžića ba kapitalci samo takvi i ti sad se tu našo pričati neke priče, sve odogojeno u naššim klubovima :D
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 05 maj 2013, 13:23

Ma nisam ja @Legendo subjektivan 8-) ... Realno fakti i cinjenice su na Kvesinoj strani jer je on uz Bekrica i Svraku najbolji igrac nase Lige, a Bevab nije ni blizu najbolji igrac Croatise Lige koja je tu negdje sa nasom u 5 deka i to odbi Dinamove igrace jer su oni ipak svemirski brod za nase...
Dakle, ako se Kvesa vrati u formu njegovo je mjesto uz lijevu stranu.... Stvarno sta je taj momak ofanzivno i defanzivno radio :D ... Ma definitivno on mora igrati u prvih 11 osim ako vuglaš ne bude igrao za nas...
Kakav Bevab, mala maca, mada i on moze napredovati, al' ne vjerujem ni da ce biti bolji i od Hajradinovica iz Zapresica al' et' nek' ti bude :D ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 maj 2013, 13:25

Kvesic je protiv mlade Njemacke pokazao da ima velike probleme u defanzivi i treba njemu jos mnogo napredovanja da bi mogli pricat o prvih 11 u A-reprezentaciji. Trenutno Salihovic moze to puno, puno bolje odradit, iako mu nije prirodna pozicija. Igraci iz nase lige se nikada ne moze vjerovat u ozbiljnim utakmicama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 05 maj 2013, 13:33

Cartman je napisao/la:Kvesic je protiv mlade Njemacke pokazao da ima velike probleme u defanzivi i treba njemu jos mnogo napredovanja da bi mogli pricat o prvih 11 u A-reprezentaciji. Trenutno Salihovic moze to puno, puno bolje odradit, iako mu nije prirodna pozicija. Igraci iz nase lige se nikada ne moze vjerovat u ozbiljnim utakmicama.
Ma Salihovica se ni ne treba tamo gurati.... njegovo pravo mjesto je zadnji vezni umjesto Akija Zahirovskog... A kada se Zola vrati fudbalu, on ce akoBOGda zauzeti tu poziciju naravno nakon sto sazrije i jos se malo razvije tj. ode iz Zelje......
Nek' Zukenbauer odradi posao tamo na LB dok se Kvesa ne vrati u formu ili dok Kolasinac ne dobije pravo igranja za nasu repku... A kasnije neka Zuka bude rezerva Spahi i Bicakcicu ( kada dobije papire, a to ce biti ubrzo) zajedno sa Pandzom.... Napokon imati cemo stopere na zadovoljavajucem nivou...

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 05 maj 2013, 21:14

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:[url]http: // scs port.ba/vijest/54269[/url]

Momak izgleda razvaljuje. :D
nesto nevjerujem da ga navedeni traze, a sc sport ja mislim nije neki relevantan portal. jer njemu je 19 godina, a samo igra za u-19 kaiserslauterna. sa 19 bi makar mogao imati i nastupe za drugi tim, oni nastupaju u 4.ligi njemacke. a u-19 kaiserslauterna ne nastupa ni u juniorskoj budnesligi, protivnici su smjesni, u skoro svakoj utakmici postizu po 6,7 golova.
necu da ispadne da ga blatim, ali treba malo relativirati, i realno pogledati stvar. bolje da se dokaze prvo u kaiserslauternu, jer u dortmundu i leverkusenu moras biti dobar talenat da dobijes sansu.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 maj 2013, 23:06

gledam danas ono prvenstvo do 17 godina i igraju austrija-šwedska i brat bratu jedno 7-8 igraca imaju prezimena sa ovih prostora, cak su i golove dali nekakav životic i suljic :roll: možel ko iskopat imal tu za nas nešto interesantno :D
nema potpisa

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 maj 2013, 23:12

http://scs.po.rt.ba/vijest/54508.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Izbriši tačkice, članak daje jednim djelom odgovor na tvoje pitanje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 maj 2013, 23:13

treba to vidjeti, pogotovo ovog Suljića ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 09 maj 2013, 01:38

suljic je cak godinu dana mladji od svih ostalih, a i neigra djabe u chelsea-u. grbic je isto veliki talenat, u stuttgartu daje golove svaku utakmicu. stuttgart ga nije dzabe platio 300.000€ prije ja mislim 2 godine, sto je velika suma za mladog igraca, pogotovo sto stuttgart tada nije trosio puno para. ali ja mislim da ce on odluclivat izmedju austrije i hr, ali naravno treba pokusat dok je jos mlad.

a u klubu austria ima jos jedan interesantan igrac koji cak ima bh.pasos: nihad hadzikic(15 godina), napadac, ove sezone u 17 utakmica dao 24 gola, zadnje sezone 28 golova u 24 utakmice. zadnjeg vikenda je 4 komada utrpao ried-u smatraju ga jednim od najvecih talenata unjihovj akademiji. njegov brat ima 17 godina i prvi je golman druge ekipe austrie. a vec je par puta bio i na klupi prvog tima.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 09 maj 2013, 01:57

dino-92 je napisao/la:suljic je cak godinu dana mladji od svih ostalih, a i neigra djabe u chelsea-u. grbic je isto veliki talenat, u stuttgartu daje golove svaku utakmicu. stuttgart ga nije dzabe platio 300.000€ prije ja mislim 2 godine, sto je velika suma za mladog igraca, pogotovo sto stuttgart tada nije trosio puno para. ali ja mislim da ce on odluclivat izmedju austrije i hr, ali naravno treba pokusat dok je jos mlad.

a u klubu austria ima jos jedan interesantan igrac koji cak ima bh.pasos: nihad hadzikic(15 godina), napadac, ove sezone u 17 utakmica dao 24 gola, zadnje sezone 28 golova u 24 utakmice. zadnjeg vikenda je 4 komada utrpao ried-u smatraju ga jednim od najvecih talenata unjihovj akademiji. njegov brat ima 17 godina i prvi je golman druge ekipe austrie. a vec je par puta bio i na klupi prvog tima.
Brate treba to nekako kontaktirati da se prijave na ovaj kamp sto nasi organizuju. Jbg mozda glupo zvuci ali bas treba. Kontam da u savezu treba neki momak koji ce samo traziti ove igrace nasih korijena i pisati im imena i slati ljude da ga vide.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 11 maj 2013, 10:32

Siroki u U19 ima 4 reprezentativca a Celik Borac Leotar ni jednog jesu ta djeca tako dobra iz Sirokog ili je do trenera

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 11 maj 2013, 11:02

tulln je napisao/la:Siroki u U19 ima 4 reprezentativca a Celik Borac Leotar ni jednog jesu ta djeca tako dobra iz Sirokog ili je do trenera
Nisu oni toliko dobri, vec su ovi toliko losi....
A kako nema Borac... Ima Fedor Predragovic i jos neki momak nisam siguran kako se zove.... Za ovog Fedora se i Srbija zanimala, a nasi ga vec ranije kontaktirali i momak nije htio sjediti na dvije stolice i nije zelio izlevatiti nase te obecao je da ce igrati za nas..... Msm da ima vec par nastupa ua U19 selekciju....

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 11 maj 2013, 11:10

tulln je napisao/la:Siroki u U19 ima 4 reprezentativca a Celik Borac Leotar ni jednog jesu ta djeca tako dobra iz Sirokog ili je do trenera
Nisam siguran da su sve 4-orica tako dobra al za Mirka Marica i Branimira Odaka sam siguran da su klasa, posto sam jih gledao uzivo.

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 11 maj 2013, 11:37

Ja sam na sc procito spisak i zapalo mi za oko a neznam ne poznajem igrace pa sam zato i pito a nadam se dacu ih upoznati bar na dvije utakmice u at u junu

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 11 maj 2013, 12:15

Jednostavno Siroki Brijeg vise ulaze u omladince, mozda i najvise u BiH.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amazon [Bot], Jegres, Micron, nerkolfc, zikerrz21 i 50 gostiju.