FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kalimero
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kalimero » 23 nov 2009, 21:18

partibrejker1921 je napisao/la:Sa Pelakom i eventualno Zebom u kadru, Željo bi bio sasvim druga ekipa...

Slazem se s tobom.Mislim da Spalevica ne treba dovoditi svi znamo zbog cega pa makar on bio Juninho.
AMAR OSIM!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 23 nov 2009, 21:24

Dosta spominjete Zebu.Kakva je njegova trenutna situacija,jel ima čiste papire za zimski prelazni rok?
Željo - My first love!!!

zeljoman
Kontakt:

Post Postao/la zeljoman » 23 nov 2009, 21:36

Samo bez nacionalizma i psovanja.
Ljudi razmišljaju o osnivanju regionalne lige a pojedinci još uvijek žive u 1992 godini.
Umijesto da se mirimo i povezujemo zarad obostrane koristi, vi samo produbljujete mržnju i netrpeljivost.
Neki ovdje nisu ni rođeni kad je rat počeo a granaju kao da su u najmanju ruku nosioci zlatnih ljiljana i samim tim pokazuju svoj mentalni sklop, kulturu i kućni odgoj.
Djeco nemojte se zaj... sa takvim stvarima.
Ko rat voli ili ga priziva u kući mu bio!
Ljudi iz RS-a su isto tako BiH državljani i treba da pišu i pričaju na svom jeziku ali mi nije jasno da jedan banjalučanin kaže "belo i lepo". A da jedan pametnjaković ode u još veću krajnost pa jedan gradić zove "Beljinom".
Samo budite ono što jeste i bez umjetnih gluma i ne prirodnih mijenjanja života, djeco ne stoji vam to.
Željo je institucija, ne europski već svjetski klub za kojeg su znali i Pele i Maradona i Manolo najpoznatijih navijač na svijetu koji u svom kafiću u Španiji drži šal i zastavicu ovog kluba.
Nemojmo sada sve to blatiti i naučimo bar ove mlađe da budu pametniji i mudriji od nas.
Pozdrav svima i BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!!!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 23 nov 2009, 21:41

zeljoman je napisao/la:Samo bez nacionalizma i psovanja.
Ljudi razmišljaju o osnivanju regionalne lige a pojedinci još uvijek žive u 1992 godini.
Umijesto da se mirimo i povezujemo zarad obostrane koristi, vi samo produbljujete mržnju i netrpeljivost.
Neki ovdje nisu ni rođeni kad je rat počeo a granaju kao da su u najmanju ruku nosioci zlatnih ljiljana i samim tim pokazuju svoj mentalni sklop, kulturu i kućni odgoj.
Djeco nemojte se zaj... sa takvim stvarima.
Ko rat voli ili ga priziva u kući mu bio!
Ljudi iz RS-a su isto tako BiH državljani i treba da pišu i pričaju na svom jeziku ali mi nije jasno da jedan banjalučanin kaže "belo i lepo". A da jedan pametnjaković ode u još veću krajnost pa jedan gradić zove "Beljinom".
Samo budite ono što jeste i bez umjetnih gluma i ne prirodnih mijenjanja života, djeco ne stoji vam to.
Željo je institucija, ne europski već svjetski klub za kojeg su znali i Pele i Maradona i Manolo najpoznatijih navijač na svijetu koji u svom kafiću u Španiji drži šal i zastavicu ovog kluba.
Nemojmo sada sve to blatiti i naučimo bar ove mlađe da budu pametniji i mudriji od nas.
Pozdrav svima i BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!!!

Svaka cast na ovome samo sto to nekim ljudima nece biti jasno nikada.
AMAR OSIM!

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 23 nov 2009, 21:54

Imali neko konkretnih informacija u vezi,ovih pojacanja?

I sta je sa tekmom Zeljo - Leotar tacnije kada se igra : ponedjeljak,utorak,srijeda,cetvrtak,petak,subota ili nedjelja?
Jedni govore Subota drugi Nedjelja e koja je sada tacna informacija?
------------------------------------------
Navijanjem protiv,svinjske gripe :D
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 nov 2009, 21:58

Stole iz Bora je napisao/la:Dobio sam jednu informaciju u vezi Olimpika a rekao mi je covjek koji je usko vezan za klub.
Izgleda da igracima kasne plate i da jedva cekaju kraj, da se uhvate noge. Neki vec pregovaraju sa Sarajevom i Zeljom jer su ljudi shvatili da je Olimpik samo instant projekat.
Jutros sam ovo napisao na temi i Olimpiku pa da sad dodam i ovde.

Jedan od onih koji je izrazio zelju da se vrati iu Zelju je Albin Pelak. 90% da ce doci nazad. Za ostale se jos ne zna.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 23 nov 2009, 22:14

Iz Olimpika pored Pelaka treba angazovati Subasica i Jesea.
AMAR OSIM!

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 23 nov 2009, 22:24

Hrvatski napadač na Grbavici ? Pelak pristupa plavima? Popović propušta Leotar!!! http://****/

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 nov 2009, 23:05

AnnesTM87 je napisao/la:Imali neko konkretnih informacija u vezi,ovih pojacanja?

I sta je sa tekmom Zeljo - Leotar tacnije kada se igra : ponedjeljak,utorak,srijeda,cetvrtak,petak,subota ili nedjelja?

koliko ja znam sve se utakmice 15 kola igraju u nedjelju zbog Kurban Bajrama
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

samme
Kontakt:

Post Postao/la samme » 23 nov 2009, 23:07

mislim da bih nama Pelak dobro došao,jer nam fali takav tip igrača,koji može razigravat napadače,a i sam Pelak je na utakmici Željo-Olimpik vidio da ga raja još voli i zato će se vratit u želju 99%

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 23 nov 2009, 23:07

bistrikboy je napisao/la:Taman zakljucimo jednu glupu raspravu zapocne druga :roll:

btw.nemas nikakvog razloga napadati tatmata jer se momak opravdano zalio na neke stvari i to je rijeseno!

@Bluesharks

Pripazi na rijecnik

Uh sto nam je neko ostar :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 nov 2009, 23:08

TMovac je napisao/la:
AnnesTM87 je napisao/la:Imali neko konkretnih informacija u vezi,ovih pojacanja?

koliko ja znam sve se utakmice 15 kola igraju u nedjelju zbog Kurban Bajrama

nije ba u nedjelju ljudi sta vam je , u nedjelju bajramski turnir , cccc

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 nov 2009, 23:16

Samire ti k'o da si PR gumene glave :mrgreen:

Jos jednom i po zadnji put,utakmica sa Leotarom kao i sve utakmice 15.kola se igraju u nedelju!!!
http://www.nfsbih.net/Default.aspx?id=N872#872
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 nov 2009, 23:22

a hebo ga svak , i bajramski u nedjelju :D to odma poslije utakmice , pravac skenderija :D

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 23 nov 2009, 23:23

samir_tm87 je napisao/la:a hebo ga svak , i bajramski u nedjelju :D to odma poslije utakmice , pravac skenderija :D
pa nece na turniru igrat prvotimci

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 23 nov 2009, 23:25

imali neko pouzdanu informaciju imali šanse da pelak pređe u sarajevo ili će se vratiti kod nas :?: volim te ŽEELJOOO
Zadnja izmjena: harinjo, dana/u 23 nov 2009, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 nov 2009, 23:25

eliminator je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:a hebo ga svak , i bajramski u nedjelju :D to odma poslije utakmice , pravac skenderija :D
pa nece na turniru igrat prvotimci
sta nece morajuuu!! da odbranimo titulu
a i svake godine vecina su prvotimci

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Haris Silajdžić primio je danas članove Organizacionog odbora 18. bajramskog turnira u malom fudbalu, koji će biti održan 29. i 30. novembra ove godine u Sarajevu.

Kako je rekao direktor Bajramskog turnira Alija Hadžiosmanović Braco, na ovom turniru će igrati oko 30 ekipa iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i jedan tim iz Novog Pazara. Ove godine će, prema njegovim riječima, biti odigrane i utakmice u pionirskoj konkurenciji.

Dr. Silajdžić je izrazio zadovoljstvo što Turnir nastavlja sa svojom tradicijom, te učesnicima poželio puno sportske sreće.

KABINET ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BiH DR. HARISA SILAJDŽIĆA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 nov 2009, 23:28

Na bajramskom igraju omladinci i Zeba ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 nov 2009, 23:29

pa ja mi dolazimo sa omladincima Sarajevo dolazi sa najacim sastavom :)

BISTRIK: STIZEM TE JOS MALO I STO POSTOVA :)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 nov 2009, 23:34

Pelak će 90% kod nas.a lično bi volio da dovedemo još onog Jese-a i Rajovića,a Spalević nek se hebe
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 16 gostiju.