partibrejker1921 je napisao/la:Sa Pelakom i eventualno Zebom u kadru, Željo bi bio sasvim druga ekipa...
Slazem se s tobom.Mislim da Spalevica ne treba dovoditi svi znamo zbog cega pa makar on bio Juninho.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
partibrejker1921 je napisao/la:Sa Pelakom i eventualno Zebom u kadru, Željo bi bio sasvim druga ekipa...
zeljoman je napisao/la:Samo bez nacionalizma i psovanja.
Ljudi razmišljaju o osnivanju regionalne lige a pojedinci još uvijek žive u 1992 godini.
Umijesto da se mirimo i povezujemo zarad obostrane koristi, vi samo produbljujete mržnju i netrpeljivost.
Neki ovdje nisu ni rođeni kad je rat počeo a granaju kao da su u najmanju ruku nosioci zlatnih ljiljana i samim tim pokazuju svoj mentalni sklop, kulturu i kućni odgoj.
Djeco nemojte se zaj... sa takvim stvarima.
Ko rat voli ili ga priziva u kući mu bio!
Ljudi iz RS-a su isto tako BiH državljani i treba da pišu i pričaju na svom jeziku ali mi nije jasno da jedan banjalučanin kaže "belo i lepo". A da jedan pametnjaković ode u još veću krajnost pa jedan gradić zove "Beljinom".
Samo budite ono što jeste i bez umjetnih gluma i ne prirodnih mijenjanja života, djeco ne stoji vam to.
Željo je institucija, ne europski već svjetski klub za kojeg su znali i Pele i Maradona i Manolo najpoznatijih navijač na svijetu koji u svom kafiću u Španiji drži šal i zastavicu ovog kluba.
Nemojmo sada sve to blatiti i naučimo bar ove mlađe da budu pametniji i mudriji od nas.
Pozdrav svima i BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!!!
Jutros sam ovo napisao na temi i Olimpiku pa da sad dodam i ovde.Stole iz Bora je napisao/la:Dobio sam jednu informaciju u vezi Olimpika a rekao mi je covjek koji je usko vezan za klub.
Izgleda da igracima kasne plate i da jedva cekaju kraj, da se uhvate noge. Neki vec pregovaraju sa Sarajevom i Zeljom jer su ljudi shvatili da je Olimpik samo instant projekat.
AnnesTM87 je napisao/la:Imali neko konkretnih informacija u vezi,ovih pojacanja?
I sta je sa tekmom Zeljo - Leotar tacnije kada se igra : ponedjeljak,utorak,srijeda,cetvrtak,petak,subota ili nedjelja?
Jedni govore Subota drugi Nedjelja e koja je sada tacna informacija?
------------------------------------------
Navijanjem protiv,svinjske gripe
bistrikboy je napisao/la:Taman zakljucimo jednu glupu raspravu zapocne druga![]()
btw.nemas nikakvog razloga napadati tatmata jer se momak opravdano zalio na neke stvari i to je rijeseno!
@Bluesharks
Pripazi na rijecnik
TMovac je napisao/la:AnnesTM87 je napisao/la:Imali neko konkretnih informacija u vezi,ovih pojacanja?
I sta je sa tekmom Zeljo - Leotar tacnije kada se igra : ponedjeljak,utorak,srijeda,cetvrtak,petak,subota ili nedjelja?
Jedni govore Subota drugi Nedjelja e koja je sada tacna informacija?
------------------------------------------
Navijanjem protiv,svinjske gripe
koliko ja znam sve se utakmice 15 kola igraju u nedjelju zbog Kurban Bajrama
pa nece na turniru igrat prvotimcisamir_tm87 je napisao/la:a hebo ga svak , i bajramski u nedjeljuto odma poslije utakmice , pravac skenderija
sta nece morajuuu!! da odbranimo titulueliminator je napisao/la:pa nece na turniru igrat prvotimcisamir_tm87 je napisao/la:a hebo ga svak , i bajramski u nedjeljuto odma poslije utakmice , pravac skenderija