FK Rudar Prijedor

rudarprijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la rudarprijedor » 26 apr 2013, 13:20

Sta ocekivati u nedelju... :?
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 26 apr 2013, 15:54

rudarprijedor je napisao/la:Sta ocekivati u nedelju... :?
Nemoj sumnjati u 3 boda ;)
Mens sana in corpore sano.

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 28 apr 2013, 00:24

Evo kako bolje izgleda kamera sa istoka... Ne znam što ovi iz saveza samo sa zapada niskog snimaju...

[youtube][/youtube]

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 28 apr 2013, 13:08

K0MT je napisao/la:Evo kako bolje izgleda kamera sa istoka... Ne znam što ovi iz saveza samo sa zapada niskog snimaju...

[youtube][/youtube]
Ma valjda zbog sunca...taman termin utakmice i sunce je na onoj strani pa smeta. :D

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 28 apr 2013, 18:47

djoleprijedor je napisao/la:Sad će nama Slavija "vratiti" ona 3 boda iz prošle sezone kad su im trebala za opstanak(0-1u Prijedoru,svi znali da im puštamo)...Njima sad ne treba,a nama skoro osiguravaju opstanak.Živi bili pa vidjeli ;)
jos jedna teorija zavjere propala :D
koliko ljudi na ovom forumu nagadjaju, mora vala neko i pogoditi neki ishod!
Sasa Kajkut pitarima tabut!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 28 apr 2013, 20:56

Rudar definitivno fina ekipa!!!!Mikic igra kao da mu je dvadeset,Handzic isto dobar,Bodiroga siguran!!!!U nekoliko situacija umjesto da vasi krilni igraci igraju jedan na jedan oni ulaze u sredinu i gube lopte na to ih Capljic nonstop upozorava!!!!Capljic ih tjera naprijed oni se dodaju u sredini onda zijane loptu a nasa krila razvijaju kontre i eto ti poraza!!!Puno srece u nastavku prvenstva!!!

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 29 apr 2013, 21:38

4 utakmica u nizu bez pobjede....1 bod od mogućih 12,gol razlika 4-11 :roll: ...Ipak mislim da nema razloga za paniku ,imamo 4 boda više od Travnika,5 od GOŠKA....dočekujemo Zrinjski,GOŠK i Čelik,a gostujemo Radniku i Gradini...poprilično dobar raspored,i očekujem minimu 9 bodova što će svakako biti i više nego garant za opstanak.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 29 apr 2013, 22:32

Sta reci... Citavu haman evo sezonu sudije silje ocigledno protiv Rudara.Da je bilo fer i posteno sudjenje Rudar bi se sigurno borio za Evropu a ovako opstanak je zagarantovan!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 04 maj 2013, 13:05

Danas kljucna 8-)
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 maj 2013, 15:57

Sretno!
Do pobjede!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 04 maj 2013, 19:30

rudarprijedor je napisao/la:Danas kljucna 8-)
"Ala" ih posteno oderaste :o :D Good luck and all the best for the rest of your games! ;)
Neka frka, a?!

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 04 maj 2013, 20:07

rudarprijedor je napisao/la:Danas kljucna 8-)
Ključna će biti s GOŠK-om u 29.kolu :D S obzirom kakvih muljaža ima.....A danas sjajan posao odrađen.

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 05 maj 2013, 10:15

" &!
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 05 maj 2013, 10:54

" & &!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 11 maj 2013, 19:37

Koliko je ovaj Celik presmjesna ekipa... Koliko je ova liga presmjesna, sudije... Gostujuci navijaci... HAHAHA jbt sunce za sta mi dajemo 3,5,7 KM. Da nas kradu u PO Prijedora, da se toliko navlaci za goste da je to strasno...

Ovo je najveca kradja od kako ja gledam utakmice u Prijedoru (jedno 15 godina)... Na kraju je Bog pomogao da pravde barem malo bude cudi me kako nam i ovaj jedan GOL nije ponistio...

Celik presmjesna ekipa, nidje veze bolan jaaooo... Oni se izlezavaju protiv Rudara, pola sata su ukrali izlezavajuci se, simulirajuci hahaha... Boze sacuvaj! Nedajte samo da nas Celik predstavlja u Evropi, pa oni Rudaru nisu 2 puta presli centra, a kamoli da igraju sa nekim jacim pa dao bi im San Marino jedno 24 gola... Cirkus zivi, LIGA CIRKUS a ne PREMIJER LIGA... Fuj
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 11 maj 2013, 20:25

Prijedor je napisao/la:Koliko je ovaj Celik presmjesna ekipa... Koliko je ova liga presmjesna, sudije... Gostujuci navijaci... HAHAHA jbt sunce za sta mi dajemo 3,5,7 KM. Da nas kradu u PO Prijedora, da se toliko navlaci za goste da je to strasno...

Ovo je najveca kradja od kako ja gledam utakmice u Prijedoru (jedno 15 godina)... Na kraju je Bog pomogao da pravde barem malo bude cudi me kako nam i ovaj jedan GOL nije ponistio...

Celik presmjesna ekipa, nidje veze bolan jaaooo... Oni se izlezavaju protiv Rudara, pola sata su ukrali izlezavajuci se, simulirajuci hahaha... Boze sacuvaj! Nedajte samo da nas Celik predstavlja u Evropi, pa oni Rudaru nisu 2 puta presli centra, a kamoli da igraju sa nekim jacim pa dao bi im San Marino jedno 24 gola... Cirkus zivi, LIGA CIRKUS a ne PREMIJER LIGA... Fuj
Ma vi ste zvijeri iz prijedora, vama da uzmes bod/ove moras prvo kupiti sudiju, bas me cudi sto se to desava samo kad igramo protiv strasne ekipe rudara iz prijedora a ne kupujemo protiv zelje, sarajeva, sirokog i drugih. Cinjenica je da nas nikada niste pobijedili( 3 poraza i 3 remija) pa ti vidi cija je ekipa smijesna. Pa vi ste prije dvije sezone dali gol iz auta. Danas nisu igrala 2 kljucna igraca (kajkut, dedic) a igrala su jos 3 nedovoljno oporavljena (travancic, stajic, lakicevic), pa ti skontaj kakve nas niste mogli pobijediti. I po izvjestajima se moze vidjeti da nismo presli 2 puta pola terena;-)
Republika Zenica

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 maj 2013, 10:13

Ne dajte nam u Evropu, pa zato prodajte obraz protiv GOŠK-a. ;)
Čelik Zenica 1945

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 12 maj 2013, 10:19

Prijedor je napisao/la:Koliko je ovaj Celik presmjesna ekipa... Koliko je ova liga presmjesna, sudije... Gostujuci navijaci... HAHAHA jbt sunce za sta mi dajemo 3,5,7 KM. Da nas kradu u PO Prijedora, da se toliko navlaci za goste da je to strasno...

vi ste jedina ekipa koja na poluvremenu hoce da se udara sa gostujucom ekipom sto nece pustit gol ili nedaj boze zabit vam gol u prijedoru dok je takvi ekipa nece bh fudbal napred sampo zbog vas treba smanjiti ligu pa bi znali cijeniti kad udzete u ligu da igrate protiv velikana bh fudbala VeLEz,Čelik,Borac,Sarajevo,Zeljeznicar to vam treba biti u gradu festa kad dolaze ti klubovi.Celik je bez Kakuta i Dedica izvukao bod al propustio tri jer je vodio 0-1 do 85min al da su pomenuta dvojica bili vi bi primili 3 komada to vam garantujem
Robijasi 1988

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 12 maj 2013, 10:26

Nemate se zasto svadjat i ubjedjivat rijecima bezze :D Neka puste GOŠK-u :D I nek idu na pobjedu u Srebreniku :D To im je najsigurnija varijanta za 2gu ligu ;)
::::SAMO ČELIK::::

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MikiPirs, Varijantas8 i 29 gostiju.