Ako kojim slucajem prodjemu i sledecu rundu, trebamo se posluzit taktikom Brooklyna. U hotelu kojem ce boraviti Heat ubaciti neki otrov da zarade gadnu prehladu i mi lagano prodjemo.

Nemoj molim te mrtve psovati. Hvala.SaltCityAttack je napisao/la:udriiii ebem li im mrtve... koljite picke smrdljiveeeeeeeeeeeeee
..nemojte me napadat sto laje, li ovi Bulsi ovakvi desetkovani su mi i drzi kad ovako igraju bore se i karaju u mozak ove nafurane picke
ma on ce biti dobar u buducnosti..isto ko Butler nije imao priliku pokazati i kad je dobio pokaza je koliko vrijedi.. i ovom malom treba isto da pokaze.grgr je napisao/la:Ajmo momcine teague konacno radi nesto korisno ajmo ajmo
valjda prodjemo, dok sa Miamiem nemamo sta traziti u ovom sastavu..ja bi bio zadovoljan 4-1 za Miami iskreno , ali da se u tim porzima borimo do kraja da bude kao u regularnoj sezoni, gdje su sve utakmice protiv Miamia bile onako relativno napete bez neke velike prednostistorm_raider je napisao/la:Navijam za vas u ovoj seriji. Pitanje je samo mozete li ovako odigrati cijelu utakmicu. Hajde izbacite ih, pa da gledamo lijepu kosarku.
Ma ako im Johnson pocne pogadjat opet ce to biti u egalu, samo polako.Rodman je napisao/la:Miriše na pobjedu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.