Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 maj 2013, 17:37

slika
+ Pepe kao backup kad igramo 4-3-3 i Gabijadini kao 5.spic.

evo malo sam se igrao sa sastavom za narednu sezonu i ako dodje Ibra ova formacija se namece kao najbolja. I on i Ljorente su teretni previse za 3-5-2 da igraju skupa, onda tesko da bilo koji moze na krilo u 4-3-3 (a ni jedan nije dosao na klupi da bude) jos i sama formacija je ko qrac kad se igra kao primarna.
Sa ovim igracima bi imali primarnu dijamant formaciju sa strasnim veznim redom i dva tornja u napadu, kao i dovoljno igracke sirine da igramo i 3-5-2 i 4-3-3 po potrebi da se iznenadi protivnika. Sto je najvaznije, vise nego realna je sa finansijskog aspekta i novca sa kojim navodno raspolazemo.

Dolaze:
Ogbona- 14 miliona
Ibrahimovic- 15 miliona
Poli- 8 miliona
Dijamanti- 8 miliona
Peluso- 6 miliona
Ljorente- free
Radu- razmjena za Matrija
Gabiadini - 3-4 miliona

Odlaze : Matri- razmjena, Djakerini 6 miliona, Kvaljarela 6 miliona, De Celje 2 miliona, Isla i Marone posudba.

to je dakle 41 milion da se potrosi na igrace, a navodno imamo 40..jos je uzeta najpesimisticnija prognoza, ovi sto dolaze su precijenjeni znacajno, a ovi sto idu podcijenjeni na najnizi prihvatljivi nivo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 maj 2013, 17:46

Citam ovaj intervju sa Di Marziom i kontam da je covjek sve u pravu za ove izjave u vezi Contea. Logicno je da Conte nece trpiti da mu neko drugi kroji ekipu vec trecu godinu u nizu. Ocekuje da ce biti burno preko ljeta kad je u pitanju nas klub.

Di Marzio je ovaj odnos Uprava-Conte povezao direktno sa transfer politikom i deficitom od 20 miliona (objavljen neki dan). Kaze kako Agnelli zeli da se poslovanje okrene na plus i da ne zeli novce od LP-a uloziti u neka velika pojacanja, dok Conte zahtjeva novac za 2-3 velika pojacanja.

Di Marzio tvrdi kako ce uprava ici na ''prikupljanje'' sredstava prodajom igraca, posebno Matrija i Quagliarelle ili njihovim ubacivanjem u moguci transfer Jovetica/Ibre. S tim da naglasava kako Juventus ne pokazuje ni najmanje znake spremnosti da se Ibri ponudi plata od 9 miliona. Po njegovi izvorima, maksimum koji nas klub moze dati nekom igracu je 6 miliona.

Pored svega ovoga, dodaje i to da niko od trojca Pirlo-Marchisio-Vidal nece biti prodan.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 04 maj 2013, 18:18

L'Avvocato@ po tom plafon ce nam biti Diamanti,Borigol ili Osvaldo :oops: :oops: :oops: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 maj 2013, 18:23

Jbg ocito je da klub nema namjeru ponovo ulaziti u minus.

A i zasto bi, pa vidi samo kako rade Porto, Benfica, Dortmund i tako ti klubovi. Zasto i mi ne bi tako radili. Mi sistematski vec 3 godine aktivno ulazemo u scouting i dovodjenje tih mladjih igraca. Za sada to nije urodilo nekim plodom, osim s Pogbom, ali imam osjecaj da se od toga nece odustati.
★★★

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 04 maj 2013, 18:28

L'Avvocato je napisao/la:Jbg ocito je da klub nema namjeru ponovo ulaziti u minus.

A i zasto bi, pa vidi samo kako rade Porto, Benfica, Dortmund i tako ti klubovi. Zasto i mi ne bi tako radili. Mi sistematski vec 3 godine aktivno ulazemo u scouting i dovodjenje tih mladjih igraca. Za sada to nije urodilo nekim plodom, osim s Pogbom, ali imam osjecaj da se od toga nece odustati.

Nije problem dovodenje mladih igrac samo je problem sto ove ekipe dovode mlade igrace iz cijelog svijeta,a mi se baziramo na italiju sto je smijesno vidjeli smo rezultate dok god mi budemo kupovali igrace iz italije na rate plafon ce na biti polovnjaci,ja misli da je ova sezona presudna sto se tice stvaranja ekstra jake ekipe koju ce samo trebati nadogradivati sa 1-2 igraca u buducnosti

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 04 maj 2013, 20:54

Di Marzio kaze da vec duze vrijeme imamo dogovor sa Jovetićem ali da Fiorentina ga želi prodati van Italije i da je JoJo već odbio Arsenal.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 05 maj 2013, 00:01

Juventini, sretan 5. maj!

slika
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 maj 2013, 00:07

Hvala! Nek je sretan i tebi a i svim juventinima s foruma :)
★★★

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 05 maj 2013, 00:12

Emocije su jače od mene u ovom trenutku, iskreno :cry:

Ko da je juče bilo.... 26 Scudetto 2002 godine na ovaj dan, Conte digao trofej kao igrač - a danas će, ako Bog da, kao trener.

31+
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 05 maj 2013, 00:34

Trequartista je napisao/la:Juventini, sretan 5. maj!

slika
[youtube][/youtube]
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 maj 2013, 00:37

Sretan svim Juventinima 5 maj :D :D :D :D

SUTRA ABD 31 SCUDETTO :D :D :D :D

MIJENJAMO POTPIS :D :D
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 05 maj 2013, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 05 maj 2013, 00:38

Sretan praznik svima i aBd na praznik scudetto numero 31.8-)

[youtube][/youtube]
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 05 maj 2013, 00:42

L'Avvocato je napisao/la:Citam ovaj intervju sa Di Marziom i kontam da je covjek sve u pravu za ove izjave u vezi Contea. Logicno je da Conte nece trpiti da mu neko drugi kroji ekipu vec trecu godinu u nizu. Ocekuje da ce biti burno preko ljeta kad je u pitanju nas klub.

Di Marzio je ovaj odnos Uprava-Conte povezao direktno sa transfer politikom i deficitom od 20 miliona (objavljen neki dan). Kaze kako Agnelli zeli da se poslovanje okrene na plus i da ne zeli novce od LP-a uloziti u neka velika pojacanja, dok Conte zahtjeva novac za 2-3 velika pojacanja.

Di Marzio tvrdi kako ce uprava ici na ''prikupljanje'' sredstava prodajom igraca, posebno Matrija i Quagliarelle ili njihovim ubacivanjem u moguci transfer Jovetica/Ibre. S tim da naglasava kako Juventus ne pokazuje ni najmanje znake spremnosti da se Ibri ponudi plata od 9 miliona. Po njegovi izvorima, maksimum koji nas klub moze dati nekom igracu je 6 miliona.

Pored svega ovoga, dodaje i to da niko od trojca Pirlo-Marchisio-Vidal nece biti prodan.
Prije svega moram reagovati i ispraviti ovo sto govori Di Marzio,,,vezano za Ibrahimovica,,,,,,prije nekoliko dana je izjavio,,kao iz provjerenih informacija... da mi ibrahomovicu mozemo ponuditi trogodisnji ugovor 8m,,plus sponzori NIKE...izmdju 2-3m,,,sto je negdje do 11m godisnje,,,ili cetverogodisnji gdje mi dajemo 7m...a ostalo isto,,,,,
tako da ovim zelim reci da sam sebe lik demantuje samo u par dana nekoliko puta,,,smijesno,,,realno kako god da bude ja nebi volio da dodje,,,,ali mislim da hoce :D :D :D :D :D

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 05 maj 2013, 00:43

:mrgreen:

Viđamo se iduće godine :D
Allegri je gospodin!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 05 maj 2013, 00:51

Nek je sretan 5 maj Bianconeri! I danas da proslavimo 31 scudetto!! FORZA JUVE!!!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 05 maj 2013, 00:57

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 05 maj 2013, 09:02

Cinque maggio festa :D Sretan 5.maj , andiamooo :mrgreen:

[youtube][/youtube]

:D
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: EnzoFerrari, dana/u 05 maj 2013, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 05 maj 2013, 09:56

Hocemo novu titulu danas, nek se ponovi novi 5 maj :mrgreen: 8-)

Uh jesam se pozelio gledati Juventusa..

Izgleda da se nesto suska oko Higuaina..

slika
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 05 maj 2013, 10:47

Vidal
Tutti insieme per un unico obiettivo.... #vincere ! 31.
Pogba
Oggi grande partita, ce la metteremo tutta per vincere il 31 ° scudetto!
Jason's birthday tomorrow. 3 points vs Palermo would make it a double celebration. ForzaJuve

KASA
slika

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 05 maj 2013, 12:34

Sretan Vaskrs svima koji ga slavite...

A sad sto se tice tekme....
Ocekujem pobjedu pa da izbacimo iz igre za opstanak Zamparinijevu igracku zvanu Palermo koja nas je cesto ebavala u medjusobnim duelima u zadnje vrijeme i da pomognemo bratskoj Sieni da pokusa opstati....
Al' sto je po nas vaznije, da osvojimo 31.titulu Serie A i jos povecamo jaz izmedju nas i milanskih blizanaca sto se tice titula....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.