Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
Zanima me da li neko ima neki program kojeg se treba pridržavati, za dobivanje pločica na stomaku. Znači sve, ishrana, kad i šta jesti, trening...
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Dvije čaše mlijeka, dva jaja, banana, kašika meda, đuture izmixat, koliko je dovar ovaj šeik? I kad ga piti(jesti)? 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Povecaj kut. Stavi noge u povisenu poziciju.Consigliere je napisao/la:U blizini nemam kvalitetne teretane, a ne isplati mi se vozati i trositi gorivo pa se sam snalazim.
Kao prvo nemam ambiciju da imam sad neko nabildano tijelo ili sl. malo ruke, prsa, da nemam stomaka i dosta.... Ono, sto kazu, za plaze
E sad. Naizmjenicno trcim i radim sklekove. Dakle, danas trcanje, sutra sklekovi, prekosutra trcanje itd.
To praktikujem vec 2 mjeseca i zadovoljan sam rezultatima osim jednog problema: znaci, primjetio sam da mi se ramena i ruke oblikuju, a prsa zaostaju iako sklekove radim prema uputama iskusnih trenera sa neta. Pa me interesuje ima li ko savjet: kako raditi sklekove da se akcenat stavi na prsa??! HVALA!
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
netacno. Povisivanje ugla stavlja pritisak veci na ramena. Da bi napravio veci pritisak na prsa treba da rasiris ruke malo vise. A prsa i treba da zaostaju jer se ona tesko razviju. Po ovome sto je Consigliere napisao predpostavljam da si tek poceo vjezbat po prvi put u zivotu. Prsa dolaze do izrazaja kasnije al zato zadnja i odu. Ljudi koji prestanu ici u teretanu izgube neke misice poprilicno brzo al zato prsa ostanu godinama. Znaci svaki sklek ima akcenat na prsa vise nego na bilo koji drugi misic, to sto ti se ruke oblikuju vise ne znaci da akcenat nije na prsa.ŠB_Fidelis je napisao/la:Povecaj kut. Stavi noge u povisenu poziciju.Consigliere je napisao/la:U blizini nemam kvalitetne teretane, a ne isplati mi se vozati i trositi gorivo pa se sam snalazim.
Kao prvo nemam ambiciju da imam sad neko nabildano tijelo ili sl. malo ruke, prsa, da nemam stomaka i dosta.... Ono, sto kazu, za plaze
E sad. Naizmjenicno trcim i radim sklekove. Dakle, danas trcanje, sutra sklekovi, prekosutra trcanje itd.
To praktikujem vec 2 mjeseca i zadovoljan sam rezultatima osim jednog problema: znaci, primjetio sam da mi se ramena i ruke oblikuju, a prsa zaostaju iako sklekove radim prema uputama iskusnih trenera sa neta. Pa me interesuje ima li ko savjet: kako raditi sklekove da se akcenat stavi na prsa??! HVALA!
nikad. Nemoj se igrat i piti sirova jaja.Sheyi je napisao/la:Dvije čaše mlijeka, dva jaja, banana, kašika meda, đuture izmixat, koliko je dovar ovaj šeik? I kad ga piti(jesti)?
Kako ide momci, djevojke ?
Ljudi navalili u teretanu jer se ljeto bliži. Nedostaje mi zima kada je u teretani bilo 4-5 a ne 20 ljudi u isto vrijeme
Da li je iko naručivao od neke mesne kompanje recimo Lijanovići ono veliko pakovanje piletine (20kg) ili koliko već. Zna li iko koliko bi cijena iznosila. Posljednji put kada sam im gledao na stranicu nije ništa pisalo u vezi cijene. Sigurno da bi bilo isplativije kupiti najedanput 20kg pa u zamrzivač nego ovako kilo po kilo.

Ljudi navalili u teretanu jer se ljeto bliži. Nedostaje mi zima kada je u teretani bilo 4-5 a ne 20 ljudi u isto vrijeme

Da li je iko naručivao od neke mesne kompanje recimo Lijanovići ono veliko pakovanje piletine (20kg) ili koliko već. Zna li iko koliko bi cijena iznosila. Posljednji put kada sam im gledao na stranicu nije ništa pisalo u vezi cijene. Sigurno da bi bilo isplativije kupiti najedanput 20kg pa u zamrzivač nego ovako kilo po kilo.
Ja sam dobio 2 paketa piletine povoljno jer je neka firma dugovala firmi gdje moj stari radi pa im ovi platili piletinom, veoma povoljno dobili na kraju
Prije 3 sedmice po petoro u teretani, sad gužva, tegova više nema kako su navalili da se može 3 puta otić na kupanje

Prije 3 sedmice po petoro u teretani, sad gužva, tegova više nema kako su navalili da se može 3 puta otić na kupanje
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Mlađa raja navalila u gym da se nabildaju za mjesec dana
No čim juni počne nema nikoga u teretani svi imaju real life na moru, vani itd dok neki i dalje kuhaju krompiru, rižu, tjesteninu i prže neko meso ili kuhaju jaja
Evo provjerio sam opet Lijanoviće i bez veze im je stranica
Moraću u prodavnicu da pitam odakle oni nabavljuju filete, pa da vidimo kako se cijene kreću. Siguran sam da je to dosta isplativije.

No čim juni počne nema nikoga u teretani svi imaju real life na moru, vani itd dok neki i dalje kuhaju krompiru, rižu, tjesteninu i prže neko meso ili kuhaju jaja

Evo provjerio sam opet Lijanoviće i bez veze im je stranica

Moraću u prodavnicu da pitam odakle oni nabavljuju filete, pa da vidimo kako se cijene kreću. Siguran sam da je to dosta isplativije.
Nabavljaju od farmera, kupe puno jeftinije i nas deru
Kod mene u teretani ima njih dosta što idu stalno, al ovo bgmi nije normalno, da imaju pločice one koje imaju s 52 kile gdje je sve živo ocrtano i izdefinisano
I jedno pitanje, koja vježba valja za podcrtavanje prsa osim propadanja

Kod mene u teretani ima njih dosta što idu stalno, al ovo bgmi nije normalno, da imaju pločice one koje imaju s 52 kile gdje je sve živo ocrtano i izdefinisano
I jedno pitanje, koja vježba valja za podcrtavanje prsa osim propadanja

http://www.askmen.com/top_10/fitness_to ... _list.html
Šta će im slabašne pločice kada im je ruka 32
Najlakše je imati pločice, no hajde imaju kvalitetne da liče na nešto a ne ko neki anoreksični ženski model za donje rublje.
Šta će im slabašne pločice kada im je ruka 32

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kontra kosi benc, kontra kosi potisak, razvlacenje na sajlama...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Kakvom sparingu alba hahahahhahahahahhahaDex je napisao/la:Ja sam na sparingu prilikom udarca
S burazomManijakxxx je napisao/la:Kakvom sparingu alba hahahahhahahahahhahaDex je napisao/la:Ja sam na sparingu prilikom udarca

Lijepi, ukusni McDoland's

-
- Kontakt:
Juce crnac u teretani na incline dize 405lbs (184kg) 8 puta. 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
u mojoj teretani ima momak, koji 10ke na bencu radi bez problema. 170 KG.
mahalci na testi
[youtube][/youtube]
ranije dignuo 100oju ali ga niko nije snimao, ovo je drugi momak

[youtube][/youtube]
ranije dignuo 100oju ali ga niko nije snimao, ovo je drugi momak

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nope, da Bog d'o da jesam, al' eto
Sta znaci imat ovako jake zube, od kajmaka, sira i mlijeka. Domace sve
Mi zivimo u pogresnom vremenu i na pogresnom mjestu 

S bojlerom snimali 
Al jak je

Al jak je

mambabalkan je napisao/la:Juce crnac u teretani na incline dize 405lbs (184kg) 8 puta.
na incilne ja puknem po 110

-
- Kontakt:
Ja dizem 350lbs (159kg) 3 puta, ali 184kg 8 puta i to na incline je za mene nenormalno, jednostavno mislim da bi mi svi zglobovi popucali. Ja na incline nikad ne prelazim vise od 245lbs (111kg)Bosniacum Lilium je napisao/la:u mojoj teretani ima momak, koji 10ke na bencu radi bez problema. 170 KG.mahalci na testi
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.