Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rob do bagro
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la rob do bagro » 23 nov 2009, 21:44

Ja lopova majko draga...ne znaju sta ce vise slagat,onaj Sulejman Colakovic ko da nije predsjednik NS BIH pa znal taj covjek ista...haman nista ni o potpisivanju ugovora,ni o VIP lozama kome je dodijeljeno i jos svasta nesto.Miske je kralj...krivit njega za poraz mislim stvarno ha :?: :?: :?: Onaj Ciro u jednom trenutku protiv Usketa u drugom za njega...SVE JE TO ISTA BAGRA

@Lily...spahic je kralj i on je uvijek govorio istinu
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 nov 2009, 21:46

Iker C je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sta je u ovoj reportazi novo? Nista! JEdino sto je Miske pijo kafu odma prije tekme. A odakle onog ratnog profitera Cemalovica u IO Saveza? E tu gospodine Bakire je problem, a ne u tome kad Misimovic pije kafu i ko sjedi u kojem avionu. Nama fudbal vode ratni profiteri, zlocinci i politicari. A yebo ja onog sto kaze da je Naser Oric kriminalac, HEROJ
Ćemalović je jedini ispravan u Savezu a Orić je kriminalac,svodnik,diler i ubica.
Ma nemoj. Zapitaj se gdje su njih dvojica bili u ratu. Ovaj Cemalovic je 92. u Bosni imao mobitel. Mislim sta tu treba vise dodat?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 nov 2009, 21:47

rob do bagro je napisao/la:Ja lopova majko draga...ne znaju sta ce vise slagat,onaj Sulejman Colakovic ko da nije predsjednik NS BIH pa znal taj covjek ista...haman nista ni o potpisivanju ugovora,ni o VIP lozama kome je dodijeljeno i jos svasta nesto.Miske je kralj...krivit njega za poraz mislim stvarno ha :?: :?: :?: Onaj Ciro u jednom trenutku protiv Usketa u drugom za njega...SVE JE TO ISTA BAGRA

Robe, informiraj se šta je čiji posao u savezu i onda ćeš vidjeti da Čolaković nije kriv apsolutno. On mora odobriti svaki ugovor a Ušljo mu isti treba predočiti i obrazložiti što ovaj nije uradio. VIP loža i ostali organizacijski detalji su Ušljin posao, također.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 nov 2009, 21:47

odgledao sam 60 minuta i mogu vam reći da mi je muka od lopova koji se nalaze u savezu :evil: :evil: koliko treba truda i napora uložiti, koliko znoja treba proliti da bi se svi lopovi otjerali i koliko treba vremena proći da bi gledali normalan fudbal bez skandala kako u reprezentaciji tako i u premijer ligi BiH :roll: :twisted:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 23 nov 2009, 21:48

Iker C je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sta je u ovoj reportazi novo? Nista! JEdino sto je Miske pijo kafu odma prije tekme. A odakle onog ratnog profitera Cemalovica u IO Saveza? E tu gospodine Bakire je problem, a ne u tome kad Misimovic pije kafu i ko sjedi u kojem avionu. Nama fudbal vode ratni profiteri, zlocinci i politicari. A yebo ja onog sto kaze da je Naser Oric kriminalac, HEROJ
Ćemalović je jedini ispravan u Savezu a Orić je kriminalac,svodnik,diler i ubica.
Je li mi mislimo na istog covjeka?? :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 nov 2009, 21:49

NoName je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Ja lopova majko draga...ne znaju sta ce vise slagat,onaj Sulejman Colakovic ko da nije predsjednik NS BIH pa znal taj covjek ista...haman nista ni o potpisivanju ugovora,ni o VIP lozama kome je dodijeljeno i jos svasta nesto.Miske je kralj...krivit njega za poraz mislim stvarno ha :?: :?: :?: Onaj Ciro u jednom trenutku protiv Usketa u drugom za njega...SVE JE TO ISTA BAGRA

Robe, informiraj se šta je čiji posao u savezu i onda ćeš vidjeti da Čolaković nije kriv apsolutno. On mora odobriti svaki ugovor a Ušljo mu isti treba predočiti i obrazložiti što ovaj nije uradio. VIP loža i ostali organizacijski detalji su Ušljin posao, također.
znam ja da je to Usljin poznao...al eto kako on vodi taj svoj posao da ne zna ni odkud ta fufica u VIP...Novinari su ga ufatili u lazima da nije vise znao sta ce da prozbori pa skrene sa teme...

SMRT FASIZMU!!!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 23 nov 2009, 21:51

Lily je napisao/la:
Iker C je napisao/la:
Je li mi mislimo na istog covjeka?? :D
Ja sam gledao emisiju Mimiohod i čovjek se složio sa svim zahtjevima BHF te također rekao da on obično jedini bude protiv odluka Saveza.
Zadnja izmjena: Iker C, dana/u 23 nov 2009, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
FEDERER= KLOC

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 23 nov 2009, 21:53

Sve je oko para, nece se profiteri na racun saveza tako lako povuci.Uške je vrh ledenog brijega
Zadnja izmjena: zehha, dana/u 23 nov 2009, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 nov 2009, 21:53

Čolakoviću treba pružiti maksimalnu podršku jer je čovjek očito na ispravnoj strani i ako bi imao podršku on bi mogao da sredi ovu situaciju oko saveza. Pa svaka njegova izjava je usmjerena protiv Ilje i Ušlje, Čeku ne spominje doduše ali ovaj se i ponaša kao da je krme u sred Teherana.

A nije mi jasno da nakon svega Ćiro i dalje ima podršku. Ja sam ga podržavao dok su trajale kvalifikacije, završilo je kako je završilo, javašluk i mnogostruka konekcija sa Ušljom je jasna i on treba da ode.

Iako se mnogi pitaju da li bi Barbarez bio prava osoba za to, ja sam apsolutno siguran. Čovjek će na kraju zavesti red a on nam u ovom prelomnom trenutku najviše i treba.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 nov 2009, 21:54

ko da gledam da će opet doći do "potpisivanja pisma" u kojem stoji da misimović i ostali neće igrati za reprezentaciju dok se čitav savez ne smijeni ili nešto na taj fazon :roll: :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 23 nov 2009, 22:05

cemalovic bar govori protiv saveza :D

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 23 nov 2009, 22:06

Ispade Pika neki dobrotvor :lol: a veci kriminalac od Usanovica :)
Na 60 minuta nista novo. Vecinu od ovoga smo znali
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 nov 2009, 22:09

U lozi je bio kompletan go kriminal(Selma Bajrami drolja,narkomanka itd... da nenabrajam,Oric sve su rekli i svi znamo.
Cinjenica da kriminalci budu izbaceni iz utrke da dodzu i zauzmu mnoge lokacije u gradu konkretno mislim na Sarajevo koje je vec odavno zauzeto sve i sve se zna ko sta drzi,tada ti kriminalci idu na opciju B a to je sport tako se sve uvezalo propali okorjeli kriminalci traze izlazas i prelaze na plan B a to je sport u kojem su nasli prave suradnike i veze da pocnu svoju krim biznis u sportu posto su sa ulice otjerani i od ****,tako ovo sto je 60 min objavio nije ni 5% sto oni znaju ali polako moras nesto sacuvati i za druge emisije.

Mi ako stvarno mislimo savez da otjeramo moramo se boriti sa velikim kartelom mafije,a za to nam treba mnogo ne 1 hiljada 5 ili 10 nego puno vise,nesto se mora dogovoriti i napasti ove supke vec jednom.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 nov 2009, 22:10

NoName je napisao/la:Čolakoviću treba pružiti maksimalnu podršku jer je čovjek očito na ispravnoj strani i ako bi imao podršku on bi mogao da sredi ovu situaciju oko saveza. Pa svaka njegova izjava je usmjerena protiv Ilje i Ušlje, Čeku ne spominje doduše ali ovaj se i ponaša kao da je krme u sred Teherana.

A nije mi jasno da nakon svega Ćiro i dalje ima podršku. Ja sam ga podržavao dok su trajale kvalifikacije, završilo je kako je završilo, javašluk i mnogostruka konekcija sa Ušljom je jasna i on treba da ode.

Iako se mnogi pitaju da li bi Barbarez bio prava osoba za to, ja sam apsolutno siguran. Čovjek će na kraju zavesti red a on nam u ovom prelomnom trenutku najviše i treba.

griješiš i on je lopov ko i drugi, ništa bolji nije, krade ko i munib, izjavama kupuje navijače...ne nasjedaj

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 23 nov 2009, 22:12

Od svega je najgore što je sve OČITO i OFIRNO, bar ono što se da zaključiti po izjavama Ušanovića. On se sav zbuni pred kamerama, pa onda ne zna ni šta priča.

Mislim da svi oni imaju udjel u ovom kriminalu, samo što su neki pametniji od gosp. Ušketa pa se znaju i odbraniti, pa se sve na dva-tri čovjeka tovari. Recimo, najmanje se spominje Iljo, a mislim da je on taj koji sve pokreće. Teško da se bagra može otjerati, ode par ljudi, ali to je mazanje očiju, jer će odmah naredni njihov nasljednik biti isti, pa možda i gori.

Dakle, kompletnu strukturu treba istjerati i onda nešto očekivati. Džaba dovesti Barbareza i njemu slične, kad će biti po režimu bande "ili po našem, ili nikako".
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 nov 2009, 22:12

Meni najjace:

MUNIB USANOVIC
osudjeni kriminalac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 nov 2009, 22:17

omerbavarac je napisao/la:Meni najjace:

MUNIB USANOVIC
osudjeni kriminalac.
hahaha jest vala bas :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 nov 2009, 22:18

Munib Ušanović
"U krajnjoj distanci bićemo čisti i Savez i mi" :lol: :lol: :lol:

SMRT FASIZMU!!!

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 23 nov 2009, 22:19

tresla se gora , rodio se mis, ne vjerujem da je munib mogao sam da pokrade i da utice na nekog, sigurno je imao podrskuu i to velikuuu nprr.. ciroo i ostali saznace se od koga

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 nov 2009, 22:19

trebaju se opet organizovati protesti ispred fudbalskog saveza BiH....SAVEZ NAPOLJE :evil:

nema nama napretka sa ovakvim savezom

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, EdinjoBos, Proximic i 26 gostiju.