FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 04 maj 2013, 21:01

Jao meni titula se slavi i to protiv koga protiv pitica au sto cu zajabavat moju raju moram malo nije moglo bolje bit.Obavezno Bekrica i Aru od pocetka protiv pita.

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 04 maj 2013, 21:04

Realno, ono što sam čuo preko radija a i od raje koji su bili na utakmici, smo se i previše "igrali" sa Olimpicom ne smijemo se tako šaliti i sa Sarajevom, moramo malo poraditi na šutevima iznad 16 ili sa boljim ubačajima a ne da unosimo loptu u gol ili da zabijamo sa peterca.

Očekujem tvrdu utakmicu sa komšijama, nama treba pobjeda da osvojimo ligu njima da se učvrste na drugoj poziciji. Red je u srijedu da baš "zakucamo" sa posjetom i da ako Bog da slavimo sa našim šampionima, nadam se i što većoj posjeti Hordi jer bi bilo bolje i zanimljivije navijačko "prepucavanje".
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 maj 2013, 21:23

AMAR AMAR OSIM OSIM !
hajde sad malo pljujte i lajte o prodaji utakmica, i ostalim glupostima, haj sad malo psujte Amaru **** obične
DRUG NEBI TI PUNCA

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 04 maj 2013, 21:24

Sad nešto malo istraživao, ako se ne varam, nama treba još jedna pobjeda u gostima i oborićemo rekord lige sa najviše dobivenih gostujućih utakmica u jednoj sezoni.

Jest šega ona tabela kada je u Premijer ligi bilo 22. kluba :mrgreen:

http://www.futbol24.com/national/Bosnia ... 2000-2001/
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 04 maj 2013, 21:41

TeaM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
NAPRIJED NARODE!

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 04 maj 2013, 21:44

Odlicna utakmica,nase najbolje poluvrijeme na strani,da nismo puno petljali u cistim gol sansama na poluvrijeme smo mogli otici sa 0-3,a dobro se zavrsilo to je najvaznije.Bekrica od pocetka na derbiju staviti- steta malo se udebljo ali nije zaboravio lucidne poteze. Hodzica pod obavezno u prvih 11 na derbiju,zadnja linija sa Bogicevicem i Vasilicem dosta sigurnija nego sa Kerlom.Navijanje ODLICNO,bez ijednog incidenta na stadionu,van stadiona me ne interesuje-odlicno odradzeno gostovanje,ako je uopste gostovanje :mrgreen:
Muharemovicu odlazi iz Zelje

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 maj 2013, 21:47

vidi se na ovom klipu kolko smo ih napadali, a i vidi se da je bio cist penal nad arom, a nad yanijem nije... moj sudija :roll: citav mec je bio katastrofalan
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 maj 2013, 21:49

Jako lijepo poslijepodne na Otoci danas.Publika,igra ma sve kako treba.

U prvom poluvremenu smo jednostavno morali rijesiti utakmicu i otici s prednoscu od 2-3 gola.Imalo se sta vidjeti s nase strane,lijepe i tecne akcije,veoma dobra protrcavanja i dobar prelazak iz odbrane u napad.Bas kad smo trebali povesti 2-0 primamo eurogol s 25 metara i sebi zagorcavamo bespotrebno zivot.Olimpik ima 3,5 igraca ostalo mrtvi prosjek a ona 5 Merhemic ili Mehremic kako vec je za sve ali ne i za fudbala,zao mi momka bilo sto ne zna.Duljevic,Muharemovic i 7-ica (kapic?) sasvim solidni ali nespremni za 90 minuta.Kod nas danas dobar Svraka,Hodzic,Bekric i Tomic.Stana igrao pametno kao i B.Colic ( ne vjerujem sta pisem) ostali sasvim okay sem stoperskog dvojca zbog kpjih cu leksilium popiti prije derbija.Jako je tesko naci tako mali broj mozdanih celija kao kod one dvojice nazad ali et dobro je,gura se.

Sve u svemu zasluzena pobjeda,koja je mogla i trebala biti i ubjedljivija,sudija solidan,dva igranja rukom igraca Olimpika u 16-tercu nije svirao jedina dva kiksa danas ali eto desava se...

A sada titula...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 04 maj 2013, 21:52

Pa napadali smo sigurno 65 posto utakmice i to je stvarno za pohvalu,a sto se tice sudzenja ono se jeste popravilo,to nema govora ali imam osjecaj da sudije nesmiju da sviraju penal i kada stvarno jeste,nego kao cekaju da se dese 2-3 prekrsaja u 16 pa onda tek pokazu na bijelu tacku, a i razumijem ih cim ekipa izgubi odmah treneri kazu mi nikada nebi izgubili da nije bilo penala i ostalo nla bla
Muharemovicu odlazi iz Zelje

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 04 maj 2013, 21:56

Bravo Željo...
Kakva je situacija sa kartonima pred derbi, jel' ko dobio od ovih koji su bili u opasnosti..?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 maj 2013, 21:57

Super tekma za nase uslove.. Nasi dominantni.. Rastrcani i borbeni.. Dobra uvertira pred derbi..

HOCEMO TITULU, TITULU NA DERBIJU !!!
BUDI ŽELJO !!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 maj 2013, 21:59

H-beg je napisao/la:Bravo Željo...
Kakva je situacija sa kartonima pred derbi, jel' ko dobio od ovih koji su bili u opasnosti..?
Niko hvala Bogu ni Adilovic,a ni Urdinov 8-)

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 04 maj 2013, 21:59

Ima li igdje Hodžićev gol?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 04 maj 2013, 22:05

Igra zadovoljavajuca bas, bilo je sansi mozda vise nego na svim tekmama na Grbavici, dominacija u prvom poluvremenu, al realizacija je bila boljka. Ipak, bitno je da se sanse stvaraju, golovi ce doci. Ne bih nikog izdvajao, ali mi je bas dobro sto smo pored odlicnih prvih 11 imali i igrace na klupi koji su mogli promijenit stanje na terenu. Sve u svemu odlicno, fina uvertira pred derbi na kojem ovjeravamo titulu, ocekujem laganu pobjedu, bas sam optimistican.

EDIT
U srijedu.. :mrgreen:
slika
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 04 maj 2013, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 maj 2013, 22:05

TheGreatest10 je napisao/la:Ima li igdje Hodžićev gol?
Bice na izvjestaju valjda.. Strasan gol, mada je i u par navrata bespotrebno komplikovao..
BUDI ŽELJO !!!

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 04 maj 2013, 22:09

arelinho je napisao/la:
H-beg je napisao/la:Bravo Željo...
Niko hvala Bogu ni Adilovic,a ni Urdinov 8-)
E super :D
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 04 maj 2013, 22:10

kad bi uspjeli samo malog duljevica dovesti to bi bio potez strasan,malac je odlican igrac,a otoka ispunjena i krcata, dokaz da smo jos jednom da tu kad je najpotrebnije,samo da se vratimo na utakmicu protiv sirokog i ovu danas i sve ce biti jasno da nesto nije bilo u redu,ali eto digli smo danas tako da smo blizu titule i mozemo se baciti i na kup
Zadnja izmjena: old school, dana/u 04 maj 2013, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 04 maj 2013, 22:11

champions1921 je napisao/la:
TheGreatest10 je napisao/la:Ima li igdje Hodžićev gol?
Bice na izvjestaju valjda.. Strasan gol, mada je i u par navrata bespotrebno komplikovao..
Rek'o da nema slučajno sad negdje, al' hajde nema veze biće u izvještaju...

Čuo sam da je dobar gol, dobar je Ara počeo je da zabija u svakoj utakmici koju igra. Neka ga Amar stavi iza Eldina u srijedu i biće malenima gang-bang :)

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 maj 2013, 22:36

joj sto mi vise ide na neku stvar ono komplikovanje u 100% sansama. Mogli smo u prvih 20 min 3-4 gola dati da nije toga bilo. I mislim da je Bekric zbog onog njegovog driblanja i zamjenjen na poluvremenu.Al eto , bitna je pobjeda :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.