@Lily...spahic je kralj i on je uvijek govorio istinu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma nemoj. Zapitaj se gdje su njih dvojica bili u ratu. Ovaj Cemalovic je 92. u Bosni imao mobitel. Mislim sta tu treba vise dodat?Iker C je napisao/la:Ćemalović je jedini ispravan u Savezu a Orić je kriminalac,svodnik,diler i ubica.Cartman je napisao/la:Sta je u ovoj reportazi novo? Nista! JEdino sto je Miske pijo kafu odma prije tekme. A odakle onog ratnog profitera Cemalovica u IO Saveza? E tu gospodine Bakire je problem, a ne u tome kad Misimovic pije kafu i ko sjedi u kojem avionu. Nama fudbal vode ratni profiteri, zlocinci i politicari. A yebo ja onog sto kaze da je Naser Oric kriminalac, HEROJ
Robe, informiraj se šta je čiji posao u savezu i onda ćeš vidjeti da Čolaković nije kriv apsolutno. On mora odobriti svaki ugovor a Ušljo mu isti treba predočiti i obrazložiti što ovaj nije uradio. VIP loža i ostali organizacijski detalji su Ušljin posao, također.rob do bagro je napisao/la:Ja lopova majko draga...ne znaju sta ce vise slagat,onaj Sulejman Colakovic ko da nije predsjednik NS BIH pa znal taj covjek ista...haman nista ni o potpisivanju ugovora,ni o VIP lozama kome je dodijeljeno i jos svasta nesto.Miske je kralj...krivit njega za poraz mislim stvarno ha![]()
![]()
Onaj Ciro u jednom trenutku protiv Usketa u drugom za njega...SVE JE TO ISTA BAGRA
Je li mi mislimo na istog covjeka??Iker C je napisao/la:Ćemalović je jedini ispravan u Savezu a Orić je kriminalac,svodnik,diler i ubica.Cartman je napisao/la:Sta je u ovoj reportazi novo? Nista! JEdino sto je Miske pijo kafu odma prije tekme. A odakle onog ratnog profitera Cemalovica u IO Saveza? E tu gospodine Bakire je problem, a ne u tome kad Misimovic pije kafu i ko sjedi u kojem avionu. Nama fudbal vode ratni profiteri, zlocinci i politicari. A yebo ja onog sto kaze da je Naser Oric kriminalac, HEROJ
znam ja da je to Usljin poznao...al eto kako on vodi taj svoj posao da ne zna ni odkud ta fufica u VIP...Novinari su ga ufatili u lazima da nije vise znao sta ce da prozbori pa skrene sa teme...NoName je napisao/la:Robe, informiraj se šta je čiji posao u savezu i onda ćeš vidjeti da Čolaković nije kriv apsolutno. On mora odobriti svaki ugovor a Ušljo mu isti treba predočiti i obrazložiti što ovaj nije uradio. VIP loža i ostali organizacijski detalji su Ušljin posao, također.rob do bagro je napisao/la:Ja lopova majko draga...ne znaju sta ce vise slagat,onaj Sulejman Colakovic ko da nije predsjednik NS BIH pa znal taj covjek ista...haman nista ni o potpisivanju ugovora,ni o VIP lozama kome je dodijeljeno i jos svasta nesto.Miske je kralj...krivit njega za poraz mislim stvarno ha![]()
![]()
Onaj Ciro u jednom trenutku protiv Usketa u drugom za njega...SVE JE TO ISTA BAGRA
Ja sam gledao emisiju Mimiohod i čovjek se složio sa svim zahtjevima BHF te također rekao da on obično jedini bude protiv odluka Saveza.Lily je napisao/la:Je li mi mislimo na istog covjeka??Iker C je napisao/la:Ćemalović je jedini ispravan u Savezu a Orić je kriminalac,svodnik,diler i ubica.Cartman je napisao/la:Sta je u ovoj reportazi novo? Nista! JEdino sto je Miske pijo kafu odma prije tekme. A odakle onog ratnog profitera Cemalovica u IO Saveza? E tu gospodine Bakire je problem, a ne u tome kad Misimovic pije kafu i ko sjedi u kojem avionu. Nama fudbal vode ratni profiteri, zlocinci i politicari. A yebo ja onog sto kaze da je Naser Oric kriminalac, HEROJ
cemalovic bar govori protiv savezaCartman je napisao/la:Sta je u ovoj reportazi novo? Nista! JEdino sto je Miske pijo kafu odma prije tekme. A odakle onog ratnog profitera Cemalovica u IO Saveza? E tu gospodine Bakire je problem, a ne u tome kad Misimovic pije kafu i ko sjedi u kojem avionu. Nama fudbal vode ratni profiteri, zlocinci i politicari. A yebo ja onog sto kaze da je Naser Oric kriminalac, HEROJ
NoName je napisao/la:Čolakoviću treba pružiti maksimalnu podršku jer je čovjek očito na ispravnoj strani i ako bi imao podršku on bi mogao da sredi ovu situaciju oko saveza. Pa svaka njegova izjava je usmjerena protiv Ilje i Ušlje, Čeku ne spominje doduše ali ovaj se i ponaša kao da je krme u sred Teherana.
A nije mi jasno da nakon svega Ćiro i dalje ima podršku. Ja sam ga podržavao dok su trajale kvalifikacije, završilo je kako je završilo, javašluk i mnogostruka konekcija sa Ušljom je jasna i on treba da ode.
Iako se mnogi pitaju da li bi Barbarez bio prava osoba za to, ja sam apsolutno siguran. Čovjek će na kraju zavesti red a on nam u ovom prelomnom trenutku najviše i treba.
hahaha jest vala basomerbavarac je napisao/la:Meni najjace:
MUNIB USANOVIC
osudjeni kriminalac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.