znao sam majkemi da ce pocet pljuvat odmah koji ti je ku...ra...c vise de popusti malo nek ispanemo neke iz privatnih interesa svi nesto baljezgate po forumu i ja prvi sam napiso za vrijeme utakmice neki post al smijem se kaldit u sta hocete da nakon par dobri rezultata svi cete na stadion i dizat do nebesa uspjeh ovo danas jest zalosno i igra i sve al to je nasa realnostvatreni je napisao/la:Na prvo pitanje evo odgovora-logično,ako bilo kakvu muljazu napravi blizu je vatre...u stadion garant daje iz svog dzepa,sve je to iz ličnih interesaTkanton je napisao/la:Ako je sve tako kako govorite, neznam otkud Nurdi onda interes da ide u Sarajevo i postane onaj clan u NSFBiH...... zasto pravi stadion u koji je dosad ulozeno preko 2 miliona KM......
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sabur ljudi dajte vi za zvijezdu pa ganjajte lični interes. Zvijezda ima mladu ekipu i tek su 4 mjeseca na okupu. 12 igrača je do 22 godine. Zvijezda će biti dugo u PL
od toga će pola ekipe po zavrsetku sezone dobiti nogu i opet jovo nanovoserim je napisao/la:Sabur ljudi dajte vi za zvijezdu pa ganjajte lični interes. Zvijezda ima mladu ekipu i tek su 4 mjeseca na okupu. 12 igrača je do 22 godine. Zvijezda će biti dugo u PL

-
- Moderator
- Kontakt:
Sramota od lige. GOŠK odjednom u sjajnoj formi, i Travnik .. aferim
Samo da se ne ponovi Sloboda, pa vi ispadnete.. niste to zaslužili.. imate gostovati Travniku, a dočekujete Široki i Velež.. biti će gusto
Samo da se ne ponovi Sloboda, pa vi ispadnete.. niste to zaslužili.. imate gostovati Travniku, a dočekujete Široki i Velež.. biti će gusto
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Hahahha pa ko je ikad iso gledat utakmicu protiv Veleza, prosli sezona dok smo bili u sredini tabele svi ste govorili bolje da se borimo za opstanak da ima malo vatre i takmicarskog karaktera, sad gad se borimo nigdje nikog svi samo hebu i kritikuju...... nama niko ziv nemoze udovoljit
Evo i Radnik vodi,Jagodić-Bajić,dva drugara dobra stara 

2-2vatreni je napisao/la:Evo i Radnik vodi,Jagodić-Bajić,dva drugara dobra stara
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Kao prvo ne pravi Nurdo stadion, a kao član znaš koje sve privilegije imaš. Zna se ba sve u gradu tako da onaj koji je dosad začepljao uši na te priče neka i dalje začeplja, meni svega toga pun k... Lijepo vam kažem da molimo boga da Fadil ponovo preuzme konce u svoje ruke, jer ovo što se radi ide na dole i nema naznaka da je bolje. pa mi se od dolaska Nurde samo borimo za opstanak a zamisli eto kako ide gradnja stadiona u zadnje dvije godnije naspram njegovog početkaTkanton je napisao/la:Ako je sve tako kako govorite, neznam otkud Nurdi onda interes da ide u Sarajevo i postane onaj clan u NSFBiH...... zasto pravi stadion u koji je dosad ulozeno preko 2 miliona KM......

Dragon Town
CUj samo se borimo za opstanak, pa zar smo se nekad borili za nesto vise osim u nizim ligama
bili smo zlatna sredina,sada smo dno dna....Tkanton je napisao/la:CUj samo se borimo za opstanak, pa zar smo se nekad borili za nesto vise osim u nizim ligama
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Izgleda da pratiš Zvijezdu zadnje dvije godineTkanton je napisao/la:CUj samo se borimo za opstanak, pa zar smo se nekad borili za nesto vise osim u nizim ligama

Dragon Town
Od ulaska u PL, Zvijezdu pamtim kao stabilnog prvoligaša, ne znam šta je sada posrijedi, al se nadam da ćete uspjeti izboriti opstanak u društvu najboljih.
Pozdrav iz Mostara.
Pozdrav iz Mostara.
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 04 maj 2013, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
I tad si govorio da je bolje se borit za opstanak nego da si u sredini, nizasta se ne bore..... nije ovo za nas, za nas su one livade okolovatreni je napisao/la:bili smo zlatna sredina,sada smo dno dna....Tkanton je napisao/la:CUj samo se borimo za opstanak, pa zar smo se nekad borili za nesto vise osim u nizim ligama
zlatna sredina smo bili samo u prvoj sezoni dok smo se u ostalim uvjek borili za opstanak
kad se samo sjetim - mahale,gabele, bok, ostra luka, gracanica, jelah, tesanj , itdTkanton je napisao/la:I tad si govorio da je bolje se borit za opstanak nego da si u sredini, nizasta se ne bore..... nije ovo za nas, za nas su one livade okolovatreni je napisao/la:bili smo zlatna sredina,sada smo dno dna....Tkanton je napisao/la:CUj samo se borimo za opstanak, pa zar smo se nekad borili za nesto vise osim u nizim ligama
NEGO DA CESTITAMO RUKOMETASIMA NA VECERASNJOJ POBJEDI NAD EKIPOM KONJUHA 23-21

Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 04 maj 2013, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ja i lagano kod kuce dobijes sa 5-6 golova razlike u gostima niko nije ni pratio Zvijezdu i to je to.... nismo mi za ovog.... kad pobjedjujes sve je dobro, kad gubise nevalja ti ni onaj ko te hrani
p i c k e jedne otidite na rukomet (mislim na igrace) pa pogledajte kako se bori za svoj klub do zadnjeg atoma snage.cestitke istinskim borcima rukometasima koji su kolko toliko sprali gorak ukus od danasnjeg poraza balerina,iz kolo u kolo razocarenja pa eto.mogu razumiti da smo mlada ekipa da nam treba vremena da se uigramo ali zasto nema borbe trke zelje da se ostane neporazen.dali nasim momcima fali snage fizicke spreme koji im je qrac vise.vidi se da ni jedan igrac nema snage cuvati igraca.trener sa svojom taktikom popusio je gdje god je igrao neka im je na cast srozali su nam klub na niske grane da se borimo sa goskom i travnikom za opstanak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kad se samo sjetim - mahale,gabele, bok, ostra luka, gracanica, jelah, tesanj , itd
Ej fino je što se sjećaš Gračanice,onda se sjećaš i kako vas je ostavila u ligi a vjerovatno se sjećaš i zadnje utakmice u Gračanici a i rezultata,,,,bi ono 3:0
Ej fino je što se sjećaš Gračanice,onda se sjećaš i kako vas je ostavila u ligi a vjerovatno se sjećaš i zadnje utakmice u Gračanici a i rezultata,,,,bi ono 3:0

sjecamo se naravno tada su se igraci gracanice sklanjali da mi damo gol a lopta opet nece u gol**** je napisao/la:kad se samo sjetim - mahale,gabele, bok, ostra luka, gracanica, jelah, tesanj , itd

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.