Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Naravno pod uvjetom da mi igramo makar 2. predkolo lige evropaAsharaK je napisao/la:fino, finooosamocelik je napisao/la:Nisam se u životu radovo vašem golu sve do danas!Da Bogda igrali 3. predkolo lige prvaka.![]()
dobar si momak haah
Sajo ima li navijaca Zelje,kakva je situacija?sajo10 je napisao/la:1-1 haha, sta drugo ocekivat sa Vasilicom i Bogicevicem u odbrani. Cak su ljudi imali i udarac u stativu samo minut posle naseg vodstva.
Samo sam dobio poruku da je odbrana dosta ne sigurna, odnosno non salantna..PlaviSaJUGA je napisao/la:Sajo ima li navijaca Zelje,kakva je situacija?sajo10 je napisao/la:1-1 haha, sta drugo ocekivat sa Vasilicom i Bogicevicem u odbrani. Cak su ljudi imali i udarac u stativu samo minut posle naseg vodstva.
nema sve navijaci Olimpica popularni Vukovi (izvini moro sam)PlaviSaJUGA je napisao/la:Sajo ima li navijaca Zelje,kakva je situacija?sajo10 je napisao/la:1-1 haha, sta drugo ocekivat sa Vasilicom i Bogicevicem u odbrani. Cak su ljudi imali i udarac u stativu samo minut posle naseg vodstva.
hahah e svasta !!!mentalitet87 je napisao/la:nema sve navijaci Olimpica popularni Vukovi (izvini moro sam)PlaviSaJUGA je napisao/la:Sajo ima li navijaca Zelje,kakva je situacija?sajo10 je napisao/la:1-1 haha, sta drugo ocekivat sa Vasilicom i Bogicevicem u odbrani. Cak su ljudi imali i udarac u stativu samo minut posle naseg vodstva.
Anonimac je napisao/la:Msm da je ovo prvi gol koji nam je Olimpic zabio u istoriji ccc
Da se ja pitam, ja bih pola tima doveo ali šta je tu je. Sumnjam da će oni ikog tražiti, jedina nam je šansa da nafatamo nekog ko ne uspije naći klub.NEZALAGANJE je napisao/la:Ova nasa 3 stopera(Vasilic,Bogicevic i Kerla) su poceli igrati lose i u nasoj ligi,a domet za Evropu je poznat od ranije...Treba traziti na ovim pozicijama nesto mladje i brze i to je cinjenica vec zadnje 2 sezone...
Neko mladji se mora naci,pa barem da bude u paru s jednim od ovih polovnjaka...Vjeruj mi da bih dao priliku i nekom junioru samo da je mali brz i da se ne boji,pa nek i grijesi,ali barem ima sansu da nauci,za razliku od ovih...Nevjerovatno je kakve kikseve prave...Anonimac je napisao/la:Da se ja pitam, ja bih pola tima doveo ali šta je tu je. Sumnjam da će oni ikog tražiti, jedina nam je šansa da nafatamo nekog ko ne uspije naći klub.NEZALAGANJE je napisao/la:Ova nasa 3 stopera(Vasilic,Bogicevic i Kerla) su poceli igrati lose i u nasoj ligi,a domet za Evropu je poznat od ranije...Treba traziti na ovim pozicijama nesto mladje i brze i to je cinjenica vec zadnje 2 sezone...
Haj nam objasni kako bi ti doveo pola tima ? Ti mislis Zelji se nude svi igraci na svijetu pa se moze priustiti taj luksuz da mijenjamo pola tima. Prijatelju svakog igraca kojeg dovedemo to je JEDVA, nismo u mogucnosti dati 1fening za igraca, dovode se igraci koji nisu vezani ugovorom sa nekim drugim klubom ili nekako na foru i posuditi igraca, a takvih igraca nije puno koji bi pojacali naseg ZELJU, tako da moras biti zadovoljan ako se dovedu 2 igraca kako treba, do tad budi zadovoljan sa ovim Momcima sto imamo u ekipi i oni uopste nisu zasluzili tu pricu, oni ce nam donijeti titulu znaci da nisu toliko losi,jos kad pogledas listu povrijedjenih igraca onda smo velesila za sve, a ako mislis na Evropu i da se pojacamo za istu, mogu ti se samo nasmijati al kiselo jer je to prosto nemoguce, u tretnutnoj situaciji kakvoj se mi nalazimo.Anonimac je napisao/la:Da se ja pitam, ja bih pola tima doveo ali šta je tu je. Sumnjam da će oni ikog tražiti, jedina nam je šansa da nafatamo nekog ko ne uspije naći klub.NEZALAGANJE je napisao/la:Ova nasa 3 stopera(Vasilic,Bogicevic i Kerla) su poceli igrati lose i u nasoj ligi,a domet za Evropu je poznat od ranije...Treba traziti na ovim pozicijama nesto mladje i brze i to je cinjenica vec zadnje 2 sezone...
Treba nam DC,DM,ST i to je to...imamo dobar vezni red,fali Zola kako god da okrenes ,momak se borio lalvovski na terenuFrobidden je napisao/la:malo bi bio vakat da se i odbrana reformiše. Kvesić nedostaje ali vjerujem da njega možemo očekivati, ako ništa, polovinom prvog dijela sljedeće sezone. na drugoj strani tu mogu igrati Benjamin Čolić, Stanić ili Urdinov. Prvi ima potnecijala ali rijetko kada ga pokazuje na utakmicama. Stanić je jedan od boljih ove sezone, po nekom mom mišljenju dok Urdinov se nije uspio uigrati i snaći. Štoperi su nam Bogičević, Kerla i Vasilić. Čovjek ne može sastaviti kombinaciju dvojice a da nešto ne u*ere. Bogičević je visok, korpulentan i svi zbog njegove visine očekuju skok-igru na zavidnom nivou koja opet izostaje. Vasilić varira u zavisnosti od protivnika. Imam osjećaj da se previše opušta u izuzetno bitnim utakmicama i da mu dodatno treba naglašavati koje su to. Kerla definitivno nije rang Željezničara. Ja bih mu se mogao zahvaliti na svemu do sada učinjenom u Klubu ali da dalje ovako ne može. Dakle, problema oko bekovskih pozicija ne bi trebalo biti ali štoperski par bi se morao izmjeniti. Ne znam kojih sada ima kvalitetnih štopera koje bi mi sebi mogli priuštiti ali siguran sam da rezultat uz povoljnu odbranu ne bi izostao jer većina golova primljenih ove sezone ne ide na dušu sjajnom Antoloviću već upravo odbrani.
Uz povoljan završetak sezone, mislim da bi se u prelaznom roku trebao tražiti angažman ovih pozicija kao i još nekih ali da ne nabrajam, svi dobro znaju koje su to pozicije
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google [Bot] i 57 gostiju.