FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

vendeta1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la vendeta1921 » 04 maj 2013, 18:09

1-1 :roll: :roll: :roll:
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 04 maj 2013, 18:09

AsharaK je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Nisam se u životu radovo vašem golu sve do danas!Da Bogda igrali 3. predkolo lige prvaka. :D
fino, finooo :D
dobar si momak haah
Naravno pod uvjetom da mi igramo makar 2. predkolo lige evropa :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 maj 2013, 18:10

Ni iz čega nam gol zabiše. Valja sad opet drugi zabiti.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 maj 2013, 18:11

1-1 haha, sta drugo ocekivat sa Vasilicom i Bogicevicem u odbrani. Cak su ljudi imali i udarac u stativu samo minut posle naseg vodstva.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 04 maj 2013, 18:11

Msm da je ovo prvi gol koji nam je Olimpic zabio u istoriji ccc
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 04 maj 2013, 18:12

sajo10 je napisao/la:1-1 haha, sta drugo ocekivat sa Vasilicom i Bogicevicem u odbrani. Cak su ljudi imali i udarac u stativu samo minut posle naseg vodstva.
Sajo ima li navijaca Zelje,kakva je situacija?
Ma vi stvarno niste normalni !!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 maj 2013, 18:14

PlaviSaJUGA je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:1-1 haha, sta drugo ocekivat sa Vasilicom i Bogicevicem u odbrani. Cak su ljudi imali i udarac u stativu samo minut posle naseg vodstva.
Samo sam dobio poruku da je odbrana dosta ne sigurna, odnosno non salantna..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 04 maj 2013, 18:15

Na štoperskim pozicijama se obavezno moraju vršiti neke promjene, podhitno :?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 04 maj 2013, 18:15

nema sve navijaci Olimpica popularni Vukovi (izvini moro sam) :lol:
jednom pitar-uvijek supak

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 04 maj 2013, 18:20

mentalitet87 je napisao/la:
nema sve navijaci Olimpica popularni Vukovi (izvini moro sam) :lol:
hahah e svasta !!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 maj 2013, 18:23

imal neko informaciju kako stojimo,jel napadamo ?
Željeznicar za život cijeli !

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 04 maj 2013, 18:23

Joj da imam milione milione i milione kako bi u Zelju ulozio a Amaru bi dao ugovor do kraja zivota. Kako jeb mu odbranu "iskusnu" ... ma nema veze jbg

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 maj 2013, 18:25

Ova nasa 3 stopera(Vasilic,Bogicevic i Kerla) su poceli igrati lose i u nasoj ligi,a domet za Evropu je poznat od ranije...Treba traziti na ovim pozicijama nesto mladje i brze i to je cinjenica vec zadnje 2 sezone...

stuttgart
Kontakt:

Post Postao/la stuttgart » 04 maj 2013, 18:31

Anonimac je napisao/la:Msm da je ovo prvi gol koji nam je Olimpic zabio u istoriji ccc

od kad je AMAR na klupi.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 04 maj 2013, 18:33

NEZALAGANJE je napisao/la:Ova nasa 3 stopera(Vasilic,Bogicevic i Kerla) su poceli igrati lose i u nasoj ligi,a domet za Evropu je poznat od ranije...Treba traziti na ovim pozicijama nesto mladje i brze i to je cinjenica vec zadnje 2 sezone...
Da se ja pitam, ja bih pola tima doveo ali šta je tu je. Sumnjam da će oni ikog tražiti, jedina nam je šansa da nafatamo nekog ko ne uspije naći klub.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 04 maj 2013, 18:37

malo bi bio vakat da se i odbrana reformiše. Kvesić nedostaje ali vjerujem da njega možemo očekivati, ako ništa, polovinom prvog dijela sljedeće sezone. na drugoj strani tu mogu igrati Benjamin Čolić, Stanić ili Urdinov. Prvi ima potnecijala ali rijetko kada ga pokazuje na utakmicama. Stanić je jedan od boljih ove sezone, po nekom mom mišljenju dok Urdinov se nije uspio uigrati i snaći. Štoperi su nam Bogičević, Kerla i Vasilić. Čovjek ne može sastaviti kombinaciju dvojice a da nešto ne u*ere. Bogičević je visok, korpulentan i svi zbog njegove visine očekuju skok-igru na zavidnom nivou koja opet izostaje. Vasilić varira u zavisnosti od protivnika. Imam osjećaj da se previše opušta u izuzetno bitnim utakmicama i da mu dodatno treba naglašavati koje su to. Kerla definitivno nije rang Željezničara. Ja bih mu se mogao zahvaliti na svemu do sada učinjenom u Klubu ali da dalje ovako ne može. Dakle, problema oko bekovskih pozicija ne bi trebalo biti ali štoperski par bi se morao izmjeniti. Ne znam kojih sada ima kvalitetnih štopera koje bi mi sebi mogli priuštiti ali siguran sam da rezultat uz povoljnu odbranu ne bi izostao jer većina golova primljenih ove sezone ne ide na dušu sjajnom Antoloviću već upravo odbrani.

Uz povoljan završetak sezone, mislim da bi se u prelaznom roku trebao tražiti angažman ovih pozicija kao i još nekih ali da ne nabrajam, svi dobro znaju koje su to pozicije ;)
Another hero - another mindless crime.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 maj 2013, 18:37

Anonimac je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ova nasa 3 stopera(Vasilic,Bogicevic i Kerla) su poceli igrati lose i u nasoj ligi,a domet za Evropu je poznat od ranije...Treba traziti na ovim pozicijama nesto mladje i brze i to je cinjenica vec zadnje 2 sezone...
Da se ja pitam, ja bih pola tima doveo ali šta je tu je. Sumnjam da će oni ikog tražiti, jedina nam je šansa da nafatamo nekog ko ne uspije naći klub.
Neko mladji se mora naci,pa barem da bude u paru s jednim od ovih polovnjaka...Vjeruj mi da bih dao priliku i nekom junioru samo da je mali brz i da se ne boji,pa nek i grijesi,ali barem ima sansu da nauci,za razliku od ovih...Nevjerovatno je kakve kikseve prave...

stuttgart
Kontakt:

Post Postao/la stuttgart » 04 maj 2013, 18:41

Anonimac je napisao/la:
Haj nam objasni kako bi ti doveo pola tima ? Ti mislis Zelji se nude svi igraci na svijetu pa se moze priustiti taj luksuz da mijenjamo pola tima. Prijatelju svakog igraca kojeg dovedemo to je JEDVA, nismo u mogucnosti dati 1fening za igraca, dovode se igraci koji nisu vezani ugovorom sa nekim drugim klubom ili nekako na foru i posuditi igraca, a takvih igraca nije puno koji bi pojacali naseg ZELJU, tako da moras biti zadovoljan ako se dovedu 2 igraca kako treba, do tad budi zadovoljan sa ovim Momcima sto imamo u ekipi i oni uopste nisu zasluzili tu pricu, oni ce nam donijeti titulu znaci da nisu toliko losi,jos kad pogledas listu povrijedjenih igraca onda smo velesila za sve, a ako mislis na Evropu i da se pojacamo za istu, mogu ti se samo nasmijati al kiselo jer je to prosto nemoguce, u tretnutnoj situaciji kakvoj se mi nalazimo.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 04 maj 2013, 18:42

Frobidden je napisao/la:malo bi bio vakat da se i odbrana reformiše. Kvesić nedostaje ali vjerujem da njega možemo očekivati, ako ništa, polovinom prvog dijela sljedeće sezone. na drugoj strani tu mogu igrati Benjamin Čolić, Stanić ili Urdinov. Prvi ima potnecijala ali rijetko kada ga pokazuje na utakmicama. Stanić je jedan od boljih ove sezone, po nekom mom mišljenju dok Urdinov se nije uspio uigrati i snaći. Štoperi su nam Bogičević, Kerla i Vasilić. Čovjek ne može sastaviti kombinaciju dvojice a da nešto ne u*ere. Bogičević je visok, korpulentan i svi zbog njegove visine očekuju skok-igru na zavidnom nivou koja opet izostaje. Vasilić varira u zavisnosti od protivnika. Imam osjećaj da se previše opušta u izuzetno bitnim utakmicama i da mu dodatno treba naglašavati koje su to. Kerla definitivno nije rang Željezničara. Ja bih mu se mogao zahvaliti na svemu do sada učinjenom u Klubu ali da dalje ovako ne može. Dakle, problema oko bekovskih pozicija ne bi trebalo biti ali štoperski par bi se morao izmjeniti. Ne znam kojih sada ima kvalitetnih štopera koje bi mi sebi mogli priuštiti ali siguran sam da rezultat uz povoljnu odbranu ne bi izostao jer većina golova primljenih ove sezone ne ide na dušu sjajnom Antoloviću već upravo odbrani.

Uz povoljan završetak sezone, mislim da bi se u prelaznom roku trebao tražiti angažman ovih pozicija kao i još nekih ali da ne nabrajam, svi dobro znaju koje su to pozicije ;)
Treba nam DC,DM,ST i to je to...imamo dobar vezni red,fali Zola kako god da okrenes ,momak se borio lalvovski na terenu

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 04 maj 2013, 18:44

da bi doveli irgaca vi i bili ko drugi mora ga platiti,ovdje jos uvjek dolaze igraci Dzaba,bez placenog igraca nema kvaltietog igraca ;) ovi dzabni su vecinom visak i li otpad u europi a iz nase lige to su ovi prevareni od drugih klubova,koji ne mogu naci inostrani angazman
dajte jos jedan gol :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.