NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
hebem vam manekensku majku ,JEL VAS STID!!!
- ASD
- Kontakt:
Ovo nije tacno.kralj_je_mrtav je napisao/la:Amaterski vam se vodi klub.
Klub se odlicno vodi i sto se tice uprave ima jednu od najboljih u BiH.
Za ovaj rezultat su krivi ili trener ili igraci koji igraju.
ma koga da pobjede velez koji je bez poraza preko 10 utakmica,taj film necemo sigurno gledati .neka ih je sram za ovo setanje po terenu.-a tebi mustafa majmune bolje je da sam odes iz naseg kluba yebo te ko te doveoFCL je napisao/la:ma treba njih prije srijede posjetit,i zalaganje u srijedu 200 % ili ce dopit po pickiastra1922 je napisao/la:e jedva cekam srijedu bice veselo na banji
nama je jedina nada da siroki koji nece moci izboriti evropu kroz prvenstvo tako da bi kod nas mogli odigrati sa drugom ekipom i pustiti nas da ostanemo
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 04 maj 2013, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- mentalitet87
- Kontakt:
cccc nemogu vjerovat pa sa loptom se nemogu sastavit ovaj Odović pojma nema Kuntić je za njega Murinjo igraci ko manekeni Mirković preloše reaguje u situacijama 1 na 1 tuga jad i čmar

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Šta sam vam reko da su to sve tetkice. Ne znam zbog čega se čuvaju, kao da su svi dobili poziv u reprezentaciju pa da dodju nepovrijeđeni na okupljanje. Golman mrak, sve mi i sad crno pred očima od njega. Sve to lijepo spakovat i sa Nurdom sve u p.m. poslat. Molite boga da se Fadil ponovo zauzme i da raščisti ove manekene što ih je onaj seljak iz m.mahale sakupio.
Dragon Town
ako travnik dobije leotar,a trenutno vode s 1:0 u trebinju, ili GOŠK Široki, onda ste bogami u velikim problemima...jednostavno rođene morate dobiti, inače bi ste mogli zakomplikovati situaciju do kraja...
jadno da nemoze biti jadnije.na terenu izgleda kao da imamo igraca manje napad odsjecen.a to je sve sto se ne krecu ne trce ne ganjaju hljeba ja njima ne bi dao.
a ovaj bog samo stative gada
a ovaj bog samo stative gada
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hebem ti zvijezdu ovaku jos sad ulazi ovaj kreten dzafic...tuga
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
goško vodi travnik vodi i to 2 :0 u gostima
2:0 za travnikAlemC85 je napisao/la:ako travnik dobije leotar,a trenutno vode s 1:0 u trebinju, ili GOŠK Široki, onda ste bogami u velikim problemima...jednostavno rođene morate dobiti, inače bi ste mogli zakomplikovati situaciju do kraja...
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
3:0 za travnik ovi sigurno nece u nizu ligu mi ili gosk
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
- ASD
- Kontakt:
Koji je ono upropastio ovako dobru priliku?
Ovi vasi igraci se smiju po terenu,izgledaju ko kreteni sto ijesu..pa jel njima jasno da ih 2 boda dijele od ispadanja i da idu zadnje kolo travniku..ovo treba neko dobro razbudit...
Kažu da Zvijezda klub za rođaka...

a mozda nam velez ipak pusti
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
oooo evo ga džafa
SAD BI VOLIO DA ISPADNEMO DA SE KRENE PONOVO,DA SE GAMAD OTJERAJU IZ KLUBA..
VELEZ SMO MI IZVADILI PRIJE PAR GODINA,VALJDA NISU ZABORAVILI KADA SMO KOMSIJE POSLALI U 2. LIGU (ORASIJE) AL ETO MANEKENI U KAKVU STE SE POZICIJU DOVELI!!!!!!!!
VELEZ SMO MI IZVADILI PRIJE PAR GODINA,VALJDA NISU ZABORAVILI KADA SMO KOMSIJE POSLALI U 2. LIGU (ORASIJE) AL ETO MANEKENI U KAKVU STE SE POZICIJU DOVELI!!!!!!!!
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
ništa mi nismo pomogli veležu.. oni su tada igrali neriješeno što im je bilo dovoljno...Nah1d je napisao/la:SAD BI VOLIO DA ISPADNEMO DA SE KRENE PONOVO,DA SE GAMAD OTJERAJU IZ KLUBA..
- 7aprildomemoj
Pa kad vam se to spomene za Orašje vi tvrdite da niste to uradili. Svaka čast za iskrenostNah1d je napisao/la:SAD BI VOLIO DA ISPADNEMO DA SE KRENE PONOVO,DA SE GAMAD OTJERAJU IZ KLUBA..

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.