Drug nemoj biti tako siguran. Haha ali eto nadamo se da si u pravuemir79 je napisao/la:Kakvoj sapunici. Ko ti je rekao da ce se odazvati?
Stimac ce ga samo pozivom udaljiti od HR reprezentacije, jer momak dok ne napuni 18 nece se nikom odazvati.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Drug nemoj biti tako siguran. Haha ali eto nadamo se da si u pravuemir79 je napisao/la:Kakvoj sapunici. Ko ti je rekao da ce se odazvati?
Stimac ce ga samo pozivom udaljiti od HR reprezentacije, jer momak dok ne napuni 18 nece se nikom odazvati.
Kao ni Jutarnji koji potpaljuje odavno slegnutu temu. Mamic baci pare ,da se prica malo o pulenu, pa neka ko sta pise, valja ga prodati. Stimac se ne smije usuditi uputiti mu poziv prije 18-te, kao ni Pape,bice odbijeni obojica.sajo10 je napisao/la:Drug nemoj biti tako siguran. Haha ali eto nadamo se da si u pravuemir79 je napisao/la:Kakvoj sapunici. Ko ti je rekao da ce se odazvati?
Stimac ce ga samo pozivom udaljiti od HR reprezentacije, jer momak dok ne napuni 18 nece se nikom odazvati.Danasnje rijeci i obecanja ti neznace nista.
mi ga samo mozemo dobiti nikako izgubiti,ne mozes nesto izgubiti sto nisi ni imao,da je on ovdje ponikao,da je neko u njega ulozio trud novac znanje,pa da kazem da je kradjaNeutral je napisao/la:I baš me zanima da li gubimo još jednog igrača ili ne. Ovog puta su se trudili oko njega, to je za svaku pohvalu.
Mamić će to regulisati da se bolje proda
heh. nebi me ni cudilo ako pokupu i seada kolasinca. pokupise ljudi cijelog svijetazgembo89 je napisao/la:Na Otoku će konačno prelomiti i koga će zvati za dvoboj sa Škotskom. Gregory Sertić će vjerojatno biti novo ime?
- Još nemamo potvrdu Fife, a pratimo i Cvitanicha, nešto nije u redu s pradjedovima. Ali, Savez to drži pod kontrolom...Tačno ovi HRvati pokupiše sve što imalo valja oni kaparišu na vrijeme sad i HAlilovića će "uzeti"...
ne bi rušilac tek tako izdao svoju bosnu i hercegovinuKOLASINAC je napisao/la:heh. nebi me ni cudilo ako pokupu i seada kolasinca. pokupise ljudi cijelog svijetazgembo89 je napisao/la:Na Otoku će konačno prelomiti i koga će zvati za dvoboj sa Škotskom. Gregory Sertić će vjerojatno biti novo ime?
- Još nemamo potvrdu Fife, a pratimo i Cvitanicha, nešto nije u redu s pradjedovima. Ali, Savez to drži pod kontrolom...Tačno ovi HRvati pokupiše sve što imalo valja oni kaparišu na vrijeme sad i HAlilovića će "uzeti"...
seo paša kolašinac zvani rusilac bi ih isprebivao na sandzacki nacinviKK je napisao/la:ne bi rušilac tek tako izdao svoju bosnu i hercegovinuKOLASINAC je napisao/la:heh. nebi me ni cudilo ako pokupu i seada kolasinca. pokupise ljudi cijelog svijetazgembo89 je napisao/la:Na Otoku će konačno prelomiti i koga će zvati za dvoboj sa Škotskom. Gregory Sertić će vjerojatno biti novo ime?
Ja i do dan danas ne znam što se toliko dugo ganja državljanstvo za Hadžića . Nit je neki bogznakakav igrač , nit igra u jakoj ligi i klubu .Cartman je napisao/la:Spori i smotani savez i Susic ce nas kostat Halilovica, ali zato se za prosjecnog Hadzica ganja drzavljanstvo godinu dana.
Sead Susic mu je manager, a i Zahirovic glavna konkurencija, tako da nemamo bas nekog izbora na toj poziciji.viKK je napisao/la:Ja i do dan danas ne znam što se toliko dugo ganja državljanstvo za Hadžića . Nit je neki bogznakakav igrač , nit igra u jakoj ligi i klubu .Cartman je napisao/la:Spori i smotani savez i Susic ce nas kostat Halilovica, ali zato se za prosjecnog Hadzica ganja drzavljanstvo godinu dana.
Izgubi je i status prvotimca u Ridu...viKK je napisao/la:Ja i do dan danas ne znam što se toliko dugo ganja državljanstvo za Hadžića . Nit je neki bogznakakav igrač , nit igra u jakoj ligi i klubu .Cartman je napisao/la:Spori i smotani savez i Susic ce nas kostat Halilovica, ali zato se za prosjecnog Hadzica ganja drzavljanstvo godinu dana.
dilaver u sampionski austrija bec je dosta perspektivnijiGoalgetter je napisao/la:Ja neznam sto se taj Hadzic toliko hvali i forsira. Po meni prosjecan igrac.
Ali nema on pravog menadjera...KOLASINAC je napisao/la:dilaver u sampionski austrija bec je dosta perspektivnijiGoalgetter je napisao/la:Ja neznam sto se taj Hadzic toliko hvali i forsira. Po meni prosjecan igrac.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.