FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DevilS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DevilS » 03 maj 2013, 17:10

Sutra ocekujem dva, tri gola u mrezi gostiju i onda se dobro spremiti za kone.... 8-)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 maj 2013, 17:12

MrMuscle je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Sekac buraz stvarno znate ti i DevilS da zacatate temu malo je rec :D Btw nista lose ne mislim, no hard feelings heh

Koliko cemo dobiti sjevera za derbi?
Taman koliko vas moze stati na zdenku.... Pa sad racunaj......
Iako je receno da necete na istok, mozda i mali dio istoka dobijete, sve zavisi od vase uprave.... Al' vjerovatno da nece vasi to htjeti zbog sigurnosti, jer ipak to je najvaznije....
Ja bih im dao i zdenku i "O", jer postoji realna šansa da tu osiguramo titulu, pa bi bilo lijepo čuti što masovniji aplauz ljutih rivala 8-)

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 03 maj 2013, 17:13

zeljo4life je napisao/la:Nevjerovatno...
A sta je ovdje tebi nevjerovtno?
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 03 maj 2013, 17:26

DukeOfWellington je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Sekac buraz stvarno znate ti i DevilS da zacatate temu malo je rec :D Btw nista lose ne mislim, no hard feelings heh

Koliko cemo dobiti sjevera za derbi?
Taman koliko vas moze stati na zdenku.... Pa sad racunaj......
Iako je receno da necete na istok, mozda i mali dio istoka dobijete, sve zavisi od vase uprave.... Al' vjerovatno da nece vasi to htjeti zbog sigurnosti, jer ipak to je najvaznije....
Ja bih im dao i zdenku i "O", jer postoji realna šansa da tu osiguramo titulu, pa bi bilo lijepo čuti što masovniji aplauz ljutih rivala 8-)
Ne moze slovo ''O'' jer to ekonomski nije isplativo za Zelju sa obzirom da zbog tog se gubi dobar dio slova ''Lj'', ako ne i citavo, jer se moraju udaljiti domaci navijaci od gostujucih... Znaci prakticki ostajes bez haman 700-800 mjesta odnosno bez nekoliko hiljada KM, a sigurno bi ta mjesta bila skroz popunjena...
Ovako sa zdenkom i mozda dijelom istoka je to fino i smisljeno uradjeno jer zbog sigurnosti samo gubis dio izmedju zdenkice i slova ''O'' jer ce se tu pozicionirati kornjace i zastitari a to svakako se ne bi popunilo jer ko zna kad te neka lola moze kamenicom spucati u glavu ili bakljom pogoditi....
Zna Amar sta radi, stari je to mufljuz.... :D :D :D
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 03 maj 2013, 17:53

MrMuscle je napisao/la: Ne moze slovo ''O'' jer to ekonomski nije isplativo za Zelju sa obzirom da zbog tog se gubi dobar dio slova ''Lj'', ako ne i citavo, jer se moraju udaljiti domaci navijaci od gostujucih... Znaci prakticki ostajes bez haman 700-800 mjesta odnosno bez nekoliko hiljada KM, a sigurno bi ta mjesta bila skroz popunjena...
Ovako sa zdenkom i mozda dijelom istoka je to fino i smisljeno uradjeno jer zbog sigurnosti samo gubis dio izmedju zdenkice i slova ''O'' jer ce se tu pozicionirati kornjace i zastitari a to svakako se ne bi popunilo jer ko zna kad te neka lola moze kamenicom spucati u glavu ili bakljom pogoditi....
Ja se ne sjecam kad je sjever na derbiju bio popunjen(mislim na njihov dio), onda druga "zdenka" uvijek prazna a i ovaj ostali dio nije bas popunjen, na nama mogu uzeti pare ako popunimo i slovo "O".....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 maj 2013, 17:56

Ona druga zdenka ne moze ni biti 100% puna posto krov zapada smeta za gledanje.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 03 maj 2013, 18:01

MrWhite je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la: Ne moze slovo ''O'' jer to ekonomski nije isplativo za Zelju sa obzirom da zbog tog se gubi dobar dio slova ''Lj'', ako ne i citavo, jer se moraju udaljiti domaci navijaci od gostujucih... Znaci prakticki ostajes bez haman 700-800 mjesta odnosno bez nekoliko hiljada KM, a sigurno bi ta mjesta bila skroz popunjena...
Ja se ne sjecam kad je sjever na derbiju bio popunjen(mislim na njihov dio), onda druga "zdenka" uvijek prazna a i ovaj ostali dio nije bas popunjen, na nama mogu uzeti pare ako popunimo i slovo "O".....
Pa popunit ce se sigurno sva slova i bez vas, jer samo prosli derbi od ovih recimo zadnjih 3-4 nije sjever bio pun, al' ste vi razlog toga, s obzirom da je bila zabrana gostujucih navijaca i niste mogli na zdenku pa ste laicki receno ''na prevaru'' zauzeli pola slova ''O'' i onaj dio do zdenke... A zbog sigurnosti murija je pomakla navijace na ugodnu udaljenost da ne bude nereda i to je razlog zasto je bilo praznih mjesta na centralnim dijelovima tribine.......

Kazem vi bi vjerovatno ispunili i slovo ''O'', al' bi Zeljo tim potezom izgubio dobar dio kolaca od ulaznica koje bi namakao da ljudi sjede na slovu ''Lj'' ovako od toga ne bi imao koristi...

Amar zna 8-) 8-)
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 03 maj 2013, 18:33

MrMuscle je napisao/la: Pa popunit ce se sigurno sva slova i bez vas, jer samo prosli derbi od ovih recimo zadnjih 3-4 nije sjever bio pun, al' ste vi razlog toga, s obzirom da je bila zabrana gostujucih navijaca i niste mogli na zdenku pa ste laicki receno ''na prevaru'' zauzeli pola slova ''O'' i onaj dio do zdenke... A zbog sigurnosti murija je pomakla navijace na ugodnu udaljenost da ne bude nereda i to je razlog zasto je bilo praznih mjesta na centralnim dijelovima tribine.......

Kazem vi bi vjerovatno ispunili i slovo ''O'', al' bi Zeljo tim potezom izgubio dobar dio kolaca od ulaznica koje bi namakao da ljudi sjede na slovu ''Lj'' ovako od toga ne bi imao koristi...

Amar zna 8-) 8-)
Zna Amar moj ****, daj sliku kad je popunjen cijeli sjever i ona druga zdenka?Niste nikad popunili sjever i to sto kazes da gubite dio kolaca, na ono slovo "O" nas uvijek bude dvojica na jednu stolicu, da bude jedan covjek jedna stolica sigurno bi i "Lj" bilo popunjeno.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 03 maj 2013, 19:14

terabajt je napisao/la:Ona druga zdenka ne moze ni biti 100% puna posto krov zapada smeta za gledanje.
Nema vise tog krova koji je smetao.. Snijeg se pobrinuo za taj problem :mrgreen: ..

Na ovoj tekmi je i ona bila puna iako je krov smetao(gledati negdje od druge min.)
" onclick="window.open(this.href);return false;
BUDI ŽELJO !!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 maj 2013, 21:42

DevilS je napisao/la:Sutra ocekujem dva, tri gola u mrezi gostiju i onda se dobro spremiti za kone.... 8-)
Devils pusti ih brate ti i ja ćemo komunicirati nemoj nasjedati, naravno i ja se nadam sutra pobjedi ali neče biti lako a za ove druge e to je već nešto vidjet ćemo.
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 03 maj 2013, 21:50

Ako misle igrati na derbiju onda će se Dupovac i Tadejević sutra morati čuvati kartona. Isto važi i za rezerviste Šunjevarića i Zlatkovića.

P.S. Ništa od odlaska mladog Radovca u Zenit.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 04 maj 2013, 00:21

High je napisao/la:Ako misle igrati na derbiju onda će se Dupovac i Tadejević sutra morati čuvati kartona. Isto važi i za rezerviste Šunjevarića i Zlatkovića.

P.S. Ništa od odlaska mladog Radovca u Zenit.
Cudi me za Radovca,koji je razlog? moze i na PP
Ma vi stvarno niste normalni !!!

High

Post Postao/la High » 04 maj 2013, 00:30

Kako rekoše, naša Uprava tražila 250 hiljada €, ali su oni bili spremni dati samo 150 hiljada €. Zbog toga je transfer propao! Iskreno, meni je drago što Radovac ne ide.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 04 maj 2013, 00:33

High je napisao/la:Kako rekoše, naša Uprava tražila 250 hiljada €, ali su oni bili spremni dati samo 150 hiljada €. Zbog toga je transfer propao! Iskreno, meni je drago što Radovac ne ide.
+1

Rano mu je još.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 maj 2013, 08:58

http://youtu.be/WEcZFRvENWE 04.10.2009. - 04.05.2013. :( :( :( :( :(
Sarajevo ljubavi moja!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 maj 2013, 11:01

sarajevo-zvijezda ko nema arenu bih
http://bstream4.net/raspored.html" onclick="window.open(this.href);return false;
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

kazu
Kontakt:

Post Postao/la kazu » 04 maj 2013, 16:56

eo dogovorili vjerovatno o na grbavici!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 maj 2013, 16:59

bez provokacije al ljudi sta vam je s posjetom u zadnje vrijeme
Željeznicar za život cijeli !

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 04 maj 2013, 17:20

likusa je napisao/la:bez provokacije al ljudi sta vam je s posjetom u zadnje vrijeme
a u nas je kao bolja ???
jednom pitar-uvijek supak

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 04 maj 2013, 17:32

Kevin je napisao/la:sarajevo-zvijezda ko nema arenu bih
http://bstream4.net/raspored.html" onclick="window.open(this.href);return false;
meni nece nesto ovaj stream imas li koji drugi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MaroonBjelave i 26 gostiju.