FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra ocekujem dva, tri gola u mrezi gostiju i onda se dobro spremiti za kone.... 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja bih im dao i zdenku i "O", jer postoji realna šansa da tu osiguramo titulu, pa bi bilo lijepo čuti što masovniji aplauz ljutih rivalaMrMuscle je napisao/la:Taman koliko vas moze stati na zdenku.... Pa sad racunaj......Hordas Doboj je napisao/la:Sekac buraz stvarno znate ti i DevilS da zacatate temu malo je recBtw nista lose ne mislim, no hard feelings heh
Koliko cemo dobiti sjevera za derbi?
Iako je receno da necete na istok, mozda i mali dio istoka dobijete, sve zavisi od vase uprave.... Al' vjerovatno da nece vasi to htjeti zbog sigurnosti, jer ipak to je najvaznije....

A sta je ovdje tebi nevjerovtno?zeljo4life je napisao/la:Nevjerovatno...
.....In David we trust.....
Ne moze slovo ''O'' jer to ekonomski nije isplativo za Zelju sa obzirom da zbog tog se gubi dobar dio slova ''Lj'', ako ne i citavo, jer se moraju udaljiti domaci navijaci od gostujucih... Znaci prakticki ostajes bez haman 700-800 mjesta odnosno bez nekoliko hiljada KM, a sigurno bi ta mjesta bila skroz popunjena...DukeOfWellington je napisao/la:Ja bih im dao i zdenku i "O", jer postoji realna šansa da tu osiguramo titulu, pa bi bilo lijepo čuti što masovniji aplauz ljutih rivalaMrMuscle je napisao/la:Taman koliko vas moze stati na zdenku.... Pa sad racunaj......Hordas Doboj je napisao/la:Sekac buraz stvarno znate ti i DevilS da zacatate temu malo je recBtw nista lose ne mislim, no hard feelings heh
Koliko cemo dobiti sjevera za derbi?
Iako je receno da necete na istok, mozda i mali dio istoka dobijete, sve zavisi od vase uprave.... Al' vjerovatno da nece vasi to htjeti zbog sigurnosti, jer ipak to je najvaznije....
Ovako sa zdenkom i mozda dijelom istoka je to fino i smisljeno uradjeno jer zbog sigurnosti samo gubis dio izmedju zdenkice i slova ''O'' jer ce se tu pozicionirati kornjace i zastitari a to svakako se ne bi popunilo jer ko zna kad te neka lola moze kamenicom spucati u glavu ili bakljom pogoditi....
Zna Amar sta radi, stari je to mufljuz....

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ja se ne sjecam kad je sjever na derbiju bio popunjen(mislim na njihov dio), onda druga "zdenka" uvijek prazna a i ovaj ostali dio nije bas popunjen, na nama mogu uzeti pare ako popunimo i slovo "O".....MrMuscle je napisao/la: Ne moze slovo ''O'' jer to ekonomski nije isplativo za Zelju sa obzirom da zbog tog se gubi dobar dio slova ''Lj'', ako ne i citavo, jer se moraju udaljiti domaci navijaci od gostujucih... Znaci prakticki ostajes bez haman 700-800 mjesta odnosno bez nekoliko hiljada KM, a sigurno bi ta mjesta bila skroz popunjena...
Ovako sa zdenkom i mozda dijelom istoka je to fino i smisljeno uradjeno jer zbog sigurnosti samo gubis dio izmedju zdenkice i slova ''O'' jer ce se tu pozicionirati kornjace i zastitari a to svakako se ne bi popunilo jer ko zna kad te neka lola moze kamenicom spucati u glavu ili bakljom pogoditi....
Zna Amar sta radi, stari je to mufljuz....![]()
![]()
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Ona druga zdenka ne moze ni biti 100% puna posto krov zapada smeta za gledanje.
Pa popunit ce se sigurno sva slova i bez vas, jer samo prosli derbi od ovih recimo zadnjih 3-4 nije sjever bio pun, al' ste vi razlog toga, s obzirom da je bila zabrana gostujucih navijaca i niste mogli na zdenku pa ste laicki receno ''na prevaru'' zauzeli pola slova ''O'' i onaj dio do zdenke... A zbog sigurnosti murija je pomakla navijace na ugodnu udaljenost da ne bude nereda i to je razlog zasto je bilo praznih mjesta na centralnim dijelovima tribine.......MrWhite je napisao/la:Ja se ne sjecam kad je sjever na derbiju bio popunjen(mislim na njihov dio), onda druga "zdenka" uvijek prazna a i ovaj ostali dio nije bas popunjen, na nama mogu uzeti pare ako popunimo i slovo "O".....MrMuscle je napisao/la: Ne moze slovo ''O'' jer to ekonomski nije isplativo za Zelju sa obzirom da zbog tog se gubi dobar dio slova ''Lj'', ako ne i citavo, jer se moraju udaljiti domaci navijaci od gostujucih... Znaci prakticki ostajes bez haman 700-800 mjesta odnosno bez nekoliko hiljada KM, a sigurno bi ta mjesta bila skroz popunjena...
Zna Amar sta radi, stari je to mufljuz....![]()
![]()
Kazem vi bi vjerovatno ispunili i slovo ''O'', al' bi Zeljo tim potezom izgubio dobar dio kolaca od ulaznica koje bi namakao da ljudi sjede na slovu ''Lj'' ovako od toga ne bi imao koristi...
Amar zna

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Zna Amar moj ****, daj sliku kad je popunjen cijeli sjever i ona druga zdenka?Niste nikad popunili sjever i to sto kazes da gubite dio kolaca, na ono slovo "O" nas uvijek bude dvojica na jednu stolicu, da bude jedan covjek jedna stolica sigurno bi i "Lj" bilo popunjeno.....MrMuscle je napisao/la: Pa popunit ce se sigurno sva slova i bez vas, jer samo prosli derbi od ovih recimo zadnjih 3-4 nije sjever bio pun, al' ste vi razlog toga, s obzirom da je bila zabrana gostujucih navijaca i niste mogli na zdenku pa ste laicki receno ''na prevaru'' zauzeli pola slova ''O'' i onaj dio do zdenke... A zbog sigurnosti murija je pomakla navijace na ugodnu udaljenost da ne bude nereda i to je razlog zasto je bilo praznih mjesta na centralnim dijelovima tribine.......
Kazem vi bi vjerovatno ispunili i slovo ''O'', al' bi Zeljo tim potezom izgubio dobar dio kolaca od ulaznica koje bi namakao da ljudi sjede na slovu ''Lj'' ovako od toga ne bi imao koristi...
Amar zna![]()
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- champions1921
Nema vise tog krova koji je smetao.. Snijeg se pobrinuo za taj problemterabajt je napisao/la:Ona druga zdenka ne moze ni biti 100% puna posto krov zapada smeta za gledanje.

Na ovoj tekmi je i ona bila puna iako je krov smetao(gledati negdje od druge min.)
" onclick="window.open(this.href);return false;
BUDI ŽELJO !!!
Devils pusti ih brate ti i ja ćemo komunicirati nemoj nasjedati, naravno i ja se nadam sutra pobjedi ali neče biti lako a za ove druge e to je već nešto vidjet ćemo.DevilS je napisao/la:Sutra ocekujem dva, tri gola u mrezi gostiju i onda se dobro spremiti za kone....
Sarajevo ljubavi moja!
Ako misle igrati na derbiju onda će se Dupovac i Tadejević sutra morati čuvati kartona. Isto važi i za rezerviste Šunjevarića i Zlatkovića.
P.S. Ništa od odlaska mladog Radovca u Zenit.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Cudi me za Radovca,koji je razlog? moze i na PPHigh je napisao/la:Ako misle igrati na derbiju onda će se Dupovac i Tadejević sutra morati čuvati kartona. Isto važi i za rezerviste Šunjevarića i Zlatkovića.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Kako rekoše, naša Uprava tražila 250 hiljada €, ali su oni bili spremni dati samo 150 hiljada €. Zbog toga je transfer propao! Iskreno, meni je drago što Radovac ne ide.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
+1High je napisao/la:Kako rekoše, naša Uprava tražila 250 hiljada €, ali su oni bili spremni dati samo 150 hiljada €. Zbog toga je transfer propao! Iskreno, meni je drago što Radovac ne ide.
Rano mu je još.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
sarajevo-zvijezda ko nema arenu bih
http://bstream4.net/raspored.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bstream4.net/raspored.html" onclick="window.open(this.href);return false;
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
eo dogovorili vjerovatno o na grbavici!
bez provokacije al ljudi sta vam je s posjetom u zadnje vrijeme
Željeznicar za život cijeli !
- mentalitet87
- Kontakt:
a u nas je kao bolja ???likusa je napisao/la:bez provokacije al ljudi sta vam je s posjetom u zadnje vrijeme
jednom pitar-uvijek supak
meni nece nesto ovaj stream imas li koji drugiKevin je napisao/la:sarajevo-zvijezda ko nema arenu bih