Kakve su sanse da naucis sta znaci "bosanski klub" ?medvjed1921 je napisao/la:Kakve su mogućnostida pustimo bod olimpicu da im pomognemo kao bosanskom klubu u utrci za evropu protiv borca?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
- Kontakt:
Tesko je smatrati borac bosanskim klubom. A garantujem ti da znam razlike izmedu bosanskog,bošnjačkog i ostalih govana koje nam danas spominjuszlaja je napisao/la:Kakve su sanse da naucis sta znaci "bosanski klub" ?medvjed1921 je napisao/la:Kakve su mogućnostida pustimo bod olimpicu da im pomognemo kao bosanskom klubu u utrci za evropu protiv borca?
Cuva Bog Zelju svog!
Klubovi Premijer lige Bosne i Hercegovine su Bosansko-hercegoavacki, isto kao sto su klubovi Bundselige Njemacki, Seria A - Talijanski ... itd.szlaja je napisao/la:Kakve su sanse da naucis sta znaci "bosanski klub" ?medvjed1921 je napisao/la:Kakve su mogućnostida pustimo bod olimpicu da im pomognemo kao bosanskom klubu u utrci za evropu protiv borca?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ko bi to rekao :OElegant je napisao/la:Klubovi Premijer lige Bosne i Hercegovine su Bosansko-hercegoavacki, isto kao sto su klubovi Bundselige Njemacki, Seria A - Talijanski ... itd.szlaja je napisao/la:Kakve su sanse da naucis sta znaci "bosanski klub" ?medvjed1921 je napisao/la:Kakve su mogućnostida pustimo bod olimpicu da im pomognemo kao bosanskom klubu u utrci za evropu protiv borca?

Spremno sve za nase fudbalere

-
- Kontakt:
šampionski 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
konacno da vidimo i ove svijetlije dresove
a protiv sirokog cemo nadam se i one bijele

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Samo se nadam da nece biti kise za vrijeme utakmice, jer mislim da bi ista nam pokvarila ugodjaj...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- alan ford 26
- Kontakt:
Da nisu sta stavili u ove kolace?
Salim se, lijepo vidjeti ove slike, jednu lijepu svlacionicu, sto je za nase
uslove pojam.

uslove pojam.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- TheGreatest10
- Kontakt:
U svlačionici baš veselo
Hajmo momci danas pobijediti vučice, pa da opušteno uđemo u derbi i da opušteno proslavljamo titulu na kraju istog

Hajmo momci danas pobijediti vučice, pa da opušteno uđemo u derbi i da opušteno proslavljamo titulu na kraju istog

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
Gospodski ovo urađeno u svlacionici, mada sumnjma da ce pojesti ovaj kolac na ovoj temperaturi.
Mozda nakon utakmice.
Mozda nakon utakmice.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
imal kakav stream ???
Aj jos nas vi ispostujte veceras. 

Jel to fkt niko ne prenosi utakmicu!? E jest mi mrsko ići na Gay Arenu, ne mogu vam opisati koliko.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Tebi je mrsko, a neki bi dali sve za toAnonimac je napisao/la:Jel to fkt niko ne prenosi utakmicu!? E jest mi mrsko ići na Gay Arenu, ne mogu vam opisati koliko.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
ev ja se hocu pojest sto ne moguAsharaK je napisao/la:Tebi je mrsko, a neki bi dali sve za toAnonimac je napisao/la:Jel to fkt niko ne prenosi utakmicu!? E jest mi mrsko ići na Gay Arenu, ne mogu vam opisati koliko.

Željeznicar za život cijeli !
Znam, sad mi pade Šemso na pamet ako vjeruješ. Jbt sramota, lik gazi tolike kilometre a nama mrsko prošetati desetak minuta ili sjesti na tramvaj dvije stanice ccc.Šta da kažem, treba mu spomenik dići! Kapa dole!AsharaK je napisao/la:Tebi je mrsko, a neki bi dali sve za toAnonimac je napisao/la:Jel to fkt niko ne prenosi utakmicu!? E jest mi mrsko ići na Gay Arenu, ne mogu vam opisati koliko.
Puše nakav vjetar, izgleda da bi mogla opasna kiša pasti.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ma zanm brate moj, takva je situacija. Ja bih sve dao da mogu na gay arenu podržati momke, ali takvo je stanje. Samo hrabro !Anonimac je napisao/la:Znam, sad mi pade Šemso na pamet ako vjeruješ. Jbt sramota, lik gazi tolike kilometre a nama mrsko prošetati desetak minuta ili sjesti na tramvaj dvije stanice ccc.Šta da kažem, treba mu spomenik dići! Kapa dole!AsharaK je napisao/la:Tebi je mrsko, a neki bi dali sve za toAnonimac je napisao/la:Jel to fkt niko ne prenosi utakmicu!? E jest mi mrsko ići na Gay Arenu, ne mogu vam opisati koliko.
Puše nakav vjetar, izgleda da bi mogla opasna kiša pasti.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Igrajte za Celik 

zanimljivo ti je ovo. moglo bi se o tome dosta prodiskutovati. ali neću da kvarim ugođaj ni jednima ni drugima. Vi večeras igrajte za sebe, mi ćemo danas za sebe. Na kraju sezone utiske molimbrill je napisao/la:Igrajte za Celik

Another hero - another mindless crime.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.