FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Romariooo » 04 maj 2013, 00:40

Saurman je napisao/la:Kako on pokušava ofirno minimalizirati pobjedu Bayerna. :mrgreen:
ma ja, sve sto je realno je minimaliziranje, trebam reci da je barca bila briljantna i da je uradila sve sto je mogla, al da je bayern tolika sila vanzemaljska koja je tako mocnu ekipu u tom formi uspjela zaustaviti, i to sa 7 0

ili treba samo napraviti novi acount sa nazivom effenberg.henes,lizarazu, reci sve ovo isto realno sto sam rekao, i niko ne bi rekao da je minimiziranje i ostali bavarci bi se slozili jer je to reko neko ko biva njihov

sve smo vec prije rekli, i cestitali, i priznali da bayern igra najbolji fudbal ove sezone, i prije i poslije barce to pohvalili, al treba biti realan i priznat i ono sto i corav vidi, i ne dizati bayern u nebo 10 put vise nego sto je on to zasluzio

Post Postao/la S-Y-L-A-R dana 04 maj 2013, 00:31
Zato je opravdano qrčenje zbog pobjede nad Ottlom,Lellom i ostalim panjevima iz 2009-e ?Ne, tada Bayern nije bio loš nego je, pobogu Barca izdominirala, dok je ovih 7-0 plod sreće i izostanka(u "obe" utakmice)"svemogućeg" Messija.Ako si gurao jednu priču prije početka dvomeča, nemoj da je mijenjaš nakon istog.Izdominirani ste u obje utakmice prihvatio ti to ili ne

ne znam dje si vidio da se neko toliko od nas dizao poslije te pobjede, svi smo znali da to nije bio najbolji bayern i to smo najnormalnije prihvatili i nismo dizalii uopste barcu vise nego sto je potrebno zbog te pobjede

lijepo je ono oderati nekoga kako god, i nemam ja nista protiv podhebavanja, sve je to navijacki, al smijesno je sad za svaku stvar velicati svoj klub i ne priznati da je protivnik ima neke probleme i sl, ne svoditi pricu samo na to nasi zaustavili ovog-onog, nismo dali maknuti ovom i sl, lijepo se vidjelo na primjerima reala,milana i pariza, kasnije jos drasticnije oslabljena barca srela je bayern i sta sad tu reci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 04 maj 2013, 00:57

" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 04 maj 2013, 01:09

Hegemonija je uzdrmana :D
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 04 maj 2013, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 maj 2013, 01:27

Ljudi, postoji li kakva opcija da se ovom maloumnom liku zabrani komentarisanje na ovoj temi??? Na pocetku je bio zanimljiv, poslije smijesan, a sada vec dosadan i naporan. Daj frajeru okani se FC Bayern München teme, ako imas sta pametno za napisat rado cu procitati, ovako samo navlacis bijes ljudi koji ce te poceti gledati kao kakvog retardusa!!!

Hvala!!!
Stern des Südens

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 maj 2013, 02:00

proFCB je napisao/la:Ljudi, postoji li kakva opcija da se ovom maloumnom liku zabrani komentarisanje na ovoj temi??? Na pocetku je bio zanimljiv, poslije smijesan, a sada vec dosadan i naporan. Daj frajeru okani se FC Bayern München teme, ako imas sta pametno za napisat rado cu procitati, ovako samo navlacis bijes ljudi koji ce te poceti gledati kao kakvog retardusa!!!

Hvala!!!
Šta se dereš, imaš opciju ignore ako ti toliko smetaju njegovi postovi.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 04 maj 2013, 03:19

Vec neko vrijeme hocu da vas pitam,hoceli Raul biti pomocnik Pepu iduce sezone ili su to bile sam spekulacije?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 04 maj 2013, 11:30

Vau, danas tekma a niti na jednoj niti drugoj temi nema komentara za danasnju tekmu???!!!

Idemo po pobjedu danas, moramo ih dodatno uzdrmati prije finala. 8-) 8-) 8-)

Malo sam frustriran ponasanjem Dortmundovih navijaca.........

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 04 maj 2013, 11:47

proFCB je napisao/la:Ljudi, postoji li kakva opcija da se ovom maloumnom liku zabrani komentarisanje na ovoj temi??? Na pocetku je bio zanimljiv, poslije smijesan, a sada vec dosadan i naporan. Daj frajeru okani se FC Bayern München teme, ako imas sta pametno za napisat rado cu procitati, ovako samo navlacis bijes ljudi koji ce te poceti gledati kao kakvog retardusa!!!

Hvala!!!

slobodno pisi Romario@ sve sta god hoces kome smeta ne mora citati post i zdravo,ko je spreman za diskusiju bujrum imaju kontra argumenti i zdravo cinjenica je ni da se romario sa nekima kao i ti neki nece sloziti jedan na jedno dr.na drugo misljenje i to je to ,jel demokratija ili nije :D jbg.patak

Nego momci imal ko sastave pred vecerasnju tekmu ,ocekuje ako bude kombinoan sastav ako nista remi ,a pobjeda fantastcno.

PS: nego momci ko ce biti pepov pomocnik ostaje li m.zamer danke unapred. :D

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 04 maj 2013, 11:57

Jel ima neko da nece moci igrat u Finali LP ( osim Kroosa)? Kolko ja znam niko nema suspenziju zbog kartona, i ko nece moci igrat od igraca dortmunda u finalu?
Pozz
Razumijes ti mene burazere moj :)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 04 maj 2013, 12:19

Luca.Toni je napisao/la:Jel ima neko da nece moci igrat u Finali LP ( osim Kroosa)? Kolko ja znam niko nema suspenziju zbog kartona, i ko nece moci igrat od igraca dortmunda u finalu?
Pozz

Svi su fit sto se tice zdravlja ne urekli se :D ,sa kartonima niko nema problema da nece igrati finale ,sto se tice domuzovaca ista svtavr je i kod njih ako se ne varam stim da je mozda upitno igranje gecea u finalu kazem mozda.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 04 maj 2013, 12:43

Posto je Bayern izdominirao ovu sezonu jos samo finale da izdominira i to ce biti zaokruzeno :) nema potrebe da ide sa najacim sastavom u Dortmund, bas kao sto i radi tog finala Dortmund nece igrat u najacem sastavu.

Stoga ovo je malo vise ipak od revijalne utakmice, jer sto kazu pripremna utakmica pred finale- Lijepo bi ipak bilo otici kao pobjednik iz ovog dvoboja, jer poraz ipak ne bi toliko nastetio ekipi al sigurno da nije potreban u ovom trenutku ;)

0-1 za Bayern Gomez :)
FC Bayern !!!!!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 04 maj 2013, 12:56

GAL je napisao/la:Nego momci imal ko sastave pred vecerasnju tekmu ,ocekuje ako bude kombinoan sastav ako nista remi ,a pobjeda fantastcno.
Kombinovani sastavi i sa jedne i sa druge strane:
slika
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 maj 2013, 13:22

brzitesanj je napisao/la:
GAL je napisao/la:Nego momci imal ko sastave pred vecerasnju tekmu ,ocekuje ako bude kombinoan sastav ako nista remi ,a pobjeda fantastcno.
slika
Ribery nije ni odputovao u domuz za danasnju tekmu,vjerovatno ce kao i protiv Freiburga Can zauzeti njegovu poziciju ;)
Dok bi Tymo trebao sa Gustavom zaueti tu poziciju zadnjeg veznog,tako je barem najavljeno.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 maj 2013, 13:29

I sa b sastavom BvB će aBd da padne :mrgreen:

Kakvo navijanje u Barceloni :o Pique je gledao na početku drugog poluvremena prema našim navijačima. Nije mu bilo jasno kako se grupica od 5-8 hiljada više čuje od ostalih 90-tak hiljada koji su samo gledali meč. Koliko su Realovi navijači glasniji bili protiv BvB-a nego Barcini protiv Bayern-a.

Sve u svemu, još 3 sedmice ako Bog da do finala LP-a. ŽELIM TAJ TROFEJ 8-)
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 04 maj 2013, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 04 maj 2013, 13:38

anelbavarac je napisao/la:
slika
Ribery nije ni odputovao u domuz za danasnju tekmu,vjerovatno ce kao i protiv Freiburga Can zauzeti njegovu poziciju ;)
Dok bi Tymo trebao sa Gustavom zaueti tu poziciju zadnjeg veznog,tako je barem najavljeno.
Mislim da se Can jako loše pokazao kao lijevi vezni, nije bukvalno ništa korisno uradio. Doduše prvi put je igrao tu poziciji i nije me ni čudilo takvo izdanje. Igrat će prvi postavu al sigurno ne lijevog veznog.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 04 maj 2013, 13:57

anelbavarac je napisao/la:
slika
Prije da će Muller dobiti priliku da igra na Riberyevom mjestu,a onda će Can dobiti prliku u nastavku jer mislim da Can nije kapacitet još da odgra ovako važnu utakmicu na visokom nivou 90 minuta. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 maj 2013, 14:02

Nije važna utakmica :mrgreen:

Ovo mi miriše na neriješeno no totalno nebitna utakmica. Neka mi dobijemo aBd 25-tog a ovo danas kako god završi iako bi volio da pobijede :)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 maj 2013, 14:47

Neutral je napisao/la:Nije važna utakmica :mrgreen:

Ovo mi miriše na neriješeno no totalno nebitna utakmica. Neka mi dobijemo aBd 25-tog a ovo danas kako god završi iako bi volio da pobijede :)
I meni isto miriše na neriješeno, ali vidjet ćemo.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 04 maj 2013, 15:02

gubite danas :)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 maj 2013, 15:05

Andrej je napisao/la:gubite danas :)
Posto si vidovit,sto prije do prve kladionice i ulozi sav novac koji imas na domuzare ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.