Chicago Bulls

storm_raider
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la storm_raider » 03 maj 2013, 13:09

Ili ti ne vidis nesto sto je bilo. Opusteno, svakom svoje. :) Ja se svakako nadam da ce ih CHI razbiti u 7moj utakmici. Ih da nije povreda, bila bi metla.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 03 maj 2013, 13:41

Who fucking cares ako je bila dupla. :roll:

Deng i Hinrich moraju igrati sljedeču utakmicu, pa makar 15 - 20 minuta. Nate samo sto nije umro juče igrajuči.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 maj 2013, 13:48

Ako budu igrali Kirk i Deng mi dobijamo aBd.

Nevjerovatno da smo im dopustili opet povratak u ovu seriju.

Drag mi je, ali i ja moram kritizirati Rose-a. Žrtvuju ovu sezone radi sljedeće. A šta ako ne uzmu prsten next year :roll:

Nate-u obavezno dati kontrakt. Amnestirati Boozer koji je očajan. Solidne brojke, ali preplaćen je do bola. Takvim nije mjesto u ekipi kao što je Bulls. Reći zbogom Rip-u koji je za penzije.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 maj 2013, 13:52

I fuckin care ako je bila dupla. :roll: Osnove kosarke su to.

Takodjer, i ja se nadam Rose-u, iako je to mac sa dvije ostrice. Ripa se rijesiti. Navijacu za vas, ali nisam optimistican...

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 maj 2013, 13:52

I da dodje Rose, nema nikakve garancije da ce imati ikakav uticaj na nasu igru. Moze biti da samo odmogne. On jeste superstar, ali neigrati citavu godinu kompetitivnu kosarku, i sad se od njega ocekuje da zaigra u PO, kad je daleko zesca igra. Kad vec nije se vratio zadnjih 4-5 utakmica RS, da ufati ritam, da sve poslozi u vugla prije zestoke borbe kakva je PO, nema potrebe ni sada da se vraca, pa da fasuje jos kakvu povredu.
Neki njega osudjuju sto ne igra a ne znaju ni je li sve do njega. Mozda mu klub neda da igra, jer on je ipak franshizni igrac, i od njega se ocekuje da nosi Bulls-e u narednih jos 10-ak godina ako Bog da. Sad radi jedne utakmice, ili jedne serije da se vrati samo da zadovolji navijace, vala netreba.

Sto se tice sinosnje utakmice svaka cast momcima na borbi. Da smo bili kompletni sa Dengom i Kirkom, i da su Nate i Taj bili zdravi, mislim da bi dobili.

I dalje mislim da mozemo proci. Nadam se povratku Kirka i Denga.
Postovanje treba zaraditi.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 03 maj 2013, 14:25

LenBias je napisao/la:ne znam sta ti gledas ali nije, zato i jest dobar potez, krenuo je uhvatiti loptu rukama ali je u djelicu sekunde promjenio misljenje i nastavio, basketaski potez cisto

Finta ide tako ,da krenes da je uzmes u drugu ruku :) nasjeo sam par puta na to u Americi na basketu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2013, 14:45

steta majkemi :(.. ovi Netsi su presmjesna ekipa i meni je jako zao njihovih navijaca koji ce uzalud vjerovati da ce moci skupiti sampionsku ekipu ... pa mi da smo kompletni hladno 4-0 sa 15+ poena razlike pobjeda u tih 4 utakmice sigurno.. ono je jad i cemer za gledati, kad mi ovakvi njima dusu vadimo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 maj 2013, 14:46

lumani je napisao/la:
LenBias je napisao/la:ne znam sta ti gledas ali nije, zato i jest dobar potez, krenuo je uhvatiti loptu rukama ali je u djelicu sekunde promjenio misljenje i nastavio, basketaski potez cisto

Finta ide tako ,da krenes da je uzmes u drugu ruku :) nasjeo sam par puta na to u Americi na basketu.
znam, nagledao sam se tih basketa i finti, na poligonima i na snimcima, zato sam i napisao da nije dupla :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 maj 2013, 14:55

SaltCityAttack je napisao/la:steta majkemi :(.. ovi Netsi su presmjesna ekipa i meni je jako zao njihovih navijaca koji ce uzalud vjerovati da ce moci skupiti sampionsku ekipu ... pa mi da smo kompletni hladno 4-0 sa 15+ poena razlike pobjeda u tih 4 utakmice sigurno.. ono je jad i cemer za gledati, kad mi ovakvi njima dusu vadimo
Jesi bio na tekmi?
Uzima ovo Chicago hladno ba, samo lagano!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 maj 2013, 17:27

Ovo jednostavno moramo proći. Sramota da ovakva ekipa ispada 2x u prvom krugu.

BULLIEVE.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2013, 18:51

bhsport je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:steta majkemi :(.. ovi Netsi su presmjesna ekipa i meni je jako zao njihovih navijaca koji ce uzalud vjerovati da ce moci skupiti sampionsku ekipu ... pa mi da smo kompletni hladno 4-0 sa 15+ poena razlike pobjeda u tih 4 utakmice sigurno.. ono je jad i cemer za gledati, kad mi ovakvi njima dusu vadimo
Jesi bio na tekmi?
Uzima ovo Chicago hladno ba, samo lagano!
Jesam brate nerviro se hahah..ma opet ce mi ovi reci da sam peh tako ispada, ali bolje nije moglo sa bolesnim igracima
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 maj 2013, 18:57

Neutral je napisao/la:Sat vremena ako Bog da do utakmice !

Inače kada slani ide na utakmice Bullsi često gube :mrgreen:

:lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2013, 19:22

Ma brate sinoc da smo imali samk makar boozera raspolozenog dobili bi, a gdje da je Deng tu u obadva pravca, Kirk , a da nepricam o Rosu..pa bili bi razmontirani da bi se ugasiki vjeruj mi...ono je ba odron od ekipe grozno zasta oni daju onolike pare..pa mi smo super sa BOZZEROM zasta ovi daju lovu..nije do mene sinoc sto smo izgubili ebiga ahahah.jednostavni ne moze bolje sa svim problemima ...ekipa Netsi prvi put nas dobila u Chicagu dovokjno govori ko su sta su I sta ce biti u buducnosti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 04 maj 2013, 01:36

Deng, zavrsio u hitnoj radi komplikacija sa gripom. Sto znaci da ga najvjerovatnije nece biti u 7-oj tekmi.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 maj 2013, 03:29

kad_kako je napisao/la:Deng, zavrsio u hitnoj radi komplikacija sa gripom. Sto znaci da ga najvjerovatnije nece biti u 7-oj tekmi.
nije ni uradio nista u seriji ali nedostaje svakako
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 maj 2013, 13:42

Momci koji igraju će ostaviti srce na terenu. Iako smo izgubili u tri utakmice u dvije su ginuli za svaku loptu. Ona prva utakmica je za zaborava. Nevjerovatno je sa koliko energije igra Nate, pa i Noah. Boozer se sjeti tu i tamo da je ovo PO, te Kirk i Jimmy. Ovi momci su zaslužili sve pohvale ma šta se god desilo u ovoj 7 utakmici. Nemamo nikako rotaciju, Taj poluspreman, rookie nam dobija više minuta u PO nego u regularnom dijelu prvenstvu, pa igrača što smo doveli za rotaciju su useless tako da sve pada na leđa naše prve petorke.

Igrajte hrabro noćas i ako Bog da proći ćemo dalje.

Sve najbolje za Deng-a, da nam se što prije vrati :)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 maj 2013, 14:03

Neutral je napisao/la:Momci koji igraju će ostaviti srce na terenu. Iako smo izgubili u tri utakmice u dvije su ginuli za svaku loptu. Ona prva utakmica je za zaborava. Nevjerovatno je sa koliko energije igra Nate, pa i Noah. Boozer se sjeti tu i tamo da je ovo PO, te Kirk i Jimmy. Ovi momci su zaslužili sve pohvale ma šta se god desilo u ovoj 7 utakmici. Nemamo nikako rotaciju, Taj poluspreman, rookie nam dobija više minuta u PO nego u regularnom dijelu prvenstvu, pa igrača što smo doveli za rotaciju su useless tako da sve pada na leđa naše prve petorke.

Igrajte hrabro noćas i ako Bog da proći ćemo dalje.

Sve najbolje za Deng-a, da nam se što prije vrati :)
koji Rookie hehe

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 maj 2013, 14:10

Marquis Teague.

Dobio je 5 minuta u prošloj utakmici. Dobro, malo sam preuveličao sve to oko rookie ali zna na što sam mislio. :mrgreen:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 maj 2013, 14:23

Meni je ovo ubjedljivo najbolji match up do sad u plejofu , jedva cekam veceras. Ocekujem pobjedu cikaga samo zato sto su igrali zivotinjski. Svaka cast citavoj ekipi na onakvoj borbi radi takvih se gleda kosarka. Imal ikakvih infromacije hocel makar Kirk bit tu ? Bilo bi fantasticno on moze derona zatvorit , nate moze dosta ofanzivno da uradi al sta je tu je lik je visok 1 75 ne moze ama bas nikako sprijecit derona da mu pogadja preko ruke. Jedva cekam veceras i molim boga da ih izbacite :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 maj 2013, 16:13

Na moju zalost tesko cete veceras... Jedino ako Boozer poludi u odbrani i napadu, zatvori reket.. Neko ce morati odigrati van svih ocekivanja. Valjda ce krenuti i neki sutevi da ulaze.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.