Druga Liga - grupa Jug

jasta
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa Jug

Post Postao/la jasta » 29 apr 2013, 23:31

haj da se donekle i slozim sa tobom...mada ocajan i nije toliko...sigurno u igmanu ima par igraca koji kvalitetom mogu igrati veci rang a u turbini isto tako....kad bi spojili to u 1 tim, bilo bi nesto...
koliko god igman los bio ( slazem se da jeste ), ipak je nadigrao i brotnjo, i tomislava a trenutno i jablanicane, mada ima i taj revans dole pa cemo vidjeti..nije ta federalna aman nesto ali par kvalitetnih pojacanja je potrebno svakom timu ove lige koji misli igrat u tom rangu....

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 02 maj 2013, 18:31

Utakmica Tomislav-Brotnjo je upitna koliko čujem ;) ,plaća nema 3 mjeseca,nema uprave skoro godinu dana,nitko više ne dolazi na treninge jer nemaju za gorivo,prijeti gašenje :(,sramota što HDZ uradi od kluba :cry: .
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 02 maj 2013, 19:03, ukupno mijenjano 2 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 02 maj 2013, 18:34

Velike pripreme traju za komsijski derbi u Buturovic Polju.Navijaci Klisa ce doci u velikim grupama,a kako sam saznao,nezvanicno,na tribinama ce zapaliti dres Igmana.. Ono sto znam je da ce biti vatreno,navijaca ce biti sa obe strane,sve u svemu,vrijedi pogledati :)
Support your local club !

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 02 maj 2013, 23:28

Gradski derbi je i u Ljubuškom... neće to biti kao prvi put kad su se sastali Sloga i Bigeste (1500 ljudi na stadionu i dvije navijačke skupine...)

Sloga - Bigeste 1. derbi 2:0 ( " onclick="window.open(this.href);return false; )
Bigeste - Sloga 0:1 (" onclick="window.open(this.href);return false;)
Bigeste - Sloga 0:2 (" onclick="window.open(this.href);return false;) * kasnije registrirano 3:0 za Bigeste i Slogi dodatno oduzeta -3 boda...

Sloga - Bigeste ? : ?

Bigeste sigurno na 11. mjestu, Sloga mora dobiti da bi ostali u ligi... :roll:
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 02 maj 2013, 23:30

Grdan je napisao/la:Utakmica Tomislav-Brotnjo je upitna koliko čujem ;) ,plaća nema 3 mjeseca,nema uprave skoro godinu dana,nitko više ne dolazi na treninge jer nemaju za gorivo,prijeti gašenje :(,sramota što HDZ uradi od kluba :cry: .
Ma ostat će Brotnjo, svi klubovi u ovoj ligi imaju sličnih problema (neki nemaju plaće pa i nemaju problema :twisted: ) svako malo je neki klub pred gašenjem pa se ipak nekako skrpaju... važno je izgurat još ovih 7 kola do kraja...
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 03 maj 2013, 00:00

Grdan je napisao/la:Utakmica Tomislav-Brotnjo je upitna koliko čujem ;) ,plaća nema 3 mjeseca,nema uprave skoro godinu dana,nitko više ne dolazi na treninge jer nemaju za gorivo,prijeti gašenje :(,sramota što HDZ uradi od kluba :cry: .
Od sigurnog prvoligasa (po tvojoj prici) do gasenja u nekoliko mjeseci. A jesi pricao o ulasku u Prvu ligu i mnozio ostale klubove sa nulom...
KonjicBOY je napisao/la:Velike pripreme traju za komsijski derbi u Buturovic Polju.Navijaci Klisa ce doci u velikim grupama,a kako sam saznao,nezvanicno,na tribinama ce zapaliti dres Igmana.. Ono sto znam je da ce biti vatreno,navijaca ce biti sa obe strane,sve u svemu,vrijedi pogledati :)
Kako ce zapaliti dres kad ovi imaju jednu garnituru istih dresova? Jedino da zapale neki dres od prije nekoliko godina.
Kad se igra ova utakmica?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 03 maj 2013, 00:27

kraljttbvb je napisao/la:
Od sigurnog prvoligasa (po tvojoj prici) do gasenja u nekoliko mjeseci. A jesi pricao o ulasku u Prvu ligu i mnozio ostale klubove sa nulom...
Po mojoj priči :? pa je si li ti uopće vidio ijedan članak prošle sezone u kojem predsjednik kluba kaže cilj uprave je prva liga :roll:.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 03 maj 2013, 11:55

kraljttbvb je napisao/la:Od sigurnog prvoligasa (po tvojoj prici) do gasenja u nekoliko mjeseci. A jesi pricao o ulasku u Prvu ligu i mnozio ostale klubove sa nulom...
Evo sam ti podebljao sta napisah, da bolje vidis.
Ko prica o prosloj sezoni? Ja pricam o periodu pred pocetak ove polusezone, gdje si sve mnozio sa nulom i pricao kako ce se Brotnjo pojacati sa nekim svojim bivsim igracima i prosetati se ligom (jedan je trebao doci iz Singapura lii odakle vec). Malo si ohladio nakon sto ne dobiste Igmana kuci u prvom kolu nastavka, a evo si sad bi umjesto Prve lige lako mogao biti - kljuc u bravu.

I ovi iz Tomislava su slicni. Oni su najbolji u ligi i nece da ulaze, ali zato vazda pritisak na sudije putem saopstenja ili clanaka u novinama - mrze ih u savezu, ne vole ih sudije, ne daju im da pobijede...
Ako vec nece da idu u Prvu ligu, sto onda vazda placu? Nek se zale savezu na sudije i neka to savez rjesava, a ne vazda izdavati saopstenja.

Za one koje interesuje, tekma Klis - Igman ce biti odigrana u nedjelju sa pocetkom u 17h!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 03 maj 2013, 12:15

ma pusti to ba...ovi iz tomislava, pa samo je vitez licemjerniji od njih...i gosk naravno u svoje vrijeme...
uvijek nece uc..i da smo htjeli mogli smo.,..pa igraj onda sa kadetima, juniorima....u konjicu su bili zapeli al nije im se dalo...i naravno kad zijane neku tekmu e onda je: eto vidis, pustili smo...eee Bajerne Minhenski nisam vas prepozno

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 03 maj 2013, 18:49

@Grdane sto izbrisa post? :?

Naravno da nece biti kljuc u bravu, to se samo tako kaze, ali mene vise cudi kako vasi privrednici ne dadnu koji dinar Brotnju? Ima li neki razlog sto ne daju lovu? Npr. jedan Ledo komotno moze finansirati stabilnog Prvoligasa.

Ja koliko sam cuo, a ovi Igmanovci to vjerovatno bolje znaju, da je jedan privrednik iz Konjica nudio Opstini da uzme FK Igman i da od njega napravi solidnog Premierligasa, ali da neki nisu vidjeli sebe u tom poslu i da su to odbili :!:

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 03 maj 2013, 19:31

kraljttbvb je napisao/la:@Grdane sto izbrisa post? :?

Naravno da nece biti kljuc u bravu, to se samo tako kaze, ali mene vise cudi kako vasi privrednici ne dadnu koji dinar Brotnju? Ima li neki razlog sto ne daju lovu? Npr. jedan Ledo komotno moze finansirati stabilnog Prvoligasa.

Ja koliko sam cuo, a ovi Igmanovci to vjerovatno bolje znaju, da je jedan privrednik iz Konjica nudio Opstini da uzme FK Igman i da od njega napravi solidnog Premierligasa, ali da neki nisu vidjeli sebe u tom poslu i da su to odbili :!:
Da,to za Igman.Cak je covjek i napravio plan novog stadiona koji bi primao 15 000 navijaca,sa reflektorima i svime.Al naravno,uvijek ima nekih protivnika tome tako da je to ostalo samo na papiru ...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 03 maj 2013, 23:50

kraljttbvb je napisao/la:@Grdane sto izbrisa post? :?

Ledo treba zatvoriti i preseliti u Gabelu kad im je draže dati pare Gošku ;),Brotnjo uvijek odbijaju ili obećavaju da će dati pa nikad ništa,vjerovatno je svima poniženje biti sponzor kluba koji igra drugu ligu ;),a manje tvrtke su pomagale prošle sezone pa su i one odustale kad je otišla uprava ;) .

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 04 maj 2013, 00:47

znaci beća, nema ko drugi.

pa nek ulozi u klis il nek napravi klub. :)...kad vec ovi ne daju,,

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 04 maj 2013, 10:13

jasta je napisao/la:znaci beća, nema ko drugi.

Ma sta ce tamo ulagat,ne isplati mu se :) Koliko god da ulozio tamo,Klis nece dalje od ove lige,to je sigurno.

nagibuzbrdica
Kontakt:

Post Postao/la nagibuzbrdica » 04 maj 2013, 13:07

KonjicBOY je napisao/la:

Ma sta ce tamo ulagat,ne isplati mu se :) Koliko god da ulozio tamo,Klis nece dalje od ove lige,to je sigurno.[/quotdec

decko u kojoj je igman ligi??

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 04 maj 2013, 13:11

Neizvjesna bitka za prvaka i opstanak
U subotu se igraju dva susreta, a u nedelju su na programu ostali susreti dvadeset čevrtog kola Druge lige Federacije BiH – grupa Jug.

Foto: Emir Krpo
Još uvijek je neizvjesno ko će biti šampion, a ništa manje nije zanimljiva borba za opstanak.

nova sloboda

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 maj 2013, 13:23

kada igra tomislav ?

mafro
Kontakt:

Post Postao/la mafro » 04 maj 2013, 14:16

jasmin10 je napisao/la:kada igra tomislav ?
Danas u 17 sati!

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 04 maj 2013, 14:38

nagibuzbrdica je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:

Ma sta ce tamo ulagat,ne isplati mu se :) Koliko god da ulozio tamo,Klis nece dalje od ove lige,to je sigurno.[/quotdec

decko u kojoj je igman ligi??
U istoj kao i Klis. Ali,Igman je 1. a Klis predzadnji,velika je to razlika.Dalje,Igman ima ambicije za 1. lige FBiH,Klis o tome moze samo da sanja.Igman ima 10 puta bolji stadion,a sta Klis ima? Nista

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 04 maj 2013, 14:54

Plan ovog ulagača(potencijalnog) je bio predložen dok je igman bio u federacijskoj ligi...odbijen je i od tada Igman tone
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Edo1922 i 0 gostiju.