Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa Jug
haj da se donekle i slozim sa tobom...mada ocajan i nije toliko...sigurno u igmanu ima par igraca koji kvalitetom mogu igrati veci rang a u turbini isto tako....kad bi spojili to u 1 tim, bilo bi nesto...
koliko god igman los bio ( slazem se da jeste ), ipak je nadigrao i brotnjo, i tomislava a trenutno i jablanicane, mada ima i taj revans dole pa cemo vidjeti..nije ta federalna aman nesto ali par kvalitetnih pojacanja je potrebno svakom timu ove lige koji misli igrat u tom rangu....
koliko god igman los bio ( slazem se da jeste ), ipak je nadigrao i brotnjo, i tomislava a trenutno i jablanicane, mada ima i taj revans dole pa cemo vidjeti..nije ta federalna aman nesto ali par kvalitetnih pojacanja je potrebno svakom timu ove lige koji misli igrat u tom rangu....
Utakmica Tomislav-Brotnjo je upitna koliko čujem
,plaća nema 3 mjeseca,nema uprave skoro godinu dana,nitko više ne dolazi na treninge jer nemaju za gorivo,prijeti gašenje
,sramota što HDZ uradi od kluba
.

Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 02 maj 2013, 19:03, ukupno mijenjano 2 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Velike pripreme traju za komsijski derbi u Buturovic Polju.Navijaci Klisa ce doci u velikim grupama,a kako sam saznao,nezvanicno,na tribinama ce zapaliti dres Igmana.. Ono sto znam je da ce biti vatreno,navijaca ce biti sa obe strane,sve u svemu,vrijedi pogledati 

Support your local club !
Gradski derbi je i u Ljubuškom... neće to biti kao prvi put kad su se sastali Sloga i Bigeste (1500 ljudi na stadionu i dvije navijačke skupine...)
Sloga - Bigeste 1. derbi 2:0 ( " onclick="window.open(this.href);return false; )
Bigeste - Sloga 0:1 (" onclick="window.open(this.href);return false;)
Bigeste - Sloga 0:2 (" onclick="window.open(this.href);return false;) * kasnije registrirano 3:0 za Bigeste i Slogi dodatno oduzeta -3 boda...
Sloga - Bigeste ? : ?
Bigeste sigurno na 11. mjestu, Sloga mora dobiti da bi ostali u ligi...
Sloga - Bigeste 1. derbi 2:0 ( " onclick="window.open(this.href);return false; )
Bigeste - Sloga 0:1 (" onclick="window.open(this.href);return false;)
Bigeste - Sloga 0:2 (" onclick="window.open(this.href);return false;) * kasnije registrirano 3:0 za Bigeste i Slogi dodatno oduzeta -3 boda...
Sloga - Bigeste ? : ?
Bigeste sigurno na 11. mjestu, Sloga mora dobiti da bi ostali u ligi...

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Ma ostat će Brotnjo, svi klubovi u ovoj ligi imaju sličnih problema (neki nemaju plaće pa i nemaju problemaGrdan je napisao/la:Utakmica Tomislav-Brotnjo je upitna koliko čujem,plaća nema 3 mjeseca,nema uprave skoro godinu dana,nitko više ne dolazi na treninge jer nemaju za gorivo,prijeti gašenje
.

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Od sigurnog prvoligasa (po tvojoj prici) do gasenja u nekoliko mjeseci. A jesi pricao o ulasku u Prvu ligu i mnozio ostale klubove sa nulom...Grdan je napisao/la:Utakmica Tomislav-Brotnjo je upitna koliko čujem,plaća nema 3 mjeseca,nema uprave skoro godinu dana,nitko više ne dolazi na treninge jer nemaju za gorivo,prijeti gašenje
.
Kako ce zapaliti dres kad ovi imaju jednu garnituru istih dresova? Jedino da zapale neki dres od prije nekoliko godina.KonjicBOY je napisao/la:Velike pripreme traju za komsijski derbi u Buturovic Polju.Navijaci Klisa ce doci u velikim grupama,a kako sam saznao,nezvanicno,na tribinama ce zapaliti dres Igmana.. Ono sto znam je da ce biti vatreno,navijaca ce biti sa obe strane,sve u svemu,vrijedi pogledati
Kad se igra ova utakmica?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Po mojoj pričikraljttbvb je napisao/la:Od sigurnog prvoligasa (po tvojoj prici) do gasenja u nekoliko mjeseci. A jesi pricao o ulasku u Prvu ligu i mnozio ostale klubove sa nulom...Grdan je napisao/la:Utakmica Tomislav-Brotnjo je upitna koliko čujem,plaća nema 3 mjeseca,nema uprave skoro godinu dana,nitko više ne dolazi na treninge jer nemaju za gorivo,prijeti gašenje
.

- kraljttbvb
- Kontakt:
Evo sam ti podebljao sta napisah, da bolje vidis.kraljttbvb je napisao/la:Od sigurnog prvoligasa (po tvojoj prici) do gasenja u nekoliko mjeseci. A jesi pricao o ulasku u Prvu ligu i mnozio ostale klubove sa nulom...
Ko prica o prosloj sezoni? Ja pricam o periodu pred pocetak ove polusezone, gdje si sve mnozio sa nulom i pricao kako ce se Brotnjo pojacati sa nekim svojim bivsim igracima i prosetati se ligom (jedan je trebao doci iz Singapura lii odakle vec). Malo si ohladio nakon sto ne dobiste Igmana kuci u prvom kolu nastavka, a evo si sad bi umjesto Prve lige lako mogao biti - kljuc u bravu.
I ovi iz Tomislava su slicni. Oni su najbolji u ligi i nece da ulaze, ali zato vazda pritisak na sudije putem saopstenja ili clanaka u novinama - mrze ih u savezu, ne vole ih sudije, ne daju im da pobijede...
Ako vec nece da idu u Prvu ligu, sto onda vazda placu? Nek se zale savezu na sudije i neka to savez rjesava, a ne vazda izdavati saopstenja.
Za one koje interesuje, tekma Klis - Igman ce biti odigrana u nedjelju sa pocetkom u 17h!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
ma pusti to ba...ovi iz tomislava, pa samo je vitez licemjerniji od njih...i gosk naravno u svoje vrijeme...
uvijek nece uc..i da smo htjeli mogli smo.,..pa igraj onda sa kadetima, juniorima....u konjicu su bili zapeli al nije im se dalo...i naravno kad zijane neku tekmu e onda je: eto vidis, pustili smo...eee Bajerne Minhenski nisam vas prepozno
uvijek nece uc..i da smo htjeli mogli smo.,..pa igraj onda sa kadetima, juniorima....u konjicu su bili zapeli al nije im se dalo...i naravno kad zijane neku tekmu e onda je: eto vidis, pustili smo...eee Bajerne Minhenski nisam vas prepozno
- kraljttbvb
- Kontakt:
@Grdane sto izbrisa post?
Naravno da nece biti kljuc u bravu, to se samo tako kaze, ali mene vise cudi kako vasi privrednici ne dadnu koji dinar Brotnju? Ima li neki razlog sto ne daju lovu? Npr. jedan Ledo komotno moze finansirati stabilnog Prvoligasa.
Ja koliko sam cuo, a ovi Igmanovci to vjerovatno bolje znaju, da je jedan privrednik iz Konjica nudio Opstini da uzme FK Igman i da od njega napravi solidnog Premierligasa, ali da neki nisu vidjeli sebe u tom poslu i da su to odbili

Naravno da nece biti kljuc u bravu, to se samo tako kaze, ali mene vise cudi kako vasi privrednici ne dadnu koji dinar Brotnju? Ima li neki razlog sto ne daju lovu? Npr. jedan Ledo komotno moze finansirati stabilnog Prvoligasa.
Ja koliko sam cuo, a ovi Igmanovci to vjerovatno bolje znaju, da je jedan privrednik iz Konjica nudio Opstini da uzme FK Igman i da od njega napravi solidnog Premierligasa, ali da neki nisu vidjeli sebe u tom poslu i da su to odbili

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Da,to za Igman.Cak je covjek i napravio plan novog stadiona koji bi primao 15 000 navijaca,sa reflektorima i svime.Al naravno,uvijek ima nekih protivnika tome tako da je to ostalo samo na papiru ...kraljttbvb je napisao/la:@Grdane sto izbrisa post?![]()
Ledo treba zatvoriti i preseliti u Gabelu kad im je draže dati pare Goškukraljttbvb je napisao/la:@Grdane sto izbrisa post?![]()

znaci beća, nema ko drugi.
pa nek ulozi u klis il nek napravi klub.
...kad vec ovi ne daju,,
pa nek ulozi u klis il nek napravi klub.

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ma sta ce tamo ulagat,ne isplati mu sejasta je napisao/la:znaci beća, nema ko drugi.
pa nek ulozi u klis il nek napravi klub....kad vec ovi ne daju,,

-
- Kontakt:
Ma sta ce tamo ulagat,ne isplati mu seKonjicBOY je napisao/la:jasta je napisao/la:znaci beća, nema ko drugi.

decko u kojoj je igman ligi??
-
- Kontakt:
Neizvjesna bitka za prvaka i opstanak
U subotu se igraju dva susreta, a u nedelju su na programu ostali susreti dvadeset čevrtog kola Druge lige Federacije BiH – grupa Jug.
Foto: Emir Krpo
Još uvijek je neizvjesno ko će biti šampion, a ništa manje nije zanimljiva borba za opstanak.
nova sloboda
U subotu se igraju dva susreta, a u nedelju su na programu ostali susreti dvadeset čevrtog kola Druge lige Federacije BiH – grupa Jug.
Foto: Emir Krpo
Još uvijek je neizvjesno ko će biti šampion, a ništa manje nije zanimljiva borba za opstanak.
nova sloboda
kada igra tomislav ?
Danas u 17 sati!jasmin10 je napisao/la:kada igra tomislav ?
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
U istoj kao i Klis. Ali,Igman je 1. a Klis predzadnji,velika je to razlika.Dalje,Igman ima ambicije za 1. lige FBiH,Klis o tome moze samo da sanja.Igman ima 10 puta bolji stadion,a sta Klis ima? Nistanagibuzbrdica je napisao/la:Ma sta ce tamo ulagat,ne isplati mu seKonjicBOY je napisao/la:jasta je napisao/la:znaci beća, nema ko drugi.
Koliko god da ulozio tamo,Klis nece dalje od ove lige,to je sigurno.[/quotdec
decko u kojoj je igman ligi??
- GunnerEmir
- Kontakt:
Plan ovog ulagača(potencijalnog) je bio predložen dok je igman bio u federacijskoj ligi...odbijen je i od tada Igman tone
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER