BHT prenosi Velež - Borac, a Arena prenosi Sarajevo - Zvijezda. Zasad nema informacije da li će MojaTV prenositi, ali ako ne bude onda ništa od prijenosa.DzoleZeljo je napisao/la:Momci, hoce li ikako biti prenosa? Necu biti u Sa, a tamo gdje cu se nalaziti bicu samo u mogucnosti BHT pratiti? Hvala
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E jbg, ajde ako nista, bice Otoka krcata nasom rajom, a meni onda ostaje BHT Radio, posto necu ni internet imati dostupan. Jbg..DukeOfWellington je napisao/la:BHT prenosi Velež - Borac, a Arena prenosi Sarajevo - Zvijezda. Zasad nema informacije da li će MojaTV prenositi, ali ako ne bude onda ništa od prijenosa.DzoleZeljo je napisao/la:Momci, hoce li ikako biti prenosa? Necu biti u Sa, a tamo gdje cu se nalaziti bicu samo u mogucnosti BHT pratiti? Hvala
EDIT: Da li neko ima slike iz 2002 ako se dobro sjecam, kada smo igrali dole za Olimpicom? Stadion je bi dupke pun, ali doslovno, jedni na drugima smo bili...
Najava: FK Olimpic - FK Željezničar
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Javite za moju tv 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- zeljo4life
- Kontakt:
Evo sada gledam,nema jos nikakva najava na "moja tv",mozda bude trasu,imaju obicaj kasniti 

Amare hvala ti...
ne znam ni ja 100% šta će biti, al' ne može biti ništa drugo do nekog bacanja ili na teren ili na tribinu
zato i kažem da će biti lijepo za vidjeti sigurno 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma samo da sutra uzmu tri boda, a onda derbi da odigraju za navijace i proslavimo titulu na tuzne oci kona. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Previse se podcjenjuje Olimpik.Poslije Zeljinog uspjeha,najvise se radujem uspjehu Olimpika i Slobode.Sutra se nadam pobjedi Zelje ali mislim da je vecina navijaca istog previse podcjenila Olimpik kao i pojedini igraci Zelje.
Olimpik je jedan sasvim kvalitetan protivnik a imaju priliku da sa tri boda dodatno ucvrste trecu poziciju zato nebi smijelo da se tako olako gleda na ovaj susret.
Olimpik je jedan sasvim kvalitetan protivnik a imaju priliku da sa tri boda dodatno ucvrste trecu poziciju zato nebi smijelo da se tako olako gleda na ovaj susret.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma kupljeno pa se niko ne sekira...arhimed89 je napisao/la:Previse se podcjenjuje Olimpik.Poslije Zeljinog uspjeha,najvise se radujem uspjehu Olimpika i Slobode.Sutra se nadam pobjedi Zelje ali mislim da je vecina navijaca istog previse podcjenila Olimpik kao i pojedini igraci Zelje.

VjerovatnoNEZALAGANJE je napisao/la:Ma kupljeno pa se niko ne sekira...arhimed89 je napisao/la:Previse se podcjenjuje Olimpik.Poslije Zeljinog uspjeha,najvise se radujem uspjehu Olimpika i Slobode.Sutra se nadam pobjedi Zelje ali mislim da je vecina navijaca istog previse podcjenila Olimpik kao i pojedini igraci Zelje.
Olimpik je jedan sasvim kvalitetan protivnik a imaju priliku da sa tri boda dodatno ucvrste trecu poziciju zato nebi smijelo da se tako olako gleda na ovaj susret.![]()
![]()
![]()

Nisam bio aktivan ova 2-3 dana pa nisam vidjeo jesu li neki eksperti vec dobili dojave jel dvica il kec?Il ce se poslije meca javiti iz nekih misijih rupa sa tvrdnjom da se po kuloarima Novog Grada vec danima prica da je dvica dogovorena

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Najava: FK Olimpic - FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.ba/najava-fk-olimp ... icar/5356/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/najava-fk-olimp ... icar/5356/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Danas zgazit ove sa Otoke cisto onako da se zna ko je gazda u gradu a onda pite i proslavit titulu,pa moze li sta bolje.Da nikog necujem da se buni da nam je ovo neko ponudio na pocetku skakali bi od radosti.Najbolnije je a najsladje ovjerit titulu protiv najljuceg rivala uvjerili smo se kako je to na Kosevu zato danas igracu trebaju dobro zapet da nam nebi sjebali taj ugodjaj.
Danas teška utakmica, jedan go' sve rješava.
Za nas najbolje u prvih 15-ak minuta postići, što kaže Amar, "nekakav go' " i sve mirno privesti kraju.
Za nas najbolje u prvih 15-ak minuta postići, što kaže Amar, "nekakav go' " i sve mirno privesti kraju.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Dan kada je paljeno ono što je Željo s ljubavlju gradio
04. 05. 1992.
" onclick="window.open(this.href);return false;
04. 05. 1992.
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
da li mi moze neko napisati ovdje ili na pp trenutno zaposlene u nasem klubu ?
Željeznicar za život cijeli !
Da je derbi za vikend Grbavica bi bila krcata, ovako nece biti bas kao protiv Borca u prvoj godini kad je Amar doso, ali bice raje.
FKŽ !
-
- Kontakt:
Kakve su mogućnostida pustimo bod olimpicu da im pomognemo kao bosanskom klubu u utrci za evropu protiv borca?
Cuva Bog Zelju svog!
Mene zanima hoće li biti prijenosa ? 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.