FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Психијатрија
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Психијатрија » 23 nov 2009, 20:08

jest jest..prva ekipa je uhvacena..kako se prica dobit ce svi zabranu ulaska na stadione 40 godina..to znaci da FK Zeljeznicar od danas nema organizovane navijace...jesi zadovoljan?

a sad razguli....[/quote]

' .. !!! Ај $ $ су $ ? " " , па & $ $ , јесу се ? у " $... !!! :mrgreen:[/quote]
a ti si neki stari navijač??...po postovima, dalo se zakljuciti da nisi ništa stariji od gore navedenih momaka, a govoriš im nešto za vrtić??...posto vidim po nicku da te nesto veze za ovu ustanovu, ima kod nas u RajvuSa jedan dobar hotel za tebe i takve slične, zove se "Jagomir". Pa ako hoćeš mogu ti rezervisati jednu praznu sobu?[/quote]

? се то то " за '...!!! ' % $ ", ? $ $ " упознат са ' на " , па се " $ зна " $ " " " " ? те Установе ... !!! ' $ % ' $ се ' , ја ' ' ? " , ? су се ? у " $ , " ", % $ на " " " ''&'' " " $ по " , $ - " " " СА , а ' $ $ , па & & су ово " , & су " $ ? на " ... Па ' " " ... ? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Психијатрија, dana/u 23 nov 2009, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
$ ? ногу ја ' " с & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 nov 2009, 20:10

" je napisao/la:jest jest..prva ekipa je uhvacena..kako se prica dobit ce svi zabranu ulaska na stadione 40 godina..to znaci da FK Zeljeznicar od danas nema organizovane navijace...jesi zadovoljan?

a sad razguli....
' .. !!! Ај $ $ су $ ? " " , па & $ $ , јесу се ? у " $... !!! :mrgreen:[/quote]
a ti si neki stari navijač??...po postovima, dalo se zakljuciti da nisi ništa stariji od gore navedenih momaka, a govoriš im nešto za vrtić??...posto vidim po nicku da te nesto veze za ovu ustanovu, ima kod nas u RajvuSa jedan dobar hotel za tebe i takve slične, zove se "Jagomir". Pa ako hoćeš mogu ti rezervisati jednu praznu sobu?[/quote]

? се то то " за '...!!! ' % $ " ... !!! ' $ % ' $ се ' , ја ' ' ? " , ? су се ? у " $ , " ", % $ на " " " ''&'' " " $ по " , $ - " " " СА , а ' $ $ , па & & су ово " , & су " $ ? на " ... Па ' " " ... ? :mrgreen:[/quote]

Nadam se da je ovo zadnji post u ovom tonu od tebe!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Психијатрија
Kontakt:

Post Postao/la Психијатрија » 23 nov 2009, 20:15

bistrikboy

% $ $ $ % , " & & & на ' $ ' , $ " " , % " & реаговао $ је & са " Samo_Željo, " на $ & & ... ?

Koja je životnija brža od zeca?

Lešinar!

" ово је " " ... !!!
Zadnja izmjena: Психијатрија, dana/u 23 nov 2009, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 nov 2009, 20:17

" je napisao/la:bistrikboy

% $ $ $ % , " & & & на ' $ ' , $ " " , % " & реаговао $ је & са " Samo_Željo, " на $ & & ... ?
Momak je banovan trajno!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 nov 2009, 20:24

" je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la: Nadam se da je ovo zadnji post u ovom tonu od tebe!
Nisam se uopste mislio javljati,ali me tjeras svojim bahatim ponasanjem na ovom dijelu foruma!Kako mozes biti tako dvolican,i govoriti drugima da provociraju,a vidi sta tebi pise u potpisu?!Ko tebi dade ulogu moderatora,pitam se...Vjerovatno u BL nisi ni bio,vec si samo nacuo,o dogadjajima,a cisto sumnjam da si bio i u onoj "ekipi" juce u Sarajevu,jer bi mozda promjenio pricu o bjezanju.Toliko od mene!Nema potrebe da ovaj post brises,ili me banujes,jer ti se fino obracam.

' ето & је ' , $ се " ?, $ $ " " ... !!!
Problem rijesen a ovo nije forum za navijacke price,to je valjda jasno,imate bhtifo i tribine i tamo o tome!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 23 nov 2009, 20:26

bistrikboy je napisao/la: Problem rijesen a ovo nije forum za navijacke price,to je valjda jasno,imate bhtifo i tribine i tamo o tome!
Nema sta svaka cast!Svaki ozbiljan navijac,o svojoj grupi na ovom forumu nece diskutovati.Pozdrav.
Treci put castimo

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 nov 2009, 20:27

tatamata je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la: Problem rijesen a ovo nije forum za navijacke price,to je valjda jasno,imate bhtifo i tribine i tamo o tome!
Nema sta svaka cast!Svaki ozbiljan navijac,o svojoj grupi na ovom forumu nece diskutovati.Pozdrav.
Zato sam i brisao postove tog tipa i pripadnika tvoje i moje grupe,inace bi haos bio na temi!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 nov 2009, 20:27

a zar nije utakmica u subotu jer je Bajramski turnir u nedjelju i ponedjeljak

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 23 nov 2009, 20:29

bistrikboy je napisao/la:
" je napisao/la:bistrikboy

Momak je banovan trajno!
vidi,vidi postao si moderator,svkaa čast :!: :!: :!: :!:

Психијатрија
Kontakt:

Post Postao/la Психијатрија » 23 nov 2009, 20:30

tatamata je napisao/la:
Zato sam i brisao postove tog tipa i pripadnika tvoje i moje grupe,inace bi haos bio na temi!

% $ & , а % се " ? , ја ' за $ се " & & , ? ја " " , % % " у $ " " $ се " " ... !!!Позз

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 23 nov 2009, 20:32

samir_tm87 je napisao/la:a zar nije utakmica u subotu jer je Bajramski turnir u nedjelju i ponedjeljak
Kolo je pomjereno za nedelju zbog Bajrama, a Bajramski turnir je pomjeren za ponedeljak i utorak.

Pozdrav

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 23 nov 2009, 20:37

@tatamata
šta se ti ba javljaš, konačno je na željinoj temi, željin navijač kao moderator, kad schlager banuje svakog ko napiše protiv borca na temi fk borac, tad se nisi žalio, čak šta više podržavao si ga, a sad si došao plakati, ma mrš, ista stvar se dešava na temi zrinskog............da se razumijemo ja ne napadam ni schlagera ni eaglesa, al kad je neko konačno počeo brisati svakakve psihijatrisjke postove koji najčešće dolaze od takvih kao ti, koji vrijeđaju na temi želje, tebi smeta.............ma mrš u šumu :evil:
Strauss Junior

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 23 nov 2009, 20:42

" je napisao/la:jest jest..prva ekipa je uhvacena..kako se prica dobit ce svi zabranu ulaska na stadione 40 godina..to znaci da FK Zeljeznicar od danas nema organizovane navijace...jesi zadovoljan?

a sad razguli....
' .. !!! Ај $ $ су $ ? " " , па & $ $ , јесу се ? у " $... !!! :mrgreen:

? се то то " за '...!!! ' % $ " ... !!! ' $ % ' $ се ' , ја ' ' ? " , ? су се ? у " $ , " ", % $ на " " " ''&'' " " $ по " , $ - " " " СА , а ' $ $ , па & & су ово " , & су " $ ? на " ... Па ' " " ... ? :mrgreen:[/quote]

Nadam se da je ovo zadnji post u ovom tonu od tebe![/quote]

OOO BRATE CESTITAM TI OD SRCA ;) ;) ;)
AJD AKO BOG DA I JA CU POSTAT ZA JEDNO 4-5 GODINA :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 23 nov 2009, 20:47

BlueSharks je napisao/la:@tatamata
šta se ti ba javljaš, konačno je na željinoj temi, željin navijač kao moderator, kad schlager banuje svakog ko napiše protiv borca na temi fk borac, tad se nisi žalio, čak šta više podržavao si ga, a sad si došao plakati, ma mrš, ista stvar se dešava na temi zrinskog............da se razumijemo ja ne napadam ni schlagera ni eaglesa, al kad je neko konačno počeo brisati svakakve psihijatrisjke postove koji najčešće dolaze od takvih kao ti, koji vrijeđaju na temi želje, tebi smeta.............ma mrš u šumu :evil:
Mislim da je ono bio moj prvi post na ovoj temi nisam siguran...Evo vrati se u nazad i pogledaj,jesam li ista napisao protiv Zeljeznicara,protiv Manijaka,jesam li provocirao,jesam li ikoga uvrijedio?!Ti mene jesi,bistrikboy moze li upozorenje za tvog drugara?!I smanji malo dozivljaje,lako je ovdje biti opasan.
Treci put castimo

Психијатрија
Kontakt:

Post Postao/la Психијатрија » 23 nov 2009, 20:48

% се " " на & , " " " он " , ја ' " оне постове , " & на " ... !!!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 23 nov 2009, 20:51

tatamata je napisao/la:
Mislim da je ono bio moj prvi post na ovoj temi nisam siguran...Evo vrati se u nazad i pogledaj,jesam li ista napisao protiv Zeljeznicara,protiv Manijaka,jesam li provocirao,jesam li ikoga uvrijedio?!Ti mene jesi,bistrikboy moze li upozorenje za tvog drugara?!I smanji malo dozivljaje,lako je ovdje biti opasan.

jesi došao žaliti na temu FK ŽELJEZNIČARA kako moderator dopušta "našima" da pišu šta hoće, a "vaše" banuje, ja da samo to rekao na temi borca ili zrinskog bio bi banovan 100%, to meni smeta ta vaša dvoličnost, na "vašoj" temi ne smije niko ništa protiv vas pisati, a vi smijete šta hoćete, gdje hoćete
Strauss Junior

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 23 nov 2009, 20:53

Sa Pelakom i eventualno Zebom u kadru, Željo bi bio sasvim druga ekipa...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 nov 2009, 20:54

Taman zakljucimo jednu glupu raspravu zapocne druga :roll:

btw.nemas nikakvog razloga napadati tatmata jer se momak opravdano zalio na neke stvari i to je rijeseno!

@Bluesharks

Pripazi na rijecnik

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 23 nov 2009, 20:56

BlueSharks je napisao/la: jesi došao žaliti na temu FK ŽELJEZNIČARA kako moderator dopušta "našima" da pišu šta hoće, a "vaše" banuje, ja da samo to rekao na temi borca ili zrinskog bio bi banovan 100%, to meni smeta ta vaša dvoličnost, na "vašoj" temi ne smije niko ništa protiv vas pisati, a vi smijete šta hoćete, gdje hoćete.......sad ovo izgleda **** al nije............
Nisi opet procitao moj post,napisao sam,da moderator treba biti primjer,da ne treba on provocirati(u njegovom slucaju potpis je bio u pitanju),ako nece da drugi provociraju.Nemam ja nista protiv da se provokatori banuju bili "vasi" ili "nasi",samo udri.Nema potrebe za vrijedjanjem ili "internet huliganisanjem". ;) Samo uzvajte ja na vasoj temi vise ni necu pisati,osim ako me ne bude nesto zanimalo.
Treci put castimo

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 23 nov 2009, 21:08

partibrejker1921 je napisao/la:Sa Pelakom i eventualno Zebom u kadru, Željo bi bio sasvim druga ekipa...
I sa Jeseom i Colicem :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.