FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

nesh
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nesh » 03 maj 2013, 18:00

Coraco je napisao/la:Dobro je da smo opet u fazonu namiještanja, Vitez nam je bio preuzeo tu ulogu na jednu utakmicu, ali opet smo povratili titulu. Iz vaših usta u Božije uši, Sloboda u Premijer ligu od naredne sezone. :D
pa vitez i nastavlja tu ulogu...samo u ciju korist saznacete sutra. opet kazem kad nemozemo mi onda bolje vi nego vitez.....jel vam sad srce namjestu.... :D ??????

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 maj 2013, 18:03

Da smo makar sigurni pa ajde da se čojk ne nervira :lol:

8.6 znači po mnogima proslava titule 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 maj 2013, 18:10

nesh je napisao/la:pa vitez i nastavlja tu ulogu...samo u ciju korist saznacete sutra. opet kazem kad nemozemo mi onda bolje vi nego vitez.....jel vam sad srce namjestu.... :D ??????
Pa trebali ste tako odmah reći :D al' čekaj ba, opet ne namješta Sloboda nego Vitez ? :P

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 03 maj 2013, 19:30

U ovoj napacenoj drzavi se izgleda sve moze,pa ovdje se vise nezna tko koga ****... :D za nepovjerovati je da je par vitez-slloboda stavljen u betlive kladionici,haha i to vise kombinacija ima za odigrati nego premijer liga :lol: :lol: sutra ce neko dobre pare sebi uzeti :mrgreen: na vitez 1,70 a na slobodu 4,30 kvota :lol: :mrgreen:

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 03 maj 2013, 19:56

17:00 Vitez - Sloboda 1.70 3.40 4.30 1.13 1.90 1.22

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 03 maj 2013, 20:05

volimVITEZ je napisao/la:17:00 Vitez - Sloboda 1.70 3.40 4.30 1.13 1.90 1.22
ovdje bi mogo doc neki lagani prelaz 2/1, 1/2

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 maj 2013, 02:49

jesul iz uprave najavili dolazak...bit ce ozbiljnih s.r.a.n.j.a ako nas ne puste....valjda nisu tolko nenormalni :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

kerber
Kontakt:

Post Postao/la kerber » 04 maj 2013, 07:26

Gdjesu djeca odsjela.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 04 maj 2013, 09:29

Spavaju u Hotelu Vitez,kod autobusne stanice(inace nalazi se pri ulasku u grad). Sinoc su stigli bili :D

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 04 maj 2013, 10:16

Svi odose u Vitez a ja igram bingo :(

GOKU
Kontakt:

Post Postao/la GOKU » 04 maj 2013, 10:42

svi pred omegu put za vitez da bodrimo nase mlade momke za nova 3 boda niko niko samo sloboda

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 04 maj 2013, 11:14

bolje da ne idete,da nebi vi pokihali umjesto indijanaca,a ako budete imali pozitivan rezultat teško da vas obiđe belaj,,,daj bože ali,,,

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 maj 2013, 11:46

**** je napisao/la:bolje da ne idete,da nebi vi pokihali umjesto indijanaca,a ako budete imali pozitivan rezultat teško da vas obiđe belaj,,,daj bože ali,,,
vazi,poskoce :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 04 maj 2013, 12:10

Jos uvijek nisam saznao da li je stigao dopis,pa neznam da li cete moci prisustovati utakmici.sve je ovo sumjivo pomalo,klub nije poslao dopis za navijace,pa par stavljen na kladionice,sad pazite ovo vas kapiten Crnogorac i neki mali selamovic(selimovic) kako vec,uglavnom mlad je momak,ulaze u kladionicu i lupaju 1 viteza na top ponudi hahaha,ja bas kontam skoknut do kladionice da uplatim ,i pitam onu zenu sto radi sta su igrali ovi,kad rece tako :mrgreen: ko tu koga ****,vicemo dns :D pricao sam i s igracima nasim,trenerom a receno mi je da prodaje nema,da je cilj pobjeda,i da sloboda trazi negdje drugdje bodove,zapet ce maksimalno da dobiju! sretno vama dns,da se fino provedete u nasem gradu,suncano dns pravo,mozete skoknuti i do Poslovnog centra 96 u shoping :D :lol:

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 04 maj 2013, 12:19

nkvitez je napisao/la:Jos uvijek nisam saznao da li je stigao dopis,pa neznam da li cete moci prisustovati utakmici.sve je ovo sumjivo pomalo,klub nije poslao dopis za navijace,pa par stavljen na kladionice,sad pazite ovo vas kapiten Crnogorac i neki mali selamovic(selimovic) kako vec,uglavnom mlad je momak,ulaze u kladionicu i lupaju 1 viteza na top ponudi hahaha,ja bas kontam skoknut do kladionice da uplatim ,i pitam onu zenu sto radi sta su igrali ovi,kad rece tako :mrgreen: ko tu koga ****,vicemo dns :D pricao sam i s igracima nasim,trenerom a receno mi je da prodaje nema,da je cilj pobjeda,i da sloboda trazi negdje drugdje bodove,zapet ce maksimalno da dobiju! sretno vama dns,da se fino provedete u nasem gradu,suncano dns pravo,mozete skoknuti i do Poslovnog centra 96 u shoping :D :lol:
to sto su lupili jedinicu znaci da hoce da zamazu tragove...hehehhe pa nisu blesavi da odigraju dvojku i da budu provaljeni. danas vas sloboda dobija..... :D :lol:

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 04 maj 2013, 12:24

nesh je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:Jos uvijek nisam saznao da li je stigao dopis,pa neznam da li cete moci prisustovati utakmici.sve je ovo sumjivo pomalo,klub nije poslao dopis za navijace,pa par stavljen na kladionice,sad pazite ovo vas kapiten Crnogorac i neki mali selamovic(selimovic) kako vec,uglavnom mlad je momak,ulaze u kladionicu i lupaju 1 viteza na top ponudi hahaha,ja bas kontam skoknut do kladionice da uplatim ,i pitam onu zenu sto radi sta su igrali ovi,kad rece tako :mrgreen: ko tu koga ****,vicemo dns :D pricao sam i s igracima nasim,trenerom a receno mi je da prodaje nema,da je cilj pobjeda,i da sloboda trazi negdje drugdje bodove,zapet ce maksimalno da dobiju! sretno vama dns,da se fino provedete u nasem gradu,suncano dns pravo,mozete skoknuti i do Poslovnog centra 96 u shoping :D :lol:
to sto su lupili jedinicu znaci da hoce da zamazu tragove...hehehhe pa nisu blesavi da odigraju dvojku i da budu provaljeni. danas vas sloboda dobija..... :D :lol:

vidjet cemo dns sve,ako nije nastimano glatko ce izgubiti sloboda! ;)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 04 maj 2013, 12:27

nkvitez je napisao/la:
nesh je napisao/la:

Ma nece.

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 04 maj 2013, 12:32

nkvitez je napisao/la:
nesh je napisao/la:

hhehehe momak znas ti sta bog vecera....cuj njega pito igrace jel nastimano...cccccccc pocinjes me nervirat sa svojom nazovi naivnoscu i postenjem..... :mrgreen: PS cuj njega, ako nije nastimano????? treba te iz zapalit sve redom ako prodaju utakmicu i izgubite prvo mjesto koje imate citavu sezonu!!!!!!!

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 04 maj 2013, 12:43

vidjet cemo dns sve,ako nije nastimano glatko ce izgubiti sloboda! ;)[/quote]
hhehehe momak znas ti sta bog vecera....cuj njega pito igrace jel nastimano...cccccccc pocinjes me nervirat sa svojom nazovi naivnoscu i postenjem..... :mrgreen: PS cuj njega, ako nije nastimano????? treba te iz zapalit sve redom ako prodaju utakmicu i izgubite prvo mjesto koje imate citavu sezonu!!!!!!![/quote]

pa nek se zapitaju kako ce izaci sa stadiona ako prodaju :twisted: uglavnom muljaza je neka :D ako te nerviram ne moras komentirati i citirati svaki moj post,nitko te ne tjera,svakako si navijac radnickog.ti nemas sta da radis ovdje,pogotovo jer je rijec o utkamici vitez-sloboda ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.