Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Marchisio
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Marchisio » 03 maj 2013, 17:53

ultrasstyle_tz je napisao/la: i ja bih bio presretan da Markizijo pristane da ostane kao backup jer boljeg ne mozemo naci, ali da igra ispred Pogbe i Vidala zat sto je "nase dijete"- nikad.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja sve nešto mislim da bi Higuain mogao doći , ali ja sam najprije za Jovetića... 8-)

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=138596
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 03 maj 2013, 18:19

According to Calciomercato: Juventus have offered Jovetic a contract till 2018, with a salary of 4.5m per year excluding bonuses
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 03 maj 2013, 18:34

Pih .. :D Ovog sam se najviše plašio, opet Jovetić. Nikad ga ama baš nikad nisam gotivio, ni kao igrača ni kao osobu. :D Skroz mi je antipatičan.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 maj 2013, 19:02

:lol:

Ja pojačanja, svakih 10 minuta novo ime, upamtite Oxy-a, Osvaldo dolazi. :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 maj 2013, 19:21

ma dobro valjda je to tako kod mene, u skoro svakoj generaciji ima neki igrac kojeg ne mogu ocima smislit: recimo portugalci Sosa i onaj defanzivac Dimas, pa bio je Mikele Paramati tu, naravno nezaobilazni Zebina i Ruben Olivera, i u ovoj sad generaciji Markizijo ( samo on mi je do Bajerna bio strasno drag, ovi nikad nisam mogao smislit, al jbg na nekom se morala slomit ona bruka)....i tacno ni jedan nikad ne postade igrac :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 03 maj 2013, 19:40

Pogba je napisao/la::lol:

Ja pojačanja, svakih 10 minuta novo ime, upamtite Oxy-a, Osvaldo dolazi. :mrgreen:

Kakav Osvaldo krampa dolazi nam Borigol :lol: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 03 maj 2013, 21:00

Marcha se ne prodaje.
Napokon da se i ja regam na forum.
Živjeli!
Allegri je gospodin!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 03 maj 2013, 21:03

Ja samo nezelim da gledam Pogbu na klupi naredne sezone, on obavezno mora sto vise igrati,,, ;)
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 03 maj 2013, 21:05

Nisam ni ja nikada posebno veličao Marchisija i okivao ga u zvijezde, ali zahvalan je to igrač. Po meni je bolji kad igra bliže golu, jer iz drugog plana može dosta toga napraviti. Ovo sa Vučinićem u ovih par utakmica je stvarno fino izgledalo.

Uostalom, da imamo boljeg, lako bi se on na klupu preselio, nema tu neke mudrosti.

Dosta se priča o pojačanjima, mada je po meni rano.

Lulić, Poli, Diamanti, Ibrahimović i ne treba niko više uz Llorentea, te oporavljenog Pepea. Možda kad bi se Verratti još mogao ugrabiti, ali to je nerealno.

Uglavnom po jedan provjeren igrač u svakoj liniji, a ova nabrojana četvorka je idelana i bio bi to odličan mercato.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 maj 2013, 21:25

Moderni fudbal zahtijeva moćne, jake defanzivno i ofanzivno krilne, bočne igrače.

Ok je, još će tim biti jači, ali kvalitetan krilni igrač mora doći, kakav crni Lulić, zašto se samo posipamo pijeskom, bit će još jedan od, nikako upgrade, treba nam kvalitet, neko sa boljom tehnikom i aposrofiram, neko ko nije iz Serie A.

Osim Paraticia, pitam se, znaju li Marotta i Co. ikakve strane igrače, uhvatili se Serie A k'o pijan plota?! :?

Imamo priliku da sastavimo tim koji će na 10 ili 11/11 igrača na terenu biti gotovo bez falinke, to se traži.

Moramo prestati kupovati igrače koji će pojačavati klupu, a osim napadača izgleda da nećemo dovesti nikoga ko može ozbiljno zaprijetiti prvom timu.

Bez bekova/krila, opet ćemo spominjati onu, malo nam je falilo, jedan nam igrač fali, top player i slične floskule.

Pogledajte tim koji dominira, Bayern ne dominira jer ima najbolju odbranu, daleko od toga, a u Italiji se zasniva sve na tome, Bayern dominira jer po stranama ima Lahma, Robbena, Alabu, Riberya ili Shaqiria.

Mi nemamo nijednog takvog, a nećemo biti konkurentni za klempu dok to ne ispravimo.

Da se razumijemo, vjerovatno će dolazak Ibre i eventualno još jednog igrača minimalizirati značaj bekova jer ćemo imati dosta solucija prema naprijed, ali ne mogu se oteti dojmu da imamo priliku da ispravimo sve ono manje dobro, a ove sezone smo identificirali šta ne valja i struka to odlično zna.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 03 maj 2013, 21:31

Conte praises Bendtner- "He'll have a fundamental role vs Palermo. We asked him to bring the beer for celebrations."

sumnjam da je ovo Mister izjavio, ali slucajno naletih pa sam morao postaviti :lol: :lol:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 03 maj 2013, 21:34

@Pogba

Ma relano ne možemo takve igrače dovoditi.

Prvo zbog love, a drugo što su takvi igrači deficitarni u modernom fudbalu, jer na prste jedne ruke možeš nabrojati jake bekove u igri prema naprijed i nazad. Evo, koga dovesti?

Lulić je zahvalan igrač i to je naša relanost. Kolarov bi bio nešto bolje rješenje, ali ništa specijalno.
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 03 maj 2013, 22:19

10DelPiero je napisao/la:Ma ne moze to Pogba, nema on ipak to sto ima Pirlo ili Verratti tu neku viziju.
+1

Pogba na mjestu Marche.

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 03 maj 2013, 22:35

Stvarno mi nije jasno kako neki Juventin može da hejtuje Markizija.

Prvo nema tu puno razlike između naših tih veznih igrača, nijanse i imas stvari u kojima je Markizo bolji od Vidala i Pogbe, dok naravno ima i suprotnih situacija.

Pa ovde se ladno priča o Markiziju kao nekom osrednjem igraču :?

EDIT: Da odam i
Guardala: "Marchisio je sadašnjost i budućnost Juventusa i neće nigdje ići. Biće drugih prodaja, većinom u napadu." (Sky)
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 maj 2013, 22:54

Pogba i Pirlo ce se rotirati u prvih 11 u sledecoj sezoni....Pogba ce sigurno imati prednost...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 03 maj 2013, 23:26

Ponos Torina je napisao/la:Pogba i Pirlo ce se rotirati u prvih 11 u sledecoj sezoni....Pogba ce sigurno imati prednost...
Ne vjerujem. Pirlo će opet imati vecu minutažu od Pogbe.
Allegri je gospodin!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 03 maj 2013, 23:49

Citam i ne vjerujem ovo za naseg buduceg velikog kapitena. Pa Marchisio je veliki igrac, i naprijed i nazad. Igrac koji vrijedi 30 miliona eura isto kao i Vidal. Igrac koji siguran sam ima mjesta u svim top 10 ekipama Evrope. Ali ovo je nasa bolest, pljuj svoje a hvali tude. Igrac koji je za zadnju godinu i pol podigao svoju cijenu sa 16 na 30 miliona. Prosle sezone 9 golova i 4 asistencije, ove godine 6 golova i 5 asistencija + 2 gola i 3 asistencije u CL a ne govorimo o nekom glavnom kreatoru igre. To je igrac kojeg nekada ne vidite cijelu utakmicu a on odradio toliko taktickog posla. Pa treba li spominjati da je nezamijenjiv igrac viceprvaka Evrope repke Italije. Ma dajte ljudi uozbiljimo nase mozgove, pa Ferguson place za njim, tako da je to kraj.
I da, trenutno nema boljeg igraca od Senada Lulica za tako male pare( mislim i transfer i plata i nece nam stvarati problem stranca u ekipi) a za 3-5-2 dusu dao.
Diamanti ne, 30 godina, nista posebno, ne vidim ga kao pojacanje.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 04 maj 2013, 00:14

Izgleda da Ibrahimovic dolazi,,,j...m ti .....NIKE potvrdile da ce finansirati dio njegovih primanja,,,,a citam sa francuskih pisanih medija,,,kako je on rekao da jedva ceka kraj sezone i da odlazi sigurno,,,a to znaci eto ga,,,papak,,,igracina jeste,,,,, a covjek je NULA,,,,
Izgleda da je ovo gotova stvar,,,,,,,,,,,, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 maj 2013, 00:20

Marca vrijednost Coenatrao procjenila na 18 miliona, moglo bi se to srediti na dvije rate. :mrgreen:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 04 maj 2013, 00:22

@faruk

To bi bila neka pravda, njegov povratak.

Najjača generacija Juventusa je nepravedno i silom prilika doživjela svoj kraj 2006. godine i nikad je neću prežaliti. Povratak Zlatana donekle bi ublažio tu žal.
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.