Tribalian je napisao/la: ali lagao bih kad bih rekao da me ne nervira i ovo sto mu Covic non stop odgovara ,danas je ovo prepucavanje otislo toliko daleko da nisam cak ni hteo da citam sta je sve Covic pricao na ovu temu.
Ja sam davno pričao da mi se
rat saopštenjima ne sviđa, još od doba Lukića. Uopšte me ne zanima šta priča Dule ili neko deseti. Ako ne možeš sa njim sjesti, porazgovarati, raspraviti neke stvari, dogovoriti se, nema potrebe ni da mu bilo šta poručuješ preko medija.
Ali Čović je o onome što je pričao na temu
nacionalnog blaga i Pekovića, skroz u pravu.
Tribalian je napisao/la:Oni ce uz sebe imati pun Pionir , u dobroj su formi ,od 14 utakmica pobedili su u 12. Na drugoj strani mi nemamo nista

necemo imati navijace,nismo u formi,3 igraca su nam out, da ne pominjem vec od koga smo sve izgubili , to vec svi znaju . Kazu ovi analiticari po ovim zvezdaskim portalima da nam sutra treba dobra odbrana nesto nalik prvom poluvremenu u Laktasima , a ja kazem nama treba napad , solidan procenat suta i za 2 i za 3 poena . U tom slucaju mozda i napravimo nesto.
Ako se bude igralo na manje koševa, Partizan sigurno pobjeđuje.
DANTES je napisao/la:naravno da je serator.... 12 godina seksualno opštiti, a ne oženiti nije kavaljerski... nimalo... naravno da će Covke dovesti koga god treba samo da izlijeci kompleks.... svoj lični kompleks, ne kompleks kluba ili navijača....
Nijedna uboga pressica KKP ne može da prođe bez spominjanja Zvezde,
političke opcije koja gura Zvezdu, plaćenih novinara.... i onda Čovke liječi kompleks. How yes no. Pobjeđivao je i Čović Duleta čak i u nekim finalima (ko bi reko), dobijao derbije i ove i prethodnih sezona. Možda baš Duleta i bode to što će Čović dovesti koga god treba.
Recimo, nakon debakla u Aleksandrovcu i poraza od 20 i kusur, Vujošević na dan-dva nakon meča priča o Zvezdi i plaćenim medijima. I ti sad reci da je dobar sa glavom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović