Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 03 maj 2013, 15:26

Nesto si se ti ozbiljno zajebao ako ti je ptica trkacica bolja od Turcina..

ako vec budu igrali princ od Velsa i Ronaldo
nije da ce trebati napadac
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2013, 15:29

Raul_64 je napisao/la:Nesto si se ti ozbiljno zajebao ako ti je ptica trkacica bolja od Turcina..

ako vec budu igrali princ od Velsa i Ronaldo
nije da ce trebati napadac
Za klasu, momak se bar trudi :P On mora i dalje imati mjesta u kadru, kao i Coentrao, neka budala koja je pravila ovaj spisak gore(što Ferdy postavio) ih izbacila :roll:

Treba,treba, dođe s jedne strane Lahm s druge Alaba i ko će trpati haj ti meni reci :?: :?:
I nadam se da će se Real vratiti napadačkoj igri, on samo tako i može igrati, sto puta bi bolje prošao protiv BVB-a da je igrao za gol više nego onako ziheraški, al jbjga

PS nemoj ligu zaboravit tipovat :!:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 03 maj 2013, 15:35

Raul_64 je napisao/la:Ma uzmite ga u paketu s Angelom i svi sretni..
a Garetha prepustite Realu.
Ja vjerujem da je Baleova buducnost odlucena i da ce u naredne 2 sezone preci u United. Real ionako vec ima znatno bolju verziju.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 maj 2013, 15:53

Dzoni je napisao/la:slika

Gorki jesil gledo?

Znaci sutra u 20:00 protiv Valladolida.

Ovaj kaže da je u 4h ?

slika

da ne dobijemo ban (opet),lijep pozdrav 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 maj 2013, 17:43

Zasto Real zeli prodati Di Mariu ,ako je to istina i bi li moglo za jedno 20 miliona eura
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 maj 2013, 18:18

meho-medo je napisao/la:Zasto Real zeli prodati Di Mariu ,ako je to istina i bi li moglo za jedno 20 miliona eura
zasto ? zato sto je invalid na jednu nogu i kad krene ne zna se zaustaviti,koliko Higuain toliko mi i Di Marija ide na zivce.Mislim da ga Real nece pusiti ispod 30 milki ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 maj 2013, 18:21

Di Maria bi bio sigurno korisniji u jednom Unitedu npr.
gdje bi ga Fergi stavio lijevo i pustio da radi ono sto najbolje radi
a u Realu na desnoj strani ima ulogu i playmakera gdje ulazi u sredinu , trosi veliki broj lopti da bi proizveo gol ili asistenciju , sve se svodi na to..
njegova trka i ispomaganje bekova nikad nije bila upitna (nije pomoglo sto je morao s Alavarom suradjivat na desnoj strani)

njegov eventualni odlazak je prije svega uzrokovan mogucim dolaskom Balea..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 03 maj 2013, 19:58

Najjači je Di Maria kad vodi loptu po desnoj strani i vidiš kako nema snage i počinje lopta da mu bježi na lijevu stranu a on od nestabilnosti pada na desno :lol: :lol: ..
Bježi @legendo kakav Di Maria, prije je bar borbenošću znao nadoknaditi onoliki broj loših ubačaja a sad koliko sam primjetio ni ne vraća se nešto vele.

Prioritet broj jedan mora biti centarfor koji će one prilike pretvoriti u gol, zatim neko krilo (eventualno Bale) i neki kvalitetan desni bek (vratiti onog malog iz Levera).

Sljedeće godine će nadam se i Iker biti pravi i vratiti se na mjesto br. 1 golmana a dobro je i znati da imamo onakvu super rezervu 8-) .
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 03 maj 2013, 20:09

slika

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 03 maj 2013, 20:45

Da vidim tu budalu koja ce dati za Higuaina 30 miliona.

Istrosena flopina koja ne vrijedi ni 15 miliona. :)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 03 maj 2013, 20:47

Jozo i Real nisu bili dobra kombinacija, bez obzira što cete me sad napadati i ismijavati :P

Portugalac je od Reala htio da napravi proracunat, organizovan, ziheraški klub....i to mu je došlo glave.
A Real je upravo suprotno tome - furija, ho-ruk, ludilo na ESB, por cojones...oni zadnjih 15 minuta protiv Borusije je bio Real kakav je u biti, kad je van kontrole, otrgnut sa Jozinog lanca, kad je publika stopljena sa igracima....oni kad gaze , gaze do kraja, trpaju po 4-5 komada...kad gube, puše ga do jaja, primaju po 4-5 komada...nema sredine- takav klub.....nije to ni njemacki, ni žabarski mentalitet...lakše mu je bilo provoditi te svoje furke u Interu.
Jozun je portugalac koji izgleda nije shvatio taj madridizam, tu esenciju kluba (a i yebe mu se za to u principu)....jedno je voditi Porto ili Čelzi (klub bez identiteta), pa raditi tamo šta hoces....što sam rece jednom: Porto, klupa i samo Bog iznad mene...eh to može u Portu....to ni u snovima nije moglo u Realu.
Španci hoce prije svega lijepu igru na terenu, a ne ziheraj, kontre i polukontre....ta madridska pubika je decenijama odgajana tako.
Lako je nama iz ove bosanske persketive laprdati, ali špancima iz Madrida nije baš jednostavno kad ikonu Ikera vucara po klupama ko ikebanu.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 03 maj 2013, 20:53

bluemania je napisao/la:Jozo i Real nisu bili dobra kombinacija, bez obzira što cete me sad napadati i ismijavati :P

Portugalac je od Reala htio da napravi proracunat, organizovan, ziheraški klub....i to mu je došlo glave.
A Real je upravo suprotno tome - furija, ho-ruk, ludilo na ESB, por cojones...oni zadnjih 15 minuta protiv Borusije je bio Real kakav je u biti, kad je van kontrole, otrgnut sa Jozinog lanca, kad je publika stopljena sa igracima....oni kad gaze , gaze do kraja, trpaju po 4-5 komada...kad gube, puše ga do jaja, primaju po 4-5 komada...nema sredine- takav klub.....nije to ni njemacki, ni žabarski mentalitet...lakše mu je bilo provoditi te svoje furke u Interu.
Jozun je portugalac koji izgleda nije shvatio taj madridizam, tu esenciju kluba (a i yebe mu se za to u principu)....jedno je voditi Porto ili Čelzi (klub bez identiteta), pa raditi tamo šta hoces....što sam rece jednom: Porto, klupa i samo Bog iznad mene...eh to može u Portu....to ni u snovima nije moglo u Realu.
Španci hoce prije svega lijepu igru na terenu, a ne ziheraj, kontre i polukontre....ta madridska pubika je decenijama odgajana tako.
Lako je nama iz ove bosanske persketive laprdati, ali špancima iz Madrida nije baš jednostavno kad ikonu Ikera vucara po klupama ko ikebanu.
Ajde vidicemo sta ce Real bez "Joze".Nevjerovatno je kako je covjek hvaljen prosle sezone a sada svi ovako pljuju po njemu.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 03 maj 2013, 20:58

darker10 je napisao/la:Ajde vidicemo sta ce Real bez "Joze".Nevjerovatno je kako je covjek hvaljen prosle sezone a sada svi ovako pljuju po njemu.
Pa i ne bas svi. Dosta madridske publike mu je zahvalno za ove tri godine. Istina, one nisu obilovale trofejima na onaj nacin koji smo ocekivali, ali u redu. Sta je tu je. Nikada ne mozes svima ugoditi.

S druge strane, mislim da Madrid nece past u rasulo nakon Joze. Novi trener tima od naredne sezone ce sigurno biti Carlo Ancelotti i ako itko zna trenerski posao dobro, onda je to on. Ja vjerujem u njega.

I djelomicno se slazem sa svojim jarugom Mandrakom. Yebiga, nije uspjelo i to je to. Jozi sretno u Chelseau i neka pohara Premiership.
I opet ispadne u polufinalu Lige prvaka. Od Real Madrida.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 03 maj 2013, 21:08

darker10 je napisao/la:
bluemania je napisao/la:Jozo i Real nisu bili dobra kombinacija, bez obzira što cete me sad napadati i ismijavati :P

Ajde vidicemo sta ce Real bez "Joze".Nevjerovatno je kako je covjek hvaljen prosle sezone a sada svi ovako pljuju po njemu.
Nisam ja nikad govorio da je on loš trener ;) na stranu ova prepucavanja sa madridistima.
On je veliki strucnjak koji uvijek pravi rezultate gdje god da dođe, bez obzira što se meni ne sviđa njegov stil, niti on kao osoba.
Ali Realova publika se ne zadovoljava samim titulama (kao ovi naši bosanski realovci), oni hoce igru, hoce da igrom i sa stilom raskivaju prvo Barcu, pa onda ostatak Evrope.
Jozo im to nije mogao donijeti....zaustavio je dominaciju Barce, uzeo titulu i Kup, decima neostvarena...polovican uspjeh - nedovoljno za apetite realove publike.
I da, Madrid je ispljunuo mnoge velike trenere i igrace....mogo vece face od portugalca.
Možda je on u Portu bio neko božanstvo ili pak u Čelziju...u Realu je samo "jedan od" ;) ....a u Barci je bio vodonoša :mrgreen: :lol:
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 03 maj 2013, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2013, 21:11

Johny je napisao/la:Da vidim tu budalu koja ce dati za Higuaina 30 miliona.

Istrosena flopina koja ne vrijedi ni 15 miliona. :)
:lol: :lol: :lol:

I ja.
A još se uvijek pitam dali je Wenger stvarno toliko otišao pa razmišlja o Valdezu :roll:

bluemania je napisao/la:
Nešto slično sam i ja govorio u kraćim crtama, ali i dalje sam mišljenja da je Jozo više sa ovim Realom mogo postići da je igrao za gol više, nego ovako sa pet defanzivnih vezni i na kraju ništa ;)
Real ima taj napadački potencijal, njima je dovoljno desetak dobrih minuta da riješe utakmicu, jer stvarno to mogu, dosta utakmica su takvom igrom i dobijali, neki kažu Real samo igrao 20 dobrih minuta, bilo bi nepravedno da je ispo BVB(možda i bi), ali to je Real on je takav, ali Jozo nije htio takav Real dok ne dođe gusto guzici, onda se vraćo tom Realu.

Ja mislim da bi sa malom promjenom stila(tj. povratkom na svoj stil) ovaj isti Real(bez Meše u glavnoj ulozi naravno), mogo napraviti jako puno i svima pomrsiti račune više nego ovako kad se igra ova neka ziheraška formacija sa bekovima orjentisanim na odbrnau sa tri veznjaka koji djeluju povučenije, sa napadačem koji je sve samo nije napadač itd. :P

Al sve je sad kasno, nemam ništa protiv Joza i može on i ostati, ali se mora on prilagoditi Realu, ne Real njemu, a on je u ove tri godine radio suprotno ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 03 maj 2013, 21:18

bluemania je napisao/la:
darker10 je napisao/la:

Nisam ja nikad govorio da je on loš trener ;) na stranu ova prepucavanja sa madridistima.
On je veliki strucnjak koji uvijek pravi rezultate gdje god da dođe, bez obzira što se meni ne sviđa njegov stil, niti on kao osoba.
Ali Realova publika se ne zadovoljava samim titulama (kao ovi naši bosanski realovci), oni hoce igru, hoce da igrom i sa stilom raskivaju prvo Barcu, pa onda ostatak Evrope.
Jozo im to nije mogao donijeti....zaustavio je dominaciju Barce, uzeo titulu i Kup, decima neostvarena...polovican uspjeh - nedovoljno za apetite realove publike.
I da, Madrid je ispljunuo mnoge velike trenere i igrace....mogo vece face od portugalca.
Možda je on u Portu bio neko božanstvo ili pak u Čelziju...u Realu je samo "jedan od" ;) ....a u Barci je bio vodonoša :mrgreen: :lol:
Problem je sto Real ne moze raskovat Barcu.To je i Mourinho razumio i covjek je igrao onako kako je morao da pobijedi i uspijevao je,pogotovo u ovoj sezoni.Sto se tice defanzivnog pristupa,pa Real je dao 121 gol u Primeri prosle sezone,vise i od Barcelone.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 maj 2013, 21:21

@legendo eto ti jos jedan takticar dolazi u vidu Ancellotija. :mrgreen:
Nece Real jos dugo zaigrati napadacki fudbal kao pod Del Bosqueom.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2013, 21:23

M4kaveli je napisao/la:@legendo eto ti jos jedan takticar dolazi u vidu Ancellotija. :mrgreen:
Koliko god posenilio moj favorit za klupu Reala je u uvijek bio Arsen, ali on se izgleda boji odgovornosti :x

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 03 maj 2013, 21:26

Po meni Real mora napraviti neke izmjene na sredini terena, da se pokusa taj posjed lopte odnosno kontrola igre ganjat malo, a ne samo da se zapucaju krila pa kako bude, a kad im se krila zatvore onda umjesto da krenu po sredini oni opet forsiraju Ronalda i Di Mariu ili nezz ti vec koga... i onda naivno gube neke vazneutakmice.
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 maj 2013, 21:27

legenda reala je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:@legendo eto ti jos jedan takticar dolazi u vidu Ancellotija. :mrgreen:
Koliko god posenilio moj favorit za klupu Reala je u uvijek bio Arsen, ali on se izgleda boji odgovornosti :x
Pa Wenger je i meni jedan od najboljih i najdrazih.
Sada bi ga volio vidjeti na klupi Barce vise nego ikad, ali covjek je stvorio Arsenal i zivi za taj klub.
Tesko da ce taj ikad otici iz Londona dok nesto ne osvoji sa Topnicima ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.