FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

19HzsA87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19HzsA87 » 23 nov 2009, 09:32

Ova utakmica je po meni biti ili ne biti!
Pun sam optimizma jer znam da tekma nece biti namjestena zbog onih u Bohumu!- a dobro znamo kako onaj njihov klempavi direktor posluje u namjestanju utakmica! Hadalj obicni!
zato Cala 2 napadaca od pocetka i nedaj im disati ko malim plavim na sugavici!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 23 nov 2009, 11:47

Gerrard je napisao/la:slika

slika

slika

slika

MAJSTOR !
Malo je reci MAJSTOR!
svaka mu cast!
SKORO OSTANI!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 nov 2009, 14:45

Hej ljudi mislim nikad bolja situacija u klubu nema titule ali ima igre i to lijepe svak sezone bilo je isto sranje dugovanja oko placa,premija i jos tih nekih gluposti i uvijek igraci govorili napustam nakon ove sezone dugujumi toliko ili nezelim vise igrati ali sada svi govore volio bih ostati i sam Skoro najbolji strijelac lige kaze da bi volio odraditi ugovor i ako mu se ponude lijepi uvijeti da bi ostao do kraja karijere a tako govore i ostali igraci i to je super jos istjerati onu upravu sigurno je da se ima para i za odlicna pojacanja pa ako Bog da da i to bude pozzzz
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2009, 15:05

Ja hocu titulu...drugo me ne zanima :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 nov 2009, 15:19

cestitke skori majstoru na najljepsem golu ove sezone, covjek je stvarno klasa za ovu ligu i nikako mi nije jasno kako u zivotu nije napravio nista vise
Cuva Bog Zelju svog!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2009, 15:39

mirzza je napisao/la:cestitke skori majstoru na najljepsem golu ove sezone, covjek je stvarno klasa za ovu ligu i nikako mi nije jasno kako u zivotu nije napravio nista vise
ma dobro...on je sa 18 godina otiso u marseilie kao veliki talenat...medjutim kasnije su smjenili tog trenera sto ga je doveo a kod novog nije bio u planovima.kasnije servette,GAK,Rijeka i jos neki klubovi...nije to ni tako lose al mogo je mnogo vise...jedini logican zakljucak da je prerano otiso u tako velik klub i to ga je usporilo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2009, 16:04

neka nama alena....28 god cini mi se....ako ostane do kraja karijere u klubu bice sigurno najveca poslijeratna legenda naseg kluba...ako vec sad nije.........jel se neko mozda sjeca kad smo dobili sirokog 4-1 na kosevu i njegovog hat-tricka...izmedju ostalog bio je jedan strasan lob,melher branio :D sjecam se ko jucer da je bilo ;)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 nov 2009, 18:23

Gerrard je napisao/la:Lob protiv Zvijezde
Skoro je najbolji igrac lige zasigurno ali moramo zahvaliti ja koliko znam samo protiv Sirokog i Modrice smo primili preko 2 gola ako se nevaram da je bila jos koja sa vise od 2

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2009, 18:59

FK Sarajevo je napisao/la:
Skoro je najbolji igrac lige zasigurno ali moramo zahvaliti ja koliko znam samo protiv Sirokog i Modrice smo primili preko 2 gola ako se nevaram da je bila jos koja sa vise od 2

pa dobro...bilo je utakmica..jel mislis na neku sezonu konkretno ili sve ukupno

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 nov 2009, 19:01

sarajlija89 je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:

pa dobro...bilo je utakmica..jel mislis na neku sezonu konkretno ili sve ukupno
Ovu sad polusezonu

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 nov 2009, 19:04

e vidim ovdje rasprava o el majstoru skori,moje misljenje da su 2 razloga sto nije istu a mozda i bolju karijeru napravio kao dzeko a to su raznorazni menadjercici(kao lesinari) koji su bili oko njega i htjeli da njemu zarade a nisu gledali na momka da se razvije u pravu klasu i da ga tek onda proda ,druga stvar sto momak definitivno al ono bas nije imao srece sto se tice povreda ,operacija tih povreda, doktora(imas razne dobre i lose doktore)koji su ga lijecili itd. a kao sto i neko rece falio je i tu otac koji (kao i svaki otac) bi ga zastitio i bio mu najbolji menadjer ,to je neko moje otprilike misljenje i fakat se nadam da cemo skoro jos dugo gledat u nasem svetom bordo dresu i i gledat onake poteze i majstorije :) a sto se tice atmosfere u timu i nase famozne uprave vec neko to rece fakat po prvi put da u sezoni nisi slusao (bar ja nisam cuo) da nema plata ovo -ono sto se pokazalo kao prava stvar zbog atmosfere u ekipi i uigranosti jer odavno ,to se prije svega pokazalo u derbiju,nisam vidio uigrani nas tim koji je na okupu skoro godinu dana,znamo da je dosad uvijek bila jedna ekipa u prvom a druga ekipa u drugom dijelu sezone i uvijek je bila prica treba uigrat ekipa pa tek onda ocekivat titulu i bla bla od nase uprave,hajd to je neka pozitiva al ono je sto mnoge pa i mene razocaralo je kratka klupa jer govorit idemo na titulu a ne dovesti nijedno pojuacanje :o je fakat ne ozbiljno i sta sve ne a jesam se raspiso mogo bi knjigu napisat :D et ljudi ne zamjerite na poduzem postu nesto mi nadoslo pozz svim hordasima

banja luko banja luko otvaraj kapije eto idu eto idu horde sarajlijeeeeee
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 nov 2009, 19:07

Koliko Skoro ima godina :?:
Vec davno je prerastao nasu ligu ,, dobro bi mu pasala npr. Bundes :mrgreen:

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 23 nov 2009, 19:07

adnanhz je napisao/la:e vidim ovdje rasprava o el majstoru skori,moje misljenje da su 2 razloga sto nije istu a mozda i bolju karijeru napravio kao dzeko a to su raznorazni menadjercici(kao lesinari) koji su bili oko njega i htjeli da njemu zarade a nisu gledali na momka da se razvije u pravu klasu i da ga tek onda proda ,druga stvar sto momak definitivno al ono bas nije imao srece sto se tice povreda ,operacija tih povreda, doktora(imas razne dobre i lose doktore)koji su ga lijecili itd. a kao sto i neko rece falio je i tu otac koji (kao i svaki otac) bi ga zastitio i bio mu najbolji menadjer ,to je neko moje otprilike misljenje i fakat se nadam da cemo skoro jos dugo gledat u nasem svetom bordo dresu i i gledat onake poteze i majstorije :) a sto se tice atmosfere u timu i nase famozne uprave vec neko to rece fakat po prvi put da u sezoni nisi slusao (bar ja nisam cuo) da nema plata ovo -ono sto se pokazalo kao prava stvar zbog atmosfere u ekipi i uigranosti jer odavno ,to se prije svega pokazalo u derbiju,nisam vidio uigrani nas tim koji je na okupu skoro godinu dana,znamo da je dosad uvijek bila jedna ekipa u prvom a druga ekipa u drugom dijelu sezone i uvijek je bila prica treba uigrat ekipa pa tek onda ocekivat titulu i bla bla od nase uprave,hajd to je neka pozitiva al ono je sto mnoge pa i mene razocaralo je kratka klupa jer govorit idemo na titulu a ne dovesti nijedno pojuacanje :o je fakat ne ozbiljno i sta sve ne a jesam se raspiso mogo bi knjigu napisat :D et ljudi ne zamjerite na poduzem postu nesto mi nadoslo pozz svim hordasima

banja luko banja luko otvaraj kapije eto idu eto idu horde sarajlijeeeeee
Mogo si to Horde i Sarajlije napisati velikim slovima :D :D
banjaluko banjaluko otvaraj kapije evo idu evo idu Horde Sarajlije!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2009, 19:09

hmmm...evo sad citam imamo velike probleme sto se tice prevoza...upitno je kolko cemo autobusa moci dobit.... :roll: i kolko ce nas otici tamo....e jbg

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 23 nov 2009, 19:20

sarajlija89 je napisao/la:hmmm...evo sad citam imamo velike probleme sto se tice prevoza...upitno je kolko cemo autobusa moci dobit.... :roll: i kolko ce nas otici tamo....e jbg
da zbog onog u listici!
dobicemo jedan bus ( ako se uopste moze nazvati busem ) i broj specijalaca isti kao i broj navijaca - Mostar!
ZATO BRACO SVI KOJI MOGU AUTOM ILI KOMBIJEM NEKA IDU TAKO STIM DA POVEDU JOS RAJE JER NECE BITI MJESTA!
Nadajmo se da nece u bl biti ko u listici!
nebi mogo opet sofersajbu mijenjati :D

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 23 nov 2009, 19:26

sarajlija89 je napisao/la:hmmm...evo sad citam imamo velike probleme sto se tice prevoza...upitno je kolko cemo autobusa moci dobit.... :roll: i kolko ce nas otici tamo....e jbg
па не ' % $ - у ? " ?. вјероватно - " " ? него $...
"" ПУТ ""

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2009, 19:30

" je napisao/la:

da...u bl su najvece sigurnosne mjere tako da ne bi trebalo biti problema ;) al ovj prevoz me pravo brine...ocekivali smio da ce nas dosta otic tamo...sad je sve upitno

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 23 nov 2009, 19:32

" je napisao/la:
jedva sam ti ovo desifrovo!
..... ti cirilicu!
Prosle sezone nas je bilo 300!
ove sezone smo ocekivali istu brojku pa i vise!
al ovaj prevoz je to sve sje***

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2009, 19:38

19HzsA87 je napisao/la:
" je napisao/la:
jedva sam ti ovo desifrovo!
..... ti cirilicu!
Prosle sezone nas je bilo 300!
ove sezone smo ocekivali istu brojku pa i vise!
al ovaj prevoz je to sve sje***

i ja sam moro ici na google translate :mrgreen: ...prije cu tako nego slovo po slovo da kontam...daj ba na latinici pisi :lol: a tuge...pa ja sam ocekivo najmanje 500...dosta raje je govorilo da ide...i sad nas ovo zaebe

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 23 nov 2009, 19:42

19HzsA87 je napisao/la:
da zbog onog u listici!
dobicemo jedan bus ( ako se uopste moze nazvati busem ) i broj specijalaca isti kao i broj navijaca - Mostar!
ZATO BRACO SVI KOJI MOGU AUTOM ILI KOMBIJEM NEKA IDU TAKO STIM DA POVEDU JOS RAJE JER NECE BITI MJESTA!
Nadajmo se da nece u bl biti ko u listici!
nebi mogo opet sofersajbu mijenjati :D
sasvim sam siguran, da s/ranja nece biti, iy prostog rayloga, sto to policija ovdje profesionalno odradi.
Kad bi bilo pokusaja samo, bilo bi pendrekanja malo, i poprilicno brutalnog i to svakog ko bi se usudio zapoceti takvu avanturu, tako da mislim da su utakmice u bl, sto se tice gostujucih navijaca najsigurnije u bih.
Mislio sam to i za sarajevo, ali me malo pokolebalo jucerasnje kamenanje kod samog stadiona grbavice .

No na stranu navijacke gluposti i lijecenje frustracija kamenicama i ratnim poklicima, bice to dobra utakmica , samo ako bude dobrog vremena.

Kad su sanse u pitanju, u banjaluci ove godine jos niko bod nije uspio otkinuti, pa vidjecemo, prilicno mi je neosnovano ovo busanje u prsa nekih navijaca sarajeva. Em sto borac igra jako dbro kuci, em sarajevo igra jako lose u gostima.

No sve kad se uzme u obzir, sarajevo ima jednu od najacih ekipa u ligi, ulayi u kriug po meni kandidata ya titulu, i yato svi su reyultati moguci, pored toga mislim da ce obe ekipe biti jako motivisane, em borcu nasusno trebaju tri boda, em je u pitanju sarajevo stari rival i klub koji vrijedi pobijediti, em sarajevu trbaju gostujuci bodovi da odrzi prikljucak borcu i sirokom, em je borac jedan od lidera na tabeli, em stari rival i srajevu bi sasvim sigurno bilo jako ynacajno i sa te strane u pogledu motivacije ostvariti povoljan rezultat u bl, pri cemu je za sarajevo i nerjeseno povoljno.

Pored toga bice prav fuidbalska atmosfera, pun stadion, a svi vole da igraju dobro pred punim stadionom, ima taj pun stadion posebno dejstvo na igrace.

KAd je taktika u pitanju, borac ce bey dileme napasti od samog starta, pokusavajuci da da bryo da go, dok ce sdarajevo po mojoj procjeni igrati zatvoreniju varijantu, cekajuci sansu iz kontre.

U svakom slucaju ako borac da go brzo, tek onda mozemo ocekivati pravi fudbal i potpuno otovorenu utakmicu, pravi spektakl

Kad su sanse u pitanju rekao bih ovako

Borac 70%
nerjeseno 20%
Sarajevo 10%

Pozdrav vidimo se u nedjelju

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hase73, supervizor, Venom i 47 gostiju.