FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ciza
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ciza » 03 maj 2013, 12:00

mozel neko reci koliko i ako Zeljeznicar dobija godisnje od dal grada opcina ili kantona?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 maj 2013, 12:07

Koldzo je pred izbore darovo sa 10000 KM i eto kao platili taj projekat, mislim da od grada i kantona nista
NO PYRO NO PARTY

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 03 maj 2013, 12:10

@oxidenks - il si lud il ti noge smrde,covjek ti fino,onako ugrubo objasnio,ti opet ko mutav na telefon.

Sta je poenta tvoje price? pokusaj nekog razdora ili sta? mislim,pokusavali su i prije i mudriji od tebe,pa im nije uspjelo.odustani

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 03 maj 2013, 12:11

Buu je napisao/la:Koldzo je pred izbore darovo sa 10000 KM i eto kao platili taj projekat, mislim da od grada i kantona nista
sjecam se da je u mandatu hadzihafizbegovica dobijalo po nesto vise od 500 000 km i zeljo i sarajevo,eh sad to je bilo podavno pa me interesuje kako je to danas

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 maj 2013, 12:13

Koliko god da daju malo je. Ne moraju dati pare klubu, mogu makar uloziti u stadione ako nista. Sramota da glavni grad BiH ima 3 stadiona gdje ni na jednom ne moze repka igrati
NO PYRO NO PARTY

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 03 maj 2013, 12:15

Dragi @sarajlijaTm kakav razdor brate dragi ovo je forum. Sta ja imam s tim unutar klub i sigurno cu ja odavde utjecati na klub, daj ba haha.

Kazem samo ono sto ja mislim, opusteno samo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 maj 2013, 12:18

Pa mislim i ja da je Dominikanska Republika fudbalska velesila, ali to nema veze s' mozgom.Tako i ti buraz pišeš stvari o kojima nemaš pojma, fol on se pita gdje su pare :cry: :lol: Idi trollaj malo pitare i tamo ispucaj svoju dnevnu dozu gluposti.
DRUG NEBI TI PUNCA

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 maj 2013, 12:18

bagrcavi je napisao/la:Pa mislim i ja da je Dominikanska Republika fudbalska velesila, ali to nema veze s' mozgom.Tako i ti buraz pišeš stvari o kojima nemaš pojma, fol on se pita gdje su pare :cry: :lol: Idi trollaj malo pitare i tamo ispucaj svoju dnevnu dozu gluposti.
Sve se rastalilo...
Sport je lijek za tijelo i duh.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 03 maj 2013, 12:22

Oxidenks je napisao/la:Dragi @sarajlijaTm kakav razdor brate dragi ovo je forum. Sta ja imam s tim unutar klub i sigurno cu ja odavde utjecati na klub, daj ba haha.

Nije da imas moju podrsku u vezi price ali na ovom forumu vlada jednoumlje i kad god neko pocne pricu koja ne odgovara par ljudi ostali se nadovezu i uguse svaku pricu, tako je zadnjih 2 godine i time su otjerali sve iole kvalitetne forumase.I dok se god ovako nastavi ovdje mozemo jedino procitat kvalitetan post od boccacia, koji cini mi se ne obraca paznju na ove nebuloze i napade. ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 03 maj 2013, 12:46

propuh je napisao/la:
Oxidenks je napisao/la:Dragi @sarajlijaTm kakav razdor brate dragi ovo je forum. Sta ja imam s tim unutar klub i sigurno cu ja odavde utjecati na klub, daj ba haha.

Nije da imas moju podrsku u vezi price ali na ovom forumu vlada jednoumlje i kad god neko pocne pricu koja ne odgovara par ljudi ostali se nadovezu i uguse svaku pricu, tako je zadnjih 2 godine i time su otjerali sve iole kvalitetne forumase.I dok se god ovako nastavi ovdje mozemo jedino procitat kvalitetan post od boccacia, koji cini mi se ne obraca paznju na ove nebuloze i napade. ;)
Nikakvo jednoumlje ovjde ne vlada. Pogotovo ako napišeš realan post. On da malo krene unazad našao bi koliko hoćeš postova gdje se pisalo o finansijama. Ovo što on piše ovdje su gluposti bez osnove ili je imao keca iz matematike. Ovdje se piše non stop gdje su pare od DŽeke, a nikako da skontate da su prošle četiri godine od kako su došli Žujo i Amar. @Avlami mu je u kratkim crtama pokušao objasniti da su pare koje on spominje od transfera i Evrope relano logički već davno utrošene. Znači nek je godišnje u prosjeku odlazilo milion na plate to je četiri pa ffali još 300.000. Pa gdje su pripreme, pa odlasci dan ranije na gostovanja, pa troškovi za domaće tekme, pa prevozi, pa održavanje stadiona. Slušao sam Gredu na TVSA čini mi se kako govori da mi za razliku od pitara imamo troškove za pomoćni teren. Da ne govorim o tome kako su dobijene licence jer je bilo i drugih dugova a ne samo ovih u poreskoj za koje vi znate što znači da je i na dugove otišao značajan dio novca. Znači da rezimiram: Pare za koje mi znamo da su došle u klub su realno potrošene na izdatke za koje znamo da smo imali. Za lovu od sponzora ne znamo koliko smo dobili, ali ne znamo ni koliko smo dugova otkvitali bivšim igračima i sl ali je činjenica da smo neke dugove izmirili. To znači da mu priča nema osnove. Kad dođe u klub kao revizor i iznese podatke onda može da se pita gdje je nestalo to što je nestalo ako je uopšte nestalo a male su šanse da je nestalo.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 03 maj 2013, 12:48

http://www.themaniacs.org/tm/vijesti/na ... i-na-otoku" onclick="window.open(this.href);return false;
SVI!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 maj 2013, 15:31

'ocel bit prenosa,jal stream-a?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 03 maj 2013, 15:42

neroazzuro je napisao/la:'ocel bit prenosa,jal stream-a?
haj na Otoku :)

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 03 maj 2013, 16:15

Mene samo zanima zašto pojedini ljudi šire informaciju da je kup prodat ? :D
CIjelu sezonu kupujemo utakmice, pa sad i prodajemo.

Strašno :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 maj 2013, 16:37

AsharaK je napisao/la:Mene samo zanima zašto pojedini ljudi šire informaciju da je kup prodat ? :D
CIjelu sezonu kupujemo utakmice, pa sad i prodajemo.

Strašno :)
Prije smo imali para pa kupovali i sad kad smo pare potrosili sad prodajemo kontas :lol: :lol: .

amidza_idriz
Kontakt:

Post Postao/la amidza_idriz » 03 maj 2013, 16:45

Samo nek' se vrti. ;) :D

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 03 maj 2013, 16:49

amidza_idriz je napisao/la:Samo nek' se vrti. ;) :D
+1 :D :D :D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

AdidasOldSchool
Kontakt:

Post Postao/la AdidasOldSchool » 03 maj 2013, 16:54

Prodajem duksericu sa slike:
Veličina: M

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 03 maj 2013, 17:06

evo i dukserice idu da se kupi na Otoci :)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 maj 2013, 18:37

Momci, hoce li ikako biti prenosa? Necu biti u Sa, a tamo gdje cu se nalaziti bicu samo u mogucnosti BHT pratiti? Hvala

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: anonimni, Hrammm1921 i 16 gostiju.