Kakav bolan Olic i Klasnic, to su zive rupe od igraca. Napad nam je ubjedljivo najbolji na Balkanu. A sta hoces reci za nasu vezu: Misimovic, Rahimic,Bajramovic,Pjanic, Salihovic, a i odbrana kad se vrate Papac i Nadarevic sasvim solidna. Pletikosa nista bolji od Hasagica.Lovac je napisao/la:Uporedi njihove igrace i nase vi sve ce ti bitit jasno, pa oni imaju strasnu odbranu a mi je nikako nemamo, na stranu nasi napadaci koji su stvarno prejaki, i veza nam je isto tako jaka, al oni imaju sve to, pa skontaj da im u vezi igra jedan kranjcar, modric, srna itd itd, u napadu olic, klasnic eduardo, daj ne budi dijete..Nerko_Juventino je napisao/la:Ej sad ti pretjera pravo, nisu vala bolji za klasu, mozda su bili prije, al sad ne bih ni jednoj reprezentaciji iz bivse Juge priznao da je bolja od naše, i ovo nije samo patriotski.To je istina, al opet su kvalitetniji za klasu kontas brate, treba priznat sto jes jes
Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Re: Miroslav Ćiro Blažević
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
Ispadosmo mi debili zesci ,nemamo ni napad ni sredinu ni odbranu a oni sve imaju, netreba tako lovac...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Hrvatska sa tim igracima koje navede vrlo lako moze da i baraza ne vidi.Ni na sta oni vise nalik nisuLovac je napisao/la:Uporedi njihove igrace i nase vi sve ce ti bitit jasno, pa oni imaju strasnu odbranu a mi je nikako nemamo, na stranu nasi napadaci koji su stvarno prejaki, i veza nam je isto tako jaka, al oni imaju sve to, pa skontaj da im u vezi igra jedan kranjcar, modric, srna itd itd, u napadu olic, klasnic eduardo, daj ne budi dijete..Nerko_Juventino je napisao/la:Ej sad ti pretjera pravo, nisu vala bolji za klasu, mozda su bili prije, al sad ne bih ni jednoj reprezentaciji iz bivse Juge priznao da je bolja od naše, i ovo nije samo patriotski.To je istina, al opet su kvalitetniji za klasu kontas brate, treba priznat sto jes jes

Medzutim mi tu nemamo jos nista pricati uvijek smo po usima od njih dobijali i kad smo bili jaki,slabi i srednji.
Pusiona nam je bila vazda.
A sada opet nemamo sta da pricamo jer odbrane ni na vidiku.Sa sarabom,Mikelinijem se ne ide ni na ANDORU a kamoli na Hrvatsku.
Cuj Olic
Taj trenutno moze da cisti kopacke i Vedadu i Edinu. On je fulio profesiju- trebao je u maratonce, vjerujem da bi osvojio medalju na olimpijadi.

- Nerko_Juventino
- Kontakt:
O tom ti ja pricamribery je napisao/la:Cuj OlicTaj trenutno moze da cisti kopacke i Vedadu i Edinu. On je fulio profesiju- trebao je u maratonce, vjerujem da bi osvojio medalju na olimpijadi.

BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
Ja nemislim da je Hrvatska dobar test za nas tim. 

- lolo d pitar
- Kontakt:
samo djeco pogledajte ovaj olicev zadnji go,pa se malo zapitajte sta pisete
Gledao sam golove i kad su igrali protiv Hoffenhaimalolo je napisao/la:samo djeco pogledajte ovaj olicev zadnji go,pa se malo zapitajte sta pisete

Oci izvalio da vidim i reprizu tih golova olica

Kada bi ocjenjivali igrace i njihovu formu po jednom golu, svako bi bio extra igrac.lolo je napisao/la:samo djeco pogledajte ovaj olicev zadnji go,pa se malo zapitajte sta pisete
Kako hocete..Treba bit realan, tako ste govorili i za Tursku pa su nas pobijedili a nije im igralo vise od pola prvotimaca, tako se uvjek dignemo, euforija se stvori i onda dodju neki sabani i suknu nam ga. Al eto posto je ovo sve offtopic necemo dalje o tome.
Ciro ****
Ciro ****

Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- CheGuevara
- Kontakt:
Hrvatska je prije jos nekoliko godina bila velesila za nas, moramo realno priznati..ali iako smo imali i imamo jos uvijek non stop nekih problema, ili sa savezom, ili sa igracima pa i navijacima, mi smo napredovali a hrvati su ostali na istom mjestu..Ako se uzme obzir ona tekma prosle godine protiv hrvata, svaka njima cast, ali nisu oni toliko bolji od nas koliko oni misle..sto se tice individualaca mislim da smo tu i tamo isti..oni imaju trenutno jacu odbranu, mi imamo jaci napad..vezni red je tu i tamo slican..jedino u cemu su oni jac to je njihova arogancija i njihovo samopouzdanje..oni prosle godine kad su dosli u sarajevo, dosli su kao da su svjetski prvak koji igra protiv malte..puni sebe i sigurni u sebe..dok su se nasi igraci odmah ukakarili, drcnuli u gace kad su izasli na zagrijavanje...i to je to, u cemu je hrvatska jos u prednosti..ali to dolazi uspjehima i mislim da smo na najboljem putu napredovanja...i ako bog da, kad se sad vrate papac, nadarevic, pa ciro pozove jos tih dobrih igraca, koje istinito imamo, onda nemamo razloga da se bojima hrvatske..bas suprotno..ja mislim da se oni sve vise i vise boje nas...ali samo dalje napredovati, samo dalje...
Odlican post, care!CheGuevara je napisao/la:Hrvatska je prije jos nekoliko godina bila velesila za nas, moramo realno priznati..ali iako smo imali i imamo jos uvijek non stop nekih problema, ili sa savezom, ili sa igracima pa i navijacima, mi smo napredovali a hrvati su ostali na istom mjestu..Ako se uzme obzir ona tekma prosle godine protiv hrvata, svaka njima cast, ali nisu oni toliko bolji od nas koliko oni misle..sto se tice individualaca mislim da smo tu i tamo isti..oni imaju trenutno jacu odbranu, mi imamo jaci napad..vezni red je tu i tamo slican..jedino u cemu su oni jac to je njihova arogancija i njihovo samopouzdanje..oni prosle godine kad su dosli u sarajevo, dosli su kao da su svjetski prvak koji igra protiv malte..puni sebe i sigurni u sebe..dok su se nasi igraci odmah ukakarili, drcnuli u gace kad su izasli na zagrijavanje...i to je to, u cemu je hrvatska jos u prednosti..ali to dolazi uspjehima i mislim da smo na najboljem putu napredovanja...i ako bog da, kad se sad vrate papac, nadarevic, pa ciro pozove jos tih dobrih igraca, koje istinito imamo, onda nemamo razloga da se bojima hrvatske..bas suprotno..ja mislim da se oni sve vise i vise boje nas...ali samo dalje napredovati, samo dalje...

Zaista je sve sta si rekao istinito!
-
- Kontakt:
Žalosno je da pojedinci uspoređuju BiH i Hrvatsku.Činjenice:
1.BiH NIKADA nije igrala ni na jednom natjecanju (euro,sp...) od nezavisnosti
2.Hrvatska samo jednom nije igrala (euro 2000)
3.Koliko to Hrvatska može još da napreduje kad su na FIFINOJ ljestvici mislim 6 ?
4.Koji to BH reprezentativci igraju u najjačoj ligi svijeta? = Hrvatska ima četvoricu
5.Govorite o napadu, zaboravili ste Eduarda izgleda.Čovjek će biti spreman vrlo brzo, a Dudu igra u Arsenalu a ne u nekom Wolfsburgu.
6. Od famoznog BH napada o kojem toliko trubite priznam samo Ibiševića ( ali isto tako gdje je taj čovjek bio do ove godine ?)
7.Forsirate Salihovića, a on Srni ne bi mogfao kopačke čistiti.
Mogao bih ovako ići do broja 50 al i ovo malo je čisto dosta kao primjer, kako se nije dobro previše zanositi.
Kad je BH pobijedila recimo Englesku na Wembleyu u najvažnijoj utakmici ikada za Engleze?
Kad je pobijedila repke kao što su Italija (takođe kvalifikacijska utakmica), a da o drugim utakmicama i protivnicima i ne govorimo.
Budite ljudi realni do sada ste u ovim kvalifikacijama izgubili od obje ekipe koje vrijede, a dobili ekipe koje ne vrijede, to ste znali i prije kvalifikacija.Gdje je tu napredak i klasa?
Ako vam je napredak to što je Ibišević najbolji strijelac bundeslige ( mada bi 90% trenera prije eduardove ozljede uzelo prije njega nego vedada) onda ste zbilja nerealni.
Mislim da je tandem Eduardo (kad bude potpuno spreman)- Petrić "bolji " od Ibišević-Džeko ma šta vi pričali o tome.
Eduardo je bio jedan od najboljih strijelaca kvalifikacija za euro, a kad se ozljedio hrvatska je otišla i bez njega do 1/4 finala u kojem je ruku na srce nesretno izgubila (napomena: nisam napisao nezasluženo nego nesretno - bitna razlika), i gdje joj je mrvica falila da dođe u krug 4 najbolje ekipe europe.
Vama da se ozljedi Ibišević (kojeg zbilja jako cijenim) vi bi se totalno raspali.
1.BiH NIKADA nije igrala ni na jednom natjecanju (euro,sp...) od nezavisnosti
2.Hrvatska samo jednom nije igrala (euro 2000)
3.Koliko to Hrvatska može još da napreduje kad su na FIFINOJ ljestvici mislim 6 ?
4.Koji to BH reprezentativci igraju u najjačoj ligi svijeta? = Hrvatska ima četvoricu
5.Govorite o napadu, zaboravili ste Eduarda izgleda.Čovjek će biti spreman vrlo brzo, a Dudu igra u Arsenalu a ne u nekom Wolfsburgu.
6. Od famoznog BH napada o kojem toliko trubite priznam samo Ibiševića ( ali isto tako gdje je taj čovjek bio do ove godine ?)
7.Forsirate Salihovića, a on Srni ne bi mogfao kopačke čistiti.
Mogao bih ovako ići do broja 50 al i ovo malo je čisto dosta kao primjer, kako se nije dobro previše zanositi.
Kad je BH pobijedila recimo Englesku na Wembleyu u najvažnijoj utakmici ikada za Engleze?
Kad je pobijedila repke kao što su Italija (takođe kvalifikacijska utakmica), a da o drugim utakmicama i protivnicima i ne govorimo.
Budite ljudi realni do sada ste u ovim kvalifikacijama izgubili od obje ekipe koje vrijede, a dobili ekipe koje ne vrijede, to ste znali i prije kvalifikacija.Gdje je tu napredak i klasa?
Ako vam je napredak to što je Ibišević najbolji strijelac bundeslige ( mada bi 90% trenera prije eduardove ozljede uzelo prije njega nego vedada) onda ste zbilja nerealni.
Mislim da je tandem Eduardo (kad bude potpuno spreman)- Petrić "bolji " od Ibišević-Džeko ma šta vi pričali o tome.
Eduardo je bio jedan od najboljih strijelaca kvalifikacija za euro, a kad se ozljedio hrvatska je otišla i bez njega do 1/4 finala u kojem je ruku na srce nesretno izgubila (napomena: nisam napisao nezasluženo nego nesretno - bitna razlika), i gdje joj je mrvica falila da dođe u krug 4 najbolje ekipe europe.
Vama da se ozljedi Ibišević (kojeg zbilja jako cijenim) vi bi se totalno raspali.
-
- Kontakt:
Ti bi trebao početi pratiti neki drugi sport jer se u nogomet izgleda ne kužiš.Nerko_Juventino je napisao/la:O tom ti ja pricamribery je napisao/la:Cuj OlicTaj trenutno moze da cisti kopacke i Vedadu i Edinu. On je fulio profesiju- trebao je u maratonce, vjerujem da bi osvojio medalju na olimpijadi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taj tip nema predstave,Klasnic jos gori,brzi sam ja od njega (inace najgora investicija ove godine u francuskoj ligi, polijep je u Nantu
) a koga to oni imaju u odbrani osim Ćorluke? Kovaca mozda, ej mama draga Spaha je bolji duplo od njega. Ovo nije podcjenjivanje,samo realno govorim. Eh sad drugo je to sto hrvati imaju pobjednicki mentalitet koji su naslijedili od one sjajne generacije iz '98, i oni znaju kako je to bit na prvenstvu, a mi na najvaznijem ispitu pokleknemo (protiv Danske) i platimo danak neiskustvu. Al valjda se i to promijeni.
Golman. Pletikosa (Spartak M)
Zadnja linija Hrvatske: Ćorluka (tu ne treba komentirati)-Šimunić ( zna se koj je i gdje igra)-Križanac ( Zenit -klasa od igrača) -Pranjić (druigi najbolji igrač holanske lige)
Veza: Modrić (Totenham), Kranjčar( Portsmouth), Rakitić (Schalke), Srna (Shaktar)
Napad: Eduardo (Arsenal), Petrić (Borussia)
Alo prika usporedi ovo sa klubovima u kojim igraju igrači iz BH. Ponavljam ne potcjenjujm nikoga, ali vi brate sa svojim komentarima gdje porediteHrvatsku i BiH i tražite jednima mane a drugima vrline ste totalno neobjektivni.
P.S. nemoj me nasmijavat sa likovima kao Spahić, Berberović, Nadarević i ostali koji nikad ne bi mogli ni sanjat da igraju za Prave europske klasne repke kao što je naravno Hrvatska (jedina prava nogometna velesila na balkanu)
-
- Kontakt:
Opet mnoram napomenuti , svi ste zaboravili jednog i najvećeg:Kakav bolan Olic i Klasnic, to su zive rupe od igraca. Napad nam je ubjedljivo najbolji na Balkanu. A sta hoces reci za nasu vezu: Misimovic, Rahimic,Bajramovic,Pjanic, Salihovic, a i odbrana kad se vrate Papac i Nadarevic sasvim solidna. Pletikosa nista bolji od Hasagica.
EDUARDA DA SILVU ( DUDUA). -počeo čovjek trenirati do 3.mjeseca će bbiti opet onan stari....

Komentar za vezni red:
Pogledaj post iznad.Ako i dalje misliš da si u pravu, onda ti treba stručna pomoć.
- bistrikboy
- Kontakt:
normalno da je cro repka jaca neznam cemu ova rasprava 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
[
Zadnja linija Hrvatske: Ćorluka (tu ne treba komentirati)-Šimunić ( zna se koj je i gdje igra)-Križanac ( Zenit -klasa od igrača) -Pranjić (druigi najbolji igrač holanske lige)
Veza: Modrić (Totenham), Kranjčar( Portsmouth), Rakitić (Schalke), Srna (Shaktar)
Alo prika usporedi ovo sa klubovima u kojim igraju igrači iz BH. Ponavljam ne potcjenjujm nikoga, ali vi brate sa svojim komentarima gdje porediteHrvatsku i BiH i tražite jednima mane a drugima vrline ste totalno neobjektivni.
P.S. nemoj me nasmijavat sa likovima kao Spahić, Berberović, Nadarević i ostali koji nikad ne bi mogli ni sanjat da igraju za Prave europske klasne repke kao što je naravno Hrvatska (jedina prava nogometna velesila na balkanu
Da ali od ovih nabrojanih 6 je "stranaca":RAKITIC,SIMUNIC,CORLUKA,SRNA,PETRIC
(BIH),EDUARDO (BRAZIL)!ILI GRIJESIM????????????????????????????????????????????????

Ti bi trebao početi pratiti neki drugi sport jer se u nogomet izgleda ne kužiš.libertas30 je napisao/la:Nerko_Juventino je napisao/la:O tom ti ja pricamribery je napisao/la:Cuj OlicTaj trenutno moze da cisti kopacke i Vedadu i Edinu. On je fulio profesiju- trebao je u maratonce, vjerujem da bi osvojio medalju na olimpijadi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taj tip nema predstave,Klasnic jos gori,brzi sam ja od njega (inace najgora investicija ove godine u francuskoj ligi, polijep je u Nantu
) a koga to oni imaju u odbrani osim Ćorluke? Kovaca mozda, ej mama draga Spaha je bolji duplo od njega. Ovo nije podcjenjivanje,samo realno govorim. Eh sad drugo je to sto hrvati imaju pobjednicki mentalitet koji su naslijedili od one sjajne generacije iz '98, i oni znaju kako je to bit na prvenstvu, a mi na najvaznijem ispitu pokleknemo (protiv Danske) i platimo danak neiskustvu. Al valjda se i to promijeni.
P.S. nemoj me nasmijavat sa likovima kao Spahić, Berberović, Nadarević i ostali koji nikad ne bi mogli ni sanjat da igraju za Prave europske klasne repke kao što je naravno Hrvatska (jedina prava nogometna velesila na balkanu
Da ali od ovih nabrojanih 6 je "stranaca":RAKITIC,SIMUNIC,CORLUKA,SRNA,PETRIC

Da ali od ovih nabrojanih 6 je "stranaca":RAKITIC,SIMUNIC,CORLUKA,SRNA,PETRIC (BIH),EDUARDO (BRAZIL)!ILI GRIJESIM????????????????????????????????????????????????libertas30 je napisao/la:Ti bi trebao početi pratiti neki drugi sport jer se u nogomet izgleda ne kužiš.Nerko_Juventino je napisao/la:O tom ti ja pricamribery je napisao/la:Cuj OlicTaj trenutno moze da cisti kopacke i Vedadu i Edinu. On je fulio profesiju- trebao je u maratonce, vjerujem da bi osvojio medalju na olimpijadi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. nemoj me nasmijavat sa likovima kao Spahić, Berberović, Nadarević i ostali koji nikad ne bi mogli ni sanjat da igraju za Prave europske klasne repke kao što je naravno Hrvatska (jedina prava nogometna velesila na balkanu)
A i ti Beca-25 bi trebao poceti pratiti fudbal da znas da Petric ne igra vise u Dortmundu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.