kolko sam ja cuo tamo nema gazeleDushi_Rob je napisao/la:Jel ti to mene zezas ?TeaM87 je napisao/la:da mi je nac adidas gazele u Sa, rodio bi se
Imas Gazelle model u Adidas shopu u Ferhadiji, ima bordo,plava i siva boja![]()
99% sam siguran da je to Gazelle
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
FKŽ !
pogrešno si čuo
ja bio prekjuče, 190 KM, imaju plave i zelene (al' su ove zelene nekakve čudne
)

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ne bi jer nisu teksas košulje ko one stare ko što su nekad bile. Ima sad nabavit tanje i modernije stvar je u tome što bojom liče na teksas košulju. Uzmi pa možeš ispod majicu a i onako samo košuElegant je napisao/la:Ja licno ne bih, jer je taj teksak stara moda a jos kad uzmes po ovoj vrucini to nasati i nije bas dobro ipak je taj materiala malo deblji, cvrsci. Ako vec uzimas kosulju dugi/krati rukav uzmi ovo sto se nosi "karirane", "na pruge", "jedno bojne".gio10 je napisao/la:Bil' bio promašaj uzeti teksasnu košulju?
Tvoj izbor, ovo je samo moje misljenje.

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:
![]()

Neki dan sam postavljao, ali pošto plačeš...

Drama su dobre, prezadovoljan sam, a i pogledaj koliko su slične, ove moje čak i prošivene, udobne, rijetko sam zadovoljan jednom kupovinom kao ovom.
A i Janoski se naručuju pa ću iz prve ruke reći koje su "bolje".

Ove crne su inače pod nazivom Nike Wardour.
Imaš i duboku varijantu:

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Snapback, gdje u SA uzeti? I gdje ima majica s raznim natpisima?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Snapbacke možeš uzeti na dosta mjesta
ako si spreman da se pravo iskeširaš, otiđi u Madness shop, imaju DC kačketa, a ako bi šta jeftinije, NewYorker u Alti, također u NY možeš uzeti i takve majice (ako misliš na kojekakve gluposti), ako misliš na ove domaće gluposti na majicama, otiđi na Čaršiju, naći ćeš svega 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Imam ja ovakve, predobre, perverzijaPogba je napisao/la:
![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- alan_kardec
- Kontakt:
hanniz je napisao/la: I gdje ima majica s raznim natpisima?
ovdje kod nas u Tuš-u, u Newyorker-u i Tom Taylor-u imaš pravo finih majica do nekih dvadesetak maraka, pogotovo u TT ima baš veliki izbor. I u Terranovi ima dobrih majica. Ja sinoć bio, samo što sam trenutno dekintiran.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
kupih ja starke na kraju, nije mi se dalo da uzmem Lonsdale radi onog materijala iznutra, imam osjećaj da će me noge boliti kad se podere 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Zna li neko gdje u Sarajevu ima kupiti onih tankih traka za kosu? Išao sam na otoku pijacu, obišao merkator, robot, interex nigdje nema 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Kakve su i gdje si ih uzeo, jer planiram i ja za ljeta uzeti nesto na fazon starki ?anonimni je napisao/la:kupih ja starke na kraju, nije mi se dalo da uzmem Lonsdale radi onog materijala iznutra, imam osjećaj da će me noge boliti kad se podere

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Donnie Darko
- Kontakt:
koje boje su najbolje za vas? meni se bijele gade, a vidim svi u drustvu misle da su najbolje
Imam jednu bijelu majicu koju sam dobio iz Italije (Fila) i nikada je nisao obukao da je nosam vani
Nosam većinom crne majice, osim kada baš upekne onda neku sportsku majicu smeđu, crvenu, plavu zavisno. Najljepša boja mi je nekako crna
Bijele samo za tene i to kada je sunčan dan.
Kad vidim bijele hlače sjetim se nešto Esmeralde ne znam što (Jose Armando)

Nosam većinom crne majice, osim kada baš upekne onda neku sportsku majicu smeđu, crvenu, plavu zavisno. Najljepša boja mi je nekako crna

Bijele samo za tene i to kada je sunčan dan.
Kad vidim bijele hlače sjetim se nešto Esmeralde ne znam što (Jose Armando)
Kupio sam nedavno sive i dosad su mi najbolje, ali neka nijansa izmedju, ni presvijetla ni pretamna.
Nisu osjetljive ko bijele, ne privlace previse paznje, a opet idu uz sve, sta god da obuces
Nisu osjetljive ko bijele, ne privlace previse paznje, a opet idu uz sve, sta god da obuces

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Evo baš sam pogledao na njihovoj stranici (Tom Taylor), ima baš finih stvari.alan_kardec je napisao/la:hanniz je napisao/la: I gdje ima majica s raznim natpisima?
ovdje kod nas u Tuš-u, u Newyorker-u i Tom Taylor-u imaš pravo finih majica do nekih dvadesetak maraka, pogotovo u TT ima baš veliki izbor. I u Terranovi ima dobrih majica. Ja sinoć bio, samo što sam trenutno dekintiran.

anonimni, hvala

A što se tiče boja, za ljeto mislim da je najbolje šareno nositi i što manje crno.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- themaniaks
- Kontakt:
Gdje mogu naci neke polo majice u Sarajevu a da su jednobojne
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Donnie Darko je napisao/la:koje boje su najbolje za vas? meni se bijele gade, a vidim svi u drustvu misle da su najbolje

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ja licno nosim pink polo majicu i boli me sta neko misli ! Nije pink kao ova gore, nega bas ona fina lagana.
A imam bijelu, zutu, i jos jednu bijelu sa vodoravnim prugama.
A imam bijelu, zutu, i jos jednu bijelu sa vodoravnim prugama.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
klasične, tamnoplave iz ConverseaPuma je napisao/la:Kakve su i gdje si ih uzeo, jer planiram i ja za ljeta uzeti nesto na fazon starki ?anonimni je napisao/la:kupih ja starke na kraju, nije mi se dalo da uzmem Lonsdale radi onog materijala iznutra, imam osjećaj da će me noge boliti kad se podere

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina