To ko ce dobiti po usima vidjet cemo u subotu,dolazi vam najbolji i najpopularniji klub u drzavi i naravno da ce u gradu biti atmosvera ko da je praznik,ko i svugdje gdje Sarajevo gostuje,a na terenu ko bude bolji nek pobjedi... A sto se tice olimpika oni su odavno u raspadu sistema,a ja im od srca zelim sretan odlazak u prvu ligu fed....savke-bl je napisao/la:& ? ' је " % је & $ " % је у врху. $ $ - $ по " $ ¥ " у " ? ".sarajlija89 je napisao/la:samo da pozelim olimpiku sve najgore u nastavku sezone...i aBd da ispadnu u drugu ligu...izgubili su od listice,selje i sada od ovih koji su vec dva puta ispadali u drugu ligu....a sarajevu su uzeli dva boda.....mrs u p.m. gracicu i tvoji vukovi...
Olimpik Sarajevo
-
- Kontakt:
Re: Olimpik Sarajevo
Oplakah!ultra@rajvosa je napisao/la: To ko ce dobiti po usima vidjet cemo u subotu,dolazi vam najbolji i najpopularniji klub u drzavi i naravno da ce u gradu biti atmosvera ko da je praznik,ko i svugdje gdje Sarajevo gostuje,a na terenu ko bude bolji nek pobjedi... A sto se tice olimpika oni su odavno u raspadu sistema,a ja im od srca zelim sretan odlazak u prvu ligu fed....

Treci put castimo
-
- Kontakt:
Eto vas je borac to,hajde ba nema vas 10o godina medju prvih 5,ove godine malo bolje igraju i odmah se nesto digli,poklopite se po usima,vi ste i dalje u rangu sa laktasima,leotarom,itd...tatamata je napisao/la:Oplakah!ultra@rajvosa je napisao/la: To ko ce dobiti po usima vidjet cemo u subotu,dolazi vam najbolji i najpopularniji klub u drzavi i naravno da ce u gradu biti atmosvera ko da je praznik,ko i svugdje gdje Sarajevo gostuje,a na terenu ko bude bolji nek pobjedi... A sto se tice olimpika oni su odavno u raspadu sistema,a ja im od srca zelim sretan odlazak u prvu ligu fed....
To ko ce dobiti po usima vidjet cemo u subotu,dolazi vam najbolji i najpopularniji klub u drzavi i naravno da ce u gradu biti atmosvera ko da je praznik,ko i svugdje gdje Sarajevo gostuje,a na terenu ko bude bolji nek pobjedi... A sto se tice olimpika oni su odavno u raspadu sistema,a ja im od srca zelim sretan odlazak u prvu ligu fed....
najpopularni klub u drzavi?! otkud ti ta informacija? ako ces mi vjerovati na rijec,veca ce atmosfera biti kad bude dolazio rudar prijedor... praznik ce biti zato sto igraju c.zvjezda-partizan...jer na zalost dosta ljudi ce se oprjedliti za tu tekmu...a olimpiku negine liga federacije,klub nema navijace,stadion....marketing...ne znam kako prezivljavaju...
najpopularni klub u drzavi?! otkud ti ta informacija? ako ces mi vjerovati na rijec,veca ce atmosfera biti kad bude dolazio rudar prijedor... praznik ce biti zato sto igraju c.zvjezda-partizan...jer na zalost dosta ljudi ce se oprjedliti za tu tekmu...a olimpiku negine liga federacije,klub nema navijace,stadion....marketing...ne znam kako prezivljavaju...
Nisam rekao da je Borac!Al bogami nije ni Sarajevo...ultra@rajvosa je napisao/la: Eto vas je borac to,hajde ba nema vas 10o godina medju prvih 5,ove godine malo bolje igraju i odmah se nesto digli,poklopite se po usima,vi ste i dalje u rangu sa laktasima,leotarom,itd...

Treci put castimo
-
- Kontakt:
Ma ja ba veca atmosvera kad dolazi rudaropusteno je napisao/la:To ko ce dobiti po usima vidjet cemo u subotu,dolazi vam najbolji i najpopularniji klub u drzavi i naravno da ce u gradu biti atmosvera ko da je praznik,ko i svugdje gdje Sarajevo gostuje,a na terenu ko bude bolji nek pobjedi... A sto se tice olimpika oni su odavno u raspadu sistema,a ja im od srca zelim sretan odlazak u prvu ligu fed....

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Olimpik ce zavrsiti kao Djerzelez i Brotnjo ne ove sezone ali za 2 sezone ce sigurno pasti u 5 ligu i ostat ce bez ikakvih financija Bog zna koliko oni placaju te Srbijance,Hrvate,Makedonce a ti igraci nista ne pokazuju do sada mislim da su samo Spalevic,Ristic i Jese zadovoljili ali jednom ce nestati para pa nece ni te igrace imati ko placati i klub ce propasti
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
tatamata je napisao/la:Nisam rekao da je Borac!Al bogami nije ni Sarajevo...ultra@rajvosa je napisao/la: Eto vas je borac to,hajde ba nema vas 10o godina medju prvih 5,ove godine malo bolje igraju i odmah se nesto digli,poklopite se po usima,vi ste i dalje u rangu sa laktasima,leotarom,itd...Vidjecemo ko ce se poklopiti po usima,u nedelju.
Vjerujem da nisi samo internet navijac,i da ces doci u prelijepu Banja Luku da gledas kako tvoj tim gubi...
treba bit realan....sarajevo jeste najveci klub u drzavi...nezz zasto je to tesko priznat kad su to cinjenice

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa brate i jesu za 5.ligu!Klubove kao sto su Olimpik,Laktasi,Modrica,Travnik,Zvijezda pa cak i Leotar,PO MOM MISLJENJU,treba pothitno odstraniti iz ove lige!Prije svega jer nemaju NAVIJACE!Fudbal bez navijaca nema smisla!Za koga klub igra onda?!Ko im daje podsticaj za dobre rezultate?!Predsjednik kluba i trener?!Olimpik,nema predispozicije da uspije,jer je 3. sarajevski klub,koji nema sanse da NIKAD dostigne ime kao sto su Sarajevo i Zeljeznicar!Sarajevo nije dovoljno velik grad za tri velika kluba...FK Sarajevo je napisao/la:Olimpik ce zavrsiti kao Djerzelez i Brotnjo ne ove sezone ali za 2 sezone ce sigurno pasti u 5 ligu i ostat ce bez ikakvih financija Bog zna koliko oni placaju te Srbijance,Hrvate,Makedonce a ti igraci nista ne pokazuju do sada mislim da su samo Spalevic,Ristic i Jese zadovoljili ali jednom ce nestati para pa nece ni te igrace imati ko placati i klub ce propasti
Treci put castimo
Normalno da je praznik kad dolazi Sarajevo,pa jbmu je l derbi ili nije?!Ali ista ta atmosfera je i kad Zeljeznicar dolazi...Tradicija sta li je,protiv sarajevskih klubova je uvijek najsladje igrati.sarajlija89 je napisao/la: treba bit realan....sarajevo jeste najveci klub u drzavi...nezz zasto je to tesko priznat kad su to cinjenicei svi logicno imaju dodatni motiv protiv sarajeva...plus i nosi ime Glavnog grada kojeg ostali bas i ne vole blago receno...tako da gdje god sarajevo igra to je praznik
Treci put castimo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Eh sada za Travnik i Leotar si pobrko Travnik prije rata igrao drugu ligu SFRJ i Republicku ligu BiH to su 2 i 3 stepen a Leotar igrao republicku za ove druge se slazem ali neka i Zvijezdetatamata je napisao/la:Pa brate i jesu za 5.ligu!Klubove kao sto su Olimpik,Laktasi,Modrica,Travnik,Zvijezda pa cak i Leotar,PO MOM MISLJENJU,treba pothitno odstraniti iz ove lige!Prije svega jer nemaju NAVIJACE!Fudbal bez navijaca nema smisla!Za koga klub igra onda?!Ko im daje podsticaj za dobre rezultate?!Predsjednik kluba i trener?!Olimpik,nema predispozicije da uspije,jer je 3. sarajevski klub,koji nema sanse da NIKAD dostigne ime kao sto su Sarajevo i Zeljeznicar!Sarajevo nije dovoljno velik grad za tri velika kluba...FK Sarajevo je napisao/la:Olimpik ce zavrsiti kao Djerzelez i Brotnjo ne ove sezone ali za 2 sezone ce sigurno pasti u 5 ligu i ostat ce bez ikakvih financija Bog zna koliko oni placaju te Srbijance,Hrvate,Makedonce a ti igraci nista ne pokazuju do sada mislim da su samo Spalevic,Ristic i Jese zadovoljili ali jednom ce nestati para pa nece ni te igrace imati ko placati i klub ce propasti
Eh,vidis opet se vracamo na prijasnje uspjehe,tradiciju...nema to veze.Danas Travnik,Leotar,Zvijezda,nemaju prave navijace,nemaju navijacku grupu koja ih prati,i kad im ide lose i kad pobjedjuju.Nemaju infrastrukturu,nemaju potrebne finansije...itd,itd.Po meni,najiskrenije klub ne treba postojati ako nema navijaca!Jednostavno ne vidim smisao u tome.FK Sarajevo je napisao/la: Eh sada za Travnik i Leotar si pobrko Travnik prije rata igrao drugu ligu SFRJ i Republicku ligu BiH to su 2 i 3 stepen a Leotar igrao republicku za ove druge se slazem ali neka i Zvijezde
Treci put castimo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Travnik ima Gerilu a Zvijezda je posjecena prosijek 2000 gledalaca po utakmici to nemaju ni Siroki ni Zrinjski ni Slavijatatamata je napisao/la:Eh,vidis opet se vracamo na prijasnje uspjehe,tradiciju...nema to veze.Danas Travnik,Leotar,Zvijezda,nemaju prave navijace,nemaju navijacku grupu koja ih prati,i kad im ide lose i kad pobjedjuju.Nemaju infrastrukturu,nemaju potrebne finansije...itd,itd.Po meni,najiskrenije klub ne treba postojati ako nema navijaca!Jednostavno ne vidim smisao u tome.FK Sarajevo je napisao/la: Eh sada za Travnik i Leotar si pobrko Travnik prije rata igrao drugu ligu SFRJ i Republicku ligu BiH to su 2 i 3 stepen a Leotar igrao republicku za ove druge se slazem ali neka i Zvijezde
Daj nemoj me nasmijavati,kakva crna Gerila...Jbg.ja govorim o navijackoj grupi,ne o posjecenosti utakmice...Ma nije ni bitno,ja sam svoje misljenje rekao!FK Sarajevo je napisao/la: Travnik ima Gerilu a Zvijezda je posjecena prosijek 2000 gledalaca po utakmici to nemaju ni Siroki ni Zrinjski ni Slavija

Treci put castimo
pa vise je leotar igrao u drugoj SFRJ nego travnik....tatamata je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Eh sada za Travnik i Leotar si pobrko Travnik prije rata igrao drugu ligu SFRJ i Republicku ligu BiH to su 2 i 3 stepen a Leotar igrao republicku za ove druge se slazem ali neka i Zvijezde
FK Sarajevo je napisao/la:Travnik ima Gerilu a Zvijezda je posjecena prosijek 2000 gledalaca po utakmici to nemaju ni Siroki ni Zrinjski ni Slavija
kakvu crnu gerilu...nisu aktivni 3 4 god najmanje....a za zvijezdu se slazem...cak su i lijep stadion napravili...
a sto si samo nabrojao siroki zrinjski i slaviju....pa komotno tu dodaj i velez , slobodu....
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
haha e ti si stvarno neznalica prava,pogledaj ekipu sirokog navijace nema(to sto dodje 20 skripara na domacu utakmicu to nisu navijaci,a na gostovanje izvan hercegovine nisu izasli) pa su ljudi opet prvi,nema ti to veze navijaci,bitno je kakav klub danas imas,a ti ako imas pare tebi je onda mjesto u samom vrhu bih fudbalatatamata je napisao/la:Eh,vidis opet se vracamo na prijasnje uspjehe,tradiciju...nema to veze.Danas Travnik,Leotar,Zvijezda,nemaju prave navijace,nemaju navijacku grupu koja ih prati,i kad im ide lose i kad pobjedjuju.Nemaju infrastrukturu,nemaju potrebne finansije...itd,itd.Po meni,najiskrenije klub ne treba postojati ako nema navijaca!Jednostavno ne vidim smisao u tome.FK Sarajevo je napisao/la: Eh sada za Travnik i Leotar si pobrko Travnik prije rata igrao drugu ligu SFRJ i Republicku ligu BiH to su 2 i 3 stepen a Leotar igrao republicku za ove druge se slazem ali neka i Zvijezde
Olimpik iskreno jest doveo dosta pogresnih igraca,al vjeruj to ce se rijesiti na prelaznom roku sad preko zime,i budi uvjeren oni ce bit medju prvih 6 ekipa ove sezone!!!Ipak ljudi imaju najvise para
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Neznam za koga navijas ali znam da ni Sokolovi nisu nista jacitatamata je napisao/la:Daj nemoj me nasmijavati,kakva crna Gerila...Jbg.ja govorim o navijackoj grupi,ne o posjecenosti utakmice...Ma nije ni bitno,ja sam svoje misljenje rekao!FK Sarajevo je napisao/la: Travnik ima Gerilu a Zvijezda je posjecena prosijek 2000 gledalaca po utakmici to nemaju ni Siroki ni Zrinjski ni Slavija
Ma nema veze,idemo siroko smaramo temu...Nek igra ko zasluzi...FK Sarajevo je napisao/la: Neznam za koga navijas ali znam da ni Sokolovi nisu nista jaci

Treci put castimo
- BlueSharks
- Kontakt:
čuj pelak i spalović dobili otkaz u olimpiku.............eto albina u želju sigurno
Strauss Junior
Po nekim nezvanicnim informacijama obojica dolaze u ZeljuBlueSharks je napisao/la:čuj pelak i spalović dobili otkaz u olimpiku.............eto albina u želju sigurno
PONOSNO I HRABRO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.