Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Koliko nas povrede satrase ovo i nije toliko lose, jos smo u igri ali bojim se da ce se pobjednik traziti u 7 mecu, nadam se puno boljem drugom poluvremenu i sa manje izgubljenih lopti...nista nije gotovo ali i Brooklyn igra dobro ova prednost od 6 poena je ostvarena na greskama nasim tj na izgubljenim loptama..
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakva borba CHI i pored svih problema sa povredama i bolesnim igracima.Svaka im cast! 

Povrede i prošle a evo i ove sezone
Loše smo krenuli u 4\4, valjda Nate opet "poludi".
Najvjerovatnije da moramo dobiti na strani ovo.

Loše smo krenuli u 4\4, valjda Nate opet "poludi".
Najvjerovatnije da moramo dobiti na strani ovo.
KOJI CROSS NATE-a MAJKO MOJA
Steta steta , valjda se vrate deng i kirk ...
- Paraglajder
- Kontakt:
Šta li više glumi Rose, kako ga nije stid, Nate povraća čitavu tekmu i 40+ minuta odigra. Znam da se ne može porediti, al' vakat mu je da se vrati... 

YNWA
sta se sve desava a rose i dalje sjedi, meni je to neshvatljivo da igrac koji je, ili bi trebao biti, dusa i srce tima nakon povrede, oporavka kompletnog i dalje sjedi na klupi i izvlaci se na neke gluposti dok mu ekipa razbijena, povrijedjena, premorena pokusava uraditi nesto 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Bez Hinricha i Denga ste zavrsili ovaj PO. Nisam siguran al nije bilo baš puno preokreta od 1-3 na 4-3 u NBA historiji?
- storm_raider
- Kontakt:
- storm_raider
- Kontakt:
Dupla je ovo bila, ali nema veze uradio je prebrzo, pa se nije ni vidjelo. Chris poletio.
Sport je lijek za tijelo i duh.
nije bila duplastorm_raider je napisao/la:Dupla je ovo bila, ali nema veze uradio je prebrzo, pa se nije ni vidjelo. Chris poletio.
- storm_raider
- Kontakt:
Jeste, pogledaj prije finte suta da je u djelicu sekunde drzao loptu sa 2 ruke.
ne znam sta ti gledas ali nije, zato i jest dobar potez, krenuo je uhvatiti loptu rukama ali je u djelicu sekunde promjenio misljenje i nastavio, basketaski potez cisto
- storm_raider
- Kontakt:
Znam ja da je ovo atraktivno, brzo i stvarno lijepo izgleda, ali je cista dupla. Ne znam sta ti gledas i koliko poznajes pravila kosarkaske igre, ali je tako. Uhvatio je loptu sa obje ruke nakon dvije prednje promjene i opet je spustio na dvokorak. Djelic sekunde, ali opet dupla.
da je uradio to sto si napisao bila bi dupla ali on to nije uradio, to je poenta svega
- storm_raider
- Kontakt:
ako ne brojimo polaganje i eventualno primanje lopte jer nisam gledao utakmicu onda je nije drzao u dvije ruke, upravo tako
- storm_raider
- Kontakt:
Ma ne brojim polaganje i trenutak kada je primio loptu naravno, ja pricam o trenutku nakon dvije prednje promjene, lijeve i desne. Pogledaj opet, na trenutak je sa desnom rukom prstima dohvatio loptu, dok je lijevom "isao" na sut. Prebrzo je uradio, pa se ni ne vidi.
nije je dirao tad drugom rukom ali odustajem, vidis nesto sto se ne vidi inace i neka ostane na tome 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.