FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mozel neko reci koliko i ako Zeljeznicar dobija godisnje od dal grada opcina ili kantona?
Koldzo je pred izbore darovo sa 10000 KM i eto kao platili taj projekat, mislim da od grada i kantona nista
NO PYRO NO PARTY
- SarajlijaTM
@oxidenks - il si lud il ti noge smrde,covjek ti fino,onako ugrubo objasnio,ti opet ko mutav na telefon.
Sta je poenta tvoje price? pokusaj nekog razdora ili sta? mislim,pokusavali su i prije i mudriji od tebe,pa im nije uspjelo.odustani
Sta je poenta tvoje price? pokusaj nekog razdora ili sta? mislim,pokusavali su i prije i mudriji od tebe,pa im nije uspjelo.odustani
sjecam se da je u mandatu hadzihafizbegovica dobijalo po nesto vise od 500 000 km i zeljo i sarajevo,eh sad to je bilo podavno pa me interesuje kako je to danasBuu je napisao/la:Koldzo je pred izbore darovo sa 10000 KM i eto kao platili taj projekat, mislim da od grada i kantona nista
Koliko god da daju malo je. Ne moraju dati pare klubu, mogu makar uloziti u stadione ako nista. Sramota da glavni grad BiH ima 3 stadiona gdje ni na jednom ne moze repka igrati
NO PYRO NO PARTY
Dragi @sarajlijaTm kakav razdor brate dragi ovo je forum. Sta ja imam s tim unutar klub i sigurno cu ja odavde utjecati na klub, daj ba haha.
Kazem samo ono sto ja mislim, opusteno samo.
Pa mislim i ja da je Dominikanska Republika fudbalska velesila, ali to nema veze s' mozgom.Tako i ti buraz pišeš stvari o kojima nemaš pojma, fol on se pita gdje su pare
Idi trollaj malo pitare i tamo ispucaj svoju dnevnu dozu gluposti.

DRUG NEBI TI PUNCA
- storm_raider
- Kontakt:
Sve se rastalilo...bagrcavi je napisao/la:Pa mislim i ja da je Dominikanska Republika fudbalska velesila, ali to nema veze s' mozgom.Tako i ti buraz pišeš stvari o kojima nemaš pojma, fol on se pita gdje su pare![]()
Idi trollaj malo pitare i tamo ispucaj svoju dnevnu dozu gluposti.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nije da imas moju podrsku u vezi price ali na ovom forumu vlada jednoumlje i kad god neko pocne pricu koja ne odgovara par ljudi ostali se nadovezu i uguse svaku pricu, tako je zadnjih 2 godine i time su otjerali sve iole kvalitetne forumase.I dok se god ovako nastavi ovdje mozemo jedino procitat kvalitetan post od boccacia, koji cini mi se ne obraca paznju na ove nebuloze i napade.Oxidenks je napisao/la:Dragi @sarajlijaTm kakav razdor brate dragi ovo je forum. Sta ja imam s tim unutar klub i sigurno cu ja odavde utjecati na klub, daj ba haha.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
Nikakvo jednoumlje ovjde ne vlada. Pogotovo ako napišeš realan post. On da malo krene unazad našao bi koliko hoćeš postova gdje se pisalo o finansijama. Ovo što on piše ovdje su gluposti bez osnove ili je imao keca iz matematike. Ovdje se piše non stop gdje su pare od DŽeke, a nikako da skontate da su prošle četiri godine od kako su došli Žujo i Amar. @Avlami mu je u kratkim crtama pokušao objasniti da su pare koje on spominje od transfera i Evrope relano logički već davno utrošene. Znači nek je godišnje u prosjeku odlazilo milion na plate to je četiri pa ffali još 300.000. Pa gdje su pripreme, pa odlasci dan ranije na gostovanja, pa troškovi za domaće tekme, pa prevozi, pa održavanje stadiona. Slušao sam Gredu na TVSA čini mi se kako govori da mi za razliku od pitara imamo troškove za pomoćni teren. Da ne govorim o tome kako su dobijene licence jer je bilo i drugih dugova a ne samo ovih u poreskoj za koje vi znate što znači da je i na dugove otišao značajan dio novca. Znači da rezimiram: Pare za koje mi znamo da su došle u klub su realno potrošene na izdatke za koje znamo da smo imali. Za lovu od sponzora ne znamo koliko smo dobili, ali ne znamo ni koliko smo dugova otkvitali bivšim igračima i sl ali je činjenica da smo neke dugove izmirili. To znači da mu priča nema osnove. Kad dođe u klub kao revizor i iznese podatke onda može da se pita gdje je nestalo to što je nestalo ako je uopšte nestalo a male su šanse da je nestalo.propuh je napisao/la:Nije da imas moju podrsku u vezi price ali na ovom forumu vlada jednoumlje i kad god neko pocne pricu koja ne odgovara par ljudi ostali se nadovezu i uguse svaku pricu, tako je zadnjih 2 godine i time su otjerali sve iole kvalitetne forumase.I dok se god ovako nastavi ovdje mozemo jedino procitat kvalitetan post od boccacia, koji cini mi se ne obraca paznju na ove nebuloze i napade.Oxidenks je napisao/la:Dragi @sarajlijaTm kakav razdor brate dragi ovo je forum. Sta ja imam s tim unutar klub i sigurno cu ja odavde utjecati na klub, daj ba haha.
-
- Kontakt:
http://www.themaniacs.org/tm/vijesti/na ... i-na-otoku" onclick="window.open(this.href);return false;
SVI!
SVI!
-
- Kontakt:
'ocel bit prenosa,jal stream-a?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
haj na Otokuneroazzuro je napisao/la:'ocel bit prenosa,jal stream-a?

Mene samo zanima zašto pojedini ljudi šire informaciju da je kup prodat ?
CIjelu sezonu kupujemo utakmice, pa sad i prodajemo.
Strašno

Strašno

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Prije smo imali para pa kupovali i sad kad smo pare potrosili sad prodajemo kontasAsharaK je napisao/la:Mene samo zanima zašto pojedini ljudi šire informaciju da je kup prodat ?![]()
Strašno

-
- Kontakt:
Samo nek' se vrti.

+1amidza_idriz je napisao/la:Samo nek' se vrti.![]()

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
Prodajem duksericu sa slike:
Veličina: M
Veličina: M
evo i dukserice idu da se kupi na Otoci 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Momci, hoce li ikako biti prenosa? Necu biti u Sa, a tamo gdje cu se nalaziti bicu samo u mogucnosti BHT pratiti? Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.