FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ahmad_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ahmad_tz » 02 maj 2013, 21:03

prico mi otac, doso na tu utakmicu 4 sata ranije :mrgreen:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 02 maj 2013, 23:34

Ljudi Sloboda ulazi u PL imate 3 boda u Bihacu nebojte se :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 maj 2013, 23:38

LloriS je napisao/la:Ljudi Sloboda ulazi u PL imate 3 boda u Bihacu nebojte se :D
nadam se da je istina valjda ce nam Hamdija izaci u susret :D pozz
Sloboda Tuzla

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 02 maj 2013, 23:44

fukaratz je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Ljudi Sloboda ulazi u PL imate 3 boda u Bihacu nebojte se :D
nadam se da je istina valjda ce nam Hamdija izaci u susret :D pozz
Pola posla je vec rijeseno u Gracanici proslo kolo, zahvaljujuci covjeku iz uprave Slobode :D

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 02 maj 2013, 23:54

Neko kaze zahvaljujuci upravi Radnickog i nacelniku Gracanice neko zahvaljujuci covjeku iz uprave Slobode... Kako god hvala vam :D Radujem se utakmici sa VELIKOM Slobodom !
Zadnja izmjena: tropic, dana/u 03 maj 2013, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 maj 2013, 23:55

onda ce to biti jedan fin izletic u Bihac :D nista onda se vidimo u premijer ligi za 2 godine :D
Sloboda Tuzla

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 maj 2013, 00:00

Dodjite nam u velikom broju aBd za 2 god se vidimo u PL ali tesko :D
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 03 maj 2013, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 03 maj 2013, 00:24

Ja bi volio da je tako, ali..
Ako bude Sloboda prvak na kraju imaš od mene gajbu piva, sačuvaj ovaj post :D
075

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 03 maj 2013, 00:26

Sloboda prvak ! ( I meni gajba :D )

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 03 maj 2013, 00:27

tropic je napisao/la:Sloboda prvak ! ( I meni gajba :D )
Ma nije problem, šaljem 5 za Bihać ako treba. Iz vaših usta u Božije uši :)
075

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 maj 2013, 00:36

TzBulevar87 je napisao/la:
Ja bi volio da je tako, ali..
Ako bude Sloboda prvak na kraju imaš od mene gajbu piva, sačuvaj ovaj post :D
Tako sam cuo od covjeka koji igra za nas, znaci on zna bolje nego mi jbg, mozes odmah slati pivo hoces adresu :lol: :lol: :lol:

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 03 maj 2013, 08:42

tesko drugovi moji da ulazimo , da smo doBili rudara bila bi to druga prica , ali , ne treba se predvati NIKADA , do zadnjeg sudijskog zvizduka ... vjerujte VISE PREMIER LIGA TREBA SLOBODU , NEGO SLOBODA PREMIER LIGU ... to je cinjenica . npr, ZELJO - GOSK 700 gledalaca na grbavici od toga 300 manijaka , ZELJO - SLOBODA kad igaju uvecini slucajeva stadion bude ispunjen . PL treba jake utakmice i velike klubove to je vec svima jasno . SLOBODA i JEDNINSTVO su institucija za vecinu premier ligasa , SLOBODA POSEBNO ( jedan od najvecih bh klubova ) !!! abd i SLOBODU i JEDINSTVO zelim i PL , kao i neke male klubove s TK , buducnost , radnicki , bratstvo ... odgovorno tvrdim da ova tri kluba imaju puno vse materijala za ozbiljan klub i od goska i gosku slicnih

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 03 maj 2013, 09:35

RUDARSKA2 je napisao/la:tesko drugovi moji da ulazimo , da smo doBili rudara bila bi to druga prica , ali , ne treba se predvati NIKADA , do zadnjeg sudijskog zvizduka ... vjerujte VISE PREMIER LIGA TREBA SLOBODU , NEGO SLOBODA PREMIER LIGU ... to je cinjenica . npr, ZELJO - GOSK 700 gledalaca na grbavici od toga 300 manijaka , ZELJO - SLOBODA kad igaju uvecini slucajeva stadion bude ispunjen . PL treba jake utakmice i velike klubove to je vec svima jasno . SLOBODA i JEDNINSTVO su institucija za vecinu premier ligasa , SLOBODA POSEBNO ( jedan od najvecih bh klubova ) !!! abd i SLOBODU i JEDINSTVO zelim i PL , kao i neke male klubove s TK , buducnost , radnicki , bratstvo ... odgovorno tvrdim da ova tri kluba imaju puno vse materijala za ozbiljan klub i od goska i gosku slicnih
Potpisujem
tuzlanska Sloboda

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 03 maj 2013, 10:35

tropic je napisao/la:Sloboda prvak ! ( I meni gajba :D )
:lol: :lol: :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 maj 2013, 10:47

RUDARSKA2 je napisao/la:tesko drugovi moji da ulazimo , da smo doBili rudara bila bi to druga prica , ali , ne treba se predvati NIKADA , do zadnjeg sudijskog zvizduka ... vjerujte VISE PREMIER LIGA TREBA SLOBODU , NEGO SLOBODA PREMIER LIGU ... to je cinjenica . npr, ZELJO - GOSK 700 gledalaca na grbavici od toga 300 manijaka , ZELJO - SLOBODA kad igaju uvecini slucajeva stadion bude ispunjen . PL treba jake utakmice i velike klubove to je vec svima jasno . SLOBODA i JEDNINSTVO su institucija za vecinu premier ligasa , SLOBODA POSEBNO ( jedan od najvecih bh klubova ) !!! abd i SLOBODU i JEDINSTVO zelim i PL , kao i neke male klubove s TK , buducnost , radnicki , bratstvo ... odgovorno tvrdim da ova tri kluba imaju puno vse materijala za ozbiljan klub i od goska i gosku slicnih
da je normalna liga i normalna drzava bilo bi tako i trebala bi vise liga Slobodu nego obratno, ali "liga snova osimovaca" se ne sastoji od kvaliteta nego Zeljo, Sarajevo na vrhu , po jedan "nacionalni" da se niko ne buni, i ostalo mali sezonski klubovi od kojih ce uzimati lovu..cak su i Celik i Velez ( da nema divnog nam premijera federacije) visak.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 maj 2013, 10:52

rudar p. ,gošk ,travnik (od koga 80% stanovništva gotivi sarajevske klubove) , svinjski ,široki brijeg (imaju samo keš a navijaču su na Poljudu) , leotar ( treći tim u "gradu" tu si grobar/delija ) , slavija ( isti slučaj sa leotarom ) , radnik b. (isto tako treći tim u "gradu" ), btw. gdje su ti timovi prije rata :?:
Pobjeda je bolja od orgazma!

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 03 maj 2013, 11:04

Gorki je napisao/la:rudar p. ,gošk ,travnik (od koga 80% stanovništva gotivi sarajevske klubove) , svinjski ,široki brijeg (imaju samo keš a navijaču su na Poljudu) , leotar ( treći tim u "gradu" tu si grobar/delija ) , slavija ( isti slučaj sa leotarom ) , radnik b. (isto tako treći tim u "gradu" ), btw. gdje su ti timovi prije rata :?:
Mislim da je besmisleno uspoređivati ligu prije rata i danas, odnosno jugoslavensku i bh ligu. Današnja Premier liga BiH nije u rangu s Drugom saveznom ligom Jugoslavije.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 maj 2013, 12:06

Opet kruze price da ce Sloboda u premijer ligu,sada cemo uzeti Viteza,a "osigurane bodove" imamo u Bugojnu i Bihacu :lol:

Zivi bili pa vidjeli !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 maj 2013, 12:13

pa to stoji AKO uzmemo Viteza tu smo, sa Biscanina smo uvijek imali korektne odnose, kako sa navijacima tako i sa upravom tako da ako oni osiguraju opstanak vjerujem da tu nece biti problema, Bugojno je takodjer "nase" i mozemo valjda kupit jednu tekmu tako da ni to nije belaj...da smo dobili rudara koji je dosao da nam pusti, imali bi sve pobjede do kraja (sen viteza) i vjerovatno usli..ovako ne vjerujem da mozemo ako Vitez ne odustane.

treba biti realan pa reci da nemamo ekipu za PL, to sto su ova djeca u vrhu pokazuje koliko se djeca bore i igraju iznad realnih mogucnosti ali i koliko je liga katastrofalna. uostalom, nismo ni imali ambicije za Pl vec za spas kluba od unistenja i kad pogledam iz ugla stabilizacije kluba ne znam sta bi nam bilo bolje, jos jedna god u prvoj ligi ili odlazak u PL..ne znam jesmo li spremni za istu jer nakon dugo vremena klub radi zdravo, a oporavak je proces i nevalja preskakati faze dok nisi sazreo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 03 maj 2013, 12:21

Šta ovi iz Viteza pričaju šatro još nije najavljen dolazak navijača, i ako ne najave naši iz uprave neće nam dat da uđemo na stadion ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 13 gostiju.