TV-all about

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: TV-all about

Post Postao/la hilmo » 28 apr 2013, 22:48

BluesForever je napisao/la:Jeste li culi da ce sada biti 30 novih Pink kanala,ali to ako hoce neko mora posebno narucit koji hoce Pink paket,valjda barem jedan ubace đabe. :mrgreen:
Za područje BH trenutno se pregovara sa AKOP-om, i jedan od zahtjeva Pinka da neki od tih "silnih" kanala budu ubačeni u analognu mrežu..e koji će biti vidjet ćemo..(ja tipujem na Pink 2, Pink3, Pink reality, Pink Grand :mrgreen: )
P.S. Mi korisnici T-macha nismo članovi tog AKOP-a nego nekod drugog udruženja..
@hule_barca promjeni poslužitelja usluge CS-a, kod mene otvara bez problema... ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 apr 2013, 14:30

hule_barca je napisao/la:@legendo
Ovi novi kanala u Digi TV meni nisu uošte na Digiju nego na paketu Focus, i neće da ih otvori :evil:
Još su u testnoj fazi, ne rade nikome, iako rade rade par sekundi i onda zalede, od početka maja počinju tih pet kanal i HRT3 i HRT 4.
A zbog zauzetosti transpondera u Digiju testiraju ih u Focusu koji je u Conaxu kodiran, prvi par dana je išo Nagravision i radio je sad ne radi

Nadam se do kraja maja i HBO-a i Sport Klub ;)

BluesForever je napisao/la:Jeste li culi da ce sada biti 30 novih Pink kanala,ali to ako hoce neko mora posebno narucit koji hoce Pink paket,valjda barem jedan ubace đabe. :mrgreen:
Ma preko Totala će to ići sve, ostali će dobiti po par kanala
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 29 apr 2013, 14:43

Nece ici samo preko Totala vec ko zeli od kablovskih ili IPTV televizija moze uzeti taj paket. Na pocetku ce biti 30 kanala, a u roku od 12 mjeseci ta brojka ce ici do 60. Uslov za kablovske operatere je taj da barem 3 pink kanala iz te ponude moraju biti na analognom signalu, a ostlao moze digitalno.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 29 apr 2013, 17:24

legenda reala je napisao/la:
Još su u testnoj fazi, ne rade nikome, iako rade rade par sekundi i onda zalede, od početka maja počinju tih pet kanal i HRT3 i HRT 4.
A zbog zauzetosti transpondera u Digiju testiraju ih u Focusu koji je u Conaxu kodiran, prvi par dana je išo Nagravision i radio je sad ne radi
Nadam se do kraja maja i HBO-a i Sport Klub ;)
Evo meni vala danas proradilo sve, kao i HRT3. Nije loše, još kad bi vratili HBO, ne moraju Sport Klub :D
Mes Que Un Club

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 apr 2013, 17:56

hule_barca je napisao/la: Evo meni vala danas proradilo sve, kao i HRT3. Nije loše, još kad bi vratili HBO, ne moraju Sport Klub :D
Evo i kod mene rade, mislim da neće više biti problema, maj je blizu.

Ma najavljuju ono neslužbeno po forumima HBO i Sport Klub , kupio ih je taj VIP koji u svojoj ponudi ima sve ove kanale i vjerovatno će do kraja godine ih većinu dodadti na već postojeće kanale koje je imao DIGI Hrvatska ;)

Mini TV/HRT 4 su na istoj frekvenciji tj. djele je, pošto Mini TV radi samo po danu, a HRT 4 ide navečer ;)
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 29 apr 2013, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 29 apr 2013, 18:04

legenda reala je napisao/la: Evo i kod mene rade, mislim da neće više biti problema, maj je blizu.

Ma najavljuju ono neslužbeno po forumima HBO i Sport Klub , kupio ih je taj VIP koji u svojoj ponudi ima sve ove kanale i vjerovatno će do kraja godine ih većinu dodadti na već postojeće kanale koje je imao DIGI Hrvatska ;)
Uh. Super bi to bilo. Valjda dodaju i to da čovjek može uživati sa našim komentatorima a ne mađarskim, španskim (mada njega volim), i ostalim :D
Mes Que Un Club

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 maj 2013, 13:09

Čitam da se BHT1 uskoro vraća na satelit najkasnije do kraja šestog mjeseca, u onom paketu TEAM-SAT na 16E, gdje su Hayat,OBN,RTRS biće kodiran u Viaccessu 8-)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 maj 2013, 15:02

Sta ce se sve moci gledat na tim Pink kanalima? :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 maj 2013, 15:09

Uveli su evo 20-30 kanala koliko već Pink-a. Bez veze, ništa posebno, ništa zanimljivo.

Većina ljudi hvala Bogu ima internet. Ako vas zanima neki film ili serija jednostavno je skinite. Na tv-u gledati samo utakmice i dokumentarne emisije.

Moja tv preko 130 kanala sada od čega je 120 smeće.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 maj 2013, 15:14

5 Areni,2 Eurosporta,FACE,All Jazzera i neki americki programi,te poneki britanski da valja.Sasvim dovoljno da se nadje nesto interesantno a kvalitetno u kasnim nocnim satima.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 maj 2013, 15:16

4 arene, ona arenasport 1 hr je slična kao arenasport 1. Prenosi HNL i to je to, ostalo sve isto.

Ukinuli 3 kanala koja sam najviše gledao a uveli smeče hrt3 i hrt4 koji niko na svijetu ne gleda.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 maj 2013, 15:18

Pa et 4.Al nekim ljudima je mozda ponuda odlicna,to zavisi od pojedinca do pojedinca.

No,najbolja opcija je spojit pc sa tv-om i gledat sta zelis :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 maj 2013, 15:27

Upravo tako :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 maj 2013, 15:48

Ma dobro Arene,Eurosport,HRT,Nova, oni Discavery,pokoji filmski, daleko od toga da ne valja(tj da nema pet kanala da valja), ali svakako da može bolje ;)

Nego baš kako bi ja mogo da prekopčam ovu Moju Web TV na TV, imam CS, još kad bi ovo kako moglo, neki ljudi su govorili da mogu :?:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 02 maj 2013, 16:16

Na laptopu il računaru pusti i spoji s TV-om :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 02 maj 2013, 23:47

Od danas na Digi Tv rade FOX,FOX Life, Cinestar, Cinestar Action & Thriller,HTV 3, HTV 4, Nickelodeon :D :D

Najavili su sportske kanale mislim da su u pitanju Arene ali vidjet cemo :D :D

Jos da hoce Fox Crime ubaciti i HBO :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 03 maj 2013, 01:35

Ove sa CS-om da pitam jel' ko pokušavao ubaciti drtić? :mrgreen:
Mes Que Un Club

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 03 maj 2013, 01:36

hule_barca je napisao/la:Ove sa CS-om da pitam jel' ko pokušavao ubaciti drtić? :mrgreen:
Ja sam i radi u cemu je problem :?:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2013, 01:44

Yucca je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:Ove sa CS-om da pitam jel' ko pokušavao ubaciti drtić? :mrgreen:
A šta je to :?: :P

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 03 maj 2013, 01:52

legenda reala je napisao/la:
Yucca je napisao/la:
A šta je to :?: :P

Program za ubacivanje titlova u Dreambox tako da mozes gledati serije i filmove sa nasim titlovima :D

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.