Olimpik Sarajevo

ultra@rajvosa
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la ultra@rajvosa » 23 nov 2009, 17:50

savke-bl je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:samo da pozelim olimpiku sve najgore u nastavku sezone...i aBd da ispadnu u drugu ligu...izgubili su od listice,selje i sada od ovih koji su vec dva puta ispadali u drugu ligu....a sarajevu su uzeli dva boda.....mrs u p.m. gracicu i tvoji vukovi...
& ? ' је " % је & $ " % је у врху. $ $ - $ по " $ ¥ " у " ? ". 8-)
To ko ce dobiti po usima vidjet cemo u subotu,dolazi vam najbolji i najpopularniji klub u drzavi i naravno da ce u gradu biti atmosvera ko da je praznik,ko i svugdje gdje Sarajevo gostuje,a na terenu ko bude bolji nek pobjedi... A sto se tice olimpika oni su odavno u raspadu sistema,a ja im od srca zelim sretan odlazak u prvu ligu fed....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 23 nov 2009, 17:51

ultra@rajvosa je napisao/la: To ko ce dobiti po usima vidjet cemo u subotu,dolazi vam najbolji i najpopularniji klub u drzavi i naravno da ce u gradu biti atmosvera ko da je praznik,ko i svugdje gdje Sarajevo gostuje,a na terenu ko bude bolji nek pobjedi... A sto se tice olimpika oni su odavno u raspadu sistema,a ja im od srca zelim sretan odlazak u prvu ligu fed....
Oplakah! :mrgreen:
Treci put castimo

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 23 nov 2009, 17:53

tatamata je napisao/la:
ultra@rajvosa je napisao/la: To ko ce dobiti po usima vidjet cemo u subotu,dolazi vam najbolji i najpopularniji klub u drzavi i naravno da ce u gradu biti atmosvera ko da je praznik,ko i svugdje gdje Sarajevo gostuje,a na terenu ko bude bolji nek pobjedi... A sto se tice olimpika oni su odavno u raspadu sistema,a ja im od srca zelim sretan odlazak u prvu ligu fed....
Oplakah! :mrgreen:
Eto vas je borac to,hajde ba nema vas 10o godina medju prvih 5,ove godine malo bolje igraju i odmah se nesto digli,poklopite se po usima,vi ste i dalje u rangu sa laktasima,leotarom,itd...

opusteno
Kontakt:

Post Postao/la opusteno » 23 nov 2009, 17:55

To ko ce dobiti po usima vidjet cemo u subotu,dolazi vam najbolji i najpopularniji klub u drzavi i naravno da ce u gradu biti atmosvera ko da je praznik,ko i svugdje gdje Sarajevo gostuje,a na terenu ko bude bolji nek pobjedi... A sto se tice olimpika oni su odavno u raspadu sistema,a ja im od srca zelim sretan odlazak u prvu ligu fed....

najpopularni klub u drzavi?! otkud ti ta informacija? ako ces mi vjerovati na rijec,veca ce atmosfera biti kad bude dolazio rudar prijedor... praznik ce biti zato sto igraju c.zvjezda-partizan...jer na zalost dosta ljudi ce se oprjedliti za tu tekmu...a olimpiku negine liga federacije,klub nema navijace,stadion....marketing...ne znam kako prezivljavaju...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 23 nov 2009, 17:58

ultra@rajvosa je napisao/la: Eto vas je borac to,hajde ba nema vas 10o godina medju prvih 5,ove godine malo bolje igraju i odmah se nesto digli,poklopite se po usima,vi ste i dalje u rangu sa laktasima,leotarom,itd...
Nisam rekao da je Borac!Al bogami nije ni Sarajevo... ;) Vidjecemo ko ce se poklopiti po usima,u nedelju. :mrgreen: Vjerujem da nisi samo internet navijac,i da ces doci u prelijepu Banja Luku da gledas kako tvoj tim gubi... ;)
Treci put castimo

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 23 nov 2009, 17:59

opusteno je napisao/la:To ko ce dobiti po usima vidjet cemo u subotu,dolazi vam najbolji i najpopularniji klub u drzavi i naravno da ce u gradu biti atmosvera ko da je praznik,ko i svugdje gdje Sarajevo gostuje,a na terenu ko bude bolji nek pobjedi... A sto se tice olimpika oni su odavno u raspadu sistema,a ja im od srca zelim sretan odlazak u prvu ligu fed....

najpopularni klub u drzavi?! otkud ti ta informacija? ako ces mi vjerovati na rijec,veca ce atmosfera biti kad bude dolazio rudar prijedor... praznik ce biti zato sto igraju c.zvjezda-partizan...jer na zalost dosta ljudi ce se oprjedliti za tu tekmu...a olimpiku negine liga federacije,klub nema navijace,stadion....marketing...ne znam kako prezivljavaju...
Ma ja ba veca atmosvera kad dolazi rudar :lol: ,vidio sam prosle sezone kad je Sarajevo gostovalo,bio sam kod rodjaka u bl,u gradu je bila atmosvera ko da je praznik,al neka lijepo je to,da je vise takvih utakmica,liga bi nam bila ouno bolja i kvalitetnija... bdw ebo zvezdu i partizan oni nisu iz nase drzave ;)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 nov 2009, 18:20

Olimpik ce zavrsiti kao Djerzelez i Brotnjo ne ove sezone ali za 2 sezone ce sigurno pasti u 5 ligu i ostat ce bez ikakvih financija Bog zna koliko oni placaju te Srbijance,Hrvate,Makedonce a ti igraci nista ne pokazuju do sada mislim da su samo Spalevic,Ristic i Jese zadovoljili ali jednom ce nestati para pa nece ni te igrace imati ko placati i klub ce propasti
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2009, 18:26

tatamata je napisao/la:
ultra@rajvosa je napisao/la: Eto vas je borac to,hajde ba nema vas 10o godina medju prvih 5,ove godine malo bolje igraju i odmah se nesto digli,poklopite se po usima,vi ste i dalje u rangu sa laktasima,leotarom,itd...
Nisam rekao da je Borac!Al bogami nije ni Sarajevo... ;) Vidjecemo ko ce se poklopiti po usima,u nedelju. :mrgreen: Vjerujem da nisi samo internet navijac,i da ces doci u prelijepu Banja Luku da gledas kako tvoj tim gubi... ;)

treba bit realan....sarajevo jeste najveci klub u drzavi...nezz zasto je to tesko priznat kad su to cinjenice :roll: i svi logicno imaju dodatni motiv protiv sarajeva...plus i nosi ime Glavnog grada kojeg ostali bas i ne vole blago receno...tako da gdje god sarajevo igra to je praznik :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 23 nov 2009, 18:34

FK Sarajevo je napisao/la:Olimpik ce zavrsiti kao Djerzelez i Brotnjo ne ove sezone ali za 2 sezone ce sigurno pasti u 5 ligu i ostat ce bez ikakvih financija Bog zna koliko oni placaju te Srbijance,Hrvate,Makedonce a ti igraci nista ne pokazuju do sada mislim da su samo Spalevic,Ristic i Jese zadovoljili ali jednom ce nestati para pa nece ni te igrace imati ko placati i klub ce propasti
Pa brate i jesu za 5.ligu!Klubove kao sto su Olimpik,Laktasi,Modrica,Travnik,Zvijezda pa cak i Leotar,PO MOM MISLJENJU,treba pothitno odstraniti iz ove lige!Prije svega jer nemaju NAVIJACE!Fudbal bez navijaca nema smisla!Za koga klub igra onda?!Ko im daje podsticaj za dobre rezultate?!Predsjednik kluba i trener?!Olimpik,nema predispozicije da uspije,jer je 3. sarajevski klub,koji nema sanse da NIKAD dostigne ime kao sto su Sarajevo i Zeljeznicar!Sarajevo nije dovoljno velik grad za tri velika kluba...
Treci put castimo

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 23 nov 2009, 18:37

sarajlija89 je napisao/la: treba bit realan....sarajevo jeste najveci klub u drzavi...nezz zasto je to tesko priznat kad su to cinjenice :roll: i svi logicno imaju dodatni motiv protiv sarajeva...plus i nosi ime Glavnog grada kojeg ostali bas i ne vole blago receno...tako da gdje god sarajevo igra to je praznik :D
Normalno da je praznik kad dolazi Sarajevo,pa jbmu je l derbi ili nije?!Ali ista ta atmosfera je i kad Zeljeznicar dolazi...Tradicija sta li je,protiv sarajevskih klubova je uvijek najsladje igrati.
Treci put castimo

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 nov 2009, 18:38

tatamata je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Olimpik ce zavrsiti kao Djerzelez i Brotnjo ne ove sezone ali za 2 sezone ce sigurno pasti u 5 ligu i ostat ce bez ikakvih financija Bog zna koliko oni placaju te Srbijance,Hrvate,Makedonce a ti igraci nista ne pokazuju do sada mislim da su samo Spalevic,Ristic i Jese zadovoljili ali jednom ce nestati para pa nece ni te igrace imati ko placati i klub ce propasti
Pa brate i jesu za 5.ligu!Klubove kao sto su Olimpik,Laktasi,Modrica,Travnik,Zvijezda pa cak i Leotar,PO MOM MISLJENJU,treba pothitno odstraniti iz ove lige!Prije svega jer nemaju NAVIJACE!Fudbal bez navijaca nema smisla!Za koga klub igra onda?!Ko im daje podsticaj za dobre rezultate?!Predsjednik kluba i trener?!Olimpik,nema predispozicije da uspije,jer je 3. sarajevski klub,koji nema sanse da NIKAD dostigne ime kao sto su Sarajevo i Zeljeznicar!Sarajevo nije dovoljno velik grad za tri velika kluba...
Eh sada za Travnik i Leotar si pobrko Travnik prije rata igrao drugu ligu SFRJ i Republicku ligu BiH to su 2 i 3 stepen a Leotar igrao republicku za ove druge se slazem ali neka i Zvijezde

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 23 nov 2009, 18:41

FK Sarajevo je napisao/la: Eh sada za Travnik i Leotar si pobrko Travnik prije rata igrao drugu ligu SFRJ i Republicku ligu BiH to su 2 i 3 stepen a Leotar igrao republicku za ove druge se slazem ali neka i Zvijezde
Eh,vidis opet se vracamo na prijasnje uspjehe,tradiciju...nema to veze.Danas Travnik,Leotar,Zvijezda,nemaju prave navijace,nemaju navijacku grupu koja ih prati,i kad im ide lose i kad pobjedjuju.Nemaju infrastrukturu,nemaju potrebne finansije...itd,itd.Po meni,najiskrenije klub ne treba postojati ako nema navijaca!Jednostavno ne vidim smisao u tome.
Treci put castimo

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 nov 2009, 18:43

tatamata je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la: Eh sada za Travnik i Leotar si pobrko Travnik prije rata igrao drugu ligu SFRJ i Republicku ligu BiH to su 2 i 3 stepen a Leotar igrao republicku za ove druge se slazem ali neka i Zvijezde
Eh,vidis opet se vracamo na prijasnje uspjehe,tradiciju...nema to veze.Danas Travnik,Leotar,Zvijezda,nemaju prave navijace,nemaju navijacku grupu koja ih prati,i kad im ide lose i kad pobjedjuju.Nemaju infrastrukturu,nemaju potrebne finansije...itd,itd.Po meni,najiskrenije klub ne treba postojati ako nema navijaca!Jednostavno ne vidim smisao u tome.
Travnik ima Gerilu a Zvijezda je posjecena prosijek 2000 gledalaca po utakmici to nemaju ni Siroki ni Zrinjski ni Slavija

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 23 nov 2009, 18:46

FK Sarajevo je napisao/la: Travnik ima Gerilu a Zvijezda je posjecena prosijek 2000 gledalaca po utakmici to nemaju ni Siroki ni Zrinjski ni Slavija
Daj nemoj me nasmijavati,kakva crna Gerila...Jbg.ja govorim o navijackoj grupi,ne o posjecenosti utakmice...Ma nije ni bitno,ja sam svoje misljenje rekao! :D
Treci put castimo

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 23 nov 2009, 18:48

tatamata je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Eh sada za Travnik i Leotar si pobrko Travnik prije rata igrao drugu ligu SFRJ i Republicku ligu BiH to su 2 i 3 stepen a Leotar igrao republicku za ove druge se slazem ali neka i Zvijezde
pa vise je leotar igrao u drugoj SFRJ nego travnik....

FK Sarajevo je napisao/la:Travnik ima Gerilu a Zvijezda je posjecena prosijek 2000 gledalaca po utakmici to nemaju ni Siroki ni Zrinjski ni Slavija

kakvu crnu gerilu...nisu aktivni 3 4 god najmanje....a za zvijezdu se slazem...cak su i lijep stadion napravili...

a sto si samo nabrojao siroki zrinjski i slaviju....pa komotno tu dodaj i velez , slobodu....
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

dinog
Kontakt:

Post Postao/la dinog » 23 nov 2009, 18:48

tatamata je napisao/la:
haha e ti si stvarno neznalica prava,pogledaj ekipu sirokog navijace nema(to sto dodje 20 skripara na domacu utakmicu to nisu navijaci,a na gostovanje izvan hercegovine nisu izasli) pa su ljudi opet prvi,nema ti to veze navijaci,bitno je kakav klub danas imas,a ti ako imas pare tebi je onda mjesto u samom vrhu bih fudbala

Olimpik iskreno jest doveo dosta pogresnih igraca,al vjeruj to ce se rijesiti na prelaznom roku sad preko zime,i budi uvjeren oni ce bit medju prvih 6 ekipa ove sezone!!!Ipak ljudi imaju najvise para

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 nov 2009, 18:49

tatamata je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la: Travnik ima Gerilu a Zvijezda je posjecena prosijek 2000 gledalaca po utakmici to nemaju ni Siroki ni Zrinjski ni Slavija
Daj nemoj me nasmijavati,kakva crna Gerila...Jbg.ja govorim o navijackoj grupi,ne o posjecenosti utakmice...Ma nije ni bitno,ja sam svoje misljenje rekao! :D
Neznam za koga navijas ali znam da ni Sokolovi nisu nista jaci

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 23 nov 2009, 18:50

FK Sarajevo je napisao/la: Neznam za koga navijas ali znam da ni Sokolovi nisu nista jaci
Ma nema veze,idemo siroko smaramo temu...Nek igra ko zasluzi... :mrgreen:
Treci put castimo

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 23 nov 2009, 19:39

čuj pelak i spalović dobili otkaz u olimpiku.............eto albina u želju sigurno
Strauss Junior

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 23 nov 2009, 19:43

BlueSharks je napisao/la:čuj pelak i spalović dobili otkaz u olimpiku.............eto albina u želju sigurno
Po nekim nezvanicnim informacijama obojica dolaze u Zelju
PONOSNO I HRABRO

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: hnkvisici i 3 gosta.