GNK Dinamo Zagreb
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
23-GODIŠNJI Hrvoje Milić, lijevi bek Istre, odbio je ponudu Zdravka Mamića. Istrin lijevi bočni bio je opcija za zamjenu Ibaneza kojem istječe ugovor, no u Dinamu će morati promijeniti planove. Prije dva tjedna Istri je stigao upit Zdravka Mamića, navodi Dalmacija News. Istra je gostovala u Zaprešiću, bio je to idealan moment da Milić svrati do Maksimira na razgovor. Dočekao ga je osobno gazda Dinama i ponudio mu ugovor na tri godine. Špekuliralo se da je iznos bio 200 tisuća eura po sezoni i da je Milić odbio Mamića jer "njegovo srce kuca za Hajduk".
Hrvoje Milić karijeru je započeo u Osijeku, ali od malih nogu navija za Hajduk. Putovao je na Hajdukove utakmice, a dva je puta dobio i priliku da zaigra na Poljudu, ali se u splitskom klubu nije dugo zadržao.
Za Glas Istre Milić je demantirao ovu priču.
"Bio sam u Zagrebu na pregovorima, sjeo za stol s njihovim predstavnicima, ali s uvjetima koje mi je Dinamo ponudio nisam bio zadovoljan i nisam ih želio prihvatiti. Bez obzira na to što je riječ o Dinamu, ne dolazi u obzir da pod tim uvjetima prijeđem u njegove redove, no ostali smo još uvijek u kontaktu i ako "podebljaju" ponudu, nije isključeno da ipak potpišem ugovor", rekao je Milić.
"Moja želja je inozemstvo, već sam neke stvari dogovorio i mislim da bi kroz sedam do deset dana sve to moglo biti gotovo. U Istri 1961 su upoznati s interesom koji postoji za mene, neće mi praviti probleme i spremni su me pustiti kad se pojavi klub koji će platiti fiksnu odštetu, koja u mom slučaju iznosi 350 tisuća eura", doao je.
Hrvoje Milić karijeru je započeo u Osijeku, ali od malih nogu navija za Hajduk. Putovao je na Hajdukove utakmice, a dva je puta dobio i priliku da zaigra na Poljudu, ali se u splitskom klubu nije dugo zadržao.
Za Glas Istre Milić je demantirao ovu priču.
"Bio sam u Zagrebu na pregovorima, sjeo za stol s njihovim predstavnicima, ali s uvjetima koje mi je Dinamo ponudio nisam bio zadovoljan i nisam ih želio prihvatiti. Bez obzira na to što je riječ o Dinamu, ne dolazi u obzir da pod tim uvjetima prijeđem u njegove redove, no ostali smo još uvijek u kontaktu i ako "podebljaju" ponudu, nije isključeno da ipak potpišem ugovor", rekao je Milić.
"Moja želja je inozemstvo, već sam neke stvari dogovorio i mislim da bi kroz sedam do deset dana sve to moglo biti gotovo. U Istri 1961 su upoznati s interesom koji postoji za mene, neće mi praviti probleme i spremni su me pustiti kad se pojavi klub koji će platiti fiksnu odštetu, koja u mom slučaju iznosi 350 tisuća eura", doao je.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
[youtube][/youtube]
A u **** koji video i pjesma
bemti sve.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
JE LI ISTINA OVO:
Hrvatski golman pronađen mrtav
02.05.2013. 11:12
Čuvar mreže švedskog prvoligaša AIK Ivan Turina pronađen je mrtav u svom stanu, prenijeli su lokalni mediji.
"Mogu da potvrdim da je Turina mrtav, ali za sada nema indicija da se radi o ubistvu. Umro je u snu", rekao je portparol policije Patrik Nus za švedski list "Aftonbladet".
Tridesetdvogodišnjeg hrvatskog internacionalca policija je jutros pronašla mrtvog u stanu nakon poziva komšija.
Predsjednik ekipe AIK iz Stokholma Džon Segui, kluba za koji je Turina branio posljednje tri godine, priznao je da je hrvatski golman imao probleme sa srcem.
Bjern Vestrem, sportski direktor kluba, istakao je da je vjerovatno Turina umro zbog srčanih problema.
"Ivanovo srce prestalo je da kuca tokom noći, nažalost, ljekari nisu uspjeli da ga spasu. To je sve tako jezivo i nevjerovatno... dan ranije smo razgovarali", prenijeli su hrvatski mediji izjavu sportskog direktora tima AIK.
Ivan Turina rođen je 3. oktobra 1980. godine u Zagrebu. Osim u Dinamu, u kojem je igrao devet godina, nastupao je i za Kroaciju Sesvete, Kamen Ingrad, Osijek, a u inostranstvu je bio član grčkog Ksantija, Leha iz Poznanja, a 2010. potpisao je za AIK.
On je za švedski klub odigrao 65 mečeva, a nedavno je potpisao i novi, trogodišnji ugovor.
Igrao je u svim mlađim selekcijama hrvatske reprezentacije, a zabilježio je i jedan nastup za seniorski tim 2006. godine.
Ivan Turina je bio oženjen i otac je dvije jednogodišnje djevojčice, a sa suprugom je čekao treće dijete.
Hrvatski golman pronađen mrtav
02.05.2013. 11:12
Čuvar mreže švedskog prvoligaša AIK Ivan Turina pronađen je mrtav u svom stanu, prenijeli su lokalni mediji.
"Mogu da potvrdim da je Turina mrtav, ali za sada nema indicija da se radi o ubistvu. Umro je u snu", rekao je portparol policije Patrik Nus za švedski list "Aftonbladet".
Tridesetdvogodišnjeg hrvatskog internacionalca policija je jutros pronašla mrtvog u stanu nakon poziva komšija.
Predsjednik ekipe AIK iz Stokholma Džon Segui, kluba za koji je Turina branio posljednje tri godine, priznao je da je hrvatski golman imao probleme sa srcem.
Bjern Vestrem, sportski direktor kluba, istakao je da je vjerovatno Turina umro zbog srčanih problema.
"Ivanovo srce prestalo je da kuca tokom noći, nažalost, ljekari nisu uspjeli da ga spasu. To je sve tako jezivo i nevjerovatno... dan ranije smo razgovarali", prenijeli su hrvatski mediji izjavu sportskog direktora tima AIK.
Ivan Turina rođen je 3. oktobra 1980. godine u Zagrebu. Osim u Dinamu, u kojem je igrao devet godina, nastupao je i za Kroaciju Sesvete, Kamen Ingrad, Osijek, a u inostranstvu je bio član grčkog Ksantija, Leha iz Poznanja, a 2010. potpisao je za AIK.
On je za švedski klub odigrao 65 mečeva, a nedavno je potpisao i novi, trogodišnji ugovor.
Igrao je u svim mlađim selekcijama hrvatske reprezentacije, a zabilježio je i jedan nastup za seniorski tim 2006. godine.
Ivan Turina je bio oženjen i otac je dvije jednogodišnje djevojčice, a sa suprugom je čekao treće dijete.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- badblueboylivno
- Kontakt:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:

Tuzno.

Smatrao sam jedno vrijeme u Dinamu da moze biti i reprezentativni golman.
Pocivao u miru Božjem.
...Život za Široki...
Sjećam se kada je u dvoboju Dinama i Partizana u Švicarskoj jednog našeg navijača samog samcatog divljački izgazila horda partizanovaca, da bi upravo jedini Ivan Turina ušao među njih i na rukama odnio onesvještenog navijača kako bi mu ukazali pomoć

Hammarby-Assyriska,2.švedska liga
- Sportfanatik
- Kontakt:
NOVINARI švedskog Expressena porazgovarali su sa sportskim direktorom Dinama Zoranom Mamićem, koji im je u potvrdio da će Dinamo i AIK odigrati prijateljsku utakmicu u znak sjećanja na Ivana Turinu.
"Još uvijek ne znamo kada će se igrati, ali kontaktirali smo AIK i vjerujem da ćemo ubrzo dogovoriti termin. Utakmicom želio pokazati koliko nam je Ivan značio i želimo pomoći njegovoj obitelji. Dinamo će napraviti sve kako bi u budućnosti pomogao njegovog supruzi i djeci", potvrdio je Mamić, koji će Turinu pamtiti kao velikog borca.
"Ivan je bio fantastična osoba i odličan vratar. Bio je borac i još uvijek smo svi u šoku zbog ovog tragičnog događaja. On je mnogo značio hrvatskom narodu, nogometnom svijetu, Švedskoj i AIK-u", rekao je Mamić.
Direktor AIK-a, Thomas Edselius, potvrdio je plan da se odigra utakmica u spomen na Turinu.
"Ivan je doista mnogo značio Dinamu i uskoro ćemo se dogovoriti termin i mjesto gdje će se odigrati utakmica", poručio je Edselius.
"Još uvijek ne znamo kada će se igrati, ali kontaktirali smo AIK i vjerujem da ćemo ubrzo dogovoriti termin. Utakmicom želio pokazati koliko nam je Ivan značio i želimo pomoći njegovoj obitelji. Dinamo će napraviti sve kako bi u budućnosti pomogao njegovog supruzi i djeci", potvrdio je Mamić, koji će Turinu pamtiti kao velikog borca.
"Ivan je bio fantastična osoba i odličan vratar. Bio je borac i još uvijek smo svi u šoku zbog ovog tragičnog događaja. On je mnogo značio hrvatskom narodu, nogometnom svijetu, Švedskoj i AIK-u", rekao je Mamić.
Direktor AIK-a, Thomas Edselius, potvrdio je plan da se odigra utakmica u spomen na Turinu.
"Ivan je doista mnogo značio Dinamu i uskoro ćemo se dogovoriti termin i mjesto gdje će se odigrati utakmica", poručio je Edselius.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Malmo - Norrkoping 27.minuta prekid utakmice i cijeli stadion minutu standing ovationa za Turinu
Evo i video http://www.tv4play.se//program/fotbolls ... id=2346978" onclick="window.open(this.href);return false;
Stvarno predivna gesta.
Stvarno predivna gesta.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Veceras nas ocekuje i gostovanje u Rijeci. Atmosfera bi trebala biti sjajna (kisa ce malo to pokvarit), ali jedva cekam utakmicu. Rijecani su "napaljeni", ali treba ih malo spustit na zemlju 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nakon prvog poluvremena 0:0.
Kontroliramo igru, Husejinovic najbolji
Kontroliramo igru, Husejinovic najbolji

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Guza bas dominira.Polahko se uklapa u ekipu.Dalje ce samo napredovati.
Rekoh ja da ce biti zlatna koka Maminja.
Rekoh ja da ce biti zlatna koka Maminja.

1946
Ja zaboravio na tekmu, gledao samo zadnjih 5 minuta meča. Znači igrao je dobro Husejinović
Jel Alispahić u Rijeke igrao, nisam čuo komentatora zadnjih 5 minuta da je pomenuo njegovo ime ?

Jel Alispahić u Rijeke igrao, nisam čuo komentatora zadnjih 5 minuta da je pomenuo njegovo ime ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Izasao Alispahic oko 70. minute, Husejnovic najbolji danas....zizu1991 je napisao/la:Ja zaboravio na tekmu, gledao samo zadnjih 5 minuta meča. Znači igrao je dobro Husejinović![]()
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Baš mi je drago to čuti za Husejinovića.
Znači ipak one njegove izjave nisu bile blefiranje i prionuo je dobro u Dinamu, te se vide rezultati.
Ajd pa i da repka ima hajra od njega u skorijoj budućnosti.

Znači ipak one njegove izjave nisu bile blefiranje i prionuo je dobro u Dinamu, te se vide rezultati.
Ajd pa i da repka ima hajra od njega u skorijoj budućnosti.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Odlicna utakmica na Kantridi. Najavljivala se kisa, pa sam mislio da ce se igrati po svinjcu, jer dole teren ne valja ni kad rosa padne, a sad je izgledao kao tepih. Ne znam jel te kise uopce bilo, gledao sam od desete minute, nisam uocio. Husejinovic definitivno igrac utakmice, jako mi je drago za njega, pogotovo jer nisam nista ocekivao. Kao sto komentator na kraju rece zasluzena podjela bodova, ali ne bas i 0-0. Ovo je moglo biti 2-2, bilo je puno prilika, mada jako malo onih opasnih. Najopasnija je bila ona Sammira u prvom dijelu kad mu je Husejinovic dao povratnu. Ponisteni gol Rijeke opravdano ponisten, sto se vidjelo i u ponovljenom snimku.
Saidu samo mozak nedostaje.
Ta se mana ponajvise videla i danas. Naslaze on celu ekipu Rijeke u prodoru i onda u 80% slucajeva posalje loptu na pogresno mesto. Jednom je odigrao pravi pas i onda je Sammir promasio neverovatno sa pet metara,tacnije Mance sjajno odbranio. Mada Kruno je na njega bio dosta ljut sto se tice defanzive
Mali Jedvaj mi se izuzetno dopao,bice od njega strasan igrac u buducnosti samo ako nastavi da se razvija pravilno. Nisam odavno gledao Dinamo( dva meseca,sedam dana gore dole) tako da mi je fascinantno bilo koliko je Rukavina propao u zadnje vreme.
Inace dobra utakmica kojoj su samo nedostajali golovi,par neverovatnih promasaja narocito onaj od Sammira i cini mi se da je Brozovic omasio prazan gol sa 2 metra,ili je to pak bio Pivaric **** li ga.
Rijeka me razocarala svojom igrom,ocekivao sam dosta vise od njih, a ni samo vodjenje ekipe od strane Keka nije bas preterano zadovoljavajuce bar za mene.

Ta se mana ponajvise videla i danas. Naslaze on celu ekipu Rijeke u prodoru i onda u 80% slucajeva posalje loptu na pogresno mesto. Jednom je odigrao pravi pas i onda je Sammir promasio neverovatno sa pet metara,tacnije Mance sjajno odbranio. Mada Kruno je na njega bio dosta ljut sto se tice defanzive
Mali Jedvaj mi se izuzetno dopao,bice od njega strasan igrac u buducnosti samo ako nastavi da se razvija pravilno. Nisam odavno gledao Dinamo( dva meseca,sedam dana gore dole) tako da mi je fascinantno bilo koliko je Rukavina propao u zadnje vreme.

Inace dobra utakmica kojoj su samo nedostajali golovi,par neverovatnih promasaja narocito onaj od Sammira i cini mi se da je Brozovic omasio prazan gol sa 2 metra,ili je to pak bio Pivaric **** li ga.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.