Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
odmah zamjeniti vucko-edin 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Patka.City-u jednostavno ne treba takav igrač imaju i boljih. Ja negdje upratih da je budžet ove sezone 30m , ali ne znam gdje je sad taj tekst.
In Inghilterra ne sono sicuri: Nani andrà alla Juventus
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=138396
Xavier Jacobelli: "30 milioni dallo United per Marchisio"
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=138398

In Inghilterra ne sono sicuri: Nani andrà alla Juventus
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=138396
Xavier Jacobelli: "30 milioni dallo United per Marchisio"
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=138398

Zadnja izmjena: Marchisio, dana/u 02 maj 2013, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Juventus F.C.
30-40 miliona, ta prica kruzi neko vrijeme. To je malo, malo cak i sa prodajama jer znamo da mi ne mozemo nikoga prodati vec godinama, evo istekao je datum za otkup Mela, nece ga Galata otkupiti.
Naravno, rodio bih se opet kada bi Vucinica prodali.
Imamo tanak budzet za ono sto nam treba: jos 1 top napadac + jedan solidan/eventualno nas mladi sa posudbe, bek i/ ili 1 krilo, stoper i jedan veznjak/Poli.
Doduse, i nije ako racunamo da na moju zalost sve ove igrace trazimo u Seriji A i koje cemo dovesti kroz posudbe sa otkupom ili slicno.
roll:
Naravno, rodio bih se opet kada bi Vucinica prodali.
Imamo tanak budzet za ono sto nam treba: jos 1 top napadac + jedan solidan/eventualno nas mladi sa posudbe, bek i/ ili 1 krilo, stoper i jedan veznjak/Poli.
Doduse, i nije ako racunamo da na moju zalost sve ove igrace trazimo u Seriji A i koje cemo dovesti kroz posudbe sa otkupom ili slicno.
roll:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ma dobro, to oko budzeta za merkato su sve nagadjanja.Samo Agnelli sam zna koliko moze izdvojit a mozda sam Marotta sebe iznenadi kad uspije prodat Quaga i Matria, mozda mu se jednostavno posreci ko sa Pogbom. 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Najbolje navijanje ove godine:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
#MaxOUT
#MaxOUT
J a sam nešto ubijeđen da će navalni red iduće godine biti : Vučinić, Giovinco, Matri, Quagliarela i Diamanti... Svi ovi tračevi mi nekako ne ulijevaju nadu ni u Ibru ni u Edina...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Llorente Tigre, Llorente...ramiral je napisao/la:J a sam nešto ubijeđen da će navalni red iduće godine biti : Vučinić, Giovinco, Matri, Quagliarela i Diamanti... Svi ovi tračevi mi nekako ne ulijevaju nadu ni u Ibru ni u Edina...

Kako si njega zaboravio... Pa sa njim je Juve jaci barem 20% i tako ce Vucko napokon imati prostora da radi ono sto najbolje zna, a to je da fantazira i da podvaljuje lopte Spancu koji ce da trpa....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
"Interesovanje Juventusa!? Pa to je neviđena počast. To je najbolji klub za koji sam ikada igrao. Sada imaju odličnu ekipu i projekat koji će dati rezultate u budućnosti", naglasio je Ibra.
Ja sam za, bez obzira sto je veliki muljator
.

Ja sam za, bez obzira sto je veliki muljator

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hmm Ibra ili Dzeko ( mada mi za Dzeku nemamo para)... Ibra je bolji igrac za klasu, rodjen za talijansku ligu, paradoksalno ali i JEFTINIJI od Dzeke samim tim dostupniji za nas, onda njegovim dolaskom Vucko mora ic jer premala je svlacionica za Vucka i Kvaljarelu a kamo li za dva poremecena balkanca...da su oni normalni to bi bio najjaci napadacki tandem na svijetu, ali ovako daj boze da se ne potuku
al opet ko zna , moze budala s budalom uvijek.
Dzeko je mladji igrac, vise timski igrac, za klasu losiji od Ibre ali isto tako prilagodjen ekipi koja igra kolektivno kao sto je Juve te odlican za ligu kao sto je talijanska, njegovim dolaskom bi mogao ostati i Vucinic- ali kao sto rekoh bojim se da je on preskup za nas...
da se ja naravno pitam ODMAH privatiti 30+ mil za Markizija ( b2b veznjaka imamo dovoljno Vidal,Pogba,Asa, Marone) i od tih para dovesti i Dzeku i Ibru
kad bi dozivio njih dvojicu da gledam skupa u napadu svako dalje pracenje fudbala bi izgubilo smisao
veci momenat od toga bi bio samo da BiH osvoji SP...ali ovo je vec moje mastanje
da hoce doc jedan napadac od ovih s kojim se povezujemo ja bih bio prezadovoljan jer Ljorente je vec tu i to je u startu pojacanje...Ibra, Lulic, Roben, Dijamanti, Poli i stoper, a OUT Djakerini, Padoin, Kvaljarela, De Celje i ja prezadovoljan, a mislim da se ovo moze i da Juventus MORA biti u stanju sad ovo dovesti. Ibra je vise nego pristupacan, Roben je vise nego pristupacan i to su te 2 WC do kojih mozemo doc, ostalo su solidne vodonose- isto tako vise nego pristupacni

Dzeko je mladji igrac, vise timski igrac, za klasu losiji od Ibre ali isto tako prilagodjen ekipi koja igra kolektivno kao sto je Juve te odlican za ligu kao sto je talijanska, njegovim dolaskom bi mogao ostati i Vucinic- ali kao sto rekoh bojim se da je on preskup za nas...
da se ja naravno pitam ODMAH privatiti 30+ mil za Markizija ( b2b veznjaka imamo dovoljno Vidal,Pogba,Asa, Marone) i od tih para dovesti i Dzeku i Ibru

da hoce doc jedan napadac od ovih s kojim se povezujemo ja bih bio prezadovoljan jer Ljorente je vec tu i to je u startu pojacanje...Ibra, Lulic, Roben, Dijamanti, Poli i stoper, a OUT Djakerini, Padoin, Kvaljarela, De Celje i ja prezadovoljan, a mislim da se ovo moze i da Juventus MORA biti u stanju sad ovo dovesti. Ibra je vise nego pristupacan, Roben je vise nego pristupacan i to su te 2 WC do kojih mozemo doc, ostalo su solidne vodonose- isto tako vise nego pristupacni
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
EnzoFerrari je napisao/la:Hajd ti to objasni strucnjacima koji ko padobranci ulete da koju pametnu napisuPonos Torina je napisao/la:Bayern neigra 3-5-2 kao mi Coentrao ce nama dobro doci,sto ofanzivno sto defanzivno,moze trcat ko konj a voli ici naprijed ima tehniku,sut,solidan pas....Neutral je napisao/la:Coentrao je ogromna rupa u odbrani. Hvala Bogu pa nije došao u Bayern.
p.s. Man City je pokazao interes za Vučinića, uh to bi bio posao ljeta, uzet pare dok nije skroz ostario i poceo bocu s kisikom da nosi na ledjima dok radi fintice u vrhu napada.
Što padobranac

izvini što ti su ti nabaili neki komplekse pa sve što je povezano sa njima ti tretiraš u lošem glasu. Dovoljno je vidjeti tvoje postove i pametnom dosta.
Juventus je vrhunski tim koji zaslužuje samo vrhunske igrače. Znači vi ste zadovoljni sa igračem koji može trčati ?
U velikim utakmicama Coentrao je rupa defanzivno, ispada uveliko čim je nasuprot njega kvalitetan igrač. Marcelo je dosta bolji igrač od njega.
Što se tiče Markizija ne ide on nigde, manite se tih ćoravih priča, neće Juventus nikada prodati Markizija i Kjelinija osim ukoliko oni sami ne iskažu neku želju da idu, a to je, znamo svi, nemoguće.
Što se prodaja tiče, Kvaljarela ide lako, postoje opcie - Volfsburg ili Fiorentina, pa i Parma se nameće u nekim kombinacijama.
Matri takođe će imati ponuda i plašim se da on na kraju ne ode u Milan, ne što je Matri klasa igrač, Matri je napadač sa najlošijom tehnikom u istoriji Juventusa, već zato što mi je jako drag igrač iz ne znam ni ja sam kojih razloga. U ostalom svi su mi ovi mimci nekako dragi što su vratili Skudeto tamo gde mu je i mesto.
Đakerinija, nećemo prodavati to sigurno, može da bude neki bek-ap za 4-3-3 za ta krila, a u 3-5-2 može na MC i može na WBL (beka).
Neko je pomenuo prodaju Isle, pa ne možemo mi njega prodati jer nije naš igrač, tj. trebali bi da ga otkupimo od Udina pa tek onda da ga prodajemo, a to ne bi bila isplatljvia kombinacija.
Padoin na kraju, on ako ostane verovatno neće imati uopšte prostra za igru, a ko će za nejga dati pare ukolio bude na prodaju stvarno mi nije jasno.
I zamolio bih gospodu iz uprave da se manu Biabianija. Može on i u 3-5-2 i u 4-3-3, ali se zapravo radi o jednom ultrabrzom i ultraograničenom igraču.
Što se prodaja tiče, Kvaljarela ide lako, postoje opcie - Volfsburg ili Fiorentina, pa i Parma se nameće u nekim kombinacijama.
Matri takođe će imati ponuda i plašim se da on na kraju ne ode u Milan, ne što je Matri klasa igrač, Matri je napadač sa najlošijom tehnikom u istoriji Juventusa, već zato što mi je jako drag igrač iz ne znam ni ja sam kojih razloga. U ostalom svi su mi ovi mimci nekako dragi što su vratili Skudeto tamo gde mu je i mesto.
Đakerinija, nećemo prodavati to sigurno, može da bude neki bek-ap za 4-3-3 za ta krila, a u 3-5-2 može na MC i može na WBL (beka).
Neko je pomenuo prodaju Isle, pa ne možemo mi njega prodati jer nije naš igrač, tj. trebali bi da ga otkupimo od Udina pa tek onda da ga prodajemo, a to ne bi bila isplatljvia kombinacija.
Padoin na kraju, on ako ostane verovatno neće imati uopšte prostra za igru, a ko će za nejga dati pare ukolio bude na prodaju stvarno mi nije jasno.
I zamolio bih gospodu iz uprave da se manu Biabianija. Može on i u 3-5-2 i u 4-3-3, ali se zapravo radi o jednom ultrabrzom i ultraograničenom igraču.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Eh kako samo lava zaboravih...MrMuscle je napisao/la:Llorente Tigre, Llorente...ramiral je napisao/la:J a sam nešto ubijeđen da će navalni red iduće godine biti : Vučinić, Giovinco, Matri, Quagliarela i Diamanti... Svi ovi tračevi mi nekako ne ulijevaju nadu ni u Ibru ni u Edina...![]()
![]()
Kako si njega zaboravio... Pa sa njim je Juve jaci barem 20% i tako ce Vucko napokon imati prostora da radi ono sto najbolje zna, a to je da fantazira i da podvaljuje lopte Spancu koji ce da trpa....

I on, da.. i Vučinića ne prodavati nikako... žao mi je za ove koji odu, Quagliarela i MAtri... kao što neko reče pomogli su da se Scudetto vrati i bili tu kad je bilo najteže.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ja sam misljenja da Marrone moze izrasti u boljeg igraca od Marchisia, al eto guraju ga na stopera.Momak je stijena, ima dobru tehniku, lako moze bit bolji od Claudia i kad bi mogao se malo igrat menadzera uzeo bi eventualnih 30 miliona za Claudia a Marronea gurao, al to sam samo ja. 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Vidim Marone se gotivi mnogo na forumu, meni je on ništa posebno i taj utisak sam stekao nakon 1/2 Kupa sa Laciom, očajna partija našeg najtalentovanijeg veznog, tj. najtalentovanijeg veznog iz naše škole, pošto je ipak Pogba zver.
Takođe, za U21 repku ne igra, tj. uvek je pozvan i uvek ljubi klupu a u veznom redu igrač iz njegove generacije sa kojim je odrastao u Juveu Fausto Rosi, glavni kreator igre. Da ne dođe do zabune i Rosi je tankosava igrač dometa Parma, plafon.
Na kraju da dodam, stigle majice !!!! Msm da svi prepoznajete šta na istima piše i koja im je namena

Takođe, za U21 repku ne igra, tj. uvek je pozvan i uvek ljubi klupu a u veznom redu igrač iz njegove generacije sa kojim je odrastao u Juveu Fausto Rosi, glavni kreator igre. Da ne dođe do zabune i Rosi je tankosava igrač dometa Parma, plafon.
Na kraju da dodam, stigle majice !!!! Msm da svi prepoznajete šta na istima piše i koja im je namena

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Također, ni meni Marrone nije ništa posebno.. sasvim solidan igrač za Bologne, Siene, Parme i tako tih..
E ovako, Ibrahimovic ce vjerovatno doci, sve ovo sto se pise o njemu je istina, nisu one medijske spekulacije i to, Domenico Berardi, Andrea Poli i Llorente kao sto svi znamo su odavno vec kupljeni, Lulica ce pokusati dovesti da bude alternativa Asamoi s tim da ce Peluso biti zamjena Chielliniu, a Matri i Quagliarella su u kombinaciji za Lulica s tim da Quagliarella ima ponude od Wolfsburga i Schalkea, Asamoah ce 100% biti kupljen dok ce Islu probati na posudbu jos jednu sezonu, tako da ce oba igraca ostati u timu. A za ovo ostalo, Jovetic, Sanchez i Muriel, Jovetica necemo dovesti sigurno, Sancheza ce probati na posudbu sto Barca vjerovatno nece prihvatiti a Muriel ce ostati jos jednu sezonu u Udinama.
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti
Brajkula je napisao/la:Vidim Marone se gotivi mnogo na forumu, meni je on ništa posebno i taj utisak sam stekao nakon 1/2 Kupa sa Laciom, očajna partija našeg najtalentovanijeg veznog, tj. najtalentovanijeg veznog iz naše škole, pošto je ipak Pogba zver.

Odličan fudbaler kojeg mi ne koristimo uopće pa se ne može više pričati o njemu.
Odigrao je brat bratu 3-4 meča na svom mjestu (padaju mi na um samo mečevi protiv Rome u kupu i Atalante u zadnjem kolu lani gdje je odigrao maestralno).
Strašno inteligentan i potkovan fudbaler.
U svakom slučaju još jedan od igrača naše primavere koji ima veliku šansu da nikada ne ostvari svoj potencijal zbog neigranja, a pogotovo guranja na mjesto stopera (iako je i tu bio sasvim OK), ali Juventus je poznat klub po tome da je važniji 29-godišnji otpadak Cesene, Atalante nego produkt vlastite akademije, u to se možemo uvjeriti od devedesetih do danas gdje se malo nešto promijenilo.
Fausto Rossi nije organizator igre već krilni igrač koji takođe igra na kašičicu u repki jer je sa svojih 22-23 godine više vremena proveo u bolnici nego na terenu.
Marca: "La Juve ha fatto un'offerta per Higuain.

#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba@ slazem se sto se tice Maronea jednostavno nismo ili necemo da iskoristimo njegov potencijal na to sve covjeka tjeramo da igra stoper mislim nide veze,momak nije imao sansu da pokaze sta zna i moze za razliku od WC polu igraca Padoina,Giacher i Pelusa koji su se gurali ispred njega,poslije svega volio bih da momak ode i pokaze koliko smo pogrijesili sto mu nismo dali vise prilike da igra
- 10DelPiero
- Kontakt:
Bas hocu da napisem za Higuaina, poslije onako smijesnog nastupa protiv BvB-a valjda ti je poznato zasto ga nikako ne zelim vidjeti u Juventusu. One partije nisu njemu strane, totalni promasaj na terenu bude. Ibrahimovic>Higuain pa i sa svojom 31 godinom.
Alessandro Del Piero !
-
- Kontakt:
Higuain je krampa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.