Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sms
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la sms » 23 nov 2009, 15:52

Treba sad narode vidjet sta se moze uradit. Imal ovdje na forumu raje koja je upucenija da se nesto vise da napravi.
Dal su moguci vandredni izbori dali se moze promjenit svi clanovi saveze tj ovih 15 clanova ili koliko ih vec ima. Da hoce Munib malo vise dusu otvori sad kad mu tone brod pa da i ostale povuce. Svi su imali koristi od njegovog lopovluka nadam se da ce ovo biti ovim ostalima na znanje da nemogu radit sta hoce.

Samo ja milsim da ako javnost ne pokrene nesto vece da od toga nema nista.

Mislim da je ovo jedinstvena prilika da se velike promjene dese u savezu sad treba igrace pitat gdje ne stima i sta se treba mjenjat.
Mi svi nagalabamo manje vise sto na novine plasiraju vjesti. Ima puno lazi izmejdu redova kad vidis kako koja novina radi za koga.

• BOSNO I HERCEGOVINO KAD AKO NE SAD!!!!!!!

liverpool9
Kontakt:

Post Postao/la liverpool9 » 23 nov 2009, 15:53

admin je napisao/la:pravilo o zabrani poziva na linč i fizičke prijetnje i dalje je na snazi.
slažemo se ali ovo je bio samo mali stimulans da se ljudi malo više potrude.Ono kao u utakmcama kad ti treba a ovisiš o drugima.ali nejse....
:lol: :lol: :lol:

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 23 nov 2009, 15:54

Hajde fala bogu, ako se nismo plasirali na svjetsko, barem da se rijesimo ove gamadi. Iako jos nije pravomocna i dalje dobro zvuci i uliva nadu, pored kazne zatvora mene najvishe raduje ova sigurnosna mjera zabrana vrsenja duznosti. Jos da se Ilje krmka rijesimo i nadat se boljim vremenima. :mrgreen:

sms
Kontakt:

Post Postao/la sms » 23 nov 2009, 15:56

Daj djeco nesto konkretno pisite pa svima nam je drago al od ovog veselja nema fajde. Svima nam je drago a sta kad se prasina slegne???

Mogu se i ja radovat al cisto sumnjam da ce se sve vase zelje ostvarit Munim zatvora nece vidjet ni sapuna niti bakraca. Valjda je nakro da se moze potplatit.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 nov 2009, 16:10

Ja dok ne vidim Muniba u zatvoru necu vjerovat u ovo :cry: nece Munib vidjet zatvora sta vam je,ima taj veze do fife sta vam je???slazem se sa sms,nazalost al je tako :cry:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Brijac
Kontakt:

Post Postao/la Brijac » 23 nov 2009, 16:26

Ljudi svi veceras moramo gledati FTV.. Kako sam ja razumio veceras treba Bakir da prikaze prljavi ves oko reprezentacije i saveza.. =D=D=D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 nov 2009, 16:34

A treba li sad on direkt u zatvor ili se ceka zalba itd?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 nov 2009, 16:35

mah sad ce zalba to ce trajat par godina i na kraju ce ga oslobodit eh sad hoceli imati pravo obavljanja duznosti u zalbenom roku ne znam...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Dejan_BH
Kontakt:

Post Postao/la Dejan_BH » 23 nov 2009, 16:46

Ajmo organizovat neki party/masovno okupljanje u gradovima, ako se Munibu odbije zalba.

Da proslavimo to sto ode u zatvor.

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 23 nov 2009, 17:01

Vidjeli ste kako slavi Slovenija i premijer Slovenije Pahor.Otisao covjek u svlacionicu i čisti kopačke fudbalerima.A mi smo prošle godine se šprdali sa Slovenijom, na terenu.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 nov 2009, 17:39

ma evo sazno sam (nije 100%) da moze obavljat duznost do pravosnazne to znaci zalbeni rok i vjerovatno ce mu smanjit presudu jer to tako ide kod nas da Bog da da nesto bude od ovog
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 23 nov 2009, 17:47

sto se mene tice nemora u zatvor, samo neka idu iz saveza ...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 nov 2009, 17:48

nek idu u pm...samo da ih moji oci ne vide
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 nov 2009, 17:57

Nista od toga. Tresla se gora, rodi se mis!!! Sad ce Munja zaliti, pa ce to da traje godina, i na kraju ce se to sve da zbroji u tu izrecenu kaznu, i na kraju ce mozda samo mjesec da odlezi, ali uslovno i svo to vrijeme ce oni to nekako "namakariti" da ipak Munja moze obavljati svoju dosadasnju funkciju.

Al' bi bila sega da smo otisli na SP, a tamo dodjemo bez pola ljudi koji nam vode fudbal. :lol: :lol:

SAMO U BOSNI :mrgreen: :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 nov 2009, 18:00

Ma ide smrad jedan u zatvor da pravi Hamdi (Tigru) drustvo jer i on je u zatvoru u zenici a clan je odbora ili kako god!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 23 nov 2009, 18:02

Bilo bi zalosno da samo dva-tri klauna stradaju. Ova organizacija je puno veca. Nemaju samo oni prljave ruke. Ali svakako je veliki plus sto se pocelo ozbiljno raditi na dezinfekciji Saveza. Samo naprijed.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 nov 2009, 18:06

Mislim da citav zalbeni postupak ne bi trebao trajati dulje od 30 dana, tj. od same dostave zalbe sudu, razmatranje suda u vezi žalbe i odlucivanje o prihvacanju ili odbacivanju/odbijanju zalbe. Tako da bi do Nove Godine ili koji dan nakon nje zbog praznika, trebalo biti sve poznato..
Iako onda postoji i izvanredni pravni lijek, al to je onda druga prica i to moze dosta trajat. Al sumnjam da ce do toga doci, pa ce se sve nakon zalbe rijesiti kako treba..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 23 nov 2009, 18:09

Rijseli smo Munju a sad su na redu Don Korleone Iljo Dominkovic zbog kriminala i korupcije te Dubrava Korleone zbog kupoprodaje karti na crno !!!
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 nov 2009, 18:10

Bob_Rock je napisao/la:Rijseli smo Munju a sad su na redu Don Korleone Iljo Dominkovic zbog kriminala i korupcije te Dubrava Korleone zbog kupoprodaje karti na crno !!!
heheheh :D :D :D a de ti meni reci bobe, sto si ti tolko zapeo za mene??! :D :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 23 nov 2009, 18:12

dubrava je napisao/la:
Bob_Rock je napisao/la:Rijseli smo Munju a sad su na redu Don Korleone Iljo Dominkovic zbog kriminala i korupcije te Dubrava Korleone zbog kupoprodaje karti na crno !!!
heheheh :D :D :D a de ti meni reci bobe, sto si ti tolko zapeo za mene??! :D :D
Ti si spijun iz HNS-a, otimas nam mlade talente........Povedi Ilju u Hr... :D :D
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Jas63Ko i 26 gostiju.